کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
نه اینجا خبری هست، نه سایت رو آپدیت میکنن! چه وضعشه آخه
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: frz61 ، smmyp ، bakhshandehgy ، leila20 ، hadiseh.t ، oe163 ، کیانا ، a.r.a.s.h1 ، honey62 ، alimon
فک کنم امـــــــــــــــــــروزم خـــــــــــــــــبری نیست که نیســـــــــــــــــــت Sad Sad Sad
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: smmyp ، bakhshandehgy ، ماندانا ، کیانا ، honey62 ، tiba
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
فقط همین
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: frz61 ، smmyp ، bakhshandehgy ، daria ، پرنیان90 ، کیانا ، a.r.a.s.h1 ، honey62 ، alimon
واقعا عصبی دارم می شم .زمان زمان زمان
شماره کیس:2012AS00038XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه : 11July
تاریخ دریافت کلیرنس:7sepBig Grin
تشکر کنندگان: smmyp ، پرنیان90 ، کیانا ، honey62 ، alimon
من تا هفت و نیم صبر میکنم
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، oe163 ، کیانا ، honey62
(2012-08-27 ساعت 19:17)smmyp نوشته:  من تا هفت و نیم صبر میکنم
بسته من رو هم گفته بودن امروز میدن ups زنگ زدم ببینم چرا ندادن - متوجه شدم سفارت تعطیل شده
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: daria ، smmyp ، oe163 ، کیانا ، honey62
(2012-08-27 ساعت 19:12)ماندانا نوشته:  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
فقط همین

کسی می دونه از 2011 ها چند نفر ویزا نگرفتن؟؟ SadSadSadSadSad
تشکر کنندگان: smmyp ، کیانا
(2012-08-27 ساعت 19:21)ozr نوشته:  
(2012-08-27 ساعت 19:12)ماندانا نوشته:  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
فقط همین

یعنی فقط جای این سؤال خالی بود اینجا! اونم زیر این همه انرژی مثبت ماندانا. دوست من سایت کلا آپدیت نشد، معنیش این نیست که کسی کلیر نشده که بخواین به این چیزا فکر کنین از الان که بیشتر از یک ماه مونده تا آخر سپتامبر
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: smmyp ، hadiseh.t ، frz61 ، behina ، Hmax ، کیانا ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، honey62 ، loveusa ، tiba ، alimon ، sweety.alireza
آزمایش صبره.++++++++++++

اینم اختصاصی برای آقا مهدی 2012

++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: smmyp ، behina ، کیانا ، bakhshandehgy ، honey62 ، alimon ، payan
هفته پیش گفتیم 4 روز تعطیل بودند، روز اول کاری نمی‌تونستند آپدیت کنند....
امـروز چـــــی بــــگـــیــم؟!؟، Sad
تشکر کنندگان: کیانا ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، honey62 ، alimon
(2012-08-27 ساعت 18:38)ozr نوشته:  فکر کنم داره آپدیت می شه
دوست من چه جوري به اين نتيجه رسيدي؟
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: iloveshadow ، کیانا ، honey62 ، alimon
مطمئنید که مسئولین صدور ویزا به روح اعتقاد دارند؟!؟
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، کیانا ، ehsan442 ، bakhshandehgy ، sam11 ، honey62 ، daria ، loveusa ، opayamani ، alimon ، mehdi426i
(2012-08-27 ساعت 19:23)daria نوشته:  
(2012-08-27 ساعت 19:21)ozr نوشته:  
فقط همین

یعنی فقط جای این سؤال خالی بود اینجا! اونم زیر این همه انرژی مثبت ماندانا. دوست من سایت کلا آپدیت نشد، معنیش این نیست که کسی کلیر نشده که بخواین به این چیزا فکر کنین از الان که بیشتر از یک ماه مونده تا آخر سپتامبر

همش از استرسه شما به بزرگواری خودتون با مثبت های زیر ببخشید
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، Hmax ، کیانا ، honey62 ، daria ، alimon
سلام بچه ها نمی دونم چی بگم؟اصلا نمی دونم چی بگم؟من کلا ادم با انرژی هستم ولی امروز.............امیدوارم یه روز شرایط مارو درک کنن وبدونن ما چه فشاری میکشیم خیلی سخته خیلی سخت ولی حتی با این شرایط بازم ما از پا در نمیایم و انرژیتونو نگه دارین انقدر زود دلسرد نشین خدا با ماست.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: کیانا ، a.r.a.s.h1 ، honey62 ، daria ، frz61 ، loveusa ، Erfaanism ، opayamani ، bakhshandehgy ، alimon
ما که رفتیم مسافرت شنبه برمیگردیم، فکر کنم دیگه تا اون موقع مجبورند که سایت رو آپدیت کنند Big Grin
شماره کیس:2012AS00052XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011Aguest 06
تاریخ مصاحبه:19 June
تاریخ دریافت کلیرنس: Sep 10
تاریخ دریافت ویزا: 26 Sep
تاریخ ورود به امریکا: 28 Sep
جمع تقریبی هزینه ها: حدود 6 میلیون تومان برای یک نفر
تشکر کنندگان: کیانا ، a.r.a.s.h1 ، MPU ، honey62 ، daria ، frz61 ، tiba ، alimon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان