کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-23 ساعت 20:11)smpf نوشته:  لطفا يكي به مت بگه اين وكالتنامه رو كجا ترجمه تركي كنم دوستان كسي ميدونه كي تاحالا اين كارو كرده من لااقل با پيغام خصوصي ازشون بپرسم ممنون

smpfعزيز خود دارالترجمه ها اين وكالتنامه رو ميدن
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: smpf ، b_argi ، babak_1363 ، proje ، negar_karimi6 ، zohre02
(2013-07-23 ساعت 20:17)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 20:11)پدی نوشته:  از دلائلی که باعث میشه که دوستان کمتر به اینجا سر بزنند اینه که هر3سفارت مدت طولانیه که کلیرنس درست وحسابی نداشته اند.
پدی جان الان 3 هفته هست که سفارت ها رفتن تو کماء ، اما حس حال دو هفته با این هفته قابل قیاس نبود! من شاید اغراق نباشه اگه بگم که 12 ساعت هر روز اینجام، برای من محسوس بود! این صفحه ها که عقب میرن، حس خوبی ندارم...فقط حس و حال خودمو گفتم...شاید حس و حال بعضی از دوستان دیگه ام باشه..
من به شخصه با نظر بابک عزیزم موافقم.....گل نهال عزیز و سایر دوستان من بعضاً در تاپیک های دیگه هم فعالیت میکنم حتی چند نوبت در 2014 هم مطلب گذاشتم و در تاپیک تخصصی هم فقط مطلب اختصاصی اون تاپیک رو عرض کردم ...اما در تاپیک کلیرنس همانطور که ماه ها پیش امیر مهاجر عزیز هم گفتند حال و هواش با تاپیک های دیگه فرق میکنه ، راستش اینجا شاید با همه حواشی و سوال و جوابهای تخصصی به 100 صفحه بیشتر احتیاج نداره ، اما خواسته یا ناخواسته اینجا تبدیل به مامن و کلبه آرامش این بچه ها شده ، اینجا وقتی کسی شعر میخونه بقیه هم باهاش میخونن، وقتی گریه میکنه بقیه هم گریه میکنن وقتی یکی برنده میشه چون تمام بچه ها منتظر فریاد شادی دوستانشون هستن با شادی اون باید فریاد بزنن و آدما هم میخوان جایی داد بزنن که دیده بشن و انرژی درونیشون به بقیه منتقل بشه تا با انرژی مضاعف بقیه به انتظارشون ادامه بدن، من حتی برای این بچه ها قسم نامه هم نوشتم و اینجا گذاشتم تا بعدها همه به یاد بیارن که با همدلی و صفا و صدق همه دروازه ها گشوده میشه ، اینجا فضای بوجود آمده به نظر من اون فضائی هست که همه به خاطر همچین فضاهایی اقدام به مهاجرت میکنیم، البته اینجا مدیر داره و بزرگتر و صلاح کار خویش خسروان دانند اما به نظر بنده بزاریم حساب کار این تاپیک با بقیه تاپیک ها فرق بکنه....بچه ها اگه جایی دلشون آروم نگیره نمیان...بچه ها اگه جایی برای فریاد نداشته باشن نمیان...بچه ها اگه دوستاشون منتظرشون نباشن نمیان...بچه ها ....آخ بچه ها......وای بچه ها.......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-07-23 ساعت 20:18)mohamadtj نوشته:  چرا تاپیک اینقدر سوت و کور شده!!! بابا امروز سه شنبه بودا!!

چی بگیم؟هرچی منطق در آوردیم هر چی پیش بینی کردیم هرچی گفتیم این هفته چون فلانه پس بهمانه و... نه تنها درست در نمیاد بلکه بدترم میشه.قبلنا حداقل چند تا کیس ستاره دار اعلام میکردن وواسه دلخوشی الان اونم نیست با کلی ایمیل و نامه و من الم و بلم خصوصی جواب میدن که ستاره دار هستی!خدا میدونه اگه بچه ها اینجا نمیگفتن نتیجه ایمیلهاشونو چه حالی داشتیم.
بابا والله یه ساله کار درست و حسابی هم نکردیم.شغل من یه طوریه به روز نیست .قراردادیه مدت داره اونم چند ماهه شایدم چند ساله . نمیشه که یه دفعه وسطش آدم بگه آقا ما رفتیم شما بمون و حوضت!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: mohamadtj ، mrr777 ، b_argi ، zavosh ، shatsi ، babak_1363 ، proje ، yalda91 ، Leila12020 ، mehdi didam ، zohre02
(2013-07-23 ساعت 20:23)teriole نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 20:04)raam12000 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 19:58)jjbahale نوشته:  ایروان یه کیس رو کلیر کرده
2013AS1482
خسته نباشن

واقعا خسته نباشن بعد ۱ هفته Sad
گفتند هرچی به سپتامبر نزدیک میشیم بیشتر اعلام می کنند اما ظاهرا" از نسبت معکوس استفاده می کنند............
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: r91 ، mohamadtj ، mrr777 ، b_argi ، raam12000 ، shatsi ، babak_1363 ، proje ، mehdi didam ، zohre02
دوستان عزيزي كه فكر ميكنيد سوت و كوري اين تاپيك به دليل پاك كردن پستهاي غير مفيده، من نگفتم پست نذاريد، گفتم پستهاي اينچنيني يه كلمه اي بعد از يه هفته عدم تأييد ميشه، و الان هم از صفحه ٤٠٠ شروع كرديم تا صفحه ٨٠٠ رسيديم كه مربوط به ٢-٣ ماه پيش بوده، خانم نگار كريمي يه سري سؤال نامربوط به اين تاپيك پرسيدن و ما پاك نكرديم تا وقتي كه خودشون گفتن و ديگه منقضي شده بود.
هركس هرچي مناسب تاپيك و حال و احوال دلشه بذاره، تا برسيم به اينجا يه ماه طول ميكشه و تا يه ماه ديگه اينجا ميمونه
بازم ميگم همه عين قبل باشيد، ما بعضاًپستهاي دو بار اريال شده و ... را كه واسه خيلي وقت پيش بوده پاك ميكنيم
الانم اگه كليري توي سايت پيش بياد، همتون ميبينيد كه همه مثل قبل هورا ميكشن و شادي ميكنن و ما هم تا يه ماه ديگه پاك نميكنيم پستهاي الان رو
(پست موقت)
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-23 ساعت 20:47)گل نهال نوشته:  دوستان عزيزي كه فكر ميكنيد سوت و كوري اين تاپيك به دليل پاك كردن پستهاي غير مفيده، من نگفتم پست نذاريد، گفتم پستهاي اينچنيني يه كلمه اي بعد از يه هفته عدم تأييد ميشه، و الان هم از صفحه ٤٠٠ شروع كرديم تا صفحه ٨٠٠ رسيديم كه مربوط به ٢-٣ ماه پيش بوده، خانم نگار كريمي يه سري سؤال نامربوط به اين تاپيك پرسيدن و ما پاك نكرديم تا وقتي كه خودشون گفتن و ديگه منقضي شده بود.
هركس هرچي مناسب تاپيك و حال و احوال دلشه بذاره، تا برسيم به اينجا يه ماه طول ميكشه و تا يه ماه ديگه اينجا ميمونه
بازم ميگم همه عين قبل باشيد، ما بعضاًپستهاي دو بار اريال شده و ... را كه واسه خيلي وقت پيش بوده پاك ميكنيم
الانم اگه كليري توي سايت پيش بياد، همتون ميبينيد كه همه مثل قبل هورا ميكشن و شادي ميكنن و ما هم تا يه ماه ديگه پاك نميكنيم پستهاي الان رو
(پست موقت)
خیلیم خوب خیلیم عالی.ممنون از شفاف سازیتون.ضمنا به نظر منم سوت و کور بودن بیشتر به علت کم کاری سفارتهاست . البته کلیر شدن برخی دوستان هم بی تاثیر نیست.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
دوستان عزیز سلام،

بالاخره بعد از 131 روز انتظار که 90 روزش در ایروان به سختی گذشت چشممون به جمال ویزای امریکا در پاس همسر و بچه هام روشن شد.

امروز که به سفارت رفتم از خانمی که ویزا رو بهم داد سوال کردم که من و بقیه منتظرین کی ویزامون میاد، همون جواب رو داد که باید صبر کنید و دست ما نیست و از امریکا باید بهمون اعلام بشه، و گفت نگران نباشید و خبرهای خوبی در راهه. من هم با لبخند تشکر کردم و سفارت رو ترک.

ولی یه توصیه به همه دوستان منتظر دارم. اگر شرایط حاد و مشکلی ندارید که زودتر رفتن براتون مهم باشه لطفا از ایمیل زدن به سفارت خودداری کنید و صبر کنید چون حتما کیستون کلیر خواهد شد، و یا اگر برنده اصلی مرد خانواده است ایمیل ها تاثیری نداره چون تا برنده اصلی کلیر نشه ویزای بقیه رو نمی دن و معمولا کلیر مرد خانواده بیشتر از همه طول می کشه.

اما اگر شرایط حادی دارید مثل ما و براتون یک روز زودتر هم مهمه و همچنین برنده اصلی خانم خونه است هیچ شکی در زنگ زدن و ایمیل زدن به خودتون راه ندید چون بر خلاف نظر برخی از دوستان تاثیر منفی در کیستون نخواهد داشت. باور کنید ما به اصرار خانم حتی شد که در 2 روز پشت سرهم ایمیل و تلفن زدیم تا در نهایت با صدور ویزای همسر و بچه هام موافقت کردن که پیشرفت مهمی بود در کار ما و مشکلات زیادی رو برامون حل کرد.

در ضمن فراموش نکنید که در ایمیلتون علت ضرورت صدور ویزا رو به صراحت شرح بدید و در موضوع ایمیل هم از کلمه URGENT استفاده کنید تا جواب دقیق تری بگیرید.

امیدوارم همه شما دوستان عزیز و محترم به آرزوتون برسید.

شاد و پیروز باشید.

محمد
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-07-23 ساعت 21:13)mrr777 نوشته:  دوستان عزیز سلام،

بالاخره بعد از 131 روز انتظار که 90 روزش در ایروان به سختی گذشت چشممون به جمال ویزای آمریکا در پاس همسر و بچه هام روش شد.

امروز که به سفارت رفتم از خانمی که ویزا رو بهم داد سوال کردم که من و بقیه منتظرین کی ویزامون میاد، همون جواب رو داد که باید صبر کنید و دست ما نیست و از آمریکا باید بهمون اعلام بشه، و گفت نگران نباشید و خبرهای خوبی در راهه. من هم با لبخند تشکر کردم و سفارت رو ترک.

ولی یه توصیه به همه دوستان منتظر دارم. اگر شرایط حاد و مشکلی ندارید که زودتر رفتن براتون مهم باشه لطفا از ایمیل زدن به سفارت خودداری کنید و صبر کنید چون حتما کیستون کلیر خواهد شد، و یا اگر برنده اصلی مرد خانواده است ایمیل ها تاثیری نداره چون تا برنده اصلی کلیر نشه ویزای بقیه رو نمی دن و معمولا کلیر مرد خانواده بیشتر از همه طول می کشه.

اما اگر شرایط حادی دارید مثل ما و براتون یک روز زودتر هم مهمه و همچنین برنده اصلی خانم خونه است هیچ شکی در زنگ زدن و ایمیل زدن به خودتون راه ندید چون بر خلاف نظر برخی از دوستان تاثیر منفی در کیستون نخواهد داشت. باور کنید ما به اصرار خانم حتی شد که در 2 روز پشت سرهم ایمیل و تلفن زدیم تا در نهایت با صدور ویزای همسر و بچه هام موافقت کردن که پیشرفت مهمی بود در کار ما و مشکلات زیادی رو برامون حل کرد.

در ضمن فراموش نکنید که در ایمیلتون علت ضرورت صدور ویزا رو به صراحت شرح بدید و در موضوع ایمیل هم از کلمه URGENT استفاده کنید تا جواب دقیق تری بگیرید.

امیدوارم همه شما دوستان عزیز و محترم به آروزتون برسید.

شاد و پیروز باشید.

محمد

محمد جان مبارک شما و خانواده باشه.....
[عکس: congratulations.jpg]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: mrr777 ، amir82 ، mrbonbon ، gifa ، babak_1363 ، proje ، yalda91 ، Mehrdadordi ، smpf ، Alirezaa2013 ، b_argi ، habibi ، zohre02 ، آنی
(2013-07-23 ساعت 20:47)گل نهال نوشته:  دوستان عزيزي كه فكر ميكنيد سوت و كوري اين تاپيك به دليل پاك كردن پستهاي غير مفيده، من نگفتم پست نذاريد، گفتم پستهاي اينچنيني يه كلمه اي بعد از يه هفته عدم تأييد ميشه، و الان هم از صفحه ٤٠٠ شروع كرديم تا صفحه ٨٠٠ رسيديم كه مربوط به ٢-٣ ماه پيش بوده، خانم نگار كريمي يه سري سؤال نامربوط به اين تاپيك پرسيدن و ما پاك نكرديم تا وقتي كه خودشون گفتن و ديگه منقضي شده بود.
(پست موقت)
گل نهال جان من شخصاً از شما و کلیه دوستانی که دارن این زحمت رو میکشن تشکر میکنم، واقعاً خیلی سخته پاکسازی پستها و امیدوارم که دوستان هر چه سریعتر همکاری بکنند، امیدوارم که بقیه دوستان هم یواش یواش درک بکنن که واقعاً بعضی از پستها مثل صبح بخیر و عصر بخیر یا بچه ها الان چه خبر... غیره در این تاپیک بی معنیه و حتی بعضی ها فکر میکنن هر گونه سوالی رو باید در این تاپیک بکنن، در صورتیکه تاپیک مربوط به اون سوال وجود داره ...
در هر صورت دوستان باید اینو بدونین هر چه قدر این تاپیک روتین تر بشه، کاراییش به مراتب بهتر هم برای ما و هم برای دوستان 2014 میتونه باشه...
راستی یک پیشنهاد هم دارم، البته اگه دوستان و مدیریت قبول کنند، اون اینه که برای اینکه زمان کیلیر شدن دوستان تعداد صفحات خوشحالی افراد زیاد نشه، میشه یکی از دوستان یا مثلاً یکی از مدیران یک هورای خوشگل رو طراحی کنند و اینجا پست کنند و بقیه دوستان همون رو لایک کنند، اینجوری هم میشه گفت همه یه هورا برای اون دوست کشیدن و هم اینکه بیخودی فضای زیادی تک تک افراد اشغال نکردن... Cool
البته این در حد یه نظریه از من بوده و اگه دوستان مخالفتی دارن که هیچ...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-23 ساعت 20:18)mohamadtj نوشته:  چرا تاپیک اینقدر سوت و کور شده!!! بابا امروز سه شنبه بودا!!

خاموشی قبل از طوفانه, اداره پیش بینی کلیرنس اعلام کرده جمعه طوفان کلیرنس خواهد بود و خیلی از منتظران را با خودش خواهد برد. پس تا جمعه بیخیال همه چی و خوش باشید.
2013AS00005xxx •
گل نهال عزیز ممنون از پاسختون، همچنین بن بن عزیز Smile
اینکه این تاپیک باید برای سالهای بعد هم قابل استفاده باشه درش شکی نیست، اما اول از همه برای 2013 ها باید قابل استفاده باشه، اینجا با فضای قبلی برای 2013 ها قابل استفاده تر بوده. از اونجایی که براساس جدول مصاحبه تعداد مصاحبه های لاتری رو به پایان و کاهش هست بنابراین اعضای تاپیک کنونی از مصاحبه شدگان قبلی هستند و خیلی ها هم سوالاتشون رو هم پرسیدن و هر عضو جدید هم که می آد حتی با تاخیر، اما انصافاً جواب سوالشو میگیره! Smile
اگه اجازه بدین پاکسازی رو از 29 سپتامبر شروع کنیم Big Grin من خودم یکماه در خدمت شما خواهم بودم و قول میدم تو همون یکماه این تاپیک رو به همون زیر 1000 صفحه برسونیم Wink
البته اگه دسترسی مناسب داشته باشم!! Big Grin اگر هم نداشته باشم که دعا گوی تلاش دوستان خواهم بود.

خلاص
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: gifa ، Nasimmmm ، linuxer ، proje ، AsemanAbee ، efah ، shatsi ، negar_karimi6 ، rose_2000 ، mehdi didam ، b_argi ، zohre02 ، آنی
(2013-07-23 ساعت 22:23)proje نوشته:  [quote='kɪŋ' pid='380355' dateline='1374561073']
اینم یه آمار از منتظرسرا از کلیر شده‌های کیس بالایی:

[font=Courier]ابوظبی 83xx 6/20/2013
ابوظبی 78xx 6/25/2013
ابوظبی 75xx 6/12/2013
ابوظبی 74xx 6/12/2013
ابوظبی 73xx 6/25/2013
ابوظبی 73xx 6/30/2013
ابوظبی 70xx 6/12/2013
ابوظبی 70xx 6/25/2013
ابوظبی 7xxx 6/30/2013
آنکارا 68xx 6/18/2013
ابوظبی 68xx 6/25/2013
ایروان 68xx 6/14/2013
[/font]
تبریک بابت شروع کلیر بچه های بالاییTongue دیگه داریم کم کم به سرزمین رویاها نزدیک میشیم...
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: jj bobo ، shatsi ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، amairmonre ، mehdi didam ، b_argi ، zohre02
سلام من وهمسرم مصاحبمون دیروز بود در انکارا . افیسر گفت همه مدارک کامله ولی بهمون برگه صورتی داد و گفت یکی دو ماه دیگه جوابش میاد .دو ماه دیگه که همه چی تموم شده .یعنی چی میشه؟
(2013-07-23 ساعت 22:59)north.winds نوشته:  سلام من و همسرم دیروز در انکارا مصاحبمون بود .افیسر گفت مدارکتون تکمیله ولی باید یه سری مراحل اداری انجام بشه و بهمو ن یه برگه صورتی داد و گفت یگی دو ماه دیگه جوابش میاد .دو ماه دیگه که همه چی تموم شده .حالا چی میشه؟

سلام دوست من Smile خوش اومدين ..
لطف كن امضاتون رو كامل كنين و مشخصاتتون شامل :
تاريخ دقيق مصاحبه / سفارت/ زمان و مكان و حدود كيس مثلا :
&&2013AS87 رو براي امير مهاجر عزيز ايميل كنين تا بيايين تو منتظرسرا ..
نكران نباشين دوست من اين روند كلير شدن ٣ تا ٦ ماه طول ميكشه ، به شما كفته ٢ ماه يعني شما تو ماه سبتامبر
قطعا كلير ميشين ايشالا.
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
سلام دوستان عزیز منتظر سرایی من چند بار سفارت ایمیل زدم ولی جوابم ندادن کسی میدانه سفارت ابوظبی جواب ایمیل میده یا نه/؟Sad
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تشکر کنندگان: shatsi ، اریوبرزن ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، dove ، sadeghi897 ، b_argi ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان