کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-25 ساعت 16:54)mehdi didam نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 12:58)mrbonbon نوشته:  ای دوستان برای بنده یک مسئلتن به وجود اومده،Cool این سوالم، رو به افراد خوش شانسیه که این چند روزه آپدیت شدن. میخواستم بدونم که مزه آپدیت شدن خداییش تو این حال و هوای بس ناجوانمردانه گرم ،چطوریه؟ Sad من که رسماً بعد از 155 روز آپدیت نشدن، دیگه فراموش کردم چه جور حالیه، میشه برای منم حداقل ،یه توضیح بدین و کمی تشبیح کنین؟؟؟...
خیلی با مراین، دیگه شماها خواهشاً منتظرم نزارینا CoolCoolCool

بن بن جان عینهو سونامی میمونه !!! فقط وقتی از خواب میپری میبینی الکیه ، یه سکسکه بیشتر نبود !!!!!

ما كه ارمنستان هستيم اصلا نميدونيم آپديت چه جوريه
يكدفعه ذوق مرگ ميشيم
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
سلام دوستان

این هفته خبری از ابوظبی نیست.کسی میدونه که آیا کسی از ابوظبی کلیر شده یا نه؟
تشکر کنندگان: پدی ، Biz Biz ، babak_1363 ، b_argi ، efah ، zohre02
(2013-07-25 ساعت 17:07)SK89 نوشته:  من هر چی در مورد وکالتنامه ترکی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم میشه یک متن آماده برای محضر برام بفرستید من شنیدم کلا دو نفر مترجم ترک بیشتر نداریم و همه دارالترجمه ها میدن اونجا و چند روزی طول میکشه درسته ؟
شما بايد اول يه وكالتنامه به زبان فارسي در محضر آماده كنيد كه متنشو خودشون ميدونن براي گرفتن پاسپورت از پست خونه هاي آنكارا كه يه نصف روز كارداره بعد بدين ترجمه كنن
من ديروز وكالتنامه را همراه شناسنامه بردم خ انقلام و دادم نويد گفت شنبه صبح بيا بگير و خودش هم ترجمه ميكرد
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: SK89 ، گل نهال ، lonelyman ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02
این هورای نصفه نیمه رو برای امیر خان مهاجر میکشم.قول میدم خودم پاکش کنم...........هههههههههههههههوووووووووووووووووووورررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااا
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-25 ساعت 17:15)هنردوست نوشته:  سلام دوستان

خیر خبری نیست. قراره هفته ای دیگه 20 نفر رو با هم اعلام کنن!
اینو برای حفظ روحیه و افزایش مقاومت عمومی دوستان در برابر هجمه سوال های کلیرنسی و برپایی جشن کلیرنس سورونی دوستان عزیز گفتم
( خودم هم نفهمیدم چی گفتم) به هر حال خبرهای داغ در راهه
7### ابوظبی هفته سوم می! کلیرنس 19 سپتامبر
تشکر کنندگان: mhb161 ، SHABAH51 ، e76779 ، Biz Biz ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، dove ، b_argi ، AsemanAbee ، efah ، zohre02
(2013-07-25 ساعت 16:49)kɪŋ نوشته:  دوستان از لطفتون ممنونم.
برای من این خبر فقط به همان اندازه خوشحال کننده است که برای شما. چون نشونه پیشرفت کاری سفارت ایروانه و در هر صورت خبر خوبیه.
ولیکن هرگز این راه برای من وجود نداشته که همسرم بدون من بره آمریکا و برای من اقدام کنه. (هرگز چنین کاری نمیکنه و من هم توقعی ازش ندارم)
پس فقط در صورتیکه هر دو کلیر بشیم میتونم طعم خوشحالی واقعی رو بچشم.

امیر جان اولا که مبارک خودت و خانومت باشه ، دوما که خدا یک ویزا در دنیا و هزاران ویزا در آخرت نصیبت کنه چون این خبر یعنی اینکه احتمالا وضعیت کیس ما هم همینطوره و بزودی هممون خوشحاله واقعی میشیم. Smile
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
امیدوارم با هم کلیر بشیم چون منم مصاحبه ام هفته سوم می بود.
(2013-07-25 ساعت 17:35)saraus2013 نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 17:15)هنردوست نوشته:  سلام دوستان

خیر خبری نیست. قراره هفته ای دیگه 20 نفر رو با هم اعلام کنن!
اینو برای حفظ روحیه و افزایش مقاومت عمومی دوستان در برابر هجمه سوال های کلیرنسی و برپایی جشن کلیرنس سورونی دوستان عزیز گفتم
( خودم هم نفهمیدم چی گفتم) به هر حال خبرهای داغ در راهه
تشکر کنندگان: manila ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، SHABAH51 ، azar1348 ، b_argi ، efah
دوست ما که عضو مهاجرسرا نیست .حدود 240 روز پیش مصاحبه داشت .خانم ودخترش بعد از 6 هفته کلیر شدند اما خودش هنوز کلیر نشده.در تائید فرمایش گل نهال گرامی که برنده اصلی اگه خانم باشه زودتر ویزا میگیرند. این دوست ما ریش سفید مهاجرت شده. واقعا ریشش سفید شده
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-25 ساعت 16:26)kɪŋ نوشته:  دوستان بنده اولین ایمیلم رو (بعد از مصاحبه) به سفارت زدم و خیلی کلی نوشتم و گفتم که ویزاهای کمی اخیرا آماده شده و نگرانی برای ما ایجاد کرده.
امروز ۳:۲۰ ایمیل دادم و ۴:۱۰ پاسخ گرفتم.
در پاسخ جواب روتین رو دادند و البته افزودند که قبل از ۹۰ روز (قبلا میگفتند ۶ ماه) پیگیر کیستون نشید.
در آخر هم گفتند که برنده اصلی ویزاش آماده صدوره و میتونه بیاد بگیره.
خلاصه ما هم ستاره‌دار شدیم. شاید هم از ابتدا بودیم! نمیدونم!

سلام آقای امیر مهاجر.به نظرتون ما هم که مصاحبه مون 10 جون بوده ایمیل بزنیم؟

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: 5ina ، امیر مهاجر ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، dove ، azar1348 ، اریوبرزن ، b_argi ، zohre02
(2013-07-25 ساعت 18:05)nyayesh نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 16:26)kɪŋ نوشته:  دوستان بنده اولین ایمیلم رو (بعد از مصاحبه) به سفارت زدم و خیلی کلی نوشتم و گفتم که ویزاهای کمی اخیرا آماده شده و نگرانی برای ما ایجاد کرده.
امروز ۳:۲۰ ایمیل دادم و ۴:۱۰ پاسخ گرفتم.
در پاسخ جواب روتین رو دادند و البته افزودند که قبل از ۹۰ روز (قبلا میگفتند ۶ ماه) پیگیر کیستون نشید.
در آخر هم گفتند که برنده اصلی ویزاش آماده صدوره و میتونه بیاد بگیره.
خلاصه ما هم ستاره‌دار شدیم. شاید هم از ابتدا بودیم! نمیدونم!

سلام آقای امیر مهاجر.به نظرتون ما هم که مصاحبه مون 10 جون بوده ایمیل بزنیم؟

درضمن بهتون تبریک میگم و امیدوارم زود زود ستاره تون برداشته شه.

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
(2013-07-25 ساعت 16:43)mazerati نوشته:  سلام بچه ها مي خوام يه كم درد دل كنم والا من نميدونم مگه ما چه گناهي كرديم قبلا ايرانيها بدونه ويزا به اكثر كشورها سفر ميكردن حتي اكثر كشورهاي عربي واسه تفريح ميومدن ايران بوشهر ابادان ولي الان چي وقتي كه ازگيت توي فرودگاه دبي ورود ميكني پليسهاجوري نگات ميكنند كه انگار ميخواي چيزيو بدوزدي يا اگه بخوان به راحتي ميبرنت اتاق شيشه اي واسه تفتيش بدني ولي با اون هندي يا پاكستاني همچين رفتاري نميكنن دوستان منظورم ازاين حرفها اينجاست اگه شهروند يه كشورديگه بودي به احتمال زياد تاالانويزاتوداده بودن همين موضوع كليرنس واسه ايرانيها چقدرطولاني شده باباما كه لاتاري روقبول شديم ديگه چرااينقدراين كليرنسو طولانيش ميكنن چقدر بايد حرص بخوريم چقدر ديگه بلاتكليف بمونيم با هزارو يك ارزو لاتاري قبول ميشيم بعد با كلي شادي وخوشحالي به اين اميد كه 100% رفتني هستي واسه پايه گذاري يه زندگي مدرن وجديد حالا فارغ از اين كه مهم ترين مسئله همين جاست ايا ويزا رو ميدن يا نه خدائيش خيلي سخته اگه ويزا بهت ندن دوستان شما به احتمال 99% فرض كنيد كه به شماويزارو ميدند ولي اون 1% فكرمونو هميشه مشغول ميكنه هزارو يك فكروخيال ميادسراغت دوستان خوبمممممممممممممممممممممم ازحرفايي كه زدم دلخور نشيد اميدتونوووو از دست نديد اين حرفهايي كه زدم درد توي دلم بود اينشالله كه همه بچه هاي 2013 ويزاهشونوبگيرند

سلام دوست عزیز والاماهم دوبی رفتیم ولی اینجوری که شمامیگید نبودن حالانمیدونم زن بودیم بیشترعربا بامون خوشوبوش میکردن یاکلاباهمه اینطوربودن
ولی درکل ماهیچگونه تفاوتی بین ملیتهااونجاندیدم تازه موقع اسکن چشم چون اسم واقعیم اسم امامی بودو نام پدرم هم معلوم بودعربه کلی باهام انگلیسی حرف زدوپرسیدعرب هستی ؟ منم خواستم بالهجه عربی بهش بگم والاهرکی یه عیبی داره که زبون به دهن گرفتم پرسیدعربی بلدی خواستم بگم ازبس چشمشونو دارم برم زبونشون هم یادبگیرم که باززبون........... گفت ظاهرت نشون نمیده عربی خواستم بگم توبیمارستان عوضم کردن که باز........ جالبه اسم شمال هم میدونست گفت به نظرشمالی میای خواستم بگم اهای یه نظرنگاه کن تاحلال باشه که باززبون به دهن گرفتم کاراسکن که تموم شدبالحنی صمیمیانه گفت nice meeting u ok .......اسمموگفت خواستم یقه اشوبگیرم بگم اهای مرتیکه مگه دخترخاله اتم اینجوری اوکی اوکی راه انداختی که باز......... گفتم الانه که به جای سفارت این آقای اسکنر عرب تصمیم برای ندادن ویزام میکنه
خلاصه ایناروگفتم که بدونید ایرانی هاروهم تحویل میگیرن گاهی هم زیادی تحویل میگیرن
تشکر کنندگان: mohssen ، babak_1363 ، manzar333 ، dove ، b_argi ، zohre02
امیر خان مبارکه.ایشالاه که هر چی سنگ تو راه ماجرت به آمریکا وجود داره خدا ا ز جلو پا ی شما و باقی دوستان برداره .به امید کلیر شدن هممون
ارادتمند دوستان مهاجرسرایی
میثم افجه
شماره کیس:2013AS000029xx
کسولگری:آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت:17may
ارسال فرمهای سری اول: 22jun
تعداد افراد منظور در کیس :2
تاریخ کارنت شدن کیس: nov
تاریخ مصاحبه:4 jun
هزینه ها:120005 تومان عکس+130000 دو سری ترجمه+51000 پست + 10.000.000 تومان هزینه سفر به آنکارا
(2013-07-25 ساعت 16:26)SK89 نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 12:58)mrbonbon نوشته:  ای دوستان برای بنده یک مسئلتن به وجود اومده،Cool این سوالم، رو به افراد خوش شانسیه که این چند روزه آپدیت شدن. میخواستم بدونم که مزه آپدیت شدن خداییش تو این حال و هوای بس ناجوانمردانه گرم ،چطوریه؟ Sad من که رسماً بعد از 155 روز آپدیت نشدن، دیگه فراموش کردم چه جور حالیه، میشه برای منم حداقل ،یه توضیح بدین و کمی تشبیح کنین؟؟؟...
خیلی با مراین، دیگه شماها خواهشاً منتظرم نزارینا CoolCoolCool
الهی قربونت بشم ایشاالله تو هم زود آپدیت میشی و کلیر میشی و میری و ...
راستش مزه اش خیلی خوشمزس هر 3 بار که آپدیت شدیم عین این میموند که کلیر شدیم فکر کنم دیگه ذوق کلیر یکجورایی تقسیم شد و اگر زبونم لال فردا کلیر نشیم سرمو بکوبم دیوار
ای باباتو را به خدا فراموش نکن. فراموشی یعنی نا امیدی یعنی اینکه باور نمی کنی . اگر شما فراموش کنی پس چه توقعی از هستی می تونی داشته باشی. به یاد بیار به یاد بیار تا به یادت بیارن. یه ایمیل بزن به سفارت یادشون بنداز!!! میگن وقتی چیزی می خواهی از هستی مثل بچه ای باش که پاشو به زمین می کوبه و اصلا عین خیالش نیست که کجاست و با کی هستش. باور کنید که حقیقت داره به آبروم قسمTongue
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: 5ina ، babak_1363 ، manzar333 ، azar1348 ، b_argi ، negar_karimi6
(2013-07-25 ساعت 18:05)nyayesh نوشته:  سلام آقای امیر مهاجر.به نظرتون ما هم که مصاحبه مون 10 جون بوده ایمیل بزنیم؟

شما هر وقت که احساس میکنید با ایمیل دادن جوابی ممکنه بگیرید که قانعتون کنه این کار رو بکنید.
این اولین ایمیل بنده بود و اگر بخوام باز هم پیگیری کنم احتمالا تا زودتر از ۹۰ روز، ایمیل دیگری ندم.
(2013-07-25 ساعت 18:30)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 18:05)nyayesh نوشته:  سلام آقای امیر مهاجر.به نظرتون ما هم که مصاحبه مون 10 جون بوده ایمیل بزنیم؟

شما هر وقت که احساس میکنید با ایمیل دادن جوابی ممکنه بگیرید که قانعتون کنه این کار رو بکنید.
این اولین ایمیل بنده بود و اگر بخوام باز هم پیگیری کنم احتمالا تا زودتر از ۹۰ روز، ایمیل دیگری ندم.

منم كه بعدحدود٧٥روز ايميل زدم و فهميدم كليرشدم البت بدون همسرم درجواب ايميلم اون پايين تاكيد كرده بود كه ديگه ايميل نزنين ،فكركنم كلي ازدست ايرانيا عصبانين منم فكرميكنم بايد بذاريد لااقل دو سه ماه بگذره بعد
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان