کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
جمعه آپ میشه ، اگه نشد باید بریم سفارتو بگیریم تا بفهمن ما چه آدمای خفنی هستیم با دمب شیر بازی نکنننننننن، ااااااااااااااااه ه ه ه ه ه ه تو روحشون
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: Emad_L ، honey62 ، alimon
(2012-08-27 ساعت 19:21)ozr نوشته:  
(2012-08-27 ساعت 19:12)ماندانا نوشته:  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
فقط همین

کسی می دونه از 2011 ها چند نفر ویزا نگرفتن؟؟ SadSadSadSadSad

من فقط میدونم که از 2012 ها همه میگیرند.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، cmbt ، hadiseh.t ، arman_m ، alimon ، honey62 ، behina ، daria ، frz61 ، SH1A2R3 ، tiba ، bakhshandehgy ، h4di ، پرنیان90 ، کیانا
من که دارم کم کم عصبی و ناامید می شم Sad
خدایا به فریاد در گلو موندمون برس!
واقعا انتظار سخته خدایا خسته شدم از انتظار کی می شه این انتظار تموم بشه Sad
خدایا این انتظارو تمومش کن خدایا به دادمون برس!
من دیگه حسابی قاطی کردم............................................................................................................................................................................................................
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، arman_m ، honey62 ، daria ، frz61 ، samgh ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، tiba ، alimon ، payan ، پرنیان90 ، MAHDI2012 ، oe163 ، کیانا
Sad 
سلام دوستای خوبم
یک خانواده 4 نفره که روز مصاحبشون با ما یکی بود و خانم برنده و 2 تا از بچه هاش ویزای یه ضرب گرفته بودند و اقای خانواده عدم سوء پیشینه ژاپن را نگرفته بود برگه آبی گرفت. این آقا همراه شوهرم این هفته در آنکارا بودند و امروز ویزاشون رو گرفتند. الان خانمشون به من زنگ زد که افیسر (به قول بعضی ها آقای ریش قرمز) بعد از خوش بش کردن با شوهر ایشون خیلی از ایرانی های عزیزمون تعریف کردند و گفتند که سایت رو امروز آپدیت می کنند. اما می بینم که این اتفاق نیفتاد ولی امیدوارم خوش خبر باشم و طبق گفته این دوست فردا این گفته حقیقت پیدا کنه. برای هممون آرزوی بهترین ها رو می کنمShyRolleyesTongue
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: asxz ، hadiseh.t ، a.r.a.s.h1 ، Serendipity ، MAHDI2012 ، honey62 ، saljoogh ، behina ، daria ، mehdiii ، frz61 ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، tiba ، nahid.t ، payan ، h4di ، پرنیان90 ، oe163 ، MPU ، sweety.alireza
بچه ها ما کلاس زبان بودیم الان رسیدیم خونه، منتظر دیدن کلی هورا بودم که دیدم انگار آپدیت نشده!
من دیگه ضد ضربه شدم هر چی اینا دیرتر آپدیت کنن ما بیشتر انرژی مثبت میفرستیم میبینیم آخرش کی برنده میشه (معلومه ما)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: behina ، daria ، frz61 ، hadiseh.t ، loveusa ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، tiba ، alimon ، payan ، MAHDI2012 ، oe163 ، mehdi426i ، a.r.a.s.h1 ، کیانا
Coolهمگی شب بخیرTongue
خیلی دلم می خواد که فردا صبح اول وقت، شخص مسئول سایت همه کلیر نشده ها را کلیر کنه و اون ستاره های تفرقه افکن زوجین هم با طلوع خورشید آپدیت ناپدید بشن و دوباره در سال دیگر ، در آسمان شب کم ستاره لاتاری 2013 بسیار ناچیز بدرخشند و صد البته که به سرعت دوباره ناپدید شوند. به هر حال این لحظات و اتفاقات بسیار نادرند و شاید هرگز در زندگیمان تکرار نشوند. پس امیدوارم این لحظات که گاهی تاریک و گاهی روشن به نظر می رسند برایمان پر از هیجان شیرین باشد. به همه شما درود می فرستم و امیدوارم شب را با یک خواب شیرین و آرام به صبح روشن پیوند دهید.Big Grin
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frz61 ، bakhshandehgy ، behina ، alimon ، payan ، MAHDI2012 ، پرنیان90 ، oe163 ، tiba ، honey62 ، daria ، gulu ، msi ، a.r.a.s.h1 ، sam11 ، کیانا ، hadiseh.t
(2012-08-27 ساعت 20:29)MPU نوشته:  
(2012-08-27 ساعت 19:21)ozr نوشته:  
(2012-08-27 ساعت 19:12)ماندانا نوشته:  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
فقط همین

کسی می دونه از 2011 ها چند نفر ویزا نگرفتن؟؟ SadSadSadSadSad

من فقط میدونم که از 2012 ها همه میگیرند.

مرسی مرسی واقعا بابت موج مثبتت دستت درد نکنه. عالی بود. بچه ها بیایید خیلی خیلی مثبت فکر کنیم. همه کلافه اییم. همه خسته شدیم و یجورایی بلاتکلیفیم ولی بابت فردا من انرژی مثبت میفرستم.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: alimon ، payan ، h4di ، frz61 ، MAHDI2012 ، oe163 ، tiba ، honey62 ، daria ، a.r.a.s.h1 ، کیانا
سلام
من از برندکان 2013 هستم امیدوارم همه 2012 ایها ویزا بگیرند (همه وهمه) انشاالله (این هم موج مثبت++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++)
دو سوال دارم 1- در مورد نحوه مصاحبه در آنکارا ؟
2- جریان برگه آبی و سوالات 9 تایی و 7 تایی چیه؟

لطفا راهنمایی کنید. با تشکر فراوان
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: asxz ، frz61 ، tiba ، honey62 ، daria ، a.r.a.s.h1 ، sam11 ، کیانا
من میگم باز خوبه الان هیچکذومموت کلیر نشدیم یه سریمون کلیر میشدن یکسری نمیشدن اعصاب اونایی مه کلیر نمیشن خط خطی میشد ... این ایمیلی که امروز جواب دادن که ایشاالله همگی به فال نیک میگیریم
Dear Ms..........:

We are trying to complete all of the administrative reviewing for the Diversity Visa Applicants before the program ends. Please keep tracking your case number on our website.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: nahid.t ، frz61 ، پرنیان90 ، MAHDI2012 ، behina ، gulu ، oe163 ، etefag ، bakhshandehgy ، tiba ، honey62 ، daria ، msi ، a.r.a.s.h1 ، sam11 ، کیانا
(2012-08-27 ساعت 20:31)a.r.a.s.h1 نوشته:  من که دارم کم کم عصبی و ناامید می شم Sad
خدایا به فریاد در گلو موندمون برس!
واقعا انتظار سخته خدایا خسته شدم از انتظار کی می شه این انتظار تموم بشه Sad
خدایا این انتظارو تمومش کن خدایا به دادمون برس!
من دیگه حسابی قاطی کردم............................................................................................................................................................................................................

دوست عزیز امیدوار باش اونهم خیلی زیاد من 6 ماه انتظار کشیدم وکاملا درکتون میکنم الان 40 روزه تو امریکا زندگی میکنم واصلا فرصت سر خوارندن ندارم واسه همین ازتون خواهش میکنم انرژیتون رو واسه اینجا نگه دارین که خیلی لازم دارید ایمان دارم که به زودی کیلیر میشید برای شما وهمه ی دوستای گل مهاجرسرا از ته دل دعا میکنم اینهم کلی انرژی مثبت+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Big GrinTongueCool
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، frz61 ، oe163 ، etefag ، loveusa ، bakhshandehgy ، tiba ، honey62 ، daria ، MPU ، alimon ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، opayamani
salam

barat finglish minvisam chon farsim moshkel dare

dar morede nahviye mosahbe behet pishnahad mikonam ke ghesmate mosahbe v safr be ankararo khub bekhuni hame etelaati ke mikhay tosh hast.

dar morede soal dovom vaghti miri mosahebe be bazi az afrad ke enma be kheili chiza bastegi dare barge abi midan
en yani hamun moghe visat amade nimishe v bayad sabr koni ta visat biad sefarat ek maili ro behet mizane ke tosh ek forme ke dakhelesh 9 soal hast bayad be on sola pasokh bedi v email koni bara sefarat bad az on tarikhe ke en formo be sefarat mail zadi bastegi dare beine 1-6 mah clear misi v bayad beri sefarat visato begiri
تشکر کنندگان:
[quote='payan' pid='207739' dateline='1346100864']
[quote='a.r.a.s.h1' pid='207650' dateline='1346083282']

همه بچه هایی که منتظر هستند احساسات متفاوتی را تجربه می کنند در حین این انتظار مثل خود من اما عاقلانه این که صبور باشیم و خودمونو با کارها ی روزمره سرگرم کنیم تا این انتظار داحتتر بگذره
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، shraya ، behina ، etefag ، bakhshandehgy ، tiba ، honey62 ، daria ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، opayamani
سلام دوستان
یکی از دوستای عزیزمون که دو سه روز پیش مصاحبه شون بوده ، میگن اون جا بهشون گفتن کلیرنس اونایی که رفتن سربازی 8 هفته طول میکشه ... پس مسخره نیست که اصلا به من وقت مصاحبه دادن اونم هفته اول سپتامبر؟؟؟... کلی هم باید پول بریزم تو حلقشون ... چون با زن و بچه ام میرم ...
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
تشکر کنندگان: behina ، oe163 ، honey62 ، کیانا
sheida.bvip، هستی zn، می بینم بچه ها امروز کرکره سایتُ کشیـــــــــــدید بالا Big Grin
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: behina ، oe163 ، bakhshandehgy ، honey62 ، daria ، sheida.bvip ، کیانا ، opayamani
(2012-08-27 ساعت 10:48)honey62 نوشته:  سلام دوستاي خوب مهاجرسرا، هستي جان نظر منم همينه چون اين اواخر سر سفارت ممكنه خيلي شلوغ بشه بهتره ويزاهاي آماده رو بگيريد و بعد منتظر بمونيد اينطوري فكر ميكنم استرسش كمتر ميشه. ايشالا ويزاي همسرتون كه آماده شد ميتونيد ويزاي ايشون رو هم بگيريد و يه باره از همون طرف بريد.

مرسی از راهنماییتون .حتما این کار رو می کنیمSmile
تشکر کنندگان: honey62 ، کیانا ، opayamani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان