کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سانازی عزیز
اینجا هم هوا سرده، ولی نه به سردی اون طرفا. البته من بیرون در نمی آم ولی الان چند روزی هست که برای فیزیزوتراپی می رم اینقدر می پوشم که هوای سرد که سهله اصلاً هوا رد نمی شه که ببینم چه خبره!!!Big Grin
امیدوارم که همگی خیلی خیلی زود با دل خوش و سلامتی کامل بریم سر خونه و زندگیمون.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، yalda91 ، kamela ، sepideh jan ، سانازی ، denag
(2013-12-22 ساعت 19:43)yalda91 نوشته:  Woooooow
دوستاي خوبم يه بار ديكه غافلكيرم كرديد مرس ازتبريكاي خوبتون مرسي از اينكه به فكرم بوديد . مرسي نمي دونيد اينا برام تو اين انتظار كشنده جقدر برام ارزش داره . ريتا جون ،parisa، كاملياجون ،مونا جون،علي جان ،shadowجان .شقايق خانم مرسي
كامليا جونم هميشه بهم لطف داري مرسي دخترت زيباتر وخانمي تمام ميشه با وجود مادري مهربون مثل خودت
راستي بجه ها مامانم خيلي بهتر شده خدارو شكر .خدارو صد هزار مرتبه شكر.خيلي خدارو صدا كردم درسته هنوز كلير نشدم اما با سلامتي مادرم عمر دوباره كرفتم از خدا . ممنونم خدا جون راضيم به رضاي تو .

را

یلدا جون من هم تولدتو تبریک میگم!البته ببخشید که دیر شدريالامیدوارم همیشه خوب و خوش باشی و به آرزوهای خوبت برسی عزیزمSmile
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، yalda91 ، mahbube
(2013-12-17 ساعت 17:59)kamela نوشته:  الان چند وقته همسرم بهم میگه اصلا نگران اسپانسر نباش...به خدا کشتتته منو...هی بهش میگم اخه چرا؟میگه برانکه اسپانسر حله..میگه یکی هست میخواد اینکارو بکنه برامون...ولی ایندفعه خیلللی داره موزی بازی در میاره..همش بهش میگم خوب اینکه میگی کی هست..میگه الان هیچی ازم نپرس و بهت نمیگم کی هست تا وقتی که شمارمون در بیاد....میگه اگه بهت بگم هی گیر میدی Sad ...میگم چه گیری میگه هی میخوای بپرسی ازش..خلاصه حرسم میده و نمیگه ولی میگه یک ذره هم بهش فکر نکن چون حله....حالا خدا داند راست میگه یا نه!!!تاحالا توی این 6 سال ازش دروغ نشنیدم برای همین بهش اعتماد کردم....میگم نکنه داری اینارو میگی که من کمتر فکر کنم میگه ننننننه اسپانسر جوره...حالا چند ماهی هست خیالم راحت تره..البته تا به چشم نبینم باور نمیکنم...حالا اگه حقیقت داشته باشه و اسپانسر داشته باشیم شماره همسرم که درومد من باید برم آمریکا Sad .......بچه ها من عاشق ایرانم نمیدونم چطوری برم!!!!!غم عالم توی دلمه
کاملا جون سلام،ببخش منو عزیزم و به حساب فضولی نذار حرفمو،فقط قصدم کمک کردنه ،میخوام ازت بپرسم اگر واقعا دوست نداری بری پس چرا اقدام کردی عزیزم؟اگر واقعا کارای رفتنو با همسرت انجام دادی پس یعنی خودت قبول کردی!بهتره دست از تردید و دو دلی برداری.عزیزم من خودم آمریکا نبودم و هنوز نمیدونم چطوریه ولی فکر میکنم با این جوی که ایران داره اونجا اقلا از نظر تحصیلی (اگر بچه دارین) و رفاه اجتماعی خیلی بهتره.پس به نظر من بهتره دست از تردید و دو دلی برداری و خودتو آماده کنی چون مهاجرت به خودی خود و تا آدم جا بیوفته سخت هست و اگر بخوای با این روحیه بری اونجا موندن برات سخت میشه عزیزم.و دیگر اینکه گاهی اوقات خوبه که آدم به حرف و کاری که همسرش داره اطمینان کنه چون گاهی اقایون خودشون بعضی کارها رو بهتر انجام میدن. به هر حال موفق باشی عزیزم و امیدورارم خبرهای خوب ازت بشنویمSmileبرای من هم دعا کنRolleyes
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، kamela ، mahbube ، yalda91 ، سانازی ، denag
(2013-12-22 ساعت 21:11)سانازی نوشته:  به به چقدر تولد داشتیم.یلدا جان و پریسا جان تولدتون مبارک.تولد مامانه منم دیروز بودBig Grin
یلدا ی همگی مبارک .خوش گذشت؟
یلدا جان یه لحظه که دیدم تو چیزی نوشتی تو تایپک دلم حررری(درست نوشتم؟) ریخت.چشما بستم که وقتی باز شد ببینم کلیر شدی ولی .. به زودی ایشالا.عزیزم دیروز داییم میگفت یکی از دوستام شوهرش مثل شما خیلی طول کشید تا کلیر بشه ولی الان اونجاست.
..سوخت و سوز نداره ابجی Rolleyes
خوشحالم که مامانتون حالشون خوبه.سلام برسونید وبگید مارو هم دعا کنه.
بچه ها چیکار میکنید این روزا.اینورا دمای هوا-10.-18 هست یخ میزیمTongue

سانازي جون مرسي لطف داري عزيزم برامزخيلي دعا كن لطفا واقعا احتياج دارم مامانم براي همه بجه ها داره مرتب دعا مي كنه .به سي انرزي واقعا اعتقاد داريم .ان شاء الله خدايا تو اين ساله نويي عيديهاي ما رو هم مي ده امين
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، battosai ، azadandish ، sepideh jan ، سانازی
سلام سپیده جان...نه بابا این چه حرفی؟چرا ناراحت بشم...معلومه که این سوال برای همه پیش میاد که چرا پس داری حرص کارات رو میزنی ولی میگی دلم نمیخاد برم؟سپیده جون من اگه بچه نداشتم حتی یک درصد به فکر رفتن نمیفتادم.من توی سن 28 سالگی رفتم امریکا تا بچم رو بدنیا بیارم و وقتی به دنیا امد سریع برگشتم ایران..فقط برای بچم این کارو کردم و تا 28 سالگی با اینگه همیشه امکان رفتن رو داشتم هرگز بهش فکر هم نکردم..الانم اگه میخام برم فقط و فقط برای اینده دخترمه...نمیگم اینجا کسی اینده نداره نهههه!!!اتفاقا بچه هایی که توی ایران درس میخونن خیلی باهوش تر از امزیکایی ها هستن..ولی دلم نمیخاد محدودیت هایی که ما داشتیم رو داشته باشه..دلم میخاد انگلیسی رو مثل زبان مادریش یاد بگیره..دلم میخاد اگر دید استعدادش مثلا توی پاتیناژ هست بره دنبال اون..ایران این امکانات رو نداره..من اگر بچه نداشتم امکااااان نداشت برم امریکا..امریکا فقط اسمش امریکاست و همه دهنشون باز میمونه..خیلی چیزاش هم اصلا خوب نیست و بدترین چیزش دوری از اطرافیان هست که به محض ورود احساس میشه.من عاشق ایرانم و اینجا خیلی حالم خوبه و بهم خوش میگذره..من اینجا خوشبختم ولی میدونم برم اونجا اصلا این حال رو ندارم....سپیده جون امیدوارم وقتی رفتی به اون حال من نیفتی.من هر دقیقه گریه میکردم!
پاسخ
علی اقا چه خبرا؟
راستی میگم we chat شما کار میکنه؟ واسه من کار نمیکرد بعد ازش در امدم یعنی گفتم sign outبشم 2باره برم شاید درست شه الان passمیخواد بالاسم شماره خودمو نوشته من همون اسم که داده بودمو باید بنویسم.کسی اطلاعی داره.هر چی میزنم میگه اینترنت وصل نمیشه!
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadoow ، romance33
سپیده خانوم یه بیوگرافی از خودت اینجا بذار.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، kamela
(2013-12-24 ساعت 14:06)سانازی نوشته:  علی اقا چه خبرا؟

سلام . ساناااااااازییییییی . خبری نیست شما چه خبر کارا خوب پیش میره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33
(2013-12-24 ساعت 14:09)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 14:06)سانازی نوشته:  علی اقا چه خبرا؟

سلام . ساناااااااازییییییی . خبری نیست شما چه خبر کارا خوب پیش میره ؟

مرسی بالا رو بخون ویرایش کردم سوال پرسیدم.
پس شما کی کارتون درست میشه.رفتی تا حالا مصاحبه؟چیکارا میکنی درس میخونی؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadoow ، romance33
we chat که من شنیدم تعطیل شد رفت باید طوره دیگه بری (خودت میدونی دیگه Smile ) . اون ارور هم برای اینه . البته من خودم وی چت نداشتم و ندارم . درس نمیخونم حوصله ارشد خوندن ندارم کلاس هم تابستون میرفتم اما نصفه گذاشتمش چون دیدم اصلن حوصله خوندن این درسا رو ندارم . میخوام زبانم رو تقویت کنم چون به نظر خودم برای usa خیلی ضعیفم .نه من مصاحبه نرفتم . برای ما که حالا حالاها طول میکشه . البته هنوز امیدوار دادگاه عالی هستیم . ایشالا که به نفع ما بچه های مجرد رای بدن .
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، kamalir36 ، shadoow ، romance33 ، yalda91 ، sepideh jan
پس جای آقای آرین خیلی خالیه . من نمیدونم سانازی .
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33
گل گل گل مبارکه.واسه پرسپولیسیا .مرسی علی جان.Wink
ولی عمو سعید کاش دلیل این باز نشدنه مهاجرسرا از گوشی رو بگه.باید یه اکانت دیگه باز کنیمSad
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، Saeedv13 ، shadoow
(2013-12-24 ساعت 14:26)سانازی نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 14:19)alisarvareharchiabi نوشته:  we chat که من شنیدم تعطیل شد رفت باید طوره دیگه بری (خودت میدونی دیگه Smile ) .

راستی من از گوشیم هم نمیتونم بیام مهاجرسرا چیزی بنویسم میگه گذر واژه ات نامعتبره چرا اخه.؟
اگه اشکال داره اینجا این سوالا رو بگیم بریم خصوصی .عمو دعوامون نکنه؟

سانازی جون صبر کن عمو سعید از خواب بیدارشه بیاد اینجا موضوع رو واست حل میکنه.Big Grin
@عمو سعید پلیز هلپ آسBig Grin وی نید یور هلپ.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Saeedv13 ، shadoow
(2012-07-29 ساعت 02:30)فردا نوشته:  [quote='wushu kung fu' pid='195840' dateline='1343511756']
تاپیک قشنگی ولی بهتر بود توی گفتگوی آزاد بود تا فقط مخصوص کیس های نامزدی نباشه خوب منم داستانی رو میگم که هیچ ربطی به کیس نامزدی نداره !

این مهاجرتم داستانی داره برا خودش امروز که داشتم مسابقات المپیک رو که میدیدم و دیدم چطوری آمریکایی ها شناگر آمریکایی رو تشویق میکردن یا وقتی کاروان آمریکا وارد گود شد چطوره میشل اوباما تشویقش میکرد ولی یه کاروانی دیگه که خوب میدونید کجا هست در مظلومیت کامل اومده رفت نه کسی براش بلند شد و نه کسی دست زد دوربین رو ی کاروان آمریکا 3 دقیقه بود ولی رو همین کشوری 2 ثانیه بیشتر نبود خوب این چه ربطی به مهاجرت داره ؟؟؟؟؟

اگه کسی نکته ریز باشه میفهمه که واقعا چه ربطی داره !! دیگه حتی کسی حال نداره همین کشور رو تشویق کنه که دلایلش رو میدونید ولی باور کنید دیدن داد زدنای آمریکای ها برای بازیکناشون واقعا جالب بود ! که من یهو به خودم اومدم گفتم من آمریکاییم یا ایرانی ؟؟؟ ( گرچه هنوز آمریکا نرفتم ) ولی این سوالی که باید همه از خودشون بپرسن چه کسای که قصد رفتن دارن چه کسای که دارن میرن و چه کسای که آمریکان میدونن که نه میشه خودشون رو آمریکای بنامن نه دیگه ایرانی یعنی دقیقان میشیم یه پرنده بی وطن !
که نمیدونم واقعا در پی چی هستیم !

وطــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن...................
اتفاقا موضوع خیلی خوب و جالبی رو مطرح کردید.وفتی داشتن طلای شنا رو به شناگر آمریکایی می دادن وسرود ملی آمریکا نواخته شد و پرچمش برافراشته،دقیقا همین سوال رو از خودم پرسیدم که ایا ازین به بعد باید به احترام سرود ملی،پرچم وافتخارات این سرزمین بایستم؟!! واینجا بود که ...من درد در رگانم حسرت در استخوانم ،چیزی نظیر اتش در جانم پیچید ....

[/quدوستان به نظر من بهتره که تا این حد احساسی به این موضوع نگاه نکنین.من هم وطنمو دوست دارم و بهش گرچه بعضیها خوارش کردن احترام میذارم ولی به آمریکا باید به این دید نگاه کنین که بیشتر ملیتهای مختلف اونو تشکیل دادن و از هر رگ وخونی اونجا آد م هست درست مثل اقیانوس بیکران و نامحدوده!با این جور فکرها نباید آدم خودشو اذیت کنه.به هر حال شما میخواهین زیر پرچم این کشور قسم بخورین پس باید اونو کشورتون بدونین( البته اگر دوست دارین میتونین وطنتون ندونین) و به قوانین و موجودیتش احترام بذاریم و کاری کنیم که بین ملیتها آبرو و شرف خودمونو که ایرانی هستیم حفظ کنیم!و مثلا اینطور خودمون معرفی نکنیم که خدای نکرده بشنویم ایرانیها دروغگو هستن و یا چیزهای ناخوشایند دیگه....
کیسIr1:
approve  اول آگست 2014
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، battosai ، romance33 ، shadoow
(2013-12-24 ساعت 15:39)سانازی نوشته:  ...ولی عمو سعید کاش دلیل این باز نشدنه مهاجرسرا از گوشی رو بگه.باید یه اکانت دیگه باز کنیمSad
اکانت دیگه باز کنی؟! دیگه چی؟!Tongue این کارو نکنی که کلاهمون بدجوری میره تو همBig Grin. هر روز تعداد زیادی مالتی اکانت تو تاپیک مدیران گزارش میشه. اکثر موارد به انتظار میشینن تا ببینن طرف با اکانت اضافه اش چکار می خواد بکنه. جدیدترین مورد تو تاپیک آمریکا از خیال تا واقعیت بود که طرف خودش تو آمریکا زندگی می کنه و با دو تا آیدی از آمریکا بد می گفت. با یکی لحن تهاجمی داشت و با دومی منطقی و دوستانه تر پست میذاشت. کلاً با تعدادی از کاربرها حکایت داریم همیشه. بذار من این مورد شما رو در تاپیک مدیران به امیر مهاجر مسئول فنی سایت گزارش بدم. اگر راه حلی داشته باشه ایشون حتماً در جریان هست. در ضمن دوستان اسم فندق شکن ها رو تو پست هاتون ننویسین. برای راهنمایی در این موارد از پیام خصوصی استفاده کنید. ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، kamalir36 ، سانازی ، azadandish ، romance33 ، MONA FB ، yalda91 ، shadoow ، kamela ، sepideh jan ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان