کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام بز عزيزان منتظر و صبور Smile
٥ شنبه اي ديكر از راه رسيد و وقت "تفال" امد از ديوان خواجه شيراز
به نيت همه دوستان و عزيزان از براي تعجيل در ظهور "كلير" ..باشد كه حق تعالي موهبتي عطا نمايد،
فال اين هفته :
دامن كشان همي شد در شرب زر كشيده
صد ماه رو ز رشكش حبيب قصب ديده
ياقوت جان فزايش از اب لطف زاده
شمشاد خوش خرامش در ناز بروريده
زنهار تا تواني اهل نظر ميازار
دنيا وفا ندارد اي نور هر دو ديده
كر خاطر شريفت رنجيده شد ز حافظ"
بازا كه توبه كرديم از كفته و شنيده
بس شكر باز كويم در بندكي خواجه
كر اوفتد بدستم ان ميوه ي رسيده !!!
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
بچه ها سخت ترین مرحله داره سپری میشه . ناامید نباشید.
بقولی ناامید شیطانه.
همیشه تاریک ترین لحظات شب دم دم های سحر هستش.
با دلی پرامید ادامه بدید.
آنکارا آپدیت نبود؟!! من که آپ نشدم، آخریش 18 جولای بود!! اگه آنکارا کسی آپ شده یه خبر بده!! Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: zohre02 ، Nasimmmm ، Mehrdadordi ، amir82 ، Soap McTavish ، negar_karimi6 ، آنی ، SHABAH51 ، SK89 ، Alirezaa2013
(2013-07-25 ساعت 11:49)sanaz nz نوشته:  دوستانی که منتظر هستن نگرانیشون بابت چیه؟ مگه در نهایت همه اگه مشکلی نداشته باشن کلیر نمیشن؟

دوست من بسيار به نكته جالب و تامل برانكيزي اشاره كردي Smile)
كاملا درسته ، اكر كسي ميدونه كه تو اظهاراتش دروغي رو مرتكب نشده يا مشكل كيفري نداره يا فعاليت سياسي انجام نداده كه احيانا در مظان اتهام و سوال قرار بكيره ، ديكه براي كدوم مسءله بايد نكران باشه اخه عزيزان ...
بارها و بارها دوستان و مديران تذكر دادن و به صبر و تحمل بيشتر دعوت كردن ..
اينقدر ذهنتون رو دركير اين مسايل جانبي نكنين ...
هر اتفاقي نياز به يك ظرف زماني داره و تا اون زمانش طي نشه به سرانجام نخواهد رسيد و حتما حكمتي
در ان نهفته اس..تعجب ميكنم از بعضي از دوستان كه اصلا نمي خوان اين مسايل رو درك كن انكار كه سرنوشتشون از ديكران مهمتره !!؟؟
عزيزان ! اين هدف مشترك همه ماهاست ..لبخند بزنين و به اينده زيباي خود اميدوار باشيد..
Finito Big Grin
(2013-07-25 ساعت 11:49)sanaz nz نوشته:  دوستانی که منتظر هستن نگرانیشون بابت چیه؟ مگه در نهایت همه اگه مشکلی نداشته باشن کلیر نمیشن؟
همه با كمك و لطف خدا كلير ميشيم.
اميدواريم كه كلير شدن در روزهاي قبل تر از اواخر سپتامبر اتفاق بيفته. مثلا در همين ماه آگوست Smile

با نزديك شدن به آخر سپتامبر ترافيك كاري سفارت زياد ميشه و ممكنه دردسر بكشيم ...

انشاالله كه خدا كمكمون ميكنه...همه بايد دعا كنيم
(2013-07-25 ساعت 12:08)babak_1363 نوشته:  آنکارا آپدیت نبود؟!! من که آپ نشدم، آخریش 18 جولای بود!! اگه آنکارا کسی آپ شده یه خبر بده!! Big Grin

١٨ و ١٩ جولاي Smile
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، b_argi ، amir82 ، rose_2000 ، noura ، mehrdad pharm ، negar_karimi6 ، SHABAH51 ، efah ، Alirezaa2013
(2013-07-25 ساعت 12:14)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 12:08)babak_1363 نوشته:  آنکارا آپدیت نبود؟!! من که آپ نشدم، آخریش 18 جولای بود!! اگه آنکارا کسی آپ شده یه خبر بده!! Big Grin

١٨ و ١٩ جولاي Smile

پس رسماً این هفته آنکارا هوتوتو، سابیده به الک!!Big GrinTongue
خدا کنه فردا بدون هیچ آپدیتی کلیر کنن!
امید به خدا Rolleyes

اره توروخدا بگيد .من وپسر ٢١جون،همسر(برنده اصلي)٢٥جون
اين هفته هم نوبت ما نيست Sadخدايااااااااااااااااااااا
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، b_argi ، rose_2000 ، Mehrdadordi ، yalda91 ، negar_karimi6 ، SHABAH51 ، Alirezaa2013
r91 نبينم جلو بزنيا يواش يواشWink
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: babak_1363 ، r91 ، zohre02 ، b_argi ، tajhizgaran ، SHABAH51
(2013-07-25 ساعت 12:11)roeentan نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 10:57)amjad نوشته:  اینائی که میگین یعنی چی؟آپدیت چیه؟به همین شکل کیس آپدیت میشه یعنی چی؟ با با یکی طوذیه بده؟!!

[عکس: riz273.gif]

آقا اين خيلي باحال بود مردم از خنده Big GrinTongue
تشکر کنندگان: babak_1363 ، lonelyman ، zohre02 ، b_argi ، azar1348 ، negar_karimi6 ، roeentan ، SHABAH51 ، amjad
از شيخ بهايي پرسيدند ؟ سخت ميگذرد ؛ چه بايد كرد؟ گفت: خودت ميگويي سخت ميگذرد ، سخت كه نمي ماند! پس خدا رو شكر كه ميگذرد و نمي ماند.

به امید خبرهای خوب برای همه شما عزیزانBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
سلام به همه
من بالاخره بعد از 190 روز 18 july آپ دیت شدم البته کیس ما سه نفره هست و لی من نفر اصلی هستم .
اینو گفتم که دوستان یه امیدی بگیرن و مثبت اندیشیشون بیشتر بشه من که مردم از مثبت اندیشی .
انقدر تو کوچه های لوس آنجلس ول گشتم که دیروز پلیس خیالی منو دستگیر کرد و 5 ساعت بازداشت بودم ، الان آزادم کردن منم اومدم به همه خبر بدم و بگم مواظب باشید اون پلیسه نگیردتون .
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
ای دوستان برای بنده یک مسئلتن به وجود اومده،Cool این سوالم، رو به افراد خوش شانسیه که این چند روزه آپدیت شدن. میخواستم بدونم که مزه آپدیت شدن خداییش تو این حال و هوای بس ناجوانمردانه گرم ،چطوریه؟ Sad من که رسماً بعد از 155 روز آپدیت نشدن، دیگه فراموش کردم چه جور حالیه، میشه برای منم حداقل ،یه توضیح بدین و کمی تشبیح کنین؟؟؟...
خیلی با مراین، دیگه شماها خواهشاً منتظرم نزارینا CoolCoolCool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-25 ساعت 12:58)mrbonbon نوشته:  ای دوستان برای بنده یک مسئلتن به وجود اومده،Cool این سوالم، رو به افراد خوش شانسیه که این چند روزه آپدیت شدن. میخواستم بدونم که مزه آپدیت شدن خداییش تو این حال و هوای بس ناجوانمردانه گرم ،چطوریه؟ Sad من که رسماً بعد از 155 روز آپدیت نشدن، دیگه فراموش کردم چه جور حالیه، میشه برای منم حداقل ،یه توضیح بدین و کمی تشبیح کنین؟؟؟...
خیلی با مراین، دیگه شماها خواهشاً منتظرم نزارینا CoolCoolCool
همانا این آپدیت ها مصداق بارز " عالم بی عمل هست"!! Big Grin Tongue
برای من یکی که خماریمو بیشتر میکنه!! Big Grin
دوستان دیگه ام از حال و هواشون بگن Rolleyes
(2013-07-25 ساعت 12:14)Mehrdadordi نوشته:  

١٨ و ١٩ جولاي Smile
٢٢ جولاي Shy
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: noura ، mlo ، babak_1363 ، dana ، گل نهال ، Mehrdadordi ، b_argi ، amir82 ، alirezass ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، Sonaen60 ، efah ، Alirezaa2013 ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان