کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-26 ساعت 03:01)آقا هادی2013 نوشته:  سلام چرا دوست عزیزمون از من که بالای 190روزم اسمی نبزد؟ حتما قرار نیست کلیر بشم. ولی تو این مدت آهی نکشیدم حتا اگه بازم طول بکشه . محم اینه که خودمو تو این مدت شناختم. خشبختانه صبورم. خدایا به همه این دوستان صبر بده تا هرگز نا امید نشن

دوست عزیز شما رو کلیر شده حساب کردن و گرنه کلیر شدن پیشکسوتا آرزوی قلبی همه ی ماست Rolleyes
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-26 ساعت 03:01)آقا هادی2013 نوشته:  سلام چرا دوست عزیزمون از من که بالای 190روزم اسمی نبزد؟ حتما قرار نیست کلیر بشم. ولی تو این مدت آهی نکشیدم حتا اگه بازم طول بکشه . محم اینه که خودمو تو این مدت شناختم. خشبختانه صبورم. خدایا به همه این دوستان صبر بده تا هرگز نا امید نشن
دوست عزیز اگه دیدی من چند تا پست بالاتر یه گله ای از این بر و بچ سفارتی کردم، دلیل این نیست که ناامید شده باشم، اتفاقاً برعکس مگه به خودم شکی دارم. شما و همۀ دوستان هم، حق ندارید که از حقت بگذری و ناامید بشی... این موضوع بالا رو گفتم، چون نزدیک به یه ماهی هست که عینهو خوره افتاده بود به جونم، که امشب بعد ازپست حامد دیگه ترکید و بقیه قضایا، خداییش به خاطر این تأخیر تا الانش تاوان سنگینی رو دادم، سر همین ییهو میزنه بیرون دیگه شما ببخش... Big GrinTongueCool
اما به همین روزای عزیز قسم، که خیالت تخت باشه، همه مون تک تک ، کیلیر خواهیم شد و فقط رو سیاهیش برای ذغال میمونه دادا... Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-25 ساعت 16:45)Ali.US نوشته:  ... من خودم مطمئن هستم از چند هفته گذشته پروسه پرونده من تمام شده بود ولی اعلام نمیشد به این جهت این مطلب را میگویم که تاریخ اکسپایر گرفتن ویزای ما از کلیر شده های هفته های قبل زودتر میباشد.
تو ویزا تاریخ کلیرنس را می نویسن علی آقا. من 8 آپریل کلیر شدم، خانمم 15 آپریل. بچه ها هم که ظاهراً مشمول این پروسه نبودن. سه روز بعد از کلیرنس خانمم هم شماره پروندمون در سایت سفارت اعلام شد.
(2013-07-26 ساعت 02:48)mrbonbon نوشته:  ... اما ناراحتی من از اینه که چرا اینقدر فرق قائل میشن بین افراد...
سلام دکتر
کسی از این جمع سر از کار اینها در نمیاره که بتونه جوابی بهت بده. فقط من یک جمله بگم که شاید اعصابت رو راحت تر کنه. البته قبلاً هم اینو گفتم. هم شما، هم من و هم سایر دوستان برای حضرات چیزی نیستیم جز تعدادی شماره پرونده. نه با کسی پدر کشتگی دارند که چوب لای چرخش بذارن و نه نظر خاص و مثبتی به کسی دارند که بخوان براش پارتی بازی کنند و زودتر کلیرش کنن. خود آمریکایی ها جد اندر جدشون مشمول این پروسه میشن و نمی تونن از دست این یکی در برن. اگر دوران انتظارت طولانی شده تقصیری متوجه شما نیست. نباید خودت رو ملامت کنی و دنبال خطایی در گذشته ات بگردی. آمریکا باید خیلی هم افتخار کنه و خوشحال باشه که به افراد باهوش و تحصیل کرده ای مثل شما و بقیه ویزا بده. مطمئنم که آخرش هم این کار رو می کنن و امیدوارم یه روزی در گوشه ای از این خاک همدیگرو ببینیم و به این اوضاع و احوال امروزمون بخندیم. اون روز یه کار دیگه هم به افتخار پیروزی نهایی همه بچه های خوب 2013 به غول انتظار انجام میدیمWink. منتظرم خبرهای خوبی ازت بشنومRolleyes.
1 سوال دوستان. هر هفته. چه ساعتی سایت تعدادیرو کلیر شده اعلام میکنه؟
از آنکارا اعلام میشه یا از امریکا؟
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، negar_karimi6
(2013-07-26 ساعت 03:09)babak_1363 نوشته:  

دوست عزیز شما رو کلیر شده حساب کردن و گرنه کلیر شدن پیشکسوتا آرزوی قلبی همه ی ماست Rolleyes

Smile سلام دوست عزیز ...احساس کردم این گله از پستی بود که من گذاشته بودم .. من واقعا شرمنده شدم با تکیه بر حافظه اونم تو این سن و سال این شرمندگیها هم بوجود می آید.ولی با اجازه شما و دیگر بزرگواران چون این متن را سحر دیدم این دفعه یک لیست گذاشتم جلوم و به نیت تک تک روز بالا ئیها نماز حاجات خواندم .کاش خدا قبول کنه .. Smile ولی مدیونین رفتین آنور آب قرص آرتروز برا من نفرستین .ماشالله اینقد تعداد زیاد بود اندازه نماز شب قدر طول کشید ..اگه شما هم وقت کردین منو دعا کنید ......................... امروز انشالله همه کلیر میشین ......
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
(2013-07-25 ساعت 22:53)jj bobo نوشته:  چه بی هیجان شده سایت.مدیران عزیز دلیل این امر چیه؟

ازچشم مدیران نبینید همین الان یه ایمیل بدید به سفارت بگیدهیجان سایتمون پایین افتاده تایه ویزابه همهممون تزریق کنن اونوقت ببینید اینجااااااااااااااااااا چه میشههههههههههه
تشکر کنندگان: mehrana ، dolood ، r91 ، manzar333 ، b_argi ، lonelyman ، shiraz mamali ، اریوبرزن ، soruosh ، amairmonre ، joody ، AsemanAbee ، zohre02
(2013-07-26 ساعت 01:51)SK89 نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 20:48)اریوبرزن نوشته:  خب وقتی شما ]امیرجان واقعا تازه دارم میفهمم این زنها چی از دست ما مردها میکشن هرچی دردسره زیر سر ما مردهاستTongue Cool[/color]
آخ گفتی چی میکشیم ما زنها از دست شما مردا ثبت نام را که من کردم کل کارها که افتاده دوش بنده .تازه غر هم میزنند ناز هم میکنن که تا من نیام شما هم نمیتونید برید میگم کلیر شیم باید سریع برید میگن بنده کار دارم خداییش خدا شما رو کلیر کنه دل ما خانمها از دست شما آقایون کلیر نمیشهBig Grin

تازه این اول سختیه مازناست خدابدادبرسه میخوایم باهمین افایون بریم امریکافکرکنم بایدبیست و چهارساعته کاروزندگی روول کنیم هوای روحیه شونوداشته باشیم که یه وقت به سرشون نزنه برگردن اونوقت بادهوابخوریم و بهانه میاددستشون که کارگیرمون نیومدبرگشتیم نمیدونن مازنابیست چهارساعته سرکاربودیم امابی مزد
دوستان سلام
از جنوب شرقي آمريكا ايالت فلوريدا ، و در كنار سواحل ميامي مليونها انرژي مثبت براتون ميفرستم ...... اميدوارم ميزان انرژي اونقدر باشه كه بتونه فاصلهء از خليج مكزيك تا خليج هميشگي فارس را طي كنه و از اونجا به تك تك شما برسه ........

✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙
✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙
✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙
✙✙✙✙✙✙✙✙✙✙

راستش كناره دريا نشسته بودم ، يك آن ياد روزهاي انتظار افتادم ، گفتم بيام يه سري به اينجا بزنم و يه احوالي از رفقاي منتظر بگيرم .... آرزو ميكنم تك تكتون با موفقيت اين روزهاي سخت رو هم پشت سر بگذارين ....
يا حق
كوچيك شما دريمر
Big GrinTongueBig Grin
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
آنکارا

2013AS3010
2013AS3977
2013AS5363

امروز دومین بارمه
کاش همیشه تند تند اعلام کنند
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-07-25 ساعت 20:48)اریوبرزن نوشته:  امیرجان واقعا تازه دارم میفهمم این زنها چی از دست ما مردها میکشن هرچی دردسره زیر سر ما مردهاستTongue Cool

اریو برزن جان دیدی حالا Big Grin این هم نتیچه انداحتن توپ تو زمین خانما Big GrinBig Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
بابا اول صبحی شر به پا نکنید.زن ومرد نداره.واقعا چه فرقی داره .معلومه که مردها معمولا بی تقصیرن!
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-26 ساعت 09:55)afs نوشته:  آنکارا

2013AS3010
2013AS3977
2013AS5363

امروز دومین بارمه
آره جالبه ...Smile
اولین بار چه کیسهایی بوده؟ من آمار دستم نیست..
فکر می کنین تا بعد از ظهر آنکارا بازم اعلام کنه؟

این کیسهای بالا کیا هستن هورا بکشیم؟ بعضی هام میخوان جیغ بزنن WinkSmile
امروز 70 امین روز از مصاحبه ماست به بالاسرمون که نگاه می کنم دیگه روم نمی شه از انتظار حرف بزنم ما هنوز میانه راهیم امیدوارم همه دوستان هرچه زودتر کلیر بشن Smile
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
(2013-07-24 ساعت 17:35)meysam afjeh نوشته:  سلام
بچه ها من کیس **29 ام و 4 jun مصاحبه داشتیم.الانم 49 روز گذشته و با توجه به 30sep یه کمی استرس دارم.میدونم که از نظر زمانی اینجا پیشکسوت زیاده اما هر روز که میگذره نگرانیم بیشتر میشه. من 4 بار تو ماه jun اپدیت شدم و همسرم 2 بار.یه بار هم با ایمیل 11 jul.من زیاد فعال نیستم فقط پست هارو میخونم و خوشحالم که شما با حضور سبزتون به من کلی روحیه و امیدواری میدین.از همتون صمیمانه سپاسگذارم.
میثم افجهSmile

(2013-07-24 ساعت 19:10)نامی کاشی نوشته:  سلام بر همگی ! دمتون گرم با این همه پُست! من تازه با مهاجر سرا آشنا شدم و کلی حال کردم با این همه جنب و جوش !
از بچه های آنکارا آخرین کلیر شده ها چه تاریخی مصاحبه داشتن ؟ من آخرین آپدیتم 6 June هست!

شماره کیس:2013AS66XX/ تعداد افراد:1 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 23 می /مقصد : اگر خیر سرش درست شد سانفرانسیسکو اگه نشد شابدول عظیم / برگه صورتي / کليرنس : با خدا!

(2013-07-24 ساعت 19:21)Oxin62 نوشته:  ... من تازه با اين سايت آشنا شدم . من هم برنده لاتاري ٢٠١٣ هستم كه در تايلند مصاحبه داشتم و منتظر كليرنس هستم ...

درود بر دوستان تازه وارد "میثم افجه" و "نامی کاشی" و "Oxin62" خوش آمدید ، این هم نشانی از گرمی تاپیک .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
(2013-07-26 ساعت 09:55)afs نوشته:  آنکارا

2013AS3010
2013AS3977
2013AS5363

امروز دومین بارمه

يعني چي دومين بار؟اين 3كيس تو دو نوبت اعلام شده؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: b_argi ، lonelyman ، اریوبرزن ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، Mehrdadordi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان