موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 16:26)kɪŋ نوشته: دوستان بنده اولین ایمیلم رو (بعد از مصاحبه) به سفارت زدم و خیلی کلی نوشتم و گفتم که ویزاهای کمی اخیرا آماده شده و نگرانی برای ما ایجاد کرده.
امروز ۳:۲۰ ایمیل دادم و ۴:۱۰ پاسخ گرفتم.
در پاسخ جواب روتین رو دادند و البته افزودند که قبل از ۹۰ روز (قبلا میگفتند ۶ ماه) پیگیر کیستون نشید.
در آخر هم گفتند که برنده اصلی ویزاش آماده صدوره و میتونه بیاد بگیره.
خلاصه ما هم ستارهدار شدیم. شاید هم از ابتدا بودیم! نمیدونم!
اینکه میگن 90 روز واقعا راست میگن و با کسی شوخی ندارند البته بیشتر آنکارا چون ما دقیقا 90 روز از 18 آوریل تا 18 جولای آپدیت نشدیم البته 24 جون با ایمیل که فکر نکنم اصلا موثر بوده باشد ولی حداقل خوبه که ممکنه مثل مورد شما بفهمید ستاره دارید
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-25 ساعت 16:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-25 ساعت 16:53 توسط امیر مهاجر.)
سلام بچه ها مي خوام يه كم درد دل كنم والا من نميدونم مگه ما چه گناهي كرديم قبلا ايرانيها بدونه ويزا به اكثر كشورها سفر ميكردن حتي اكثر كشورهاي عربي واسه تفريح ميومدن ايران بوشهر ابادان ولي الان چي وقتي كه ازگيت توي فرودگاه دبي ورود ميكني پليسهاجوري نگات ميكنند كه انگار ميخواي چيزيو بدوزدي يا اگه بخوان به راحتي ميبرنت اتاق شيشه اي واسه تفتيش بدني ولي با اون هندي يا پاكستاني همچين رفتاري نميكنن دوستان منظورم ازاين حرفها اينجاست اگه شهروند يه كشورديگه بودي به احتمال زياد تاالانويزاتوداده بودن همين موضوع كليرنس واسه ايرانيها چقدرطولاني شده باباما كه لاتاري روقبول شديم ديگه چرااينقدراين كليرنسو طولانيش ميكنن چقدر بايد حرص بخوريم چقدر ديگه بلاتكليف بمونيم با هزارو يك ارزو لاتاري قبول ميشيم بعد با كلي شادي وخوشحالي به اين اميد كه 100% رفتني هستي واسه پايه گذاري يه زندگي مدرن وجديد حالا فارغ از اين كه مهم ترين مسئله همين جاست ايا ويزا رو ميدن يا نه خدائيش خيلي سخته اگه ويزا بهت ندن دوستان شما به احتمال 99% فرض كنيد كه به شماويزارو ميدند ولي اون 1% فكرمونو هميشه مشغول ميكنه هزارو يك فكروخيال ميادسراغت دوستان خوبمممممممممممممممممممممم ازحرفايي كه زدم دلخور نشيد اميدتونوووو از دست نديد اين حرفهايي كه زدم درد توي دلم بود اينشالله كه همه بچه هاي 2013 ويزاهشونوبگيرند
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس
ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روز
دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 16:26)kɪŋ نوشته: دوستان بنده اولین ایمیلم رو (بعد از مصاحبه) به سفارت زدم و خیلی کلی نوشتم و گفتم که ویزاهای کمی اخیرا آماده شده و نگرانی برای ما ایجاد کرده.
در پاسخ جواب روتین رو دادند و البته افزودند که قبل از ۹۰ روز (قبلا میگفتند ۶ ماه) پیگیر کیستون نشید.
تبريك آقاي مهاجر
همين هم خوبه فعلا ايشالا زود زود ستاره تون برداشته ميشه
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
هوراااااااااااااااااااا،،تبريك امير عزيز
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 16:40)گل نهال نوشته: من ميگم همش كه همه كيس هايي كه خانومه برنده اصلي بوده، ستاره دار كلير ميشن، ميگين نه؛)
هورااا امير ديگه رفتني شدي و تبريك ميگم بهت. كاش منم برنده اصلي بودم و لااقل يكيمونم ويزا ميگرفت خيلي جاي اميدواري داشت. راستي حالا ما چي كار كنيم كه اصلاً ٩٠ روز نداريم؟؟؟ يعني از روز مصاحبه مون تا ٣٠سپتامبر ٨٢ روز ميشه؟؟؟ يعني ما نبايد اصلاً ايميل بزنيم؟؟ مسئولين رسيدگي كنن لدفن
دوست عزيزم گل نهال
به نظر شما ممكنه من هم زودتر از همسرم كلير بشم؟ چون من برنده اصلي هستم
اگر جواب مثبته بايد ايميل بزنم يا اينكه خودشون اطلاع ميدن؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
امير جان خيلي خيلي مبــ ـــاررركـه, خيلي خوشحال شدم, ايشالا بزودي اين ستاره هم برداشته ميشه و شما هم ويزاتون را ميگيرين..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
دوستان از لطفتون ممنونم.
برای من این خبر فقط به همان اندازه خوشحال کننده است که برای شما. چون نشونه پیشرفت کاری سفارت ایروانه و در هر صورت خبر خوبیه.
ولیکن هرگز این راه برای من وجود نداشته که همسرم بدون من بره آمریکا و برای من اقدام کنه. (هرگز چنین کاری نمیکنه و من هم توقعی ازش ندارم)
پس فقط در صورتیکه هر دو کلیر بشیم میتونم طعم خوشحالی واقعی رو بچشم.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 16:46)Leila12020 نوشته: (2013-07-25 ساعت 16:40)گل نهال نوشته: من ميگم همش كه همه كيس هايي كه خانومه برنده اصلي بوده، ستاره دار كلير ميشن، ميگين نه؛)
هورااا امير ديگه رفتني شدي و تبريك ميگم بهت. كاش منم برنده اصلي بودم و لااقل يكيمونم ويزا ميگرفت خيلي جاي اميدواري داشت. راستي حالا ما چي كار كنيم كه اصلاً ٩٠ روز نداريم؟؟؟ يعني از روز مصاحبه مون تا ٣٠سپتامبر ٨٢ روز ميشه؟؟؟ يعني ما نبايد اصلاً ايميل بزنيم؟؟ مسئولين رسيدگي كنن لدفن
دوست عزيزم گل نهال
به نظر شما ممكنه من هم زودتر از همسرم كلير بشم؟ چون من برنده اصلي هستم
اگر جواب مثبته بايد ايميل بزنم يا اينكه خودشون اطلاع ميدن؟
اره خيلي احتمالش زياده كه شما و بچه ها زودتر از همسرتون كلير شده باشين . واسه من و بچه هام هم همين اتفاق افتاد ...
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
من هر چی در مورد وکالتنامه ترکی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم میشه یک متن آماده برای محضر برام بفرستید من شنیدم کلا دو نفر مترجم ترک بیشتر نداریم و همه دارالترجمه ها میدن اونجا و چند روزی طول میکشه درسته ؟
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر