کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-26 ساعت 10:58)r91 نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 09:55)afs نوشته:  آنکارا

2013AS3010
2013AS3977
2013AS5363

امروز دومین بارمه
کاش همیشه تند تند اعلام کنند

يعني چي دومين بار؟اين 3كيس تو دو نوبت اعلام شده؟

دوست عزیز یه کیس ایروان هم دیروز اعلام شد که افشین جان زحمتشو کشیدن تو سایت اعلام کردن
نیمه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما کلیر شدیم ولی با یک ستاره ضد حال که کلا حالمونو گرفت حالا نمیدونم من کلیر نشدم یا شوهرم که برنده اصلیه
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
(2013-07-26 ساعت 02:48)mrbonbon نوشته:  خواهشاً اگه کسی نظر منطقی داره که بتونه منو ارضاء کنه، ممنون میشم از طرف سفارت این جوابای منو بده. شاید حداقل اینجوری دهنم از یه ماه پیش تا به امروز که اینقدر باز شده، کمی بسته شه بابا Big Grin Tongue Big Grin

سلام رفیق.

راستش من اصلا این روند طولانی رسیدگی رو تأیید نمیکنم. اما چون مقایسه پیش آمد بین کسانی که یکضرب میگیرند و کسانی که نمیگیرند و طولانی میشن خواستم «منطق» خودم رو بگم شاید مقبول افتد.

بچه‌ای رو تصور بفرمایید که از مادر مبتلا به ایدز به دنیا اومده. بی گناه‌تر از این آدم پیدا نمیکنید. نه تنها دست خودش نبوده، بلکه حتی خبر هم نداشته که مبتلاست. ولی خب چاره چیه؟ باید مثل یک بیمار باهاش رفتار بشه و مثل یک بیمار تا آخر عمر محدودیتهایی داره.
شخصی رو در نظر بگیرید که ندانسته پاشو جایی گذاشته که آلودگی شیمیایی داشته. این شخص قرنطینه میشه. با اینکه تقصیری نداره.
بنده در ۳پاh خدمت کردم. دست خودم نبوده. اونروز اسمها رو میخوندند و به نوبت داخل یک پاکت میگذاشتند. هر پاکت برای یک یگان خدمتی نظامی بود. من افتادم اونجا. تقصیری هم نداشتم. دست من هم نبود. اما اونجا خدمتم رو گذروندم. پس باید قرنطینه بشم تا کلیر بودنم ثابت بشه.

حالا عوامل مختلف دیگه توی کم و زیاد این دوران کلیرنس تأثیر میذاره. مثلا اسم و فامیلم. فراوانی اسم و فامیل احتمال تشابه اسمی رو با کسانی که از قبل در لیست سیاه هستند بالا میبره. پس بررسی کیس من طبیعتا طولانی‌تر میشه. عوامل دیگری هم هست. مثل نوع شغل، محل کار، رشته و مقطع تحصیلی، همزمانی با یک عملیات tروrیس.T ، ...

حالا بهتره ما شک نکنیم که چرا برای من طولانیتر شده؟ چرا که به قول عمو سعید ما از کار اینها سر در نمیاریم. از طرفی هم میدونیم که هیچکس برای اونها با دیگری فرقی نداره. نه پدرکشتگی هست و نه رفاقت و پارتی بازی. پس بهتره بهش فکر نکنیم و صبور باشیم.

یکی از غولهای انتظار یه روز به من میگفت من میدونم اینا میخوان ما رو ریجکت کنند. من بهش میگفتم این تویی که فکر میکنی الان آفیسر یه ذره بین گنده گذاشته رو کیس شما و داره دنبال یه گیری میگرده که کیستونو باطل کنه! در واقع از دید من اینطور نیست. پرونده تو با من و یه نفر دیگه هیچ فرقی برای اون نداره. این پرونده‌ها کار آقای آفیسره که باید تموم بشه. همین! فرداش هم کلیر شد و الان آمریکاست.

خلاصه در پایان باز هم یاد آوری میکنم که این طولانی شدن رو اصلا نمیپسندم و اصلا خوشایند نیست برام. حتی شاید گاهی داد و بیداد هم بکنم. اما چون به دنبال منطق بودی گفتم که بدونی من خودم این منطق رو برای خودم دارم.

من از وقتی رفتم خدمت، دقیقتر بگم از وقتی فرصت خرید خدمت رو از دست دادم، هنوز که هنوزه دارم ازش ضربه میخورم. این دفعه اولم نیست. یک بار به خاطر این خدمت تمام زندگیم رو از دست دادم. هیچ چیزی برام باقی نموند. نه مادی و نه معنوی. دقیقا از نقطه صفر شروع کردم. حالا بقیه‌اش رو بشنو که ربطی به قبلی ندارند: به خاطر خدمت نواختن گیتار رو کنار گذاشتم. به خاطر خدمت ۴ سال از کار حرفه‌ای عقب افتادم. به خاطر خدمت یک کار تمام وقت در کشور فرانسه در یک شرکت بسیار مهم رو از دست دادم. به خاطر خدمت مهاجرت کانادام ۴ سال عقب افتاد و هم‌دوره‌ایهام الان بیش از ۱۰ ساله که در کانادا زندگی میکنند و من هنوز اینجام. به خاطر خدمت یکسال در شهر خودم مثل یک غریبه در غربت زندگی کردم. این آخری در عین دردناکی کمترین آزاری بود که از خدمت به من رسید. به خاطر خدمت نتونستم ویزای یکضرب بگیرم. در حالیکه هرگز شغل دولتی نداشتم و همیشه شرکت خودم رو داشتم. اینبار شرکت دوم. تنها یکبار به مدت ۵ ماه در یک شرکت بزرگ خصوصی کار کردم. معلوم هم نیست این آخرین جرعه دودی باشه که به خاطر خدمت در ۳پاh چشمانم مینوشند! قطعا نخواهد بود! حتی همین یکی هم عاقبتش برام روشن نیست.

ولی چه میشه کرد. درسته من بی تقصیر بودم. اما اونها هم باید همین بی تقصیری من بهشون ثابت بشه و نیاز به زمان دارند. حتی اگر هرگز براشون روشن نشه با اینکه خیلی دردناکه، نمیتونم اونها یا خودم رو سرزنش کنم. چون این آتش از گور دیگری بلند میشه.
(2013-07-25 ساعت 21:02)سمیرا صدیقی نوشته:  بلاخره ما نصفه نیمه کلیر شدیم 3 نفر کلیر شده 1 نفر مانده خدارو شکرWinkایشالله تا هفته دیگه کسی تو منتظر سرا سیاه نباشه همه سبز بشن بخصوص parvin-omidعزیزSmile

(2013-07-25 ساعت 21:06)amairmonre نوشته:  خدا يا شكرت چه لطفي ميكني شب تولدمون به ما، ما جنبشو نداريم شب تولدمه خدا يا شكرت خدا يا شكرت . شب تولد و تولدي دوباره.

(2013-07-25 ساعت 21:19)amairmonre نوشته:  در شب تولدم كلير شدم

شادباش به "سمیرا صدیقی" و "amairmonre" بابت کلیر شدن ، این مـــــردادیـــــــا خیلی کارشون درسته Big Grin

(2013-07-25 ساعت 21:09)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 20:59)dolood نوشته:  امیر جان خیلی مبارکه داداش. می شه بگی حالا می خوایی چی کار کنی؟ بری ویزای بانو رو بگیری و یا نه ؟ هردو رو باهم بگیری ...

...
من احتمالا ویزای همسرم رو نمیگیرم. چون اگر هر دو کلیر نشیم ایشان هرگز به تنهایی نخواهند رفت. به خصوص که بخوان اونجا بمونند و از طریق کیس خانوادگی برای من اقدام کنند.
در غیر اینصورت حتما میرفتم و ویزای ایشون رو میگرفتم.
...

امیر خان شادباش میگم ، آیا در موارد اینچنینی "پاس سفید" میتونه راه مناسبی باشه برای کیسی که نفر اصلی کلیر شده باشه و ویزا رو بگیره و پس از گرفتن گرین کارت و اقدام از طریق کیس خانوادگی برای همسر ، پاس سفید بگیره و برگرده ؟
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
[عکس: 03.jpg]
جهت تشكر از آن ك ا ر ا كه خيلي زحمت كشيد با اعلام ٣ تا كيس
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013

2013AS3010
2013AS3977
2013AS5363

امروز دومین بارمه
يعني تو يه هفته فقط سه نفر...... بابا چه وضيه آخهSad
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
تشکر کنندگان: b_argi ، lonelyman ، dana ، mehrdad pharm ، babak_1363 ، joody ، negar_karimi6 ، kian_mousapour
یعنی آنکارا این هفته کلا 6 کیس (3 کیس خانوادگی + 3 کیس لاتاری) اعلام کرده :-(
خیلی کمه
تشکر کنندگان: lonelyman ، manzar333 ، yalda91 ، joody ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، b_argi
(2013-07-26 ساعت 11:19)efah نوشته:  امیر خان شادباش میگم ، آیا در موارد اینچنینی "پاس سفید" میتونه راه مناسبی باشه برای کیسی که نفر اصلی کلیر شده باشه و ویزا رو بگیره و پس از گرفتن گرین کارت و اقدام از طریق کیس خانوادگی برای همسر ، پاس سفید بگیره و برگرده ؟

ممنونم.
جوابشو نمیدونم. البته به فکر خودم هم رسید. اما پاس سفید برای من مشکل مضاعفه. یعنی یه درگیری دیگه روی قبلیها. اگر خودم بودم همه کارها رو انجام میدادم ...
(2013-07-26 ساعت 11:17)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 02:48)mrbonbon نوشته:  خواهشاً اگه کسی نظر منطقی داره که بتونه منو ارضاء کنه، ممنون میشم از طرف سفارت این جوابای منو بده. شاید حداقل اینجوری دهنم از یه ماه پیش تا به امروز که اینقدر باز شده، کمی بسته شه بابا Big Grin Tongue Big Grin

سلام رفیق.

راستش من اصلا این روند طولانی رسیدگی رو تأیید نمیکنم. اما چون مقایسه پیش آمد بین کسانی که یکضرب میگیرند و کسانی که نمیگیرند و طولانی میشن خواستم «منطق» خودم رو بگم شاید مقبول افتد.

بچه‌ای رو تصور بفرمایید که از مادر مبتلا به ایدز به دنیا اومده. بی گناه‌تر از این آدم پیدا نمیکنید. نه تنها دست خودش نبوده، بلکه حتی خبر هم نداشته که مبتلاست. ولی خب چاره چیه؟ باید مثل یک بیمار باهاش رفتار بشه و مثل یک بیمار تا آخر عمر محدودیتهایی داره.
شخصی رو در نظر بگیرید که ندانسته پاشو جایی گذاشته که آلودگی شیمیایی داشته. این شخص قرنطینه میشه. با اینکه تقصیری نداره.
بنده در ۳پاh خدمت کردم. دست خودم نبوده. اونروز اسمها رو میخوندند و به نوبت داخل یک پاکت میگذاشتند. هر پاکت برای یک یگان خدمتی نظامی بود. من افتادم اونجا. تقصیری هم نداشتم. دست من هم نبود. اما اونجا خدمتم رو گذروندم. پس باید قرنطینه بشم تا کلیر بودنم ثابت بشه.

حالا عوامل مختلف دیگه توی کم و زیاد این دوران کلیرنس تأثیر میذاره. مثلا اسم و فامیلم. فراوانی اسم و فامیل احتمال تشابه اسمی رو با کسانی که از قبل در لیست سیاه هستند بالا میبره. پس بررسی کیس من طبیعتا طولانی‌تر میشه. عوامل دیگری هم هست. مثل نوع شغل، محل کار، رشته و مقطع تحصیلی، همزمانی با یک عملیات tروrیس.T ، ...

حالا بهتره ما شک نکنیم که چرا برای من طولانیتر شده؟ چرا که به قول عمو سعید ما از کار اینها سر در نمیاریم. از طرفی هم میدونیم که هیچکس برای اونها با دیگری فرقی نداره. نه پدرکشتگی هست و نه رفاقت و پارتی بازی. پس بهتره بهش فکر نکنیم و صبور باشیم.

یکی از غولهای انتظار یه روز به من میگفت من میدونم اینا میخوان ما رو ریجکت کنند. من بهش میگفتم این تویی که فکر میکنی الان آفیسر یه ذره بین گنده گذاشته رو کیس شما و داره دنبال یه گیری میگرده که کیستونو باطل کنه! در واقع از دید من اینطور نیست. پرونده تو با من و یه نفر دیگه هیچ فرقی برای اون نداره. این پرونده‌ها کار آقای آفیسره که باید تموم بشه. همین! فرداش هم کلیر شد و الان آمریکاست.

خلاصه در پایان باز هم یاد آوری میکنم که این طولانی شدن رو اصلا نمیپسندم و اصلا خوشایند نیست برام. حتی شاید گاهی داد و بیداد هم بکنم. اما چون به دنبال منطق بودی گفتم که بدونی من خودم این منطق رو برای خودم دارم.

من از وقتی رفتم خدمت، دقیقتر بگم از وقتی فرصت خرید خدمت رو از دست دادم، هنوز که هنوزه دارم ازش ضربه میخورم. این دفعه اولم نیست. یک بار به خاطر این خدمت تمام زندگیم رو از دست دادم. هیچ چیزی برام باقی نموند. نه مادی و نه معنوی. دقیقا از نقطه صفر شروع کردم. حالا بقیه‌اش رو بشنو که ربطی به قبلی ندارند: به خاطر خدمت نواختن گیتار رو کنار گذاشتم. به خاطر خدمت ۴ سال از کار حرفه‌ای عقب افتادم. به خاطر خدمت یک کار تمام وقت در کشور فرانسه در یک شرکت بسیار مهم رو از دست دادم. به خاطر خدمت مهاجرت کانادام ۴ سال عقب افتاد و هم‌دوره‌ایهام الان بیش از ۱۰ ساله که در کانادا زندگی میکنند و من هنوز اینجام. به خاطر خدمت یکسال در شهر خودم مثل یک غریبه در غربت زندگی کردم. این آخری در عین دردناکی کمترین آزاری بود که از خدمت به من رسید. به خاطر خدمت نتونستم ویزای یکضرب بگیرم. در حالیکه هرگز شغل دولتی نداشتم و همیشه شرکت خودم رو داشتم. اینبار شرکت دوم. تنها یکبار به مدت ۵ ماه در یک شرکت بزرگ خصوصی کار کردم. معلوم هم نیست این آخرین جرعه دودی باشه که به خاطر خدمت در ۳پاh چشمانم مینوشند! قطعا نخواهد بود! حتی همین یکی هم عاقبتش برام روشن نیست.

ولی چه میشه کرد. من بی تقصیر بودم. اما اونها هم باید همین بی تقصیری من بهشون ثابت بشه و نیاز به زمان دارند. حتی اگر هرگز براشون روشن نشه با اینکه خیلی دردناکه، نمیتونم اونها یا خودم رو سرزنش کنم. چون این آتش از گور دیگری بلند میشه.
امیرجان...
شرایطی رو که گفتی کم وبیش برای خیلی از ما بخصوص آقایون در این کشور وجود داره و من خیلی زیاد درک میکنم...ما ها همه گی از رنجی خسته ایم که در شرایط ایجادش نقشی نداشتیم. حکایت غریبیه داستان ما...داستان نسل سوخته...

2013AS3010
2013AS3977
2013AS5363

امروز دومین بارمه
ممنون از افشین عزیز که 1:30 دقیقه بامداد مریلند به یاد منتظرین در ایران هست و از اونجا خبرهای خوش رو اعلام میکنه.
تبریک به عزیز کلیرشده دیروزی
تبریک به این سه تا دوست عزیز که امروز اعلام شدن. کاشکی یکشون بابک باشه تااز شمال،صدای هوراشو بشنویم!!Wink
راستی سلام ظهر آدینه تون بخیر!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-07-26 ساعت 11:42)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 11:19)efah نوشته:  امیر خان شادباش میگم ، آیا در موارد اینچنینی "پاس سفید" میتونه راه مناسبی باشه برای کیسی که نفر اصلی کلیر شده باشه و ویزا رو بگیره و پس از گرفتن گرین کارت و اقدام از طریق کیس خانوادگی برای همسر ، پاس سفید بگیره و برگرده ؟

ممنونم.
جوابشو نمیدونم. البته به فکر خودم هم رسید. اما پاس سفید برای من مشکل مضاعفه. یعنی یه درگیری دیگه روی قبلیها. اگر خودم بودم همه کارها رو انجام میدادم ...

آقا اين حرفها چيه؟ مگر قراره نفر دوم كلير نشه؟! شكي نيست كه قطعاً و حتماً نفر دوم كيسهاي ستاره دار هم بزودي كلير ميشن پس به غير از اين فكر نكنيد لطفاً Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: yalda91 ، امیر مهاجر ، dolood ، Alirezaa2013 ، soruosh ، dana ، Sonaen60 ، amairmonre ، dove ، babak_1363 ، sce ، b_argi
من دیگه کم کم داره حالم بد میشه!!!!!!امسال با پارسال چه فرقی داره؟چرا خودمونو گول میزنیم آخه؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: dolood ، dana ، gifa ، Given ، babak_1363 ، b_argi
حدسم درست بود. این متن پرسش و پاسخ آخر:

نقل قول:‪Hello again,

‪I was told that my visa is ready to be issued, but not that of my husband.

‪Will there be a risk of expiration of my administrative processing if we wait for my husband's AP to complete?

‪We prefer to wait and receive both visas together. What's your advice for us about this?

نقل قول:‪Dear inquirer,

‪Your administrative processing won’t be expired. You can wait for your husband’s case but please come back to the embassy on 25-27 SEP 2013 if you don’t see your husband’s case number by then so that you won’t lose your chance of getting an immigrant visa.
تبریک به دوستانی که نیمه کلیر شدن از جمله امیر مهاجر عزیز Big GrinBig Grin

ودوستانی که کاملا کلیر شدن . خدایا نصیب همه منتظرین کنWink

آمین
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
سفارت آنكارا از ٤آگوست تا ١٢هم تعطيله خواستم فقط لطلاع رساني كنم براي كسايي كه مي خوان برن
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: dana ، valencia ، b@b@k ، اریوبرزن ، ani_sheiton ، mehrdad pharm ، dolood ، lonelyman ، Sonaen60 ، manzar333 ، amir82 ، sce ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، efah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان