کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-26 ساعت 12:18)ani_sheiton نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 12:13)اریوبرزن نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 12:09)ani_sheiton نوشته:  اااااا من متوجه نشدم امیر مهاجر نیمه کلیر شده؟یعنی همسرتون نشده؟مبااااااااااااااااارکه
نه آنی جون همسرشون کلیر شده اما امیر عزیز هنوز کلیر نشده

مگه برنده اصلی خود امیر نبوده؟چجوری زنشون کلیر شده

آنی جان گفتن که ویزای همسرش آماده اس میتونید بیاید بگیرید

تشکر کنندگان: ani_sheiton ، امیر مهاجر ، dove ، Soap McTavish ، yalda91 ، joody ، babak_1363 ، b_argi ، soruosh
(2013-07-26 ساعت 12:16)mehrdad pharm نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 12:05)smpf نوشته:  سفارت آنكارا از ٤آگوست تا ١٢هم تعطيله خواستم فقط لطلاع رساني كنم براي كسايي كه مي خوان برن
مناسبتش چيه؟

نميدونم فك كنم تعطيلات تابستونيه .منكه ديروز رفتم بليط بگيرم از راهواري اونا بهم گفتن منم گفتم اينجا بگم براي كسايي كه نيمه كلير شدن بدونن
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
(2013-07-26 ساعت 12:10)b@b@k نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 12:05)smpf نوشته:  سفارت آنكارا از ٤آگوست تا ١٢هم تعطيله خواستم فقط لطلاع رساني كنم براي كسايي كه مي خوان برن
با سلام من فکر میکردم تو ایران فقط اینقدر تعطیلی داریم

ولی جای نگرانی نیست چون ظاهرا کلیرنس ها از خود آمریکا انجام می شه و به سفارت بستگی نداره ، هفته بعد از 12 آگوست احتمالا کلی کلیرنس خواهیم داشت ....

==============================================
شماره کیس:2013AS66XX/ تعداد افراد:1 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 23 می /مقصد : اگر خیر سرش درست شد سانفرانسیسکو اگه نشد شابدول عظیم / برگه صورتي / کليرنس : با خدا!
کیس:$$2013AS66/ یک نفر/ آنکارا / مصاحبه 23 می / آپدیت 27 می ، 1، 7، 12، 14، 16 آگوست/ مقصد : سانفرانسیسکو / برگه صورتي / کليرنس:16 آگوست {85 روز}
تشکر کنندگان: sadfar ، yalda91 ، babak_1363 ، mehrdad pharm ، amairmonre ، b_argi ، اریوبرزن
(2013-07-26 ساعت 12:18)ani_sheiton نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 12:13)اریوبرزن نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 12:09)ani_sheiton نوشته:  اااااا من متوجه نشدم امیر مهاجر نیمه کلیر شده؟یعنی همسرتون نشده؟مبااااااااااااااااارکه
نه آنی جون همسرشون کلیر شده اما امیر عزیز هنوز کلیر نشده

مگه برنده اصلی خود امیر نبوده؟چجوری زنشون کلیر شده
با سلام نه برنده همسر گرامیشان بوده
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، امیر مهاجر ، babak_1363 ، nikan_sh ، b_argi ، اریوبرزن ، daad
تعطیلان سفارت آنکارا تو سایت خود سفارت هست:
http://turkey.usembassy.gov/holidays_consular.html
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، amir82 ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، AsemanAbee ، b_argi ، اریوبرزن
(2013-07-26 ساعت 12:22)sadfar نوشته:  سلام دوستان
با توجه به اینکهانتظار کیس ما به 2 ماه نزدیک می شود من برای بار دوم نامه ای برای ایروان نوشتم و از آنها خواستم که نگرانی ما را با توجه به نزدیک شدن به 30 سپتامبر و تعیین وضعیتمون درک کنند و مدیریت زمان را در نظر بگیرند. مخصوصا برای ما که فرزند محصل داریم. علیهذا در صورت گرفتن پاسخ قابل قبول به سرعت اطلاع رسانی خواهم کرد.
دوست عزيز ما هم كه ايميل زديم آنكارا و همين فرمايش شما رو دقيقاً گفتيم ولي گفتن پروسه شما تموم نشده ولي خانم بچه ها ميتونن بيان ويزاشون رو بگيرن حتي در جواب ايميل خانمم گفتن براي دريافت ويزا شما اصلاً نياز نيست منتظر همسرتون بمونينCool
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-26 ساعت 12:22)ani_sheiton نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 12:17)mohammad fazli نوشته:  
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ازت ممنـــــــــــــــــــــــــــــــونم

برااااااااااااااای چی؟اینکه 72 روزه هیچ خبری نیست؟
یک نگاهی به منتظرسرا بنداز مامان. شما هنوز میانه راه هستی
نگران نباش. خود من 135 روز منتظر بودم
حالا فهمیدی واسه چی میگم
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-25 ساعت 16:26)kɪŋ نوشته:  دوستان بنده اولین ایمیلم رو (بعد از مصاحبه) به سفارت زدم و خیلی کلی نوشتم و گفتم که ویزاهای کمی اخیرا آماده شده و نگرانی برای ما ایجاد کرده.
امروز ۳:۲۰ ایمیل دادم و ۴:۱۰ پاسخ گرفتم.
در پاسخ جواب روتین رو دادند و البته افزودند که قبل از ۹۰ روز (قبلا میگفتند ۶ ماه) پیگیر کیستون نشید.
در آخر هم گفتند که برنده اصلی ویزاش آماده صدوره و میتونه بیاد بگیره.
خلاصه ما هم ستاره‌دار شدیم. شاید هم از ابتدا بودیم! نمیدونم!

سلام دوستان و بویِژه آقا Saeedv13 که میخوام زحمتی به ایشون بدم ؛
ضمن تبریک به امیر مهاجر عزیز به مناسبت کلیر نصفه نیمه شون و این که اسمشونو عوض کردند و فکر کردند میتونن از دست بچه های مهاجر سرا در بروند و کمتر بیان اینورا - به آقا Saeedv13، عرض کنم زحمت بکشند یه تایپیک جداگانه برای تبریک به مناسبت کلیر پرچم دار مهاجر سرا بازکنند تا این تایپیک یه روزه 3700 صفحه نشه اونوقت کار گل نهال خانم زیاد میشه و همش باید بشینه و تایپیک کلیرنس رو ویراستاری کنه .
امیر جان خیلی دوستت داریم .
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
(2013-07-26 ساعت 12:27)smpf نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 12:16)mehrdad pharm نوشته:  
مناسبتش چيه؟

نميدونم فك كنم تعطيلات تابستونيه .منكه ديروز رفتم بليط بگيرم از راهواري اونا بهم گفتن منم گفتم اينجا بگم براي كسايي كه نيمه كلير شدن بدونن

من چک کردم تعطیلات 7-11 هست نه 4 .
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
(2013-07-26 ساعت 12:00)kɪŋ نوشته:  حدسم درست بود. این متن پرسش و پاسخ آخر:

نقل قول:‪Hello again,

‪I was told that my visa is ready to be issued, but not that of my husband.

‪Will there be a risk of expiration of my administrative processing if we wait for my husband's AP to complete?

‪We prefer to wait and receive both visas together. What's your advice for us about this?

نقل قول:‪Dear inquirer,

‪Your administrative processing won’t be expired. You can wait for your husband’s case but please come back to the embassy on 25-27 SEP 2013 if you don’t see your husband’s case number by then so that you won’t lose your chance of getting an immigrant visa.
بعلت اینه که در هر حال تا پایان سپتامبر برای شما کمتر از 6 ماه طول میکشه و APشما(همسرتون )در هر حال منقضی نمیشه.
راستی یادم رفت بهتون تبریک بگم.حتماً شما هم کلیر خواهید شد .اونها از روی تجربه اگر بدونن که با درصد بالایی شما هم کلیر میشید ستاره دار بودنتون رو اعلام میکنن و الا اگر احتمال کمتری میدادن همون جملات روتین رو میگفتن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-07-26 ساعت 12:50)r91 نوشته:  بعلت اینه که در هر حال تا پایان سپتامبر برای شما کمتر از 6 ماه طول میکشه و APشما(همسرتون )در هر حال منقضی نمیشه.
راستی یادم رفت بهتون تبریک بگم.حتماً شما هم کلیر خواهید شد .اونها از روی تجربه اگر بدونن که با درصد بالایی شما هم کلیر میشید ستاره دار بودنتون رو اعلام میکنن و الا اگر احتمال کمتری میدادن همون جملات روتین رو میگفتن.

البته اون قصه ۶ ماه اعتبار فقط مربوط به ویزا و مدیکاله. این انقضای AP همونیه که تو جدول کلیرنس روی وبسایت جلوی کیس نامبر میزنه.
این که گفتند اکسپایر نمیشه تصور میکنم دلیلش این بوده که استعلامی چیزی برای همسرم وجود نداشته که تاریخ انقضاء داشته باشه.
آدم شکیبا، هر چند سختی و گرفتاری اش به طول انجامد، سرانجام پیروز خواهد شد....حضرت علی (ع)
من هم نیم ساعت پیش email زدم به سفارت و الان جواب دادند که ویزای من که برنده اصلی هستم اماده هستش اما برای خانمم که نه سربازی داشته نه کار دولتی هنوز بعد از 226 روز باقی مونده. اما بازم خدا رو شکر که بالاخره دیده شدیم.
۲۰۱۳
سلام واسه منتظر سرا به چه کسی باید ایمیل بزنیم لطفا ایمیلشون را بهم بدین اگه ممکن ممنون
سلام
ویزا ما ۱۹ جولای صادر شد
ایشالا واسه همه زود کارش تموم شه
الان خوشحالی ویزا تموم شد ما تو شوکه گرونیه اجاره هستیم نسبت به اروپا همه چی ۲ برابره
case:2013AS76x/مصاحبه May 16th/ تعداد 2نفر / برگه آبی / کنسولگری: بروکسل /تعداد آپدیت: خیلی / ویزا ۱۹ جولای

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان