کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
[/align][/font][/size]

شدیم 100 روزه الان ...... دست و جیغ و هورا Tongue
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
با تأمل توي منتظرسراي ايروان فهميدم كه كيسهايي كه از ٢ مي به بعد مصاحبه شدن هنوز هيچكدوم كلير نشدن، يعني در اصل ماه مي و جون هيچكس كلير نشده بجز ٢ مي ها!!!!
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-25 ساعت 00:37)AsemanAbee نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 00:04)rira1982 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 15:51)raham نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 14:55)rira1982 نوشته:  دوستای عزیز من یک سوال بی ربط دارم
کسی می دونه یو پی اس تاچه ساعتی ممکنه پاس ها رو بیاره.
امروز تو سایت زد ویزامون ایشو شده Smile
ما 2012 ایی ها باید یو پی اس برامون بیاره
تو هتل پوسیدیم والا Smile))))

سلام
روی قبضی که بهتون دادن یک آدرس سایت و یک شماره هست به سایت مراجعه کنید و شماره رو بزنید بعد مرحله به مرحله بسته تون رو پیگیری کنید ،فقط تنها ایرادی که داره زبان سایت ترکی هست اگه از ایرانی هایی که ترکی بلدن کمک بگیرید به راحتی می دونید بستتون الان تو چه مرحله ای هست
موفق باشید
مرسی دوست عزیز
این مطلب که فرمودید به عقل خودم هم می رسید Smile
متاسفانه یو پی اس این امکان رو برداشته
قبلا شماره بود که می شد ترک کنیم اما چون قرار دادش با سفارت تموم شده این امکان رو حذف کرده

rira ﺟﺎﻥ ﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺳﻔﺮﻧﺎﻣﻪ ﺩﻭﻡ ﻧﻮﺷﺘﻢ ﻫﯿﭻ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺘﺎﺏ ﺧﺎﺻﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ .
ﺍﮔﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﺳﯿﺲ ﺍﯾﺸﻮﺩ ﺷﺪﯾﻦ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﻫﻤﻮﻥ ﺭﻭﺯ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﭘﺴﺖ ﻣﯿﺸﻪ .
ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﮐﺎﺭﯼ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﺯ ۹ ﺗﺎ ۵ ﻭ ﺷﻨﺒﻪ ﺗﺎ ﻇﻬﺮ ﯾﻮ ﭘﯽ ﺍﺱ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﻓﺮﺩﺍ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻦ ﻫﻢ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﺗﻠﻔﻦ ﺍﺯ ﻫﺘﻞ ﻭ ﻫﻢ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﺣﻀﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺗﺮﯾﻦ ﺩﻓﺘﺮ ﯾﻮ ﭘﯽ ﺍﺱ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﺗﺎﭖ ﻫﻤﻮﻥ ﺑﺎﻻﯼ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺍﮐﺎﯼ ﻫﺴﺖ .
ﺗﻤﺎﻡ ﺗﻼﺷﺘﻮ ﺑﮑﻦ ﻭ ﺑﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺯﯾﺎﺩ ﻓﺮﺩﺍ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻇﻬﺮ ﭘﺎﺱ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺘﻮﻥ ﻣﯿﺮﺳﻪ .
ﺍﻧﺸﺎﻟﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﻣﯽ‌ﺷﯿﺪ .
خیلی ممنون دوست عزیز
حتما فردا پیگیری می کنم و خبرش رو می دم Smile
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: babak_1363 ، joody ، tajhizgaran ، negar_karimi6 ، zohre02 ، b_argi ، efah ، AsemanAbee
(2013-07-25 ساعت 01:09)raham نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 00:04)rira1982 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 15:51)raham نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 14:55)rira1982 نوشته:  دوستای عزیز من یک سوال بی ربط دارم
کسی می دونه یو پی اس تاچه ساعتی ممکنه پاس ها رو بیاره.
امروز تو سایت زد ویزامون ایشو شده Smile
ما 2012 ایی ها باید یو پی اس برامون بیاره
تو هتل پوسیدیم والا Smile))))

سلام
روی قبضی که بهتون دادن یک آدرس سایت و یک شماره هست به سایت مراجعه کنید و شماره رو بزنید بعد مرحله به مرحله بسته تون رو پیگیری کنید ،فقط تنها ایرادی که داره زبان سایت ترکی هست اگه از ایرانی هایی که ترکی بلدن کمک بگیرید به راحتی می دونید بستتون الان تو چه مرحله ای هست
موفق باشید
مرسی دوست عزیز
این مطلب که فرمودید به عقل خودم هم می رسید Smile
متاسفانه یو پی اس این امکان رو برداشته
قبلا شماره بود که می شد ترک کنیم اما چون قرار دادش با سفارت تموم شده این امکان رو حذف کرده

دوست گرامی من فقط خواستم کمکی کرده باشم می دونستم که عقل خودتون هم قد می ده فقط من و دو تا از بچه ها تجربه هم داریم ما و پرنسس و افشین در یک روز برای گرفتن ویزاهامون آنکارا بودیم و آقا افشین که ترکی بلد بودن این نکته رو کشف کردن و ما هر سه بسته هامون رو از زمان تحویل سفارت به یوپی اس تا چهار مرحله بعدش که در مرحله آخر ماشین رو روی نقشه نشون می داد که کجا پارک کرده دنبال کردیم و بعد از پارک کردن ماشین 5 دقیقه بعد مامور اومد و بسته رو تحویل داد در ضمن اینو هم اضافه می کنم که ما 5 جون یکی از ویزاها رو گرفتیم و فقط یک ماه و بیست روز از این قضیه می گذره، بهتره قبل از هر پاسخ کلیشه ایی به دنبال سایت و شماره می رفتی
موفق باشید

خیلی ممنون دوست عزیز
من قصد جسارت نداشتم . حرف شما در
ولی توی سفارت وقتی برگه زرد بدون شماره رو دیدم تعجب کردم . خانم خوش اخلاق دم در بهم گفت که یو پی اس به تازگی شماره پیگیری نمی ده.
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: babak_1363 ، tajhizgaran ، negar_karimi6 ، zohre02 ، b_argi
(2013-07-25 ساعت 02:03)گل نهال نوشته:  با تأمل توي منتظرسراي ايروان فهميدم كه كيسهايي كه از ٢ مي به بعد مصاحبه شدن هنوز هيچكدوم كلير نشدن، يعني در اصل ماه مي و جون هيچكس كلير نشده بجز ٢ مي ها!!!!

آنکارا هم که اوایل این ماه فقط چند تا بالای 130-40 روز کلیر کرده ..
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
(2013-07-25 ساعت 05:42)Oxin62 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 23:47)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 20:48)Oxin62 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 19:32)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 19:21)Oxin62 نوشته:  سلام ببخشيد كه اينجا سوالمو ميپوسم من تازه با اين سايت آشنا شدم . من هم برنده لاتاري ٢٠١٣ هستم كه در تايلند مصاحبه داشتم و منتظر كليرنس هستم ميخواستم اگه ميشه يك لطفي بكنيد و از اين دوست تايلنديتون بپرسيد جايي براي چك كردن كيسشون دارن چون سايت سفارت آمريكا در بانكوك هيچ جا كيسهارو آپديت نميكنه و فقط همون سيس هست ممنون ميشم .
سلام دوست من،
اونها هم فقط از سیس چک میکنن و یا به خود سفارت ایمیل میزنن.

راستی این دوست من اویل جون مصاحبه داشته و آخرین آپدیتش هم 27 جون بوده. شما چطور؟

من هم اوايل جون بودم و خودم كه برنده اصلي ام ٢٧ جون و همسرم ٤ جولاي آخرين آپديتمون بود
پس شما وضعیتتون بهتر از این بنده خداست! Smile تازه این بیچاره از اول آگوست هم باید میرفت سر کار تو آمریکا! داشت بال بال میزد ، براش یه ایمیل نوشتم و برای او شرکت تو US فرستاد و اونا هم بهش گفتن میتونی کارتو از اول اکتبر شروع کنی، کلی خوشحاله ! به من قول 2 تا کافی مجانی داده!!!منم کافی نخورده!!! گفتم فقط استارباکس!! Big Grin حالا اگه پام برسه یو اس اول از همه این دوتا کافی رو ازش میگیرم!! Big Grin Tongue
شما هم نگران نباش کلیر میشی Smile

راستش ما هم یک کوجولو تو راه داریم که من فقط تا ۵ هفته دیگه وقت دارم سوار هواپیما بشم . و اینو روز مصاحبه هم به آفیسر گفتم اونم خیلی با حوصله جواب داد که آره من میدونم وقت زیادی ندارید و تا ۱ ماه دیگه جواب پروسه شما معلوم می شه و از این حرفها ولی مشکل اینجاست که سفارت اینجا هیج ایمیلو جواب نمیده و یک تلفن داره که اونم خرابه . من تا حالا چند بار ایمیل زدم ولی هیچ کدوم نتیجه نداشت .

حالا باز خوبه انقدر انگلیسی بلده که بتونه قول دو تا کافی به شما بده . اینجا دم در سفارت مامورای تایلندی اصلا بلد نیستن انگلیسی صحبت کنن فقط با ایما و اشاره ما بیچاره شدیم از دستشون.
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، tajhizgaran ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، Mehrdadordi ، b_argi ، SHABAH51
(2013-07-25 ساعت 01:14)saeid-ss نوشته:  سلام دوستان ما 22 جولای مصاحبه داشتیم و فقط به خاطر سربازی من کلیزانس خوردیم خانمم برنده اصلی هست امروز که ceac رو چک کردم اپدیت خانم من همون 22 جولای هست ولی من رو زده بود 23 جولای حالا من باید چیکار کنم چه جوری باید وضعیت رو چک کنم؟

عزیزمسئله خاصی نیست که بخوایدپیگیریش کنید
یکی روزودترازاون یکی توسایت زدن
بالاخره یه جاهم بایدخانمهامقدم ترباشن
تشکر کنندگان: babak_1363 ، ani_sheiton ، zohre02 ، b_argi ، saeid-ss
(2013-07-25 ساعت 01:14)saeid-ss نوشته:  سلام دوستان ما 22 جولای مصاحبه داشتیم و فقط به خاطر سربازی من کلیزانس خوردیم خانمم برنده اصلی هست امروز که ceac رو چک کردم اپدیت خانم من همون 22 جولای هست ولی من رو زده بود 23 جولای حالا من باید چیکار کنم چه جوری باید وضعیت رو چک کنم؟

دوست عزيز بعد از مصاحبه به همين شكل كه فرموديد كيس آپديت ميشه و شما بايد منتظر بمونيدWink
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، joody ، Mehrdadordi ، b_argi ، negar_karimi6 ، saeid-ss ، Alirezaa2013
سلام دوستان مثل اينكه خبري نيست نه از ابديت خبري هست نه از كلير پس چيكار دارن ميكنند ؟
بچه ها من فكر مي كنم مي خوان ما رو سورپرايز كنند يه دفه 100 تا كيسو با هم كلير كنند
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

یه جور خاصی امروز یه حس خاص دارم . :d
لیگ فوتبال هم که شروع شده . استقلال سرور پرسپولیسه .
ایروان هم فردا :d کلیر داره . چمدونارو جمع کنید . Smile
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: lonelyman ، babak_1363 ، mohssen ، ani_sheiton ، Mehrdadordi ، khmp ، maaarabi ، maaarabi ، b_argi ، negar_karimi6 ، SK89 ، efah
(2013-07-25 ساعت 10:26)lonelyman نوشته:  

دوست عزيز بعد از مصاحبه به همين شكل كه فرموديد كيس آپديت ميشه و شما بايد منتظر بمونيدWink
اینائی که میگین یعنی چی؟آپدیت چیه؟به همین شکل کیس آپدیت میشه یعنی چی؟ با با یکی طوذیه بده؟!!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Mehrdadordi ، b_argi ، negar_karimi6
(2013-07-25 ساعت 10:38)nikan_sh نوشته:  یه جور خاصی امروز یه حس خاص دارم . :d

امیدوارم شما دوست گلم به همراه تمام بچه های مهاجرسرا تا چند ماه آینده در ینگه دنیا باشید و به این روزهای پر خاطره لبخند بزنید.ولی سرور[/color]پرسپولیسه
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-07-25 ساعت 11:17)Ali.US نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 10:38)nikan_sh نوشته:  یه جور خاصی امروز یه حس خاص دارم . :d

امیدوارم شما دوست گلم به همراه تمام بچه های مهاجرسرا تا چند ماه آینده در ینگه دنیا باشید و به این روزهای پر خاطره لبخند بزنید.ولی سرور[/color]پرسپولیسه

بحث رو به حاشیه نکشید ولی اگر به لباسای پرسپولیس دقت میکردین روی شونه هاشون و شرت 6 تا خط بود
یاد آور 6 تایی ها
شما هم یادت باشه پرسپولیس سروره
کلیر بشی بری امریکا بازم پرسپولیس سرورهTongue
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، mlo ، linuxer ، babak_1363 ، nikan_sh ، b_argi ، mrbonbon ، negar_karimi6 ، SHABAH51 ، efah
دوستان از آپديت خبري هست؟
چون به قول دوستمون كلير ملير كه كلا تعطيله انگار!!
لااقل به آپديت دل خوش باشيم Sad
تشکر کنندگان: ari_kiana ، zohre02 ، babak_1363 ، b_argi ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013
دوستانی که منتظر هستن نگرانیشون بابت چیه؟ مگه در نهایت همه اگه مشکلی نداشته باشن کلیر نمیشن؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، Mehrdadordi ، mohssen ، babak_1363 ، b_argi ، negar_karimi6 ، SHABAH51

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان