کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-12-25 ساعت 07:27)Saeedv13 نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 15:39)سانازی نوشته:  ...ولی عمو سعید کاش دلیل این باز نشدنه مهاجرسرا از گوشی رو بگه.باید یه اکانت دیگه باز کنیمSad
اکانت دیگه باز کنی؟! دیگه چی؟!Tongue این کارو نکنی که کلاهمون بدجوری میره تو همBig Grin. هر روز تعداد زیادی مالتی اکانت تو تاپیک مدیران گزارش میشه. اکثر موارد به انتظار میشینن تا ببینن طرف با اکانت اضافه اش چکار می خواد بکنه. جدیدترین مورد تو تاپیک آمریکا از خیال تا واقعیت بود که طرف خودش تو آمریکا زندگی می کنه و با دو تا آیدی از آمریکا بد می گفت. با یکی لحن تهاجمی داشت و با دومی منطقی و دوستانه تر پست میذاشت. کلاً با تعدادی از کاربرها حکایت داریم همیشه. بذار من این مورد شما رو در تاپیک مدیران به امیر مهاجر مسئول فنی سایت گزارش بدم. اگر راه حلی داشته باشه ایشون حتماً در جریان هست. در ضمن دوستان اسم فندق شکن ها رو تو پست هاتون ننویسین. برای راهنمایی در این موارد از پیام خصوصی استفاده کنید. ممنون.

وای دده!! دستی دستی خودمومیدادم بازداشتم کنینا!!Big Grin عجب چه مریض هایی پیدا میشن! نه عمو سعید من انقدر سادم که همیشه خودمو تو دردسر میندازم.اخه بعضی وقتا که خونه نیستم میخوام بیام با گوشی چیزی بنویسم نمیشه.یادتونه یکی از بچه ها ویزاشو گرفته بود مجبور شده بود یکی دیگه باز کنه خبر بده چون اونم مثل من اکانتشو میگفت نامعتبره!ولی خوب اون گفته بود که کیه.اره والا اگه این مشکل حل بشه خیلی خوب میشه.ممنون از محبتتون.Shy
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، Saeedv13 ، shadoow ، shandiz
(2012-07-31 ساعت 02:08)الهه سابق نوشته:  دوست عزیزم
به خاطر شرایطی که داری خیلی متاسفم. من هم دقیقا همین مشکلو دارم ولی وضعیت من اینطوره که من ازدواج کردم ولی شما هنوز نامزدید.
کاملا درکت میکنم و من هم یه چشمم اشکه و یه چشمم خون. بدیش اینه که از طرف دیگه چون میخوام پیش شوهرم باشم، میخوام کارام زودتر انجام بشه. خیلی بده، خیلیییی
الهه جون داشتم پستهای 2012 را میخوندم و نوشته های شمارو دیدم!خیلی خوشحال شدم که مشکلت حل شده خدارو شکر رفتی .برای من هم دعاکن عزیزم.امیدوارم با شوهرت خوشبخت باشی عزیزمSmile
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، yalda91 ، shadoow ، shandiz
بچه ها بهترین دوستم تو این سایت ، بالاخره کلیر شد . خیلی براش خوشحالم .
این نشون میده که طولانی ترین انتظارها هم بالاخره تموم شدنی اند .

هزار بار تبریک
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، kamela ، yalda91 ، سانازی ، kamalir36 ، romance33 ، battosai ، سلام مهاجر ، Saeedv13 ، denag ، shadoow
یلدا جون تبریک میگم عزیزم.... شب یلدا همش یادت بودم... خدا رو شکر که تو بهترین زمان ممکن کلیر شدی عزیزم... تو لحظات سخت پیش مادرت بودی و الانم که خدا رو شکر حالشون بهتره میتونی با خیال راحت بری سر زندگیت... خدا رو شکر هزار بار... خیلی خوشحال شدم. Smile
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، kamela ، yalda91 ، سانازی ، romance33 ، سلام مهاجر ، نيما ٩٢ ، denag ، shadoow
وااااااای جدی؟؟؟؟؟؟؟؟مونا جون کی فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟یلدا خیللللللللللی برات خوشحالم.خیللللللی مبارکت باشه عزیزم...واقعا به قول مونا دیدی تموم شد؟؟؟؟خداروشکر با خیال راحت میری....نمیدونی چقدر خوشحالم .میبوسمت
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، سانازی ، kamalir36 ، romance33 ، denag ، shadoow ، shabnam.84
مرسي مونا جونم .قربونت برم عزيزم كه اينقدر مهربوني
اره كامليا جون كليررررررررزرر رررررررررررررررررررررررر شدم مرسي خداجون
باورم نمي شه هنوز ضربان قلبم به حالت عادي بر نكشته اينقدر جيغ زدم
مرسي سي سي جون البته من جند ماه ديكه بعد ازعيد مي رم نمي تونم الان مامانو تنها بذارم امادكيشو ندارم ولي خدايا صد هزار مرتبه شكر
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، MONA FB ، سی سی ، shandiz ، romance33 ، battosai ، kamela ، Saeedv13 ، denag ، shadoow ، آراد ، shabnam.84
یلداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدای من من چشام پر اشکه حتی سرازیر شد.....
.
.
خیلی خوشحالم یلدا مبارکهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه.خدایا ممنون
اول فکر کردم مونا و سی سی دارن تولدتو تبریک میگن بعد یه لحظه خشکم زد یعنی کلییییررر... شده .
ایشالا بعدی نوبت مونا و itax و هومن و بگیه عزیزای دیگه باشهههههههههه.وااااااااااااااای خداااا زود زود مارو خوشحال کن دیگه به خدا رفتم تو 5سال انتظار هااااا
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، سی سی ، shandiz ، romance33 ، kamela ، shadoow
مرسي سانازي جون لطف داري عزيزم
ان شاءالله هرجه زودتر مونا كامليا جون و ايتكس عزيز كه اينقدر زحمت مي كشه كلير بشن
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، MONA FB ، shandiz ، kamalir36 ، romance33 ، battosai ، kamela ، shadoow
اره ایشالا همه بچه ها خبر خوش بدن زود زود.
یلدا جان چند ماه شد منتظر بودی؟چی گفت همسرت؟وای بچه ها ی که رفتن بیایین که یلدا کلیر شده.Big Grin
خانم احساساتتون رو در چند جمله(مگه میشه چند جمله اخه)بیان کنیدCool
عزیزم به شیننا هم زنگ زدم گفت تبریک بگو خیلی خوشحال شد.دسترسی به اینترنت نداشت.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، shandiz ، yalda91 ، kamalir36 ، romance33 ، shadoow
یلدا جونننننننننننننن مبارکه عزیزم
خدا چه کادوی تولدی عالی بهت داد مبارکت باشههههههه خیلی خوشحال شدم برات انگار خودم ویزا گرفتممممممم
دیگه انتظار تموم شد مبارکهههههههههههههه
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، yalda91 ، سانازی ، kamalir36 ، romance33 ، kamela ، نيما ٩٢ ، shadoow
(2013-12-26 ساعت 19:44)سانازی نوشته:  اره ایشالا همه بچه ها خبر خوش بدن زود زود.
یلدا جان چند ماه شد منتظر بودی؟چی گفت همسرت؟وای بچه ها ی که رفتن بیایین که یلدا کلیر شده.Big Grin
خانم احساساتتون رو در چند جمله(مگه میشه چند جمله اخه)بیان کنیدCool
عزیزم به شیننا هم زنگ زدم گفت تبریک بگو خیلی خوشحال شد.دسترسی به اینترنت نداشت.

مرسي ممنون والا هنوز كيجم فعلا تو اسمانو زمينم همسرم هم كلي جيغ و فرياد و خوشحالي كرد هنوز تو شوكيم .
١١ ماه تمام شده بود تقريبا
:-)
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، MONA FB ، shandiz ، romance33 ، battosai ، kamela ، denag ، shadoow
مرسي ممنون والا هنوز كيجم فعلا تو اسمانو زمينم همسرم هم كلي جيغ و فرياد و خوشحالي كرد هنوز تو شوكيم .
١١ ماه تمام شده بود تقريبا
:-)
[/quote]

یلدا جون برای شب یلدا و تولدت و کریسمس چه کادویی از این بهتر که کلیر بشی. واقعاً مبارک باشه.
نفر بعدی مونا جونه که همین روزها باید کلیر بشه. بچه های عزیز لطفاً انرژیهاتون را جمع کنید و برای مونای عزیز دعا کنید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، MONA FB ، romance33 ، battosai ، yalda91 ، kamela ، denag ، shadoow
مرسی ریتا جون . ایشالا همه زودتر کارهامون درست بشه . من واقعا خوشحالم که یلدا کلیر شد .
شاید کسی باورش نشه ولی من همیشه دوست داشتم بعد از یلدا کلیر بشم .
این داستان دیر و زود داره .
علی کجاست راستی ؟
کارش دارم
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shandiz ، battosai ، yalda91 ، denag ، shadoow
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یلدا جونم مبارکه.عزیزم از خوشحالی دیگه نمیدونم چکار کنم.اشکام اصلاً نمیزاره مانیتور رو ببینم.خدایا شکرت ما ههمون اینجا روزها و دقیقه هامون رو زندگی کردیم.ازت ممنونیم که دعاهامون رو بی جواب نزاشتی.ایشالا بزودی واسه مونا و آیتکس و بقیه هم هورا بکشیم.خدایا ممنونیم بابت این همه شادی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، kamalir36 ، MONA FB ، battosai ، yalda91 ، denag ، shadoow
(2013-12-26 ساعت 20:53)MONA FB نوشته:  مرسی ریتا جون . ایشالا همه زودتر کارهامون درست بشه . من واقعا خوشحالم که یلدا کلیر شد .
شاید کسی باورش نشه ولی من همیشه دوست داشتم بعد از یلدا کلیر بشم .
این داستان دیر و زود داره .
علی کجاست راستی ؟
کارش دارم

آااااااااااااااامین عزیزم
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، battosai ، yalda91 ، MONA FB ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان