موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
جمعه آپ میشه ، اگه نشد باید بریم سفارتو بگیریم تا بفهمن ما چه آدمای خفنی هستیم با دمب شیر بازی نکنننننننن، ااااااااااااااااه ه ه ه ه ه ه تو روحشون
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ما کلاس زبان بودیم الان رسیدیم خونه، منتظر دیدن کلی هورا بودم که دیدم انگار آپدیت نشده!
من دیگه ضد ضربه شدم هر چی اینا دیرتر آپدیت کنن ما بیشتر انرژی مثبت میفرستیم میبینیم آخرش کی برنده میشه (معلومه ما)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
همگی شب بخیر
خیلی دلم می خواد که فردا صبح اول وقت، شخص مسئول سایت همه کلیر نشده ها را کلیر کنه و اون ستاره های تفرقه افکن زوجین هم با طلوع خورشید آپدیت ناپدید بشن و دوباره در سال دیگر ، در آسمان شب کم ستاره لاتاری 2013 بسیار ناچیز بدرخشند و صد البته که به سرعت دوباره ناپدید شوند. به هر حال این لحظات و اتفاقات بسیار نادرند و شاید هرگز در زندگیمان تکرار نشوند. پس امیدوارم این لحظات که گاهی تاریک و گاهی روشن به نظر می رسند برایمان پر از هیجان شیرین باشد. به همه شما درود می فرستم و امیدوارم شب را با یک خواب شیرین و آرام به صبح روشن پیوند دهید.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من از برندکان 2013 هستم امیدوارم همه 2012 ایها ویزا بگیرند (همه وهمه) انشاالله (این هم موج مثبت++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++)
دو سوال دارم 1- در مورد نحوه مصاحبه در آنکارا ؟
2- جریان برگه آبی و سوالات 9 تایی و 7 تایی چیه؟
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر فراوان
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ 
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روز
دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من میگم باز خوبه الان هیچکذومموت کلیر نشدیم یه سریمون کلیر میشدن یکسری نمیشدن اعصاب اونایی مه کلیر نمیشن خط خطی میشد ... این ایمیلی که امروز جواب دادن که ایشاالله همگی به فال نیک میگیریم
Dear Ms..........:
We are trying to complete all of the administrative reviewing for the Diversity Visa Applicants before the program ends. Please keep tracking your case number on our website.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam
barat finglish minvisam chon farsim moshkel dare
dar morede nahviye mosahbe behet pishnahad mikonam ke ghesmate mosahbe v safr be ankararo khub bekhuni hame etelaati ke mikhay tosh hast.
dar morede soal dovom vaghti miri mosahebe be bazi az afrad ke enma be kheili chiza bastegi dare barge abi midan
en yani hamun moghe visat amade nimishe v bayad sabr koni ta visat biad sefarat ek maili ro behet mizane ke tosh ek forme ke dakhelesh 9 soal hast bayad be on sola pasokh bedi v email koni bara sefarat bad az on tarikhe ke en formo be sefarat mail zadi bastegi dare beine 1-6 mah clear misi v bayad beri sefarat visato begiri
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='payan' pid='207739' dateline='1346100864']
[quote='a.r.a.s.h1' pid='207650' dateline='1346083282']
همه بچه هایی که منتظر هستند احساسات متفاوتی را تجربه می کنند در حین این انتظار مثل خود من اما عاقلانه این که صبور باشیم و خودمونو با کارها ی روزمره سرگرم کنیم تا این انتظار داحتتر بگذره
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یکی از دوستای عزیزمون که دو سه روز پیش مصاحبه شون بوده ، میگن اون جا بهشون گفتن کلیرنس اونایی که رفتن سربازی 8 هفته طول میکشه ... پس مسخره نیست که اصلا به من وقت مصاحبه دادن اونم هفته اول سپتامبر؟؟؟... کلی هم باید پول بریزم تو حلقشون ... چون با زن و بچه ام میرم ...
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
sheida.bvip، هستی zn، می بینم بچه ها امروز کرکره سایتُ کشیـــــــــــدید بالا