کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-18 ساعت 15:48)shatsi نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 15:35)babak_1363 نوشته:  آقو من اینقد Submit زدم یکی پرونده منو باز کرد!! Big GrinBig Grin گفتن ببینیم این زیگیله کیه هی میاد Status چک میکنه!!! دیدن منم،پروندمون انداختن دوباره پشت شوفاژ!! Big Grin Tongue

من همین الان آپدیت شدم Smile

زمان قرعه ی نو می زند به نام شما ...
خوشا که جهان می رود به کام شما ....

بابک جان خوشحالم کردی.....

شاتسی عزیز خدا میدونه که من و کوروش هر بار که حرف میزنیم یادت میکنیم..کلیر شدن شما دوست عزیزم رو به زودی از خدا خواستارم...
خدایا دست هممون رو بگیر
آمین
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: گل نهال ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، b_argi ، joody ، پدی ، amir82 ، shatsi ، ikamaly ، azar1348 ، zohre02
سلام به همه دوستان منتظر و عزیز و گلم
باز من دیر رسیدم چه خبر شده
1- اولا یه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای S.S.h و Ali.us بسیار عزیزم..

2- دومندش یه تبریییککککککککککککککککککککککککک برای دوستانی که از دیروز کیسشون آپدیت شده.

3- سومندش خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

4- چهارمندش
[عکس: images11.jpg]
خدای اسمونها همه مارو مورد رحمتت قرار بده و انتظاررو برامون سهل فرما
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-07-18 ساعت 16:11)b_argi نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر و عزیز و گلم
باز من دیر رسیدم چه خبر شده
1- اولا یه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای S.S.h و Ali.us بسیار عزیزم..

2- دومندش یه تبریییککککککککککککککککککککککککک برای دوستانی که از دیروز کیسشون آپدیت شده.

3- سومندش خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

4- چهارمندش
[عکس: images11.jpg]
خدای اسمونها همه مارو مورد رحمتت قرار بده و انتظاررو برامون سهل فرما
b.argi عزيز اين عكسي كه تكرار ميكني واسه پيشكسوتا خيلي شانس آورده هاSmile اين رو خواهشا تكرار كن تا كلير شدن همه ي دوستانSmile
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-07-18 ساعت 15:35)babak_1363 نوشته:  آقو من اینقد Submit زدم یکی پرونده منو باز کرد!! Big GrinBig Grin گفتن ببینیم این زیگیله کیه هی میاد Status چک میکنه!!! دیدن منم،پروندمون انداختن دوباره پشت شوفاژ!! Big Grin Tongue

ديدي گفتم بعدي خودتي Wink
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
s.s.h و ALI.US کلیر شدن مبارکتون باشه به امید کلیر همه 2013 ایهههههههههههههها
آمممممممممممین
(2013-07-18 ساعت 16:28)gifa نوشته:  

ممنون gifa جان خدا از دهنت بشنوه ، امیدوارم Smile یعنی میدونی امید همون چیزیه که هممون رو سر پا نگه میداره ..امید و فقط امید...

پایان شب سیه سپید است RolleyesRolleyes
تشکر کنندگان: b_argi ، gifa ، rozelo ، Alirezaa2013 ، گل نهال ، shatsi ، ikamaly ، azar1348 ، negar_karimi6 ، zohre02
(2013-07-18 ساعت 16:38)babak_1363 نوشته:  

ممنون gifa جان خدا از دهنت بشنوه ، امیدوارم Smile یعنی میدونی امید همون چیزیه که هممون رو سر پا نگه میداره ..امید و فقط امید...

اگر رفتی بگوپرونده ماروهم ازپشت شوفاژدربیارنBig Grin
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، امیر مهاجر ، Alirezaa2013 ، mrr777 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، r91 ، zohre02
(2013-07-18 ساعت 16:43)mehrana نوشته:  .... Tongue جسارت نباشه فقط یک کاریکاتور جهت تبریک به دوستانی که از امروز تا فردا کلیر میشن .... در ضمن از مدیران محترم و همه دوستان عذر خواهم چون نتونستم سایز نمایش را کوچیک کنم.

مشکل سایز دیگه وجود نداره. با کروم و سافاری سایزها اتوماتیک اندازه عرض پنجره مرورگر میشه.
(2013-07-18 ساعت 16:44)gifa نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 16:38)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 15:35)babak_1363 نوشته:  آقو من اینقد Submit زدم یکی پرونده منو باز کرد!! Big GrinBig Grin گفتن ببینیم این زیگیله کیه هی میاد Status چک میکنه!!! دیدن منم،پروندمون انداختن دوباره پشت شوفاژ!!

اگر رفتی بگوپرونده ماروهم ازپشت شوفاژدربیارنBig Grin
میدونی حقیقتش اینه که میخام برم و شوفاژو بکنم بندازم دور و بگم بابا به این پرونده هاهم رسیدگی کنید عزیزان !!
این عزیزان رو گذاشتم چون میان اینجارو میخونن یه وقت نگن ما بی ادبیم خو!!!!!Big GrinTongue
سلام به همه دوستان عزیز

قبل از هر چیز اجازه بدید از غیبت یه خورده طولانیم در این تاپیک عذر خواهی کنم چون خیلی عصبی بودم و نمی خواستم دوستان رو با پستهام ناراحت کنم.

به همه دوستانی که در این مدت کلیر شدن تبریک می گم. و یک هورای قرمز براشون:

هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

در ضمن بگم که ایمیلهای ما بالاخره به نتیجه رسید و سفارت امروز در جواب آخرین ایمیل ما نوشت که ویزای خانمم Joody که برنده اصلیه و بچه ها حاضره و می تونیم بریم بگیریم.
پس دوباره:

هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-07-18 ساعت 16:59)mrr777 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز

قبل از هر چیز اجازه بدید از غیبت یه خورده طولانیم در این تاپیک عذر خواهی کنم چون خیلی عصبی بودم و نمی خواستم دوستان رو با پستهام ناراحت کنم.

در ضمن بگم که ایمیلهای ما بالاخره به نتیجه رسید و سفارت امروز در جواب آخرین ایمیل ما نوشت که ویزای خانمم Joody که برنده اصلیه و بچه ها حاضره و می تونیم بریم بگیریم.
پس دوباره:

هورااااااااااااااااااااااااااااا مرسي عزيزم كه واسم هوراي قرمز كشيدي
هورام نمياد چون ويزاي تو هنوز نيومده Sad
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-07-18 ساعت 16:59)mrr777 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز

پس دوباره:

جا داره که یه هورای بنفش برای عضو بی خواب ،جودی و بچه های عزیزشون بکشم Big Grin

هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارکتون باشه Smile
ALI.US وS.s.h عزیز کلیر شدنتون رو تبریک میگم دوستان به امید کلیر شدن بقیه دوستان 2013
محمد فاضلی عزیز متخصص خندان به شما هم تبریک میگم واسه گرفتن ویزاتون امیدوارم در تمامی مراحل موفق و پیروز باشید...

این هم یک هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا واسه تمامی دوستان گل مهاجر سرا موفق باشید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
خدايااااا مرسي كه جودي هم رفتني شد، ايشالا محمدآقا هم سريع مياد پيشتون
هوراااا
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-18 ساعت 16:51)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 16:43)mehrana نوشته:  .... Tongue جسارت نباشه فقط یک کاریکاتور جهت تبریک به دوستانی که از امروز تا فردا کلیر میشن .... در ضمن از مدیران محترم و همه دوستان عذر خواهم چون نتونستم سایز نمایش را کوچیک کنم.

دیگه مشکل سایز دیگه وجود نداره. با کروم و سافاری سایزها اتوماتیک اندازه عرض پنجره مرورگر میشه.

با سلام ،من چند روز پیش مشخصات کیسمو برای شما دوست عزیز ایمیل کردم اما هنوز وارد نشده ،اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم،
2013AS00008***-مصاحبه 24june ابو ظبی/3نفر / دریافت ویزا 27اگوست/

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان