موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-23 ساعت 20:11)smpf نوشته: لطفا يكي به مت بگه اين وكالتنامه رو كجا ترجمه تركي كنم دوستان كسي ميدونه كي تاحالا اين كارو كرده من لااقل با پيغام خصوصي ازشون بپرسم ممنون
smpfعزيز خود دارالترجمه ها اين وكالتنامه رو ميدن
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-23 ساعت 20:18)mohamadtj نوشته: چرا تاپیک اینقدر سوت و کور شده!!! بابا امروز سه شنبه بودا!!
چی بگیم؟هرچی منطق در آوردیم هر چی پیش بینی کردیم هرچی گفتیم این هفته چون فلانه پس بهمانه و... نه تنها درست در نمیاد بلکه بدترم میشه.قبلنا حداقل چند تا کیس ستاره دار اعلام میکردن وواسه دلخوشی الان اونم نیست با کلی ایمیل و نامه و من الم و بلم خصوصی جواب میدن که ستاره دار هستی!خدا میدونه اگه بچه ها اینجا نمیگفتن نتیجه ایمیلهاشونو چه حالی داشتیم.
بابا والله یه ساله کار درست و حسابی هم نکردیم.شغل من یه طوریه به روز نیست .قراردادیه مدت داره اونم چند ماهه شایدم چند ساله . نمیشه که یه دفعه وسطش آدم بگه آقا ما رفتیم شما بمون و حوضت!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-23 ساعت 20:23)teriole نوشته: (2013-07-23 ساعت 20:04)raam12000 نوشته: (2013-07-23 ساعت 19:58)jjbahale نوشته: ایروان یه کیس رو کلیر کرده
2013AS1482
خسته نباشن
واقعا خسته نباشن بعد ۱ هفته 
گفتند هرچی به سپتامبر نزدیک میشیم بیشتر اعلام می کنند اما ظاهرا" از نسبت معکوس استفاده می کنند............
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزي كه فكر ميكنيد سوت و كوري اين تاپيك به دليل پاك كردن پستهاي غير مفيده، من نگفتم پست نذاريد، گفتم پستهاي اينچنيني يه كلمه اي بعد از يه هفته عدم تأييد ميشه، و الان هم از صفحه ٤٠٠ شروع كرديم تا صفحه ٨٠٠ رسيديم كه مربوط به ٢-٣ ماه پيش بوده، خانم نگار كريمي يه سري سؤال نامربوط به اين تاپيك پرسيدن و ما پاك نكرديم تا وقتي كه خودشون گفتن و ديگه منقضي شده بود.
هركس هرچي مناسب تاپيك و حال و احوال دلشه بذاره، تا برسيم به اينجا يه ماه طول ميكشه و تا يه ماه ديگه اينجا ميمونه
بازم ميگم همه عين قبل باشيد، ما بعضاًپستهاي دو بار اريال شده و ... را كه واسه خيلي وقت پيش بوده پاك ميكنيم
الانم اگه كليري توي سايت پيش بياد، همتون ميبينيد كه همه مثل قبل هورا ميكشن و شادي ميكنن و ما هم تا يه ماه ديگه پاك نميكنيم پستهاي الان رو
(پست موقت)
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-23 ساعت 21:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-23 ساعت 21:03 توسط r91.)
(2013-07-23 ساعت 20:47)گل نهال نوشته: دوستان عزيزي كه فكر ميكنيد سوت و كوري اين تاپيك به دليل پاك كردن پستهاي غير مفيده، من نگفتم پست نذاريد، گفتم پستهاي اينچنيني يه كلمه اي بعد از يه هفته عدم تأييد ميشه، و الان هم از صفحه ٤٠٠ شروع كرديم تا صفحه ٨٠٠ رسيديم كه مربوط به ٢-٣ ماه پيش بوده، خانم نگار كريمي يه سري سؤال نامربوط به اين تاپيك پرسيدن و ما پاك نكرديم تا وقتي كه خودشون گفتن و ديگه منقضي شده بود.
هركس هرچي مناسب تاپيك و حال و احوال دلشه بذاره، تا برسيم به اينجا يه ماه طول ميكشه و تا يه ماه ديگه اينجا ميمونه
بازم ميگم همه عين قبل باشيد، ما بعضاًپستهاي دو بار اريال شده و ... را كه واسه خيلي وقت پيش بوده پاك ميكنيم
الانم اگه كليري توي سايت پيش بياد، همتون ميبينيد كه همه مثل قبل هورا ميكشن و شادي ميكنن و ما هم تا يه ماه ديگه پاك نميكنيم پستهاي الان رو
(پست موقت)
خیلیم خوب خیلیم عالی.ممنون از شفاف سازیتون.ضمنا به نظر منم سوت و کور بودن بیشتر به علت کم کاری سفارتهاست . البته کلیر شدن برخی دوستان هم بی تاثیر نیست.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-23 ساعت 21:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-23 ساعت 21:38 توسط mrr777.)
دوستان عزیز سلام،
بالاخره بعد از 131 روز انتظار که 90 روزش در ایروان به سختی گذشت چشممون به جمال ویزای امریکا در پاس همسر و بچه هام روشن شد.
امروز که به سفارت رفتم از خانمی که ویزا رو بهم داد سوال کردم که من و بقیه منتظرین کی ویزامون میاد، همون جواب رو داد که باید صبر کنید و دست ما نیست و از امریکا باید بهمون اعلام بشه، و گفت نگران نباشید و خبرهای خوبی در راهه. من هم با لبخند تشکر کردم و سفارت رو ترک.
ولی یه توصیه به همه دوستان منتظر دارم. اگر شرایط حاد و مشکلی ندارید که زودتر رفتن براتون مهم باشه لطفا از ایمیل زدن به سفارت خودداری کنید و صبر کنید چون حتما کیستون کلیر خواهد شد، و یا اگر برنده اصلی مرد خانواده است ایمیل ها تاثیری نداره چون تا برنده اصلی کلیر نشه ویزای بقیه رو نمی دن و معمولا کلیر مرد خانواده بیشتر از همه طول می کشه.
اما اگر شرایط حادی دارید مثل ما و براتون یک روز زودتر هم مهمه و همچنین برنده اصلی خانم خونه است هیچ شکی در زنگ زدن و ایمیل زدن به خودتون راه ندید چون بر خلاف نظر برخی از دوستان تاثیر منفی در کیستون نخواهد داشت. باور کنید ما به اصرار خانم حتی شد که در 2 روز پشت سرهم ایمیل و تلفن زدیم تا در نهایت با صدور ویزای همسر و بچه هام موافقت کردن که پیشرفت مهمی بود در کار ما و مشکلات زیادی رو برامون حل کرد.
در ضمن فراموش نکنید که در ایمیلتون علت ضرورت صدور ویزا رو به صراحت شرح بدید و در موضوع ایمیل هم از کلمه URGENT استفاده کنید تا جواب دقیق تری بگیرید.
امیدوارم همه شما دوستان عزیز و محترم به آرزوتون برسید.
شاد و پیروز باشید.
محمد
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من وهمسرم مصاحبمون دیروز بود در انکارا . افیسر گفت همه مدارک کامله ولی بهمون برگه صورتی داد و گفت یکی دو ماه دیگه جوابش میاد .دو ماه دیگه که همه چی تموم شده .یعنی چی میشه؟