کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزیز در هر کاری وظیفه ما مطالعه وبدست اوردن اطلاعات درست است وپس از ان برای موفقیت، تلاش وکوشش خودمون رو انجام بدیم . حالا در خصوص این موضوع مشترک(وضعیت کلیرنس وبقیه ماجرا) ،هم مدیران سایت اطلاعات خوبی دارن وزحمت میکشن وهم خیلی از بچه ها نکات خیلی خوبی تذکر میدن وراهنمائی میکنن پس همه چیز مهیا است باور کنید من از این محیط دوستی لذت میبرم (بجز موارد خیلی خاص که قابل چشم پوشی است و طبیعیه)شاید کمتر جائی بشه همچین جوی دید پس لطفآ تنها نکات مثبت رو بگیم وبه هم انرژی بدیم البته دغدغه های ما سر جاش ولی در حد نرمال نه بیشتر آخه ما دلایل منفی مون تنها باید از سالهای گذشته باشه خوب اونم که حاکی از کلیر نزدیک 100% پس بجز دغدغه های معمولی دیگه نباید خیلی سخت گرفت چراکه :
این نیز بگذرد ______ چون میگذرد غمی نیست
زیباترین رنگها را برایتان ارزومندم
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
(2013-07-24 ساعت 01:43)usa lover نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 01:38)roeentan نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 01:26)usa lover نوشته:  دوستان عزیزی که سفارت ابوظبی مصاحبه داشتن این 2 ماه اخیر و همچنین سفارت های دیگه میشه ذکر کنن که در پایان مصاحبه زمانی رو که افیسر گفته سایت رو چک کنن کی تعیین کرده؟به ما گفته 1 هفته به همه همین زمان رو گفتن می خوام به یک نتایجی دست پیدا کنم
به من گفت حدود دو ماه طول میکشه ولی از یک هفته دیگه حداقل هفته ای یه بار سایتو چک کن.
اگه براتون امکان داره افیسری هم که مصاحبه کرد بگید کی بود اون آقا خیلی بوره یا خانوم سارا گرو
پست موقت
آقای بور که تو اتاق مصاحبه می کرد.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: amir82 ، usa lover ، sadeghi897 ، negar_karimi6 ، b_argi ، گل نهال ، alvan ، Mehrdadordi ، efah
(2013-07-24 ساعت 01:36)mehrazi نوشته:  دوستان آیا به همه می گن سوگند بخورین؟
از پدر و مادر من نخواستن فقط انگشت نگاری کردن و سوالی هم در مورد اینکه کجا می ری و چرا اینا هم نکردن..
بهشون برگه آبی دادن...

دوستان با تجربه ممنون می شم اگر پاسخی دارن بگن..به نظرتون چرا از ما نخواستن که سوگند بخوریم؟ یعنی احتمالش هست که اصلا کلیر نشیم؟
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، negar_karimi6 ، b_argi ، Mehrdadordi ، zohre02
(2013-07-24 ساعت 02:08)mehrazi نوشته:  
از پدر و مادر من نخواستن فقط انگشت نگاری کردن و سوالی هم در مورد اینکه کجا می ری و چرا اینا هم نکردن..
بهشون برگه آبی دادن...

دوستان با تجربه ممنون می شم اگر پاسخی دارن بگن..به نظرتون چرا از ما نخواستن که سوگند بخوریم؟ یعنی احتمالش هست که اصلا کلیر نشیم؟

نگران نباشید، ما هم سوگند نخوردیم ولی کلیر شدیم.
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
ساعت 2:15 نیمه شب و من و این تاپیک تنها با هم ولی برای همه دعا کردم یه کلیر توپ و همگانی در اسرع وقت ایشالاااااا...
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
(2013-07-24 ساعت 02:09)ashkan1188 نوشته:  
بهشون برگه آبی دادن...

نگران نباشید، ما هم سوگند نخوردیم ولی کلیر شدیم.
خیلی ممنون از جواب و در ضمن سفرنامتون خیلی خوب بود Smile
و یه سوال دیگه این ستاره ای که جلو کیس نامبر ها تو سایت سفارت هس چیه دقیقا؟
ممنون
تشکر کنندگان: babak_1363 ، negar_karimi6 ، b_argi ، Mehrdadordi ، zohre02
بهشون برگه آبی دادن...

سوگند از نظرشون یک کار روتین به ما گفت همزمان بگید که جملات من و همسرم همزمان ادا شد و اصلا نفهمیدیم چی گفتیم حتی پسرم هم داشت کارهای ما رو تکرار می کرد که افیسر اینقدر سرگرم خوندن پرونده بود اصلا متوجه نشد ما داریم چی میگیم
بیخود این مسائل رو برای خودتون بزرگ نکنید
من اصلا نمی تونم هیچ استدلال منطقی پیدا کنم که کسی کلیر نشه
این همه آدم رو قبول کنن وقت مصاحبه بدن بعد بیان کلیر نکنن
ای کسانیکه نا امید هستید با یک برهان خلف برای من ثابت کنید که چطور ممکنه کسی کلیر نشه سال قبل که تقریبا صفر بوده و اون موردی هم که بوده خوب مشخص بوده وقتی با ویزای دانشجویی اش موافقت نشده خوب مسلما با لاتاری هم قبولش نمیکردن
سالهای قبل هم ایکاش تمام گفتنی ها گفته میشد
فکر کنم این پست هم باید موقت بشه خیلی پر حرفی کردم
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
مثل کارنتی ها می مونه
همه کلیر می شید، مطمئنم دوستان عزیزم
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
دعای آنکارایی ها برای کلیر شدن:از آنکارا آید خبر / کاین کار ما شد خوش ثمر / از بهر آن لطف و کرم / یا رب بکن بر ما نظر Wink دعای بروبچه های ابوظبی:رسد از ابوظبی پیامی که زجانب سفارت /به نیابت خدایم دهدم بسی بشارت / که تو ای کیس عزیزم همه پاکی و منزه / به توان خود گذر کن تو از این معبر و این ره Wink دعای ایروانی ها: بس خبرهای خوشی از ایروان / ای خدا بر ما رسان در این زمان/ عطر خوش در زندگی هامان بریز / تا شود هر منتظر پاک و تمیز Wink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
سلام دوستان عزیز
سحرتون بخیر.
هنوز خورشیدامروز طلوع نکرده...
امیدوارم با طلوعش یکی از قشنگترین روزهای زندگیتون رو رقم بزنه!!
WinkBig Grin
گل نهال جونم
وای به حالت اگه پستهای پر از انرژی منو پاک کنی ها!!!!!Big GrinTongueBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
دوستان تو دعاها تون لطفا براي منم دعا كنيد اين هفته بعد از ٥ماه كلير بشم.اميدوارم إنكارا اين هفته همونو خوشحال كنه.به أميد خدا
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دلمونو شاد بفرما أمين
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
سلام و صبح همگی بخیر
شماره 1482 تو سایت ایروان جدید؟ یا من اشتباه می کنم؟
2013AS5XXX
تاریخ مصاحبه:25 مارچ ـ ایروان
کلیرنس: 3AUG2013
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، b_argi ، 2014families lottery winners ، hana_fd ، zohre02
(2013-07-24 ساعت 01:26)usa lover نوشته:  دوستان عزیزی که سفارت ابوظبی مصاحبه داشتن این 2 ماه اخیر و همچنین سفارت های دیگه میشه ذکر کنن که در پایان مصاحبه زمانی رو که افیسر گفته سایت رو چک کنن کی تعیین کرده؟به ما گفته 1 هفته به همه همین زمان رو گفتن می خوام به یک نتایجی دست پیدا کنم

بله دوست عزیز ما 3نفر بودیم و گفت 10 تا 12روز دیگه اما به چند نفر دیگه گفته بود 1تا2 ماه دیگه چک کنید در هر صورت ما الان با یک بار اپدیت اونم فرد برنده 30 روزه شدیم.
2013AS00008***-مصاحبه 24june ابو ظبی/3نفر / دریافت ویزا 27اگوست/
تشکر کنندگان: b_argi ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، hana_fd ، zohre02 ، usa lover ، babak_1363
(2013-07-24 ساعت 07:21)golshad نوشته:  سلام و صبح همگی بخیر
شماره 1482 تو سایت ایروان جدید؟ یا من اشتباه می کنم؟

سلام
جدیده
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

(2013-07-24 ساعت 07:41)azar44 نوشته:  

بله دوست عزیز ما 3نفر بودیم و گفت 10 تا 12روز دیگه اما به چند نفر دیگه گفته بود 1تا2 ماه دیگه چک کنید در هر صورت ما الان با یک بار اپدیت اونم فرد برنده 30 روزه شدیم.

به ما گفت یک ماه و نیم دیگه چک کنید.شد 36 روز امروز
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، b_argi ، hana_fd ، zohre02 ، usa lover ، babak_1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان