کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
اااااا من متوجه نشدم امیر مهاجر نیمه کلیر شده؟یعنی همسرتون نشده؟مبااااااااااااااااارکه
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-07-26 ساعت 11:56)ani_sheiton نوشته:  من دیگه کم کم داره حالم بد میشه!!!!!!امسال با پارسال چه فرقی داره؟چرا خودمونو گول میزنیم آخه؟

ببینم مگه پارسال چطوری بوده ؟ چند نفر کلیر نشدن ؟

==============================================
شماره کیس:2013AS66XX/ تعداد افراد:1 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 23 می /مقصد : اگر خیر سرش درست شد سانفرانسیسکو اگه نشد شابدول عظیم / برگه صورتي / کليرنس : با خدا!
کیس:$$2013AS66/ یک نفر/ آنکارا / مصاحبه 23 می / آپدیت 27 می ، 1، 7، 12، 14، 16 آگوست/ مقصد : سانفرانسیسکو / برگه صورتي / کليرنس:16 آگوست {85 روز}
تشکر کنندگان: dana ، ani_sheiton ، dolood ، sce ، joody ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-26 ساعت 12:05)smpf نوشته:  سفارت آنكارا از ٤آگوست تا ١٢هم تعطيله خواستم فقط لطلاع رساني كنم براي كسايي كه مي خوان برن
با سلام من فکر میکردم تو ایران فقط اینقدر تعطیلی داریم
تشکر کنندگان: dolood ، اریوبرزن ، lonelyman ، smpf ، sce ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، soruosh
(2013-07-26 ساعت 12:09)نامی کاشی نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 11:56)ani_sheiton نوشته:  من دیگه کم کم داره حالم بد میشه!!!!!!امسال با پارسال چه فرقی داره؟چرا خودمونو گول میزنیم آخه؟

ببینم مگه پارسال چطوری بوده ؟ چند نفر کلیر نشدن ؟
3نفر رو ما اطلاع داریم!!!!!!!!!منظورم به این بود که پارسال از ماه جون دیگه یه لیست بلند بالاااااااااااا اعلام میکردن!!!!!!ما ایرانی ها یهو امسال خلافکار شدیم؟

==============================================
شماره کیس:2013AS66XX/ تعداد افراد:1 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 23 می /مقصد : اگر خیر سرش درست شد سانفرانسیسکو اگه نشد شابدول عظیم / برگه صورتي / کليرنس : با خدا!
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-07-26 ساعت 12:09)ani_sheiton نوشته:  اااااا من متوجه نشدم امیر مهاجر نیمه کلیر شده؟یعنی همسرتون نشده؟مبااااااااااااااااارکه
نه آنی جون همسرشون کلیر شده اما امیر عزیز هنوز کلیر نشده

تشکر کنندگان: ani_sheiton ، Soap McTavish ، dolood ، lonelyman ، امیر مهاجر ، sce ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-26 ساعت 11:39)frhad20 نوشته:  سلام خسته نباشید اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
من برنده 2013 هستم که در هفته دوم جولای مصاحبه داشتم و در سفارت به دلیل اینکه در زمان ثبت نام اولیه لاتاری نام فرزندم را ثبت نکرده بودم کیس ما را رد کردند که به KCC و سفارت ایمیل زدم به این شرح:
قبل از اینکه زمان مصاحبه برسه چند بار به شما ( KCC ) میل زدم و پرسیدم که آیا کیس من نقصی دارد یا نه اما هر بار شما ( KCC) جواب دادید که تاریح تولدتون match نیست من هم تاریخ تولد را دوباره میفرستادم ولی هیچوقت نگفتید که فرزندتونو ثبت نام نکردید حالا به همین دلیل کیس من را باطل میکنید اگه کیس من باطل بود چرا نامه دوم برای من فرستادید با اطلاعات صحیح و من متحمل این هزینه سنگین بشم که در آخر کیس را باطل اعلام کنید .
اکنون در پاسخ نامه ما KCC این جواب را فرستاده:
Thank you for your inquiery.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
یعنی اینکه :
اطلاعاتی که تهیه کردید با کیس شما match نیست لطفاً درخواستتون را به همراه اطلاغات صحیح مجدداً به KCC ارسال نمایید تا بتواند به درستی کمکتون کنه.
1- چه اطلاعاتی را باید بفرستم ؟ آیا منظورشون فرم اولیه لاتاری است که الآن موجود نمیباشد؟ آیا باید فرم را دستی بنویسم و براشون بفرستم؟
2- من که فرمهای 230 و 122 را درست براشون فرستادم یعنی دوباره باید پست کنم یا ایمیل بدم؟ با توجه به اینکه فرصت چندانی ندارم.
لطفاً راهنمایی کنید.
کیس نامبر: 2013AS90XX تعدادافراد کیس: 3 نفر زمان مصاحبه: هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا
دوست عزیز...اگر کی سی سی در جواب همه ایمیلهای شما میگفته که اطلاعاتتون تطبیق نمیکنه در واقع کیس شما علاوه بر عدم ثبت فرزندتون دارای مشکل دیگه ای هم بوده ( مثل درست نبودن تاریخ تولد). شما میبایستی قبل از هر چیزی این نقص رو بر طرف میکردید.
اونا به هر کسی که فرم های بعد از قبولی رو بفرسته و شماره اش کارنت بشه یک فرصت و شانس مصاحبه میدن تا بتونه با دلیل قانع کننده آفیسر رو راضی کنه که کیسش رو علیرغم نقص و مشکل قبول کنه...در واقع این از اختیارات افسر ویزا هست که کیس شما رو قبول یا رد بکنه و نه در محدوده اختیارات کی سی سی.
شما میبایستی قبل از رفتن برای مصاحبه با خود سفارت تماس میگرفتین و ازشون میخواستین موضوع عدم ثبت یک عضو خانواده و نقص پرونده رو چک کنن و شاید همون موقع بهتون میگفتن که نیایید...البته با توجه به سایر کیسهای مشابه، معمولا اونا هیچ وقت از طریق ایمیل و تلفن کسی رو رد نمیکنن و میگن بیا واسه مصاحبه و اونجا همه چی رو بررسی میکنن و نقص رو میپذیرن یا کیس رو رد میکنن.
دوست عزیز، از این اتفاق برای شما متاسفم ولی واقعیت اینه که تمام کسانی که یک عضو خونواده رو از قلم انداختن، همیشه رد میشن و سالهای قبل هم این موضوع بوده...
سایت مهاجرسرا مرجع خیلی خوبیه از تجربه بچه ها برای مصاحبه و شما با مطالعه تاپیکهای مربوطه امسال و سالهای گذشته میتونستید این رو خودتون بفهمین و ریسک این همه هزینه رو نکنین...
به عنوان یک دوست فقط توصیه میکنم در تماس و شکایت از سفارت محتاط باشید و و به سایر هموطن هاتون فکر کنید که ممکنه نقص در پرونده داشته باشن و بعدا با اونا هم خیلی بد رفتار بشه و ....
امیدوارم در همه کارهاتون موفق باشید و اگر اینجا نشد در جاهای دیگه و یا لاتاری دیگه نتیجه بگیرید و این بار با دقت کامل مراحل رو انجام بدین..
(2013-07-26 ساعت 12:05)smpf نوشته:  سفارت آنكارا از ٤آگوست تا ١٢هم تعطيله خواستم فقط لطلاع رساني كنم براي كسايي كه مي خوان برن

8 روز تعطیلی!! وای خدا برای چی؟
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، اریوبرزن ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02
مناسبتش چيه؟
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02
سلام
ایروان شماره 4106 جدیده؟
2013AS5XXX
تاریخ مصاحبه:25 مارچ ـ ایروان
کلیرنس: 3AUG2013
تشکر کنندگان: dolood ، اریوبرزن ، joody ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، s.s.h
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ازت ممنـــــــــــــــــــــــــــــــونم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-26 ساعت 12:13)اریوبرزن نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 12:09)ani_sheiton نوشته:  اااااا من متوجه نشدم امیر مهاجر نیمه کلیر شده؟یعنی همسرتون نشده؟مبااااااااااااااااارکه
نه آنی جون همسرشون کلیر شده اما امیر عزیز هنوز کلیر نشده

مگه برنده اصلی خود امیر نبوده؟چجوری زنشون کلیر شده
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، اریوبرزن ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
مگه پارسال چه اتفاقي افتاده بود ؟؟!!!!Sad
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mehrdad pharm ، b_argi ، zohre02
سلام دوستان
با توجه به اینکهانتظار کیس ما به 2 ماه نزدیک می شود من برای بار دوم نامه ای برای ایروان نوشتم و از آنها خواستم که نگرانی ما را با توجه به نزدیک شدن به 30 سپتامبر و تعیین وضعیتمون درک کنند و مدیریت زمان را در نظر بگیرند. مخصوصا برای ما که فرزند محصل داریم. علیهذا در صورت گرفتن پاسخ قابل قبول به سرعت اطلاع رسانی خواهم کرد.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

(2013-07-26 ساعت 12:17)mohammad fazli نوشته:  
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ازت ممنـــــــــــــــــــــــــــــــونم

برااااااااااااااای چی؟اینکه 72 روزه هیچ خبری نیست؟
تشکر کنندگان: farmiz ، Soap McTavish ، mino2013 ، joody ، babak_1363 ، b_argi
(2013-07-26 ساعت 12:16)mohamadtj نوشته:  

8 روز تعطیلی!! وای خدا برای چی؟
فکر کنم اشتباهی گفتیا از 7 تا 10 آگوست برای عید فطر تعطیلن
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، amir82 ، yalda91 ، ma300me ، joody ، babak_1363 ، mrbonbon ، amairmonre ، b_argi ، Mehrdadordi ، efah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان