کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-12-20 ساعت 01:20)alisarvareharchiabi نوشته:  سلام . خانوم کاملا میشه من یه سوال از شما بپرسم . اگر شما بودین عشق رو انتخاب میکردین یا مهاجرت ؟ آینده چی میشه ؟ چه اتفاقی میوفته ؟ .

علی جان حیف که از من نپرسیدی وگر نه حتماً بهت جواب میدادمBig Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، storagemeter ، shadoow ، sepideh jan
یلدای عزیزم،
همیشه لبخند بر لبانت

عشق در قلبت

لطف در نگاهت

محبت در چهره ات

بخشش در رفتارت

و حق در زبانت جاری باشد

"تولدت مبارک"
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، paris a ، shadoow ، yalda91 ، نيما ٩٢ ، sepideh jan
(2013-12-20 ساعت 11:37)kamalir36 نوشته:  یلدای عزیزم،
همیشه لبخند بر لبانت

عشق در قلبت

لطف در نگاهت

محبت در چهره ات

بخشش در رفتارت

و حق در زبانت جاری باشد

"تولدت مبارک"

یلدا جون تولدت مبارک باشه عزبزم امیدوارم هر چی که دوست داری همون بشه و به ارزو هات برسی
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، الی1 ، yalda91
تولد یلدا فرداست . شب یلدا
بازم پیشا پیش مبارک.
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، shadoow ، الی1 ، yalda91
(2013-12-17 ساعت 21:44)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-12-17 ساعت 17:51)kamela نوشته:  علی جان واقعااا راست میگی؟؟؟من شماره رو که چک میکردم یک لحظه شک شدم...دیدم یکی از شماره ها عین شماره ما هست و همینجور دونه دونه شماره ها درست در میومد تا اینکه اخرین شمارش فرق داشت....تاحالا حتی شماره ای نزدیک به خودمونم ندیده بودم....واقعا نشونه خوبی؟؟؟از کجا میدونی علی جان؟

پریسا جون تولدت مبارک خانوم...ارزو میکنم خدا یک کادوی تولد خوب بهت بده..اون چیزی رو بهت بده که میخواهی....همیشه شاد باشی

برای ما هم همین اتفاق افتاد حالا ببین برای من چه طوری بود اصفهان بودم با اینترنت ذغالی همراه اول کانکت شدم شماره بابا اینا رو من حفظ بودم میدونستم کلیتش چیه . آقا ما یه شماره دیدیم (یادش به خیر ) Smile . ساعت 2 نصف شب فکرشو بکن Smile))) زنگ زدم خونه . همون چیزی بود که همون لحظه فکر میکردم . بعد از این که دو کیس نامبر دیگه درست بود و خاله اینا کارنت شده بودن . رسید به شماره خودمون . که گفتم برای اطمینان پشت تلفن بخونن . شماره آخر فرق داشت آقا ما هم لجمون گرفته بود ... من به بابا میگفتم 7 نه 5 میگفت نه 5 میگفتم نه 7 آخر سر بابام گفت به جان خودم دارم میبینم 5 Smile)))) فکرشو بکن ساعت 2 نصف شب زنگ زدیم . آخر سر Sad ولی الان یادم میاد چهقدر فان بود اونموقع . بعد از این اتفاق 2 ماه بعدش برای ما اومد من عکس هم گرفتم از این اتفاق بزرگ تو لب تاپ بعد از 13 سال . Smile)
سلام ،ببخشید منظور از شماره و کارنت شدن چیه؟یعنی همون اپروو شدن؟ببخشید من نمیدونم دوستان،میشه راهنماییم کنین؟ممنونمRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
یلدای عزیز زادروزت شادباش.امید که خبر کلیر شدنت امسال بهترین هدیه تولدت باشه عزیزم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، kamalir36 ، denag ، الی1 ، yalda91
(2013-12-14 ساعت 14:42)azadandish نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 14:35)hamed_na نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 14:07)azadandish نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 13:50)hamed_na نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 12:32)azadandish نوشته:  حامد جان اسم پسرت رو باید بعنوان عضو همراهت بعنوان k2 در سایت www.usvisa-info.com اضافه کنی . اینکارو کردی ؟

مرسی بابت جواب
اره اینکارم کردم ولی نمیدومن با اونم مصاحبه میشه یا نه؟ باید بیاد سفارت یا نه؟
حامد جان برو روی این لینک سفارت انکارا و سوالت رو همینجا بپرس .ظرف 5 روز کاری بهت جواب میدن .
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

ممنون آزاداندیش عزیز
حالا ایمیل زدم ببینم چی میگن
خیلی لطف کردی مرسی

خواهش میکنم ، وقتی می بینم دوستان خوبی مثل شما که لطف میکنند با جوابهاشون زمانی که مستاصلی کمکت میکنند من هم وظیفه خودمم میدونم که انچه رو که میدانم در طبق اخلاص براشون پیشکش کنم . امیدوارم که جوابت رو بزودی از همین لینک بگیری . موفق باشی دوست عزیز

(2013-12-14 ساعت 14:39)paris a نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 14:34)azadandish نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 14:00)paris a نوشته:  دوستای عزیزم چه خبر؟ azadandish جونم چه خبر تونستی وقت بگیری؟piboo جونم چه کار میکنی؟حسابی مشغول هستییا!!
دلم براتون تنگ شده حسابی, برای من که هر روز 1000 روز میگذره دلم میخواد این روزا زودی تموم بشه

پریسا جون سلام ، اره بالاخره گرفتم . فوریه است . از تو چه خبر ؟ ایمیل وقت سفارتت اومد ؟ کی هست ؟

سلام عزیزم بله اومد برای من مارچ هست به امید خدا ویزای یک ضرب می گیریم

انشاله عزیزم . Smile

سلام دوستان،ویزای یک ضرب یعنی چی؟بعد رنگ کاغذهایی که زمان مصاحبه میدن صورتی و یا آبی و....به چه معنی هست؟میتونین راهنماییم کنین ممنونم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2013-12-20 ساعت 19:20)sepideh jan نوشته:  سلام دوستان،ویزای یک ضرب یعنی چی؟بعد رنگ کاغذهایی که زمان مصاحبه میدن صورتی و یا آبی و....به چه معنی هست؟میتونین راهنماییم کنین ممنونم؟

ویزای یک ضرب یعنی اینکه همون روز مصاحبه پاست رو بگیرن و چند روز بعد با ویزا خوشگله بهت پسش بدن و بهت کلیرنس هم نخوره.اون برگه هم حالا با هر رنگی یعنی کسانی که کلیرنس میخورن میگیرن و اگه نقض مدرکی هم داشته باشن توش قید میشه و بعد از اعلام کلیرنس با اون مدرکی که کم داشتی واسه ویزا مراجعه میکنی.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh jan ، denag ، shadoow
هر دوسال یکبار این اتفاقا میوفته برام بیخود نیست بابا میگه محرم صفر ماه سنگینیه . Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shadoow ، romance33 ، kamalir36 ، yalda91
علی جان بهت ایمیل دادم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadoow
یلدا جونم تولدت مبارک خوشگل خااانوم....دوست مهربون و عزیزم میدونی که ارزوم برات چی هست.خوشحالم که دخترم هم دی ماهی هست و مثل تو خانوم و با شخصیت و خوشگل میشه....دوست دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، paris a ، shadoow ، romance33 ، kamalir36 ، الی1 ، azadandish ، yalda91
یلدای عزیزم از همین امروز سفیدی برف را برای روحت ، شیرینی هندوانه را برای عشقت سرخی انار را برایقلبت و بلندای یلدا را برای زندگی قشنگت آرزومندم
تولدت مبارکـــــــ ... امیدوارم به قشنگ ترین آرزوی زندگیت به بهترین نحو ممکن برسی! شیرین
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36 ، paris a ، الی1 ، kamela ، azadandish ، battosai ، shandiz ، sepideh jan ، yalda91
یلدا تون مبارک دوستان .

[عکس: 10079_382550588501693_319172244_n.jpg]
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kamalir36 ، yalda91 ، shandiz ، shadoow ، romance33 ، sepideh jan ، kamela
Woooooow
دوستاي خوبم يه بار ديكه غافلكيرم كرديد مرس ازتبريكاي خوبتون مرسي از اينكه به فكرم بوديد . مرسي نمي دونيد اينا برام تو اين انتظار كشنده جقدر برام ارزش داره . ريتا جون ،parisa، كاملياجون ،مونا جون،علي جان ،shadowجان .شقايق خانم مرسي
كامليا جونم هميشه بهم لطف داري مرسي دخترت زيباتر وخانمي تمام ميشه با وجود مادري مهربون مثل خودت
راستي بجه ها مامانم خيلي بهتر شده خدارو شكر .خدارو صد هزار مرتبه شكر.خيلي خدارو صدا كردم درسته هنوز كلير نشدم اما با سلامتي مادرم عمر دوباره كرفتم از خدا . ممنونم خدا جون راضيم به رضاي تو .

را
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، سی سی ، shandiz ، shadoow ، romance33 ، sepideh jan ، kamalir36 ، kamela
به به چقدر تولد داشتیم.یلدا جان و پریسا جان تولدتون مبارک.تولد مامانه منم دیروز بودBig Grin
یلدا ی همگی مبارک .خوش گذشت؟
یلدا جان یه لحظه که دیدم تو چیزی نوشتی تو تایپک دلم حررری(درست نوشتم؟) ریخت.چشما بستم که وقتی باز شد ببینم کلیر شدی ولی .. به زودی ایشالا.عزیزم دیروز داییم میگفت یکی از دوستام شوهرش مثل شما خیلی طول کشید تا کلیر بشه ولی الان اونجاست.
..سوخت و سوز نداره ابجی Rolleyes
خوشحالم که مامانتون حالشون خوبه.سلام برسونید وبگید مارو هم دعا کنه.
بچه ها چیکار میکنید این روزا.اینورا دمای هوا-10.-18 هست یخ میزیمTongue
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، kamalir36 ، shadoow ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان