کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-24 ساعت 10:37)sadfar نوشته:  سلام دوستان خوب و همراه
امروز داشتم کلیرنس 2011 را مطالعه می کردم در 1 اکتبر یعنی 1 روز از 30 سپتامبر که موعد نهایی می باشد گذشته بود و با نکته ای که باعث تاثرم شد روبرو شدم و آن تعدادی کیس بودند که کلیرنس خورده بودند ولی هیچگاه کلیر نشدند از دوستان با تجربه در این خصوص اگر کسی اطلاعات موثقی داره در اختیار من و سایر دوستان قرار بده. باسپاس

سلام
من اون تاپیک رو مطالعه کردم. اون یک شرایط خاص بود در ابوظبی که جز استسناعاته. در مورد ما صدق نمیکنه. مثلا بررسی سابقه کلیرنس 2012 خیلی قشنگتره. فقط یکی از دوستامون اونم بدلیل یک شرایط خاص کلیر نشد و سایرین کلیر شدن Cool
كيس ما(براي فرد غير برنده) ساعت 10 صبح توسط سفارت تو سايت CEAS آپديت شد!
فكر كنم تا سپتامبر 2013بخواد اينجوري پيش بره، اسم ما ميتونه در ركوردهاي گينس ثبت شه!!!!!!SadSmileSad
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-07-24 ساعت 01:26)usa lover نوشته:  دوستان عزیزی که سفارت ابوظبی مصاحبه داشتن این 2 ماه اخیر و همچنین سفارت های دیگه میشه ذکر کنن که در پایان مصاحبه زمانی رو که افیسر گفته سایت رو چک کنن کی تعیین کرده؟به ما گفته 1 هفته به همه همین زمان رو گفتن می خوام به یک نتایجی دست پیدا کنم

به منم گفت از يه هفته ديگه سايت رو چک کن...
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: گل نهال ، pooya.n ، tajhizgaran ، SHABAH51 ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، b_argi ، usa lover ، soruosh ، efah
هرگز فکر نمیکردم کلید F5 اینقدر کلید مهمی بشه تو زندگیم!!!

[عکس: 1620-6.png]
بچه ها یه سوالی داشتم اگه جواب بدید ممنون می شم. برادر من پاسش رو پریروز واسه ویزا به سفارت تحویل داد، دیروز هم تو سیس وضعیت ایشود براش زده بودند ولی امروز با کمال ناباوری دوباره تو سیس آپدیت شده ولی این بار دیگه ایشود نیست و پیغام قبلی رو می ده، خیلی نگرانم. البته اینم بگن دیروز عصر به سفارت یه ایمیل زده بود برای درخواست تغییر آدرس، آیا به نظرتون این ایمیل باعث شده همچین آپدیتی بشه ؟؟
تاریخ مصاحبه: اوایل مارچ، کلیر: ۱۲ جولای محل مصاحبه آنکارا
آپدیتها : ۳۱ جون، ۱و ۳و ۵و ۸ جولای
در ضمن من برنده نیستم، پیگیر کیس برادرمم Smile
(2013-07-24 ساعت 11:00)e76779 نوشته:  كيس ما(براي فرد غير برنده) ساعت 10 صبح توسط سفارت تو سايت CEAS آپديت شد!
فكر كنم تا سپتامبر 2013بخواد اينجوري پيش بره، اسم ما ميتونه در ركوردهاي گينس ثبت شه!!!!!!SadSmileSad
با توجه به شلوغی که من از سفارت هفته پیش دیدیم(اصلا تو ماه رمضون و اون گرما فکر نمیکردم سفارت اینقدر شلوع باشه) قاعدتا تو ساعت پیک کاریشون وقتی کیستون آپدیت شده و از سفارت بوده خبرای خوش در راه است
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-07-24 ساعت 11:50)دنیز نوشته:  بچه ها یه سوالی داشتم اگه جواب بدید ممنون می شم. برادر من پاسش رو پریروز واسه ویزا به سفارت تحویل داد، دیروز هم تو سیس وضعیت ایشود براش زده بودند ولی امروز با کمال ناباوری دوباره تو سیس آپدیت شده ولی این بار دیگه ایشود نیست و پیغام قبلی رو می ده، خیلی نگرانم. البته اینم بگن دیروز عصر به سفارت یه ایمیل زده بود برای درخواست تغییر آدرس، آیا به نظرتون این ایمیل باعث شده همچین آپدیتی بشه ؟؟

خواهرخوب ومهربون برادرتون درحال حاضرانکاراتشریف دارن؟
یاایمیل بزنن یامیتونن مستقیم به سفارت مراجعه کنه و یاادرس پستی که داده برای گرفتن ویزامراجعه کنه
اگراونجاست که سفارت دم دستشه نگرانی نداره
تشکر کنندگان: دنیز ، b_argi ، zohre02 ، امیر مهاجر ، SHABAH51 ، babak_1363 ، Alirezaa2013
آره خودش الان آنکاراست، من استرس گرفتم نمی تونم صبر کنم تا بره پست و برگرده، می خواستم ببینم این اتفاق نرماله یا نه؟؟
تاریخ مصاحبه: اوایل مارچ، کلیر: ۱۲ جولای محل مصاحبه آنکارا
آپدیتها : ۳۱ جون، ۱و ۳و ۵و ۸ جولای
در ضمن من برنده نیستم، پیگیر کیس برادرمم Smile
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013
من دیگه دارم کم میارم Sad
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، mehdi didam ، mlo ، negar_karimi6 ، alirezass ، yalda91
امروز داشتم کلیرنس 2011 را مطالعه می کردم در 1 اکتبر یعنی 1 روز از 30 سپتامبر که موعد نهایی می باشد گذشته بود و با نکته ای که باعث تاثرم شد روبرو شدم و آن تعدادی کیس بودند که کلیرنس خورده بودند ولی هیچگاه کلیر نشدند از دوستان با تجربه در این خصوص اگر کسی اطلاعات موثقی داره در اختیار من و سایر دوستان قرار بده. باسپاس

میشه خواهشا اگراطلاعاتی که میدید همینجوری ازنقل قول دیگرانه کمی روشون تامل کنید وتازمانیکه منبع موثقی ارائه ندادید اینجا مطرحش نکنید؟ همه که جنبه شنیدنشوندارن و به دنبال دلیل و مدرک ممکنه نگردند و شرایط روحیشونوبدترکنه
این حرفم دلیل برای فرارازواقعیتهانیست نه دوست عزیزبه عکس اگرمدرکی موثق برای حرفتون داریدارائه بدید تاواقعیتوبدونیم هرچندکه ممکنه تلخ باشه
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، houmanmir ، SHABAH51 ، zavosh ، afshin sadeghi 2 ، Ali.US ، yalda91
(2013-07-24 ساعت 12:04)negar_karimi6 نوشته:  

میشه خواهشا اگراطلاعاتی که که میدید همینجوری ازنقل قول دیگرانه روتازمانیکه منبع موثقی ارائه ندادید اینجا مطرحش نکنید؟ همه که جنبه شنیدنشوندارن و به دنبال دلیل و مدرک ممکنه نگردند و شرایط روحیشونوبدترکنه
این حرفم دلیل برای فرارازواقعیتهانیست نه دوست عزیزبه عکس اگرمدرکی موثق برای حرفتون داریدارائه بدید تاواقعیتوبدونیم هرچندکه ممکنه تلخ باشه

نگار جان ارسالهای صفحه قبل رو بخون
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، گل نهال ، negar_karimi6
موقع خسته شدن به دو چیز فکر کن :

آنهایی که منتظر شکست تو هستند تا “به تو” بخندند

آنهایی که منتظر پیروزی تو هستند تا “با تو” بخندند . . .

به امید کلیر شدن همه.....
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-07-24 ساعت 12:24)مهرنگار نوشته:  موقع خسته شدن به دو چیز فکر کن :

برای من که سری اولی ها خیلی زیادند و سری دومیها خیلی کم Sad
خدا بخیر کنه. به امید کلیر شدن همه بچه های اینجا,حداقل میدونیم بچه های اینجا جرء سری دوم هستند.
2013AS00005xxx •
تشکر کنندگان: zohre02 ، SHABAH51 ، b_argi ، manzar333 ، gifa ، negar_karimi6 ، yalda91 ، Alirezaa2013 ، Tir-Tapar ، joody ، r91 ، efah
دیشب توی خوابم دیدم

size=x-large]امروز اول اکتبر هست من وهمه دوستان مهاجرسرا کلیر شده ایم .من چقدر خوشحالم...[/size]
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
(2013-07-24 ساعت 12:31)zavosh نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 12:24)مهرنگار نوشته:  موقع خسته شدن به دو چیز فکر کن :

برای من که سری اولی ها خیلی زیادند و سری دومیها خیلی کم Sad
خدا بخیر کنه. به امید کلیر شدن همه بچه های اینجا,حداقل میدونیم بچه های اینجا جرء سری دوم هستند.
متاسفانه خیلی از ما سری اولی هستیم.. ولی نباید ناامید شد.. انرژی مثبت لازمه..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: zohre02 ، r91 ، SHABAH51 ، rose_2000 ، b_argi ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، gifa ، mehdi didam ، negar_karimi6 ، efah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان