کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-24 ساعت 01:56)roeentan نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 01:43)usa lover نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 01:38)roeentan نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 01:26)usa lover نوشته:  دوستان عزیزی که سفارت ابوظبی مصاحبه داشتن این 2 ماه اخیر و همچنین سفارت های دیگه میشه ذکر کنن که در پایان مصاحبه زمانی رو که افیسر گفته سایت رو چک کنن کی تعیین کرده؟به ما گفته 1 هفته به همه همین زمان رو گفتن می خوام به یک نتایجی دست پیدا کنم
به من گفت حدود دو ماه طول میکشه ولی از یک هفته دیگه حداقل هفته ای یه بار سایتو چک کن.
اگه براتون امکان داره افیسری هم که مصاحبه کرد بگید کی بود اون آقا خیلی بوره یا خانوم سارا گرو
پست موقت
آقای بور که تو اتاق مصاحبه می کرد.

مگرفرق میکنه افیسرکی بوده؟ مال مااون خانم لاغره که موهاش لخت بودهمون ساراست؟ اونجاکه خودشونومعرفی نمیکردن که بااطمینان بگیم سارابوده یادارا؟
حالافرض براینکه سارابوده به چه نتیجه ای میشه رسید؟
درضمن به مافقط برگه ابی رودادو گفت این سایتوبرای نتیجه چک کنید دیگه نه اسم ماه رودادنه هفته رو احتمالامنظورش این بوده تاانقلاب مهدی چک کن
تشکر کنندگان: b_argi ، MEHDIREZAEI ، zohre02 ، SHABAH51 ، babak_1363
سلام و صبح بخیر
امیدوارم ایروان به همین یه کیس بسنده نکنه
و سایر سفارتها هم یکم بجنبن
فکر میکنم نظریه ی امیر مهاجر عزیز درسته
به عنوان مثال ایروان شروع کرده به کلیر کردن کیسهای روز بالایی
مثلا کیسهایی تو مایه های 1000 تا نهایتا 5000 که از قبل موندن و کلیر نشدن
داره پاکسازی میکنه یه جورایی
اگه این تئوری درست باشه حالا حالاها کار داریم!
سلام من و همسرم دیروز در انکارا مصاحبمون بود .افیسر گفت مدارکتون تکمیله ولی باید یه سری مراحل اداری انجام بشه و بهمو ن یه برگه صورتی داد و گفت یگی دو ماه دیگه جوابش میاد .دو ماه دیگه که همه چی تموم شده .حالا چی میشه؟
به نظر من ابوظبی امروز یه خبرایی براتون داره.
من چهارشنبه ها خیلی به ابوظبی امیدوارم.
اونروزی که ما کلیر شدیم چهارشنبه بود و تا چند هفته متوالی، چهارشنبه ها لیست اعلام میکرد.
امیدوارم اشتباه نکرده باشم و امروز ابوظبی بچه ها رو شاد کنه.
صد البته منتظر خبرهای خوش از ایروان و آنکارا هم هستیم.
برای همه دوسی جان هام دعا میکنم در هر سه سفارت!!!!Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-07-24 ساعت 09:06)north.winds نوشته:  سلام من و همسرم دیروز در انکارا مصاحبمون بود .افیسر گفت مدارکتون تکمیله ولی باید یه سری مراحل اداری انجام بشه و بهمو ن یه برگه صورتی داد و گفت یگی دو ماه دیگه جوابش میاد .دو ماه دیگه که همه چی تموم شده .حالا چی میشه؟

سلام...لطفا حدود كيس نامبر و زمان و مكان مصاحبه تونو به اممير مهاجر ايميل كنيد تا در منتظر سرا عضو شويد...به اميد كلير شدن هر چه سريع تر شما و همه دوستان ديگه...
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، b_argi ، yalda91 ، zohre02 ، امیر مهاجر ، dana ، negar_karimi6 ، اریوبرزن ، efah
(2013-07-24 ساعت 09:39)mehrdad pharm نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 09:06)north.winds نوشته:  سلام من و همسرم دیروز در انکارا مصاحبمون بود .افیسر گفت مدارکتون تکمیله ولی باید یه سری مراحل اداری انجام بشه و بهمو ن یه برگه صورتی داد و گفت یگی دو ماه دیگه جوابش میاد .دو ماه دیگه که همه چی تموم شده .حالا چی میشه؟

سلام...لطفا حدود كيس نامبر و زمان و مكان مصاحبه تونو به اممير مهاجر ايميل كنيد تا در منتظر سرا عضو شويد...به اميد كلير شدن هر چه سريع تر شما و همه دوستان ديگه...
امید داشته باشید.. انشالله همه کلیر میشن..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، b_argi ، negar_karimi6 ، zohre02 ، SHABAH51 ، r91 ، dana ، nika
(2013-07-24 ساعت 09:28)ikamaly نوشته:  به نظر من ابوظبی امروز یه خبرایی براتون داره.
من چهارشنبه ها خیلی به ابوظبی امیدوارم.
اونروزی که ما کلیر شدیم چهارشنبه بود و تا چند هفته متوالی، چهارشنبه ها لیست اعلام میکرد.
امیدوارم اشتباه نکرده باشم و امروز ابوظبی بچه ها رو شاد کنه.
صد البته منتظر خبرهای خوش از ایروان و آنکارا هم هستیم.
برای همه دوسی جان هام دعا میکنم در هر سه سفارت!!!!Wink

خدا از دهنت بشنوه
ان شا ا... که امروز از طرف همه سفارت ها خبرای خوب بشنویم.Wink
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
با سلام خدمت همه دوستان
اگه فرض کنیم امروز به برنده لاتاری (پس از مصاحبه، یا کلیر نخورده یا اگه هم کلیر خورده امروز جواب مثبت بهش دادن) اعلام کنند که همه چی درسته و میتونید بیاید ویزا بگیرید که برید امریکا
سوال من این است که از زمان اعلام این خبر حداکثر چه مدت مهلت داریم که وارد خاک امریکا بشویم
بعضی ها میگویند 3 ماه
بعضی ها میگویند 6 ماه
بعضی ها میگویند از زمانی که این خبر پدیرفته شدن اعلام شود این شمارش روزها آغاز میشود
بعضی ها میگویند از زمانی که ویزا درون پاسپورت زده شود این شمارش روزها آغاز میشود
ممنون میشوم که پاسخ کاملی بدهید
تشکر کنندگان: pooya.n ، b_argi ، negar_karimi6 ، zohre02
(2013-07-24 ساعت 09:51)bsh_mech نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
اگه فرض کنیم امروز به برنده لاتاری (پس از مصاحبه، یا کلیر نخورده یا اگه هم کلیر خورده امروز جواب مثبت بهش دادن) اعلام کنند که همه چی درسته و میتونید بیاید ویزا بگیرید که برید آمریکا
سوال من این است که از زمان اعلام این خبر حداکثر چه مدت مهلت داریم که وارد خاک آمریکا بشویم
بعضی ها میگویند 3 ماه
بعضی ها میگویند 6 ماه
بعضی ها میگویند از زمانی که این خبر پدیرفته شدن اعلام شود این شمارش روزها آغاز میشود
بعضی ها میگویند از زمانی که ویزا درون پاسپورت زده شود این شمارش روزها آغاز میشود
ممنون میشوم که پاسخ کاملی بدهید

تا تاریخ اکسپایر شدن ویزا مشروط بر اینکه مدیکال به پایان نرسیده باشه Cool
تشکر کنندگان: b_argi ، negar_karimi6 ، گل نهال ، Hedieh20 ، zohre02 ، babak_1363 ، dana ، Alirezaa2013 ، amir82
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما كه كلير شديم
خدايااااااااااااااااااااا
بقيه را هم كلير بفرماااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
سلام دوستان خوب و همراه
امروز داشتم کلیرنس 2011 را مطالعه می کردم در 1 اکتبر یعنی 1 روز از 30 سپتامبر که موعد نهایی می باشد گذشته بود و با نکته ای که باعث تاثرم شد روبرو شدم و آن تعدادی کیس بودند که کلیرنس خورده بودند ولی هیچگاه کلیر نشدند از دوستان با تجربه در این خصوص اگر کسی اطلاعات موثقی داره در اختیار من و سایر دوستان قرار بده. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: joody ، b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6 ، efah
(2013-07-24 ساعت 01:26)usa lover نوشته:  دوستان عزیزی که سفارت ابوظبی مصاحبه داشتن این 2 ماه اخیر و همچنین سفارت های دیگه میشه ذکر کنن که در پایان مصاحبه زمانی رو که افیسر گفته سایت رو چک کنن کی تعیین کرده؟به ما گفته 1 هفته به همه همین زمان رو گفتن می خوام به یک نتایجی دست پیدا کنم

درسته كه آفيسر به بعضيها زمان متفاوتي ميده، ولي بنظر من فرقي نداره. تو اگه دو كيس آني شيطون و فارميز رو مقايسه كني، آفيسر به آني گفته يك تا دو هفته ديگه و به فارميز، دو تا سه ماه ديگه ، و بنظر من تقريباً با هم كلير ميشن چون طبق منتظرسرا، پرونده هاي تقريباً يه ماه يا يه هفته، با هم كلير ميشن و ربطي هم به گفته هاي آفيسر نداره
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
سلام بر همه منتظران
می خواستم بپرسم که منتظران سفارت ایروان باید فقط از آدرس http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html کلیر شدن شماره ها را چک کنند و یا آدرس دیگری هم وجود دارد؟ آخه بالاترین کیس نامبر اعلام شده در این سایت 65xx است !! و با این وضعیت دارم برای شماره خودمون نگران میشم .
ممنون از راهنماییتون
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: pooya.n ، b_argi ، zohre02 ، گل نهال ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، dana
(2013-07-24 ساعت 10:46)kambiz12 نوشته:  سلام بر همه منتظران
می خواستم بپرسم که منتظران سفارت ایروان باید فقط از آدرس http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html کلیر شدن شماره ها را چک کنند و یا آدرس دیگری هم وجود دارد؟ آخه بالاترین کیس نامبر اعلام شده در این سایت 65xx است !! و با این وضعیت دارم برای شماره خودمون نگران میشم .
ممنون از راهنماییتون
بله دوست عزیز،فقط با مراجعه به همون سایت میشه وضعیت کلیرینگ رو دنبال کرد. در ضمن نگران نباشین، فعلا ظاهرا سفارت داره رو پروندههایی که 100 روز به بالا منتظر بودن کار میکنه .. بالاخره چند روز اینور اونور داره ولی سوخت و سوز نداره.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان