کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
[quote='گل نهال' pid='381471' dateline='1374754251']
من ميگم همش كه همه كيس هايي كه خانومه برنده اصلي بوده، ستاره دار كلير ميشن، ميگين نه؛)

گل نهال جون اینم یک مثال نقض برای فرمایش شما که کیس برنده (مرد) کلیر شده و من هنوز خیر
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
(2013-07-26 ساعت 14:37)mrbonbon نوشته:  سلام دوستان گرامی
آنکارا بعد از اعلام این سه شماره جدید ، مجموع کیلیر شدگان این ماه ش تا به امروز(26 جولای) 24 کیس بوده،
ایروان بعد از اعلام دو شماره در طول هفته و سه کیس از طریق پیگیری ایمیل به طور نصفه نیمه ( ستاره دار)، در مجموع 12 کیس در این ماه تا به امروز، کیلیر اعلام کرده.
ابوظبی هم که روی همۀ ماها رو سفید کرده و در این ماه هیچ کیسی رو تا به الان اعلام نکرده... CoolCoolCool
امیدوارم که ایشالله در ماه آینده تعداد کیسها فزونی یابند...

ابوظبی هم 2-3 تا نصفه نیمه مثل سمیرا صدیقی و yaszamani,.. داشته
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
دوستان تعطیلات آنکارا در ماه آگوست در دو نوبته، یکی از تاریخ 10-7 میباشد، که دو روزش مربوط به عید فطره(8-7) و دو روزش هم که شنبه یکشنبه س (10-9) و اما نوبت دومش در تاریخ 30 آگوسته که مربوط به روز پیروزیشون (Victory Day)
در ضمن منبع خبر در سایت زیره:
http://turkey.usembassy.gov/holidays.html
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-26 ساعت 14:36)گل نهال نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 14:15)SK89 نوشته:  وای خدااااااااااااااا خیلی ممنون همین الان جوابمو دادند که شوهرم کلیر شده و من نشدم خدا رو شکر اینطوری حداقل میشه امیدوار شد تنها موردی که من دارم هم سفر به مکه بوده و برادرم که آمریکاس والا نه کار دولتی دارم نه چیز دیگه

پس ما که هر دو سفر مکه رفتیمSadSadSadSad

دوستان مكه رفتن ربطي به كلير شدن نداره، كساني هستن كه رفتن ولي آفيسر فرمودن نياز به بررسي نداره كيسشونCool
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، SK89 ، negar_karimi6 ، گل نهال ، joody ، amairmonre ، b_argi ، Alirezaa2013 ، kian_mousapour
سلام به همگی
امروز 26 جولای کسانی که سفارت آنکارا کلیر شدند اعلام بکنند تا قوت قلبی برای ما بیچاره ها باشه لطفا".
تشکر کنندگان: babak_1363 ، negar_karimi6 ، rose_2000 ، SK89 ، 5ina ، b_argi ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi
اينم جواب ميل من بعد 265 روووووز...كاش اصلا انتخاب نشده بودم Sad
As we have explained in our previous correspondences the administrative processing on a file may take 6 months or more. It is a multi agency process and our office does not have any control over it. Please be assured that this case will progress as rapidly as permitted by law. Once the result is received, the case number will be announced on our web site.
سلام دوستان ، به خیلی از تاپیکها سر زدم ولی همه اینجا جمعند و این سئوالم رابا پوزش وشرمندگی اینجا مطرح میکنم .لطففففففففففففففا
من مدارک را باید فردا برا انکارا پست کنم ، توی شناسنامه ما محل صدور شناسنامه پدر و مادر هست در حالیکه در فرمها محل تولد اونها را خواسته من باید چی بنویسم آخه دوتاش باهم فرق میکنه ، محل تولد یه جاست و محل صدور یه جای دیگه ؟ مثلا بخشی بوده که از شهرستانی جدا شده
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi
(2013-07-26 ساعت 14:45)ARI66 نوشته:  اينم جواب ميل من بعد 265 روووووز...كاش اصلا انتخاب نشده بودم Sad
As we have explained in our previous correspondences the administrative processing on a file may take 6 months or more. It is a multi agency process and our office does not have any control over it. Please be assured that this case will progress as rapidly as permitted by law. Once the result is received, the case number will be announced on our web site.
دوست عزیز ناراحت این جواب نباش، منم مثل خودتم با این تفاوت که تعداد روزای من 228 روزه، به منم خیلی از این جوابای کلیشه ای دادن...
اما در مورد این جواب، خواستم بگم که این جواب اتوماتیکه. به خاطر همین اصلاً ربطی به سوال شما نداره و نگاه نکرده که چند روزه منتظرین...
اما دوست عزیز جز صبر کاری نمیشه کرد... Sad
باشد که ماها هم یه روزی رستگار شویم... Big Grin Tongue Cool
همچنان پر امید و نشاط پیش به سوی کیلیر شدن...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-26 ساعت 14:45)ARI66 نوشته:  اينم جواب ميل من بعد 265 روووووز...كاش اصلا انتخاب نشده بودم Sad
دوست من ای کاش میگفتی بهشون خوش انصافا شده 9 ماه!! فکر کنم یه 2 هفته ای بهشون ایمیل نزن، چون به نظر من یه مدت پشت سر هم ایمیل زدی. درست میگم یا برداشتم از جوابشون نادرسته؟
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: پدی ، amairmonre ، SK89 ، Soap McTavish ، b_argi ، Alirezaa2013 ، آنی ، gifa ، rozelo ، kian_mousapour ، dove ، amir82 ، shatsi
(2013-07-26 ساعت 14:43)mrbonbon نوشته:  دوستان تعطیلات آنکارا در ماه آگوست در دو نوبته، یکی از تاریخ 10-7 میباشد، که دو روزش مربوط به عید فطره(8-7) و دو روزش هم که شنبه یکشنبه س (10-9) و اما نوبت دومش در تاریخ 30 آگوسته که مربوط به روز پیروزیشون (Victory Day)
در ضمن منبع خبر در سایت زیره:
http://turkey.usembassy.gov/holidays.html

نگران نباش آرش جان انشاا.. تا عید فطر شما عیدیتون رو گرفته باشید.
خدایااااااااا
تا آخر ماه رمضون این منتظرسرا رو یکسره سبز کن!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: گل نهال ، mohssen ، Soap McTavish ، Nasimmmm ، mrbonbon ، babak_1363 ، 5ina ، Niushagh ، AsemanAbee ، smpf ، b_argi ، joody ، rose_2000 ، yalda91 ، love_everlife ، efah ، dana ، zohre02 ، rozelo ، sce ، ma300me ، noura ، amairmonre ، dove ، amir82 ، soruosh
(2013-07-26 ساعت 14:37)mrbonbon نوشته:  سلام دوستان گرامی
آنکارا بعد از اعلام این سه شماره جدید ، مجموع کیلیر شدگان این ماه ش تا به امروز(26 جولای) 24 کیس بوده،
ایروان بعد از اعلام دو شماره در طول هفته و سه کیس از طریق پیگیری ایمیل به طور نصفه نیمه ( ستاره دار)، در مجموع 12 کیس در این ماه تا به امروز، کیلیر اعلام کرده.
ابوظبی هم که روی همۀ ماها رو سفید کرده و در این ماه هیچ کیسی رو تا به الان اعلام نکرده، اما به گفته دوستان دو سه کیسی رو به صورت نصفه نیمه کیلیر اعلام کرده... CoolCoolCool
امیدوارم که ایشالله در ماه آینده تعداد کیسها فزونی یابند...
دوست عزیزم
ابوظبی که لیست نداره! من 4 کیس رو میشناسم که این ماه کلیر شدن! اونم بدون ستاره و یا نصفه نیمه!؟

خواهشا اطلاع رسانی دقیق کنید
7### ابوظبی هفته سوم می! کلیرنس 19 سپتامبر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، babak_1363 ، Niushagh ، b_argi ، houmanmir ، efah ، zohre02 ، amairmonre ، mehrdad pharm
(2013-07-26 ساعت 14:37)raam12000 نوشته:  برنده اصلی

وای خدااااااااااااااا خیلی ممنون همین الان جوابمو دادند که شوهرم کلیر شده و من نشدم خدا رو شکر اینطوری حداقل میشه امیدوار شد تنها موردی که من دارم هم سفر به مکه بوده و برادرم که آمریکاس والا نه کار دولتی دارم نه چیز دیگه

پس مورد شما هم مثل ماست. جالبه که برا ما بعداز بیشتر از ۷ ماه هنوز برا خانمم مونده. خانمم که حتی مشکلات منم نداشته. نه سربازی نه کار آنچنانی . بچه ها بحث کردن و دیر کلیر شدنشونو به این چیزا ربط میدادن.اما میشه نتیجه گرفت که دیر کلیر شدن به هیچی ربط نداره جز شانس
[/quote]
یک مورد جالبی براتون بگم که من کلا در تمام مراحل زندگیم همه کارهایم به هم میپیچه و جونم به لبم میرسه وخوش شانس هم نیستم موقع ثبت نام هم فقط به این دلیل به نام همسرم نوشتم .اون موقع نمی دونستم میشه به نام هر دو نوشت .این مساله برمیگرده به وسواس و منفی نگری من .اگر همه چیز را بسپاریم به خدا و بیخیال بشیم کارها خودش پیش میره
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
سلام به همه دوستان عزیزم

اول تبریک میگم به دوستان کلیر شده، بعد تبریک به دوستان آپدیت شده و در آخر از خدا صبر میخوام واسه دوستان و پیشکسوتانی که هنوز کلیر نشدن و منتظرن.

دعا میکنم هر چه زودتر این انتظار به پایان برسه و حالی رو داشته باشید که من و بسیاری دوستان دیگه موقع دیدن عکسمون توی پاس روی یه ویزا به نام united states of america داشتیم !

براتون بهترین ها رو آرزو میکنم و میدونم که خیلی نخواهد گذشت که همه کلیر شده بار سفر ببندید و برید جایی که آرزوهاتون رو جستجو میکنید.
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
(2013-07-26 ساعت 15:13)SK89 نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 14:37)raam12000 نوشته:  برنده اصلی

وای خدااااااااااااااا خیلی ممنون همین الان جوابمو دادند که شوهرم کلیر شده و من نشدم خدا رو شکر اینطوری حداقل میشه امیدوار شد تنها موردی که من دارم هم سفر به مکه بوده و برادرم که آمریکاس والا نه کار دولتی دارم نه چیز دیگه

پس مورد شما هم مثل ماست. جالبه که برا ما بعداز بیشتر از ۷ ماه هنوز برا خانمم مونده. خانمم که حتی مشکلات منم نداشته. نه سربازی نه کار آنچنانی . بچه ها بحث کردن و دیر کلیر شدنشونو به این چیزا ربط میدادن.اما میشه نتیجه گرفت که دیر کلیر شدن به هیچی ربط نداره جز شانس
یک مورد جالبی براتون بگم که من کلا در تمام مراحل زندگیم همه کارهایم به هم میپیچه و جونم به لبم میرسه وخوش شانس هم نیستم موقع ثبت نام هم فقط به این دلیل به نام همسرم نوشتم .اون موقع نمی دونستم میشه به نام هر دو نوشت .این مساله برمیگرده به وسواس و منفی نگری من .اگر همه چیز را بسپاریم به خدا و بیخیال بشیم کارها خودش پیش میره
[/quote]
درسته
انشاالله هر چه زودتر شما و همسر من و همه منتظرا هم کلیر میشین
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: ikamaly ، SK89 ، mrbonbon ، drmrs ، babak_1363 ، lonelyman ، 5ina ، AsemanAbee ، b_argi ، raham ، rozelo ، گل نهال ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، amairmonre ، Biz Biz ، Ali.US
(2013-07-26 ساعت 12:00)kɪŋ نوشته:  
نقل قول:‪Dear inquirer,

‪Your administrative processing won’t be expired. You can wait for your husband’s case but please come back to the embassy on 25-27 SEP 2013 if you don’t see your husband’s case number by then so that you won’t lose your chance of getting an immigrant visa.
[/align]

امیر جان یعنی خودشونم میدونن امسال چقدر طولش دادن.
بهر حال امیدوارم کاری هیچ کس از جمله خودم به هفته آخر نرسه.
تشکر کنندگان: drmrs ، babak_1363 ، امیر مهاجر ، AsemanAbee ، negar_karimi6 ، b_argi ، joody ، Alirezaa2013 ، efah ، zohre02 ، amairmonre ، dove ، shaso

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان