کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
من اهل هوراکشیدن نیستم این همه بچه هاکلیرشدن واسه کسی هورانکشیدم نه اینکه خوشحال نبودم همون موقع هم به فکراشغال کردن تاپیک بودم امابااجازه مدیردیگه طاقت ندارم واسه امیرعزیزمیخوام جیغ بکشم گوشاروبگیرید
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[b]خدایاشکرت واقعا حقش بوده زودترازاینهاخوشحالش کنی ازبس این مردمحترم هست همه اعضای اینجاروواقعا به یه چشم نگاه میکنه تبعیضی بینشون قائل نمیشه ممکنه همه مطالب ماروتاییدنزنه ولی ازسه تا یکیش هم که بزنه نشونه صمیمیتشه وادمو دلگرم میکنه بنویسه چراکه میدونیم مدیرمون میخونه Winkامااخ نگیدددددددددددددددکه دلم ازیکی ازمدیران خونه به دلم مونده یکی ازمطلباموتاییدبزنه فقط چراخداحلال کنه قسمتهاییشوکه بایدباهام دعواکنه به یه ثانیه نمیکشه که جواب میده Big Grin ولی دریغغغغغغغغ ازیه مطلب مهربانانه یاصمیمانه بابا کمبودمحبت گرفتم والاااااااااااااااااا Sad[نمیدونم ,والا شاید واقعا خوشش نمی یادازمممممممممممممم ماهم انتظاری نداریم انشالا راهنمای بچه هاباشن ماهم خوشحال میشیم به هرحال امیرررررررررررجان خیلییییییی مبارک باشه Big GrinWink
[/b]
[/b]
(2013-07-25 ساعت 18:30)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 18:05)nyayesh نوشته:  سلام آقای امیر مهاجر.به نظرتون ما هم که مصاحبه مون 10 جون بوده ایمیل بزنیم؟

شما هر وقت که احساس میکنید با ایمیل دادن جوابی ممکنه بگیرید که قانعتون کنه این کار رو بکنید.
این اولین ایمیل بنده بود و اگر بخوام باز هم پیگیری کنم احتمالا تا زودتر از ۹۰ روز، ایمیل دیگری ندم.

سلام دوست خوبم تا 30 سپتامبر حدود 2 ماه دیگه باقی نمونده و 90 روز یعنی چی؟
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: babak_1363 ، پدی ، b_argi ، negar_karimi6 ، zohre02
سلام به همگی همقطاران عزیز در جاده انتظار.
بچه ها امروز که رفتم یه سری به منتظر سرا زدم دیدم که باز هم تعداد بچه های منتظر برای کلیر شدن از سفارت آنکارا داره میرسه به تعداد دوستانی که کلیر شدنSad
امیدوارم فردا جمعه سفارت آنکارا بترکونه و کلی از بچه های منتظر رو کلیر کنه و هر چه بیشتر از تعداد منتظرها کم بشهSmile
البته برای بقیه دوستان از دو سفارت دیگه هم دعا میکنم که هر چه زودتر از این انتظار در بیان وبرن به سمت آینده روشن ولی همونطور که میدونید جمعه ها روز سفارت آنکاراست و ما هم منتظر یه بترکونه حسابی برای فردا هستیم،
انشالله.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
سلام به همه ی دوستان،
پیام منو از خطه سرسبز گیلان دریافت میکنید!! دیگه اینقد خونه مونده بودم داشتم دپ میشدم و میدونم که این هفته هم کلیر نمی شم بنابراین سه ساعته اومدم اینجا!! Big Grin Smile
هوا عالی ، بوی نم بارون میاد..به به ... خدایا شکرت Smile
خدایا تو رو بخاطر تمام داده ها و نداده هات دوست دارم! Smile

اومدم یه هوررررررراااااااااااااااااااااااااااااااای رنگی برای همه دوستانی که کلیر شدن، نصفه و نیمه کلیر شدن و آپدیت شدن بکشم Smile

خوشحالم که خوشحالید Smile

هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارررررررررررررررررررررکککککککککککککککککککککککککههههههههههههههههههههه
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
من هم به سهم خودم به مدیر محترم امیر خان تبریک میگم. انشالله هر چه زودتر این ستاره هم برداشته میشه.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
[/color][size=large]امیر عزیز بهت تبریک میگم امیدوارم هرچه زودتر ستارت برداشته بشه تا برات یه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااای حسابی بکشیم
مطلبی هست کیس ما که من برنده اصلی هستم بعد از 90 روز که سومین ایمیلو بهشون زدم همون جواب روتینو دادن بدونه ایمیل هم هیچ آپدیتی نداریم شما میدونی جریان چیه ؟ نکنه واقعا پرونده مارو گم کردن Sad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: babak_1363 ، SHABAH51 ، lonelyman ، dove ، امیر مهاجر ، اریوبرزن ، joody ، b_argi ، negar_karimi6 ، sce ، efah ، zohre02
(2013-07-25 ساعت 18:47)negar_karimi6 نوشته:  من اهل هوراکشیدن نیستم این همه بچه هاکلیرشدن واسه کسی هورانکشیدم نه اینکه خوشحال نبودم همون موقع هم به فکراشغال کردن تاپیک بودم امابااجازه مدیردیگه طاقت ندارم واسه امیرعزیزمیخوام جیغ بکشم گوشاروبگیرید...
خدایاشکرت واقعا حقش بوده زودترازاینهاخوشحالش کنی ازبس این مردمحترم هست ...

نگار خانم خیلی ممنونم بابت این همه تعریفی که از من میکنید. Smile امیدوارم لایق این همه لطف باشم!
ارسال شما رو که میخوندم کم کم باور کردم کلیر شدم! رفتم منتظرسرا رو باز کردم دیدم نه بابا. فقط ستاره‌دار شدم! Wink
خلاصه همینش هم برای اینجا خبر خوبی بود. وگرنه اینکه خودم کی کلیر بشم با خداست!
(2013-07-25 ساعت 18:48)sadfar نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 18:30)kɪŋ نوشته:  شما هر وقت که احساس میکنید با ایمیل دادن جوابی ممکنه بگیرید که قانعتون کنه این کار رو بکنید.
این اولین ایمیل بنده بود و اگر بخوام باز هم پیگیری کنم احتمالا تا زودتر از ۹۰ روز، ایمیل دیگری ندم.

سلام دوست خوبم تا 30 سپتامبر حدود 2 ماه دیگه باقی نمونده و 90 روز یعنی چی؟

سلام. منظورم ۹۰ روز از تاریخ مصاحبه بود. آلردی ۵۱ روزش رو گذروندم.
(2013-07-25 ساعت 18:30)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 18:05)nyayesh نوشته:  سلام آقای امیر مهاجر.به نظرتون ما هم که مصاحبه مون 10 جون بوده ایمیل بزنیم؟

شما هر وقت که احساس میکنید با ایمیل دادن جوابی ممکنه بگیرید که قانعتون کنه این کار رو بکنید.

هم حرف امير مهاجر رو تاييد ميكنم هم يه سوال داشتم
من تا حدود روز ٩٥ انتظار هيچ ايميلي به سفارت نزده بودم و فقط آپديت هاي اول بعد مصاحبه رو شده بوديم.
خلاصه بعد از ٩٥ روزايميل زدم و در جواب چيزي راجع به اينكه ايميل نزنين يا تا ٩٠ روز ايميل نزنين به ما نگفتن ، پس نشون ميده دوستان صبور باشند و تا ٩٠ روز پيگيري نكنند.
ولي سوال من اينه كه من با ايميل خانومم چون برنده اصلي بود به سفارت ايميل زدم و هم اول ايميل و هم زير ايميل اول اسم همسرم و سپس اسم خودم رو زدم،
ولي در جواب نامه به اسم من ريپلاي كردن. و نوشتن dear mr mousapour و اسمي از همسرم نبردن و گفتن هنوز AP هستي!!!
فكر ميكنيد همسرم كه برنده اصلي هست كلير شده و من ستاره دار هستم؟
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
امیر عزیز
بهت تبریک میگم امیدوارم به زودی ستارتون هم برداشته بشه که یه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای حسابی برات بکشیم شرمنده مجبور شدم دوباره این مطلبو عنوان کنم من که برنده اصلی هستم بعد از 90 روز که هیچ آپدیتی هم بدون ایمیل نشدیم سومین ایمیلو بهشون زدم همون جواب روتینو دادن حالا چیکار کنیم نظر شما چیه ممکنه پرونده ما کلا گم شده باشه ؟
Sad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تبریک به امیر مهاجر عزیز برای نیمه کلیر شدنشان و به امید هر چه زودتر تکمیل شدن شادیشون .
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
(2013-07-25 ساعت 19:20)kian_mousapour نوشته:  من تا حدود روز ٩٥ انتظار هيچ ايميلي به سفارت نزده بودم و فقط آپديت هاي اول بعد مصاحبه رو شده بوديم.
خلاصه بعد از ٩٥ روزايميل زدم و در جواب چيزي راجع به اينكه ايميل نزنين يا تا ٩٠ روز ايميل نزنين به ما نگفتن ، پس نشون ميده دوستان صبور باشند و تا ٩٠ روز پيگيري نكنند.
ولي سوال من اينه كه من با ايميل خانومم چون برنده اصلي بود به سفارت ايميل زدم و هم اول ايميل و هم زير ايميل اول اسم همسرم و سپس اسم خودم رو زدم،
ولي در جواب نامه به اسم من ريپلاي كردن. و نوشتن dear mr mousapour و اسمي از همسرم نبردن و گفتن هنوز AP هستي!!!
فكر ميكنيد همسرم كه برنده اصلي هست كلير شده و من ستاره دار هستم؟

تصور میکنم اگر چنین بود به شما صراحتا میگفتند.
معمولا امضای نامه رو از پایین نامه به دنبالش میگردند و چون اسم شما آخرین اسم زیر نامه بوده، پاسخ رو خطاب به شما دادند. من اینطور فکر میکنم.
سلام دوستان ما 22 جولای مصاحبه داشتیم و خانمم برنده اصلی هست و افیسر گفت پرونده شما کامله ولی فقط یه روند اداری هست که باید طی بشه ( احتمالا به خاطر سربازی من ) وگفت که از هفته دیگه هر 2 تا 3 روز سایت ابوظبی رو چک کن و وقتی ویزا آماده شد بیا بگیر حالا به نظرتون اینکه گفته از هفته دیگه چک کن و نگفت از 4 تا 6 هفته دیگه خبر خوبیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
(2013-07-25 ساعت 19:35)saeid-ss نوشته:  سلام دوستان ما 22 جولای مصاحبه داشتیم و خانمم برنده اصلی هست و افیسر گفت پرونده شما کامله ولی فقط یه روند اداری هست که باید طی بشه ( احتمالا به خاطر سربازی من ) وگفت که از هفته دیگه هر 2 تا 3 روز سایت ابوظبی رو چک کن و وقتی ویزا آماده شد بیا بگیر حالا به نظرتون اینکه گفته از هفته دیگه چک کن و نگفت از 4 تا 6 هفته دیگه خبر خوبیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اين سري، توي ابوظبي به بچه ها گفته شده كه از هفته بعد سايت رو چك كنيد ولي آنكارا و ايروان مثل قبل ميگن ٢ ماه و ٤-٦ هفته
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-25 ساعت 19:25)PARVIN_OMID نوشته:  امیر عزیز
بهت تبریک میگم امیدوارم به زودی ستارتون هم برداشته بشه که یه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای حسابی برات بکشیم شرمنده مجبور شدم دوباره این مطلبو عنوان کنم من که برنده اصلی هستم بعد از 90 روز که هیچ آپدیتی هم بدون ایمیل نشدیم سومین ایمیلو بهشون زدم همون جواب روتینو دادن حالا چیکار کنیم نظر شما چیه ممکنه پرونده ما کلا گم شده باشه ؟

ممنونم دوست عزیز.
ببینید پرونده‌ها اصولا کاغذی نیستند. همه توی کامپیوتر و یک دیتابیس مرکزی هستند. تمام اطلاعات ما توی کامپیوتره.
اما خب یه نسخه کاغذی هم لای یک پوشه وجود داره که ما بهش میگیم پرونده.
فرض بفرمایید واقعا اون پرونده کاغذی افتاده باشه پشت شوفاژ یا گم شده باشه!
خب وقتی شما ایمیلی میدید و پیگیری میکنید مسلما متوجه میشن که گم شده و بهتون میگن که مدارک گم شده رو دوباره ارسال کنید.
اصل اطلاعات شما توی کامپیوتره و گم نمیشه. نگران نباشید.
اگر به شما گفتند منتظر باشید برای اینه که خبر جدیدی نداشتند که بهتون بدن.
خانم من اگر تنها بود ۹۹٪ ویزای یکضرب میگرفت. کلیرنس به خاطر من بوده و برای خود من هیچ خبر جدیدی وجود نداشت.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان