کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
امیر خان . تبریک میگم .
8XXX * ایروان
[quote='negar_ بخوريم چقدر .......اسمموگفت خواستم یقه اشوبگیرم بگم اهای مرتیکه مگه دخترخاله اتم اینجوری اوکی اوکی راه انداختی که باز......... گفتم الانه که به جای سفارت این آقای اسکنر عرب تصمیم برای ندادن ویزام میکنه
خلاصه ایناروگفتم که بدونید ایرانی هاروهم تحویل میگیرن گاهی هم زیادی تحویل میگیرن
[/quote]
نگار جون من و شما رو چون خانمیم رو سرشون میذارن ولی طفلک اقایون
یکبار که ما یکساعت به پرواز امارات رسیدیم فرودگاه ولی چنان استقبالی از من کردن خدا میدونه این شرطه هاش از هر طرف حمله میکردن که کارمو زود انجام بدن شانس آوردم همسر محترم رسید یکخورده خودشونو جمع کردن
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، b_argi ، negar_karimi6 ، sce
آقا امیر و سایر دوستان عزیزم که ستاره دار کلییر شدین بهتون صمیمانه تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت دارم. امیدوارم هرچزودتر ستاره رو بردارن از رو کیستون. دلم واقعاً واسه هووراهای رنگیه تاپیک تنگ شده. به امید خدا به زودی همگی‌ واسه همدیگه هورای رنگی‌ می‌کشیم.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
(2013-07-25 ساعت 16:49)kɪŋ نوشته:  دوستان از لطفتون ممنونم.
برای من این خبر فقط به همان اندازه خوشحال کننده است که برای شما. چون نشونه پیشرفت کاری سفارت ایروانه و در هر صورت خبر خوبیه.
ولیکن هرگز این راه برای من وجود نداشته که همسرم بدون من بره آمریکا و برای من اقدام کنه. (هرگز چنین کاری نمیکنه و من هم توقعی ازش ندارم)
پس فقط در صورتیکه هر دو کلیر بشیم میتونم طعم خوشحالی واقعی رو بچشم.
امیر خان اولا که خواستم بگم ما خیلی خوشحالیم حالا اگه شما کم خوشحالی یک ذره خوشحالی یک اپسیلون خوشحالی دیگه اون مشکل شماست
بعد هم مسلما شما در چند روز آینده کلیر میشید
خوب اون حالتی هم که مطرح کردی که خانومت نمیره اونجا برای شما اقدام کنه یک مقدار هزینه داره کافیه یک مهمونی بگیری و بچه های منتظر سرا رو دعوت کنی ببینی نتیجه چیه؟؟؟؟Big Grin
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-07-25 ساعت 19:41)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 19:25)PARVIN_OMID نوشته:  امیر عزیز
بهت تبریک میگم امیدوارم به زودی ستارتون هم برداشته بشه که یه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای حسابی برات بکشیم شرمنده مجبور شدم دوباره این مطلبو عنوان کنم من که برنده اصلی هستم بعد از 90 روز که هیچ آپدیتی هم بدون ایمیل نشدیم سومین ایمیلو بهشون زدم همون جواب روتینو دادن حالا چیکار کنیم نظر شما چیه ممکنه پرونده ما کلا گم شده باشه ؟

ممنونم دوست عزیز.
ببینید پرونده‌ها اصولا کاغذی نیستند. همه توی کامپیوتر و یک دیتابیس مرکزی هستند. تمام اطلاعات ما توی کامپیوتره.
اما خب یه نسخه کاغذی هم لای یک پوشه وجود داره که ما بهش میگیم پرونده.
فرض بفرمایید واقعا اون پرونده کاغذی افتاده باشه پشت شوفاژ یا گم شده باشه!
خب وقتی شما ایمیلی میدید و پیگیری میکنید مسلما متوجه میشن که گم شده و بهتون میگن که مدارک گم شده رو دوباره ارسال کنید.
اصل اطلاعات شما توی کامپیوتره و گم نمیشه. نگران نباشید.
اگر به شما گفتند منتظر باشید برای اینه که خبر جدیدی نداشتند که بهتون بدن.
خانم من اگر تنها بود ۹۹٪ ویزای یکضرب میگرفت. کلیرنس به خاطر من بوده و برای خود من هیچ خبر جدیدی وجود نداشت.

امیرجان واقعا تازه دارم میفهمم این زنها چی از دست ما مردها میکشن هرچی دردسره زیر سر ما مردهاستTongue Cool

تشکر کنندگان: Pishoo_25 ، Soap McTavish ، joody ، امیر مهاجر ، b_argi ، so_ar ، manzar333 ، babak_1363 ، aghaghia ، yalda91 ، SK89 ، abloom_ma
بلا خره ما 3 نفرمون کلیر شدیم 1 نفر مانده تازه بلاتکلیف شدیم نمیشه نصفه نیمه بریم البته خدارررررررررررو شکرWink
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
بچه ها ايروان يه كيس قديمي ديگه رو باز اعلام كرده . اميدوارم mandana عزيز باشه
٤١٠٦Smile)
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-07-25 ساعت 16:26)kɪŋ نوشته:  دوستان بنده اولین ایمیلم رو (بعد از مصاحبه) به سفارت زدم و خیلی کلی نوشتم و گفتم که ویزاهای کمی اخیرا آماده شده و نگرانی برای ما ایجاد کرده.
امروز ۳:۲۰ ایمیل دادم و ۴:۱۰ پاسخ گرفتم.
در پاسخ جواب روتین رو دادند و البته افزودند که قبل از ۹۰ روز (قبلا میگفتند ۶ ماه) پیگیر کیستون نشید.
در آخر هم گفتند که برنده اصلی ویزاش آماده صدوره و میتونه بیاد بگیره.
خلاصه ما هم ستاره‌دار شدیم. شاید هم از ابتدا بودیم! نمیدونم!
امیر جان خیلی مبارکه داداش. می شه بگی حالا می خوایی چی کار کنی؟ بری ویزای بانو رو بگیری و یا نه ؟ هردو رو باهم بگیری . اگه AP خانم Expire شه چی؟ ممنون می شم جواب بدی که ما هم شرایط مشابه پیش بیاد بدونیم چی کارس بهتره بکینم. و اگه مردونگی هم بکنیو متن ایمیلتو به سفارت بزاری که دیگه خیلی آقایی
سلام به همگی و تبریک به امیر عزیز که خیلی اینجا به همه کمک کرد. من یک سوال داشتم
کسانی که ستاردار کلیر شدن ... باید پاسپورت خودشون تنها وبا برگ صورتی رو بدن به سفارت بعد آقایی که کلیر نشده بعدن پاسپورتشو با چی ببره سفارت و نشون بده؟؟ احتیاجی به برگ صورتی نیست دیگه ؟؟؟؟ یا اگر هردو پاسپورتشونو بدن تو سفارت چی ؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید!
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، امیر مهاجر ، amairmonre ، b_argi ، dove ، 5ina ، negar_karimi6 ، sce ، babak_1363 ، soruosh ، zohre02
(2013-07-25 ساعت 16:26)kɪŋ نوشته:  دوستان بنده اولین ایمیلم رو (بعد از مصاحبه) به سفارت زدم و خیلی کلی نوشتم و گفتم که ویزاهای کمی اخیرا آماده شده و نگرانی برای ما ایجاد کرده.
امروز ۳:۲۰ ایمیل دادم و ۴:۱۰ پاسخ گرفتم.
در پاسخ جواب روتین رو دادند و البته افزودند که قبل از ۹۰ روز (قبلا میگفتند ۶ ماه) پیگیر کیستون نشید.
در آخر هم گفتند که برنده اصلی ویزاش آماده صدوره و میتونه بیاد بگیره.
خلاصه ما هم ستاره‌دار شدیم. شاید هم از ابتدا بودیم! نمیدونم!
آقا
تبریکات بنده را بپذیرید
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
بلاخره ما نصفه نیمه کلیر شدیم 3 نفر کلیر شده 1 نفر مانده خدارو شکرWinkایشالله تا هفته دیگه کسی تو منتظر سرا سیاه نباشه همه سبز بشن بخصوص parvin-omidعزیزSmile
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
خدا يا شكرت چه لطفي ميكني شب تولدمون به ما، ما جنبشو نداريم شب تولدمه خدا يا شكرت خدا يا شكرت . شب تولد و تولدي دوباره.
(2013-07-25 ساعت 20:59)dolood نوشته:  امیر جان خیلی مبارکه داداش. می شه بگی حالا می خوایی چی کار کنی؟ بری ویزای بانو رو بگیری و یا نه ؟ هردو رو باهم بگیری . اگه AP خانم Expire شه چی؟ ممنون می شم جواب بدی که ما هم شرایط مشابه پیش بیاد بدونیم چی کارس بهتره بکینم. و اگه مردونگی هم بکنیو متن ایمیلتو به سفارت بزاری که دیگه خیلی آقایی

فکر نمیکنم شرایطی که من دارم رو هر کسی داشته باشه. بنابراین توصیه نمیکنم از من تبعیت کنید.
من احتمالا ویزای همسرم رو نمیگیرم. چون اگر هر دو کلیر نشیم ایشان هرگز به تنهایی نخواهند رفت. به خصوص که بخوان اونجا بمونند و از طریق کیس خانوادگی برای من اقدام کنند.
در غیر اینصورت حتما میرفتم و ویزای ایشون رو میگرفتم.
در ضمن فکر نمیکنم اصلا همسرم کلیر خورده باشه. تصور من اینه که از همون ابتدا هم کلیر نخورده بوده که بخواد اکسپایر بشه.
اینجور موارد رو تصور میکنم توی سایت اعلام میکنند و تاریخ اکسپایر هم روبروش میزنند.
ایروان

2013AS4106
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-07-25 ساعت 21:06)amairmonre نوشته:  خدا يا شكرت چه لطفي ميكني شب تولدمون به ما، ما جنبشو نداريم شب تولدمه خدا يا شكرت خدا يا شكرت . شب تولد و تولدي دوباره.
مباركه، اون يه كيسي كه ايروان اعلام كرد شما بوديد كلير شديد؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان