موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان منتظر و عزیز و گلم
باز من دیر رسیدم چه خبر شده
1- اولا یه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای S.S.h و Ali.us بسیار عزیزم..
2- دومندش یه تبریییککککککککککککککککککککککککک برای دوستانی که از دیروز کیسشون آپدیت شده.
3- سومندش خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
4- چهارمندش
![[عکس: images11.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3VwLmRvd25sb2FkLmlyL2RpL1dUTjIvaW1hZ2VzMTEuanBn)
خدای اسمونها همه مارو مورد رحمتت قرار بده و انتظاررو برامون سهل فرما
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-18 ساعت 16:11)b_argi نوشته: سلام به همه دوستان منتظر و عزیز و گلم
باز من دیر رسیدم چه خبر شده
1- اولا یه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای S.S.h و Ali.us بسیار عزیزم..
2- دومندش یه تبریییککککککککککککککککککککککککک برای دوستانی که از دیروز کیسشون آپدیت شده.
3- سومندش خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
4- چهارمندش
![[عکس: images11.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3VwLmRvd25sb2FkLmlyL2RpL1dUTjIvaW1hZ2VzMTEuanBn)
خدای اسمونها همه مارو مورد رحمتت قرار بده و انتظاررو برامون سهل فرما
b.argi عزيز اين عكسي كه تكرار ميكني واسه پيشكسوتا خيلي شانس آورده ها
اين رو خواهشا تكرار كن تا كلير شدن همه ي دوستان
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
s.s.h و ALI.US کلیر شدن مبارکتون باشه به امید کلیر همه 2013 ایهههههههههههههها
آمممممممممممین
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز
قبل از هر چیز اجازه بدید از غیبت یه خورده طولانیم در این تاپیک عذر خواهی کنم چون خیلی عصبی بودم و نمی خواستم دوستان رو با پستهام ناراحت کنم.
به همه دوستانی که در این مدت کلیر شدن تبریک می گم. و یک هورای قرمز براشون:
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
در ضمن بگم که ایمیلهای ما بالاخره به نتیجه رسید و سفارت امروز در جواب آخرین ایمیل ما نوشت که ویزای خانمم Joody که برنده اصلیه و بچه ها حاضره و می تونیم بریم بگیریم.
پس دوباره:
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-18 ساعت 16:59)mrr777 نوشته: سلام به همه دوستان عزیز
قبل از هر چیز اجازه بدید از غیبت یه خورده طولانیم در این تاپیک عذر خواهی کنم چون خیلی عصبی بودم و نمی خواستم دوستان رو با پستهام ناراحت کنم.
به همه دوستانی که در این مدت کلیر شدن تبریک می گم. و یک هورای قرمز براشون:
در ضمن بگم که ایمیلهای ما بالاخره به نتیجه رسید و سفارت امروز در جواب آخرین ایمیل ما نوشت که ویزای خانمم Joody که برنده اصلیه و بچه ها حاضره و می تونیم بریم بگیریم.
پس دوباره:
هورااااااااااااااااااااااااااااا مرسي عزيزم كه واسم هوراي قرمز كشيدي
هورام نمياد چون ويزاي تو هنوز نيومده
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
ALI.US وS.s.h عزیز کلیر شدنتون رو تبریک میگم دوستان به امید کلیر شدن بقیه دوستان 2013
محمد فاضلی عزیز متخصص خندان به شما هم تبریک میگم واسه گرفتن ویزاتون امیدوارم در تمامی مراحل موفق و پیروز باشید...
این هم یک هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا واسه تمامی دوستان گل مهاجر سرا موفق باشید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
خدايااااا مرسي كه جودي هم رفتني شد، ايشالا محمدآقا هم سريع مياد پيشتون
هوراااا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-18 ساعت 16:51)امیر مهاجر نوشته: (2013-07-18 ساعت 16:43)mehrana نوشته: ....
جسارت نباشه فقط یک کاریکاتور جهت تبریک به دوستانی که از امروز تا فردا کلیر میشن .... در ضمن از مدیران محترم و همه دوستان عذر خواهم چون نتونستم سایز نمایش را کوچیک کنم.
دیگه مشکل سایز دیگه وجود نداره. با کروم و سافاری سایزها اتوماتیک اندازه عرض پنجره مرورگر میشه.
با سلام ،من چند روز پیش مشخصات کیسمو برای شما دوست عزیز ایمیل کردم اما هنوز وارد نشده ،اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم،
2013AS00008***-مصاحبه 24june ابو ظبی/3نفر / دریافت ویزا 27اگوست/