کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان باورتون نمیشه که کلیر شدن مزش از برنده شدن در لاتاری و گرفتن ویزای یکضرب بیشتره !!!!
ایشاله به زودی همتون این واقعیت را تجربه میکنید
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
سلام دوستان خوبم .پیشکسوتان صبور مطمئن باشید خبرهای خوب نزدیکه.همتون بزودی کلیر می شید.اصلا مگه می تونن شما رو کلیر نکنن!!من همیشه براتون دعا می کنم که هرچه سریعتر تکلیفتون مشخص شه.اصلا نگران نباشید لطفاWink
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
(2013-07-25 ساعت 13:07)zohre02 نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 12:58)mrbonbon نوشته:  ای دوستان برای بنده یک مسئلتن به وجود اومده،Cool این سوالم، رو به افراد خوش شانسیه که این چند روزه آپدیت شدن. میخواستم بدونم که مزه آپدیت شدن خداییش تو این حال و هوای بس ناجوانمردانه گرم ،چطوریه؟ Sad من که رسماً بعد از 155 روز آپدیت نشدن، دیگه فراموش کردم چه جور حالیه، میشه برای منم حداقل ،یه توضیح بدین و کمی تشبیح کنین؟؟؟...
خیلی با مراین، دیگه شماها خواهشاً منتظرم نزارینا CoolCoolCool

دوست عزیز خداییش روز اولش خیلی مزه داشت حتی از کلیرشدن بیشتر اما بعدش نگرانیش از قبل از آپدیت شدن بیشتره، به قول آقای mehdi didam فکر کنم مشقی بودBig Grin ایشالا شما زودتر از ما کلیر بشید چرا نشید حتما میشید این هم به قول آقای فضلی عزیز خدایااااااااااااااااااااااااا Rolleyes

اندر احوالات "اب ديت " انجنانكه بارها و بارها توسط عالمان ، اختر شناسان و فر هيختكان سايت فخيمه عنوان كرديده است ، به حضور انورتان عارضم كه "اب ديت " همانا كردشي است مدوور به دور خود ممزوج و هم مخلوط در تاريخي معين و مشخص كه شخص را همي ملول كند و همي بشارت دهد از اينده اي روشن !
اين اتفاق مبارك كه مصادف است با ماه قمري ، به كرات تكرارشود تا حسن جمالش رويت كردد و روايت است كه اين نشانه مطلوبي است براي رسيدن به غايت متعالي كه همانا مقبول نظر اوست ، باشد كه ايندكان نيز هدايت شوند در اين مسير بس دشوار و معوج كه اخر كار توامان شيرين كردد به مزاج ياران !
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: lonelyman ، noura ، mrbonbon ، b_argi ، negar_karimi6 ، SHABAH51 ، سو سو ، mehdi didam ، babak_1363 ، rose_2000 ، efah ، Alirezaa2013 ، zohre02
[عکس: resized_207822_887.jpg]
اين هم يك تمرين براي جشن كلير شدن بچه ها تو اين هفتهTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
سلام دوستان میشه یه سوالی بپرسم کسی از بچه های آنکارا با سفارت تماس گرفته که پاسخگو باشن ؟اگر بله امکان داره برای من شماره و زمان تماسو بذاره من هرچی به این شماره :00903124555555تماس می گیرم کسی پاسخگو نیست ساعت 16-17 به وقت آنکارا .ممنون میشم از کمکتون .می خوام اگر این هفته کلیر نشدم تماس بگیرم ببینم بعد از 5 ماه چیکار باید بکنم .تو این روزها اگه تونستید منم از دعاتون محروم نکنید.
به امید کلیر شدن همه منتظران .خدایا خودت کمکمون کن .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
[quote='yalda91' pid='381392' dateline='1374745252']
سلام دوستان میشه یه سوالی بپرسم کسی از بچه های آنکارا با سفارت تماس گرفته که پاسخگو باشن ؟اگر بله امکان داره برای من شماره و زمان تماسو بذاره من هرچی به این شماره :00903124555555تماس می گیرم کسی پاسخگو نیست ساعت 16-17 به وقت آنکارا .ممنون میشم از کمکتون .می خوام اگر این هفته کلیر نشدم تماس بگیرم ببینم بعد از 5 ماه چیکار باید بکنم .تو این روزها اگه تونستید منم از دعاتون محروم نکنید.
به امید کلیر شدن همه منتظران .خدایا خودت کمکمون کن .
[/quoسلام دوست خوبم Smile شما اكه تا الان ايميل نزدي براشون اينكارو حتما بكن ، اتوماسيون جوابتو ميدن ، ايشالا زود خبر كليرتو بشنويم Smile]
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، yalda91 ، babak_1363 ، rose_2000 ، zohre02
با سلام به همه دوستان عزیز
من یه سوال در مورد تمدید مدیکال دارم ومیخوام بدونم که آیا برای تمدید مدیکال باید افراد خانواده همه باهم دوباره برن مدیکال ودوباره باید برای مدیکال پول بدیم و دوباره عکس وآزمایش وواکسن وخلاصه روز از نو و روزی از نو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا بچه های که این پروسه رو انجام دادن یا اطلاعاتی در این مورد دارن کمک کنن ما سفارت ابوظبی بودیم اگه اعتبار مدیکال ابوظبی 6 ماهه باشه به احتمال زیاد تا آخر سپتامبر نیاز به تمدید مدیکال داریمSadSad

تشکر کنندگان: Ali.US ، rira1982 ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، lonelyman ، dove ، e76779 ، b_argi ، mehdi didam ، babak_1363 ، efah ، Alirezaa2013 ، zohre02
(2013-07-25 ساعت 14:27)اریوبرزن نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز
من یه سوال در مورد تمدید مدیکال دارم ومیخوام بدونم که آیا برای تمدید مدیکال باید افراد خانواده همه باهم دوباره برن مدیکال ودوباره باید برای مدیکال پول بدیم و دوباره عکس وآزمایش وواکسن وخلاصه روز از نو و روزی از نو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا بچه های که این پروسه رو انجام دادن یا اطلاعاتی در این مورد دارن کمک کنن ما سفارت ابوظبی بودیم اگه اعتبار مدیکال ابوظبی 6 ماهه باشه به احتمال زیاد تا آخر سپتامبر نیاز به تمدید مدیکال داریمSadSad

بله همه اعضای خانواده باید دوباره مدیکال بدن
ما این پروسه رو تو انکارا داشتیم
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
بچه ها من اومدم بهتون امید بدم Smile
هوراااااااااااااااااااا امروز یو پی اس ویزامون رو اورد
من همونیم که 212 روز در برزخ کلیرنس سوختم . من رو ببینید عبرت بگیرید الکی غصه نخورید ویزای همتون میاد
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
riraجان واقعا بهت تبریک میگم و امیدوارم که همه عزیزان هر چه زودتر این مرحله رو هم پشت سر بزارن
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[/size]
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

SabreAyob عزیز ما خیلی دوستت داریم چرا کم به ما سر میزنی 

هووووووووورررررررررررراااااااااااااااااااا
من امروز آپدیت شدم
25-Jul-2013
خدایییییییییاااااااااااااا دمت گرم

بچه ها من مطمینم این هفته یا هفته دیگه خیلیا کلیر میشه
فقط امید داشته باشید و ایمان
OK؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
بچه ها من هم امروز 25 جولای بعد از مدت ها آپدیت شدم. آخرین آپدیت من به تاریخ 14 مارچ بود و بیشتر از چهار ماه بود که بدون ایمیل آپدیت نشده بودم. ایشالا که خیره
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
(2013-07-25 ساعت 15:02)jj bobo نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 14:37)rira1982 نوشته:  بچه ها من اومدم بهتون امید بدم Smile
هوراااااااااااااااااااا امروز یو پی اس ویزامون رو اورد
من همونیم که 212 روز در برزخ کلیرنس سوختم . من رو ببینید عبرت بگیرید الکی غصه نخورید ویزای همتون میاد

درود به دوست عزیز ضمن تبریک و آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی میتونین لطف کنین که آیا مراحل مدیکال مجدد کاملا مثل مرحله اوله.بیشتر دز مورد کارت زرد و آیا دوباره باید اینو از انستیتو بگیرم و چقدر دوباره هزینه کردین توضیح تدین ممنون میشم
سلام دوست عزیز
بله مدیکال مجدد درست مثل مدیکاله اوله با این فرق که عکس نمی خوان و خودوشون با یک دوربین دیجیتال ازتون عکس می گیرن. ما کارت زرد مجدد نیاوردیم
ولی وقتی شماره کیستون رو می دید پرونده مدیکال اولتون با کارت زرد اونجا هست به من واکسنی نزدن اما به همسرم واکسن سه گانه زد که اون هم به نظر من الکی بود. من توصیه می کنم شما کارت زرد مجددن بگیرید
کلا 370 دلار هزینه مدیکال ما شد
(2013-07-25 ساعت 15:31)erfan786 نوشته:  سلام به همه دوستداران مهاجر سرا
من تازه امروز فهمیدم برنده شدم
کیسن نامبر حدود 7000 تا کی وفت دارم مدارکمو ارسال کنمRolleyes
برنده 2013 هستین یا 2014؟
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، b_argi ، amir82 ، efah ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان