موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سانازی عزیز
اینجا هم هوا سرده، ولی نه به سردی اون طرفا. البته من بیرون در نمی آم ولی الان چند روزی هست که برای فیزیزوتراپی می رم اینقدر می پوشم که هوای سرد که سهله اصلاً هوا رد نمی شه که ببینم چه خبره!!!
امیدوارم که همگی خیلی خیلی زود با دل خوش و سلامتی کامل بریم سر خونه و زندگیمون.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سپیده جان...نه بابا این چه حرفی؟چرا ناراحت بشم...معلومه که این سوال برای همه پیش میاد که چرا پس داری حرص کارات رو میزنی ولی میگی دلم نمیخاد برم؟سپیده جون من اگه بچه نداشتم حتی یک درصد به فکر رفتن نمیفتادم.من توی سن 28 سالگی رفتم امریکا تا بچم رو بدنیا بیارم و وقتی به دنیا امد سریع برگشتم ایران..فقط برای بچم این کارو کردم و تا 28 سالگی با اینگه همیشه امکان رفتن رو داشتم هرگز بهش فکر هم نکردم..الانم اگه میخام برم فقط و فقط برای اینده دخترمه...نمیگم اینجا کسی اینده نداره نهههه!!!اتفاقا بچه هایی که توی ایران درس میخونن خیلی باهوش تر از امزیکایی ها هستن..ولی دلم نمیخاد محدودیت هایی که ما داشتیم رو داشته باشه..دلم میخاد انگلیسی رو مثل زبان مادریش یاد بگیره..دلم میخاد اگر دید استعدادش مثلا توی پاتیناژ هست بره دنبال اون..ایران این امکانات رو نداره..من اگر بچه نداشتم امکااااان نداشت برم امریکا..امریکا فقط اسمش امریکاست و همه دهنشون باز میمونه..خیلی چیزاش هم اصلا خوب نیست و بدترین چیزش دوری از اطرافیان هست که به محض ورود احساس میشه.من عاشق ایرانم و اینجا خیلی حالم خوبه و بهم خوش میگذره..من اینجا خوشبختم ولی میدونم برم اونجا اصلا این حال رو ندارم....سپیده جون امیدوارم وقتی رفتی به اون حال من نیفتی.من هر دقیقه گریه میکردم!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-24 ساعت 14:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-24 ساعت 14:10 توسط سانازی.)
علی اقا چه خبرا؟
راستی میگم we chat شما کار میکنه؟ واسه من کار نمیکرد بعد ازش در امدم یعنی گفتم sign outبشم 2باره برم شاید درست شه الان passمیخواد بالاسم شماره خودمو نوشته من همون اسم که داده بودمو باید بنویسم.کسی اطلاعی داره.هر چی میزنم میگه اینترنت وصل نمیشه!
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سپیده خانوم یه بیوگرافی از خودت اینجا بذار.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-24 ساعت 14:09)alisarvareharchiabi نوشته: (2013-12-24 ساعت 14:06)سانازی نوشته: علی اقا چه خبرا؟
سلام . ساناااااااازییییییی . خبری نیست شما چه خبر کارا خوب پیش میره ؟
مرسی بالا رو بخون ویرایش کردم سوال پرسیدم.
پس شما کی کارتون درست میشه.رفتی تا حالا مصاحبه؟چیکارا میکنی درس میخونی؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
پس جای آقای آرین خیلی خالیه . من نمیدونم سانازی .
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-24 ساعت 15:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-24 ساعت 16:00 توسط سانازی.)
گل گل گل مبارکه.واسه پرسپولیسیا .مرسی علی جان.
ولی عمو سعید کاش دلیل این باز نشدنه مهاجرسرا از گوشی رو بگه.باید یه اکانت دیگه باز کنیم
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec