موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 18:30)kɪŋ نوشته: (2013-07-25 ساعت 18:05)nyayesh نوشته: سلام آقای امیر مهاجر.به نظرتون ما هم که مصاحبه مون 10 جون بوده ایمیل بزنیم؟
شما هر وقت که احساس میکنید با ایمیل دادن جوابی ممکنه بگیرید که قانعتون کنه این کار رو بکنید.
این اولین ایمیل بنده بود و اگر بخوام باز هم پیگیری کنم احتمالا تا زودتر از ۹۰ روز، ایمیل دیگری ندم.
سلام دوست خوبم تا 30 سپتامبر حدود 2 ماه دیگه باقی نمونده و 90 روز یعنی چی؟
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی همقطاران عزیز در جاده انتظار.
بچه ها امروز که رفتم یه سری به منتظر سرا زدم دیدم که باز هم تعداد بچه های منتظر برای کلیر شدن از سفارت آنکارا داره میرسه به تعداد دوستانی که کلیر شدن
امیدوارم فردا جمعه سفارت آنکارا بترکونه و کلی از بچه های منتظر رو کلیر کنه و هر چه بیشتر از تعداد منتظرها کم بشه
البته برای بقیه دوستان از دو سفارت دیگه هم دعا میکنم که هر چه زودتر از این انتظار در بیان وبرن به سمت آینده روشن ولی همونطور که میدونید جمعه ها روز سفارت آنکاراست و ما هم منتظر یه بترکونه حسابی برای فردا هستیم، انشالله.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
من هم به سهم خودم به مدیر محترم امیر خان تبریک میگم. انشالله هر چه زودتر این ستاره هم برداشته میشه.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 18:30)kɪŋ نوشته: (2013-07-25 ساعت 18:05)nyayesh نوشته: سلام آقای امیر مهاجر.به نظرتون ما هم که مصاحبه مون 10 جون بوده ایمیل بزنیم؟
شما هر وقت که احساس میکنید با ایمیل دادن جوابی ممکنه بگیرید که قانعتون کنه این کار رو بکنید.
این اولین ایمیل بنده بود و اگر بخوام باز هم پیگیری کنم احتمالا تا زودتر از ۹۰ روز، ایمیل دیگری ندم.
هم حرف امير مهاجر رو تاييد ميكنم هم يه سوال داشتم
من تا حدود روز ٩٥ انتظار هيچ ايميلي به سفارت نزده بودم و فقط آپديت هاي اول بعد مصاحبه رو شده بوديم.
خلاصه بعد از ٩٥ روزايميل زدم و در جواب چيزي راجع به اينكه ايميل نزنين يا تا ٩٠ روز ايميل نزنين به ما نگفتن ، پس نشون ميده دوستان صبور باشند و تا ٩٠ روز پيگيري نكنند.
ولي سوال من اينه كه من با ايميل خانومم چون برنده اصلي بود به سفارت ايميل زدم و هم اول ايميل و هم زير ايميل اول اسم همسرم و سپس اسم خودم رو زدم،
ولي در جواب نامه به اسم من ريپلاي كردن. و نوشتن dear mr mousapour و اسمي از همسرم نبردن و گفتن هنوز AP هستي!!!
فكر ميكنيد همسرم كه برنده اصلي هست كلير شده و من ستاره دار هستم؟
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به امیر مهاجر عزیز برای نیمه کلیر شدنشان و به امید هر چه زودتر تکمیل شدن شادیشون .
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانیترین شب هم به خورشید میرسد
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما 22 جولای مصاحبه داشتیم و خانمم برنده اصلی هست و افیسر گفت پرونده شما کامله ولی فقط یه روند اداری هست که باید طی بشه ( احتمالا به خاطر سربازی من ) وگفت که از هفته دیگه هر 2 تا 3 روز سایت ابوظبی رو چک کن و وقتی ویزا آماده شد بیا بگیر حالا به نظرتون اینکه گفته از هفته دیگه چک کن و نگفت از 4 تا 6 هفته دیگه خبر خوبیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april