2013-07-26 ساعت 11:05
کانال تلگرام مهاجرسرا |
|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|---|
![]() |
|---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
|
كليرنس برندگان ٢٠١٣
|
|
تشکر کنندگان: b_argi ، lonelyman ، امیر مهاجر ، amairmonre ، اریوبرزن ، soruosh ، dove ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، afs
2013-07-26 ساعت 11:10
نیمه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما کلیر شدیم ولی با یک ستاره ضد حال که کلا حالمونو گرفت حالا نمیدونم من کلیر نشدم یا شوهرم که برنده اصلیه
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Soap McTavish ، soruosh ، dana ، b_argi ، e76779 ، manzar333 ، ikamaly ، Mehrdadordi ، dolood ، roeentan ، mohamadtj ، lonelyman ، ani_sheiton ، اریوبرزن ، farmiz ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013 ، ALNB ، amairmonre ، pbm ، amir82 ، drmrs ، abloom_ma ، raham ، rose_2000 ، joody ، babak_1363 ، jjbahale ، sce ، mrbonbon ، negar_karimi6 ، AsemanAbee ، zohre02 ، Saeedv13 ، Ali.US ، afs
2013-07-26 ساعت 11:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-26 ساعت 11:53 توسط امیر مهاجر.)
(2013-07-26 ساعت 02:48)mrbonbon نوشته: خواهشاً اگه کسی نظر منطقی داره که بتونه منو ارضاء کنه، ممنون میشم از طرف سفارت این جوابای منو بده. شاید حداقل اینجوری دهنم از یه ماه پیش تا به امروز که اینقدر باز شده، کمی بسته شه بابا سلام رفیق. راستش من اصلا این روند طولانی رسیدگی رو تأیید نمیکنم. اما چون مقایسه پیش آمد بین کسانی که یکضرب میگیرند و کسانی که نمیگیرند و طولانی میشن خواستم «منطق» خودم رو بگم شاید مقبول افتد. بچهای رو تصور بفرمایید که از مادر مبتلا به ایدز به دنیا اومده. بی گناهتر از این آدم پیدا نمیکنید. نه تنها دست خودش نبوده، بلکه حتی خبر هم نداشته که مبتلاست. ولی خب چاره چیه؟ باید مثل یک بیمار باهاش رفتار بشه و مثل یک بیمار تا آخر عمر محدودیتهایی داره. شخصی رو در نظر بگیرید که ندانسته پاشو جایی گذاشته که آلودگی شیمیایی داشته. این شخص قرنطینه میشه. با اینکه تقصیری نداره. بنده در ۳پاh خدمت کردم. دست خودم نبوده. اونروز اسمها رو میخوندند و به نوبت داخل یک پاکت میگذاشتند. هر پاکت برای یک یگان خدمتی نظامی بود. من افتادم اونجا. تقصیری هم نداشتم. دست من هم نبود. اما اونجا خدمتم رو گذروندم. پس باید قرنطینه بشم تا کلیر بودنم ثابت بشه. حالا عوامل مختلف دیگه توی کم و زیاد این دوران کلیرنس تأثیر میذاره. مثلا اسم و فامیلم. فراوانی اسم و فامیل احتمال تشابه اسمی رو با کسانی که از قبل در لیست سیاه هستند بالا میبره. پس بررسی کیس من طبیعتا طولانیتر میشه. عوامل دیگری هم هست. مثل نوع شغل، محل کار، رشته و مقطع تحصیلی، همزمانی با یک عملیات tروrیس.T ، ... حالا بهتره ما شک نکنیم که چرا برای من طولانیتر شده؟ چرا که به قول عمو سعید ما از کار اینها سر در نمیاریم. از طرفی هم میدونیم که هیچکس برای اونها با دیگری فرقی نداره. نه پدرکشتگی هست و نه رفاقت و پارتی بازی. پس بهتره بهش فکر نکنیم و صبور باشیم. یکی از غولهای انتظار یه روز به من میگفت من میدونم اینا میخوان ما رو ریجکت کنند. من بهش میگفتم این تویی که فکر میکنی الان آفیسر یه ذره بین گنده گذاشته رو کیس شما و داره دنبال یه گیری میگرده که کیستونو باطل کنه! در واقع از دید من اینطور نیست. پرونده تو با من و یه نفر دیگه هیچ فرقی برای اون نداره. این پروندهها کار آقای آفیسره که باید تموم بشه. همین! فرداش هم کلیر شد و الان آمریکاست. خلاصه در پایان باز هم یاد آوری میکنم که این طولانی شدن رو اصلا نمیپسندم و اصلا خوشایند نیست برام. حتی شاید گاهی داد و بیداد هم بکنم. اما چون به دنبال منطق بودی گفتم که بدونی من خودم این منطق رو برای خودم دارم. من از وقتی رفتم خدمت، دقیقتر بگم از وقتی فرصت خرید خدمت رو از دست دادم، هنوز که هنوزه دارم ازش ضربه میخورم. این دفعه اولم نیست. یک بار به خاطر این خدمت تمام زندگیم رو از دست دادم. هیچ چیزی برام باقی نموند. نه مادی و نه معنوی. دقیقا از نقطه صفر شروع کردم. حالا بقیهاش رو بشنو که ربطی به قبلی ندارند: به خاطر خدمت نواختن گیتار رو کنار گذاشتم. به خاطر خدمت ۴ سال از کار حرفهای عقب افتادم. به خاطر خدمت یک کار تمام وقت در کشور فرانسه در یک شرکت بسیار مهم رو از دست دادم. به خاطر خدمت مهاجرت کانادام ۴ سال عقب افتاد و همدورهایهام الان بیش از ۱۰ ساله که در کانادا زندگی میکنند و من هنوز اینجام. به خاطر خدمت یکسال در شهر خودم مثل یک غریبه در غربت زندگی کردم. این آخری در عین دردناکی کمترین آزاری بود که از خدمت به من رسید. به خاطر خدمت نتونستم ویزای یکضرب بگیرم. در حالیکه هرگز شغل دولتی نداشتم و همیشه شرکت خودم رو داشتم. اینبار شرکت دوم. تنها یکبار به مدت ۵ ماه در یک شرکت بزرگ خصوصی کار کردم. معلوم هم نیست این آخرین جرعه دودی باشه که به خاطر خدمت در ۳پاh چشمانم مینوشند! قطعا نخواهد بود! حتی همین یکی هم عاقبتش برام روشن نیست. ولی چه میشه کرد. درسته من بی تقصیر بودم. اما اونها هم باید همین بی تقصیری من بهشون ثابت بشه و نیاز به زمان دارند. حتی اگر هرگز براشون روشن نشه با اینکه خیلی دردناکه، نمیتونم اونها یا خودم رو سرزنش کنم. چون این آتش از گور دیگری بلند میشه. Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا “You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill تشکر کنندگان: Soap McTavish ، ashakibafar ، dana ، mani.iht ، mohssen ، SK89 ، soruosh ، b_argi ، dolood ، smpf ، manzar333 ، efah ، e76779 ، Mehrdadordi ، lonelyman ، yalda91 ، roeentan ، Biz Biz ، ani_sheiton ، farmiz ، اریوبرزن ، so_ar ، tamara ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013 ، khsh2006 ، hosseinshokri ، bigharar ، amairmonre ،
2013-07-26 ساعت 11:19
(2013-07-25 ساعت 21:02)سمیرا صدیقی نوشته: بلاخره ما نصفه نیمه کلیر شدیم 3 نفر کلیر شده 1 نفر مانده خدارو شکر (2013-07-25 ساعت 21:06)amairmonre نوشته: خدا يا شكرت چه لطفي ميكني شب تولدمون به ما، ما جنبشو نداريم شب تولدمه خدا يا شكرت خدا يا شكرت . شب تولد و تولدي دوباره. (2013-07-25 ساعت 21:19)amairmonre نوشته: در شب تولدم كلير شدم شادباش به "سمیرا صدیقی" و "amairmonre" بابت کلیر شدن ، این مـــــردادیـــــــا خیلی کارشون درسته ![]() (2013-07-25 ساعت 21:09)kɪŋ نوشته:(2013-07-25 ساعت 20:59)dolood نوشته: امیر جان خیلی مبارکه داداش. می شه بگی حالا می خوایی چی کار کنی؟ بری ویزای بانو رو بگیری و یا نه ؟ هردو رو باهم بگیری ... امیر خان شادباش میگم ، آیا در موارد اینچنینی "پاس سفید" میتونه راه مناسبی باشه برای کیسی که نفر اصلی کلیر شده باشه و ویزا رو بگیره و پس از گرفتن گرین کارت و اقدام از طریق کیس خانوادگی برای همسر ، پاس سفید بگیره و برگرده ؟
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: b_argi ، smpf ، lonelyman ، yalda91 ، امیر مهاجر ، Biz Biz ، ani_sheiton ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013 ، soruosh ، amairmonre ، dove ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، پرستوی مهاجر
2013-07-26 ساعت 11:32
جهت تشكر از آن ك ا ر ا كه خيلي زحمت كشيد با اعلام ٣ تا كيس
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013 تشکر کنندگان: dolood ، b_argi ، roeentan ، manzar333 ، dana ، ani_sheiton ، اریوبرزن ، Soap McTavish ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013 ، SK89 ، alirezass ، amir82 ، raham ، joody ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، AsemanAbee ، hsevensky2013 ، marjani
2013-07-26 ساعت 11:34
(2013-07-26 ساعت 09:55)afs نوشته: آنکارايعني تو يه هفته فقط سه نفر...... بابا چه وضيه آخه
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep تشکر کنندگان: b_argi ، lonelyman ، dana ، mehrdad pharm ، babak_1363 ، joody ، negar_karimi6 ، kian_mousapour
2013-07-26 ساعت 11:35
یعنی آنکارا این هفته کلا 6 کیس (3 کیس خانوادگی + 3 کیس لاتاری) اعلام کرده :-(
خیلی کمه تشکر کنندگان: lonelyman ، manzar333 ، yalda91 ، joody ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، b_argi
2013-07-26 ساعت 11:42
(2013-07-26 ساعت 11:19)efah نوشته: امیر خان شادباش میگم ، آیا در موارد اینچنینی "پاس سفید" میتونه راه مناسبی باشه برای کیسی که نفر اصلی کلیر شده باشه و ویزا رو بگیره و پس از گرفتن گرین کارت و اقدام از طریق کیس خانوادگی برای همسر ، پاس سفید بگیره و برگرده ؟ ممنونم. جوابشو نمیدونم. البته به فکر خودم هم رسید. اما پاس سفید برای من مشکل مضاعفه. یعنی یه درگیری دیگه روی قبلیها. اگر خودم بودم همه کارها رو انجام میدادم ... Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا “You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill تشکر کنندگان: اریوبرزن ، ani_sheiton ، soruosh ، Soap McTavish ، amairmonre ، joody ، babak_1363 ، aghaghia ، mrbonbon ، sce ، AsemanAbee ، b_argi ، kian_mousapour ، efah
2013-07-26 ساعت 11:44
(2013-07-26 ساعت 11:17)kɪŋ نوشته:امیرجان...(2013-07-26 ساعت 02:48)mrbonbon نوشته: خواهشاً اگه کسی نظر منطقی داره که بتونه منو ارضاء کنه، ممنون میشم از طرف سفارت این جوابای منو بده. شاید حداقل اینجوری دهنم از یه ماه پیش تا به امروز که اینقدر باز شده، کمی بسته شه بابا شرایطی رو که گفتی کم وبیش برای خیلی از ما بخصوص آقایون در این کشور وجود داره و من خیلی زیاد درک میکنم...ما ها همه گی از رنجی خسته ایم که در شرایط ایجادش نقشی نداشتیم. حکایت غریبیه داستان ما...داستان نسل سوخته... تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، lonelyman ، اریوبرزن ، manzar333 ، soruosh ، dana ، amairmonre ، aghaghia ، mrbonbon ، sce ، AsemanAbee ، b_argi
2013-07-26 ساعت 11:48
(2013-07-26 ساعت 09:55)afs نوشته: آنکاراممنون از افشین عزیز که 1:30 دقیقه بامداد مریلند به یاد منتظرین در ایران هست و از اونجا خبرهای خوش رو اعلام میکنه. تبریک به عزیز کلیرشده دیروزی تبریک به این سه تا دوست عزیز که امروز اعلام شدن. کاشکی یکشون بابک باشه تااز شمال،صدای هوراشو بشنویم!! ![]() راستی سلام ظهر آدینه تون بخیر! ![]() ![]()
تشکر کنندگان: lonelyman ، yalda91 ، manzar333 ، ani_sheiton ، Alirezaa2013 ، soruosh ، dana ، Soap McTavish ، amir82 ، dela ، babak_1363 ، sce ، AsemanAbee ، hsevensky2013 ، b_argi ، آنی ، kian_mousapour ، artam2
2013-07-26 ساعت 11:52
(2013-07-26 ساعت 11:42)kɪŋ نوشته:(2013-07-26 ساعت 11:19)efah نوشته: امیر خان شادباش میگم ، آیا در موارد اینچنینی "پاس سفید" میتونه راه مناسبی باشه برای کیسی که نفر اصلی کلیر شده باشه و ویزا رو بگیره و پس از گرفتن گرین کارت و اقدام از طریق کیس خانوادگی برای همسر ، پاس سفید بگیره و برگرده ؟ آقا اين حرفها چيه؟ مگر قراره نفر دوم كلير نشه؟! شكي نيست كه قطعاً و حتماً نفر دوم كيسهاي ستاره دار هم بزودي كلير ميشن پس به غير از اين فكر نكنيد لطفاً
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013 تشکر کنندگان: yalda91 ، امیر مهاجر ، dolood ، Alirezaa2013 ، soruosh ، dana ، Sonaen60 ، amairmonre ، dove ، babak_1363 ، sce ، b_argi
2013-07-26 ساعت 11:56
من دیگه کم کم داره حالم بد میشه!!!!!!امسال با پارسال چه فرقی داره؟چرا خودمونو گول میزنیم آخه؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
2013-07-26 ساعت 12:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-26 ساعت 12:04 توسط امیر مهاجر.)
حدسم درست بود. این متن پرسش و پاسخ آخر:
نقل قول:Hello again, نقل قول:Dear inquirer, Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا “You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill تشکر کنندگان: dolood ، manzar333 ، lonelyman ، dana ، اریوبرزن ، amairmonre ، amir82 ، Given ، raham ، گل نهال ، javid737 ، babak_1363 ، jjbahale ، aghaghia ، mrbonbon ، sce ، AsemanAbee ، usa lover ، linuxer ، b_argi ، آنی ، roeentan ، kian_mousapour ، Saeedv13 ، ashakibafar ، efah ، ma300me ، soruosh ، nooshshahnar
2013-07-26 ساعت 12:05
تبریک به دوستانی که نیمه کلیر شدن از جمله امیر مهاجر عزیز
![]() ![]() ودوستانی که کاملا کلیر شدن . خدایا نصیب همه منتظرین کن ![]() آمین
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، امیر مهاجر ،
2013-07-26 ساعت 12:05
سفارت آنكارا از ٤آگوست تا ١٢هم تعطيله خواستم فقط لطلاع رساني كنم براي كسايي كه مي خوان برن
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138# ٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، ٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦ ٤- مصاحبه:هفته اول جولاي ٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦ ٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير ٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦ ٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال ٩- ورود ٢٦ |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان

ایشالله تا هفته دیگه کسی تو منتظر سرا سیاه نباشه همه سبز بشن بخصوص parvin-omidعزیز