کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-26 ساعت 14:37)mrbonbon نوشته:  سلام دوستان گرامی
آنکارا بعد از اعلام این سه شماره جدید ، مجموع کیلیر شدگان این ماه ش تا به امروز(26 جولای) 24 کیس بوده،
ایروان بعد از اعلام دو شماره در طول هفته و سه کیس از طریق پیگیری ایمیل به طور نصفه نیمه ( ستاره دار)، در مجموع 12 کیس در این ماه تا به امروز، کیلیر اعلام کرده.
ابوظبی هم که روی همۀ ماها رو سفید کرده و در این ماه هیچ کیسی رو تا به الان اعلام نکرده، اما به گفته دوستان دو سه کیسی رو به صورت نصفه نیمه کیلیر اعلام کرده... CoolCoolCool
امیدوارم که ایشالله در ماه آینده تعداد کیسها فزونی یابند...

آیا روند کنونی کلیر شدن نسبت به سال قبل این موقع فرقی داشته؟
پارسال هم به همین تعداد اعلام میشد؟
پارسال هم کند پیش میرفت؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: babak_1363 ، drmrs ، امیر مهاجر ، negar_karimi6 ، b_argi ، اریوبرزن ، zohre02 ، dove
(2013-07-26 ساعت 14:50)n51 نوشته:  سلام دوستان ، به خیلی از تاپیکها سر زدم ولی همه اینجا جمعند و این سئوالم رابا پوزش وشرمندگی اینجا مطرح میکنم .لطففففففففففففففا
من مدارک را باید فردا برا انکارا پست کنم ، توی شناسنامه ما محل صدور شناسنامه پدر و مادر هست در حالیکه در فرمها محل تولد اونها را خواسته من باید چی بنویسم آخه دوتاش باهم فرق میکنه ، محل تولد یه جاست و محل صدور یه جای دیگه ؟ مثلا بخشی بوده که از شهرستانی جدا شده

هیچکی نمی خواد جواب منو بده لطففففففففففففففا
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، amairmonre ، پرستوی مهاجر
(2013-07-26 ساعت 15:06)saraus2013 نوشته:  
آنکارا بعد از اعلام این سه شماره جدید ، مجموع کیلیر شدگان این ماه ش تا به امروز(26 جولای) 24 کیس بوده،
ایروان بعد از اعلام دو شماره در طول هفته و سه کیس از طریق پیگیری ایمیل به طور نصفه نیمه ( ستاره دار)، در مجموع 12 کیس در این ماه تا به امروز، کیلیر اعلام کرده.
ابوظبی هم که روی همۀ ماها رو سفید کرده و در این ماه هیچ کیسی رو تا به الان اعلام نکرده، اما به گفته دوستان دو سه کیسی رو به صورت نصفه نیمه کیلیر اعلام کرده... CoolCoolCool
دوست عزیزم
ابوظبی که لیست نداره! من 4 کیس رو میشناسم که این ماه کلیر شدن! اونم بدون ستاره و یا نصفه نیمه!؟

خواهشا اطلاع رسانی دقیق کنید
دوست عزیز چرا میزنین، میتونین خیلی بهتر، جمله بالاتون رو بنویسین...
من اطلاعات ابوظبی رو از لیست منتظر سرا که بالاش نوشته آخرین اعلام کیلیرنس 30 جون ،قسمت اولش رو نوشتم. و قسمت دوم رو هم با اطلاعاتی که دوست عزیزمون گل نهال در صفحه قبل دادن، به پستم اضافه کردم...
اون چهار کیسی رو که شما میشانیسن من نمیشناختم، اما در هر صورت سارا خانم قسمت ابوظبی رو از پستم پاک کردم، تا شما اینقدر ناراحت نباشین ...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: dolood ، babak_1363 ، drmrs ، b_argi ، گل نهال ، Alirezaa2013 ، saraus2013 ، efah ، zohre02 ، amairmonre ، Mehrdadordi
(2013-07-26 ساعت 14:56)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 14:45)ARI66 نوشته:  اينم جواب ميل من بعد 265 روووووز...كاش اصلا انتخاب نشده بودم Sad
As we have explained in our previous correspondences the administrative processing on a file may take 6 months or more. It is a multi agency process and our office does not have any control over it. Please be assured that this case will progress as rapidly as permitted by law. Once the result is received, the case number will be announced on our web site.
دوست من ای کاش میگفتی بهشون خوش انصافا شده 9 ماه!! فکر کنم یه 2 هفته ای بهشون ایمیل نزن، چون به نظر من یه مدت پشت سر هم ایمیل زدی. درست میگم یا برداشتم از جوابشون نادرسته؟

گفتم..نه اخرين بار 2 هفته پيش ميل زده بودم قبلشم 2 ماه پيش تا امروز
تشکر کنندگان: dolood ، babak_1363 ، b_argi ، mrbonbon ، raham ، efah ، zohre02 ، mehrdad pharm ، پرستوی مهاجر
چی شده ؟ چتون شده؟ چرا همتون یه دفعه اینقدر نومید شدید؟ از صبح هیچ کامنت امیدوار کننده ای نمی زارید؟ من همیشه با خوندن مطالب شما یا یکی از بچه های 02012 امیدوار می شدم. اصلاً نشه که نشه . مگه از روز اول که ثبت نام کردیم روی این قضیه حساب باز کرده بودید؟ نه! خوب الان هم اگه بشه که خیلی هم عالیه اما اگه زبونم لال نه که نه! گور باباشون. خسته شدم بس که حرس خوردم. شماها که بالای یکسال الان صبر کردید. این دو ماه هم روش .همتون کلیر می شید اما یکم دیر. خوب می دونم که می خوان بزارن دقیقه آخر همه رو کلیر کنن بعد هم اسم ما ایرانیا بد در رفته که بی برنامه هستیم و همه چیزمون دقیقه 90 . یکم شاد باشید و بی خیالش شید. هر چی بیشتر بش فک کنید سخت تر می گزره.
اینم یه توصیه ای بود از کوچیک شما دولودBig Grin
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، babak_1363 ، 5ina ، drmrs ، b_argi ، rose_2000 ، efah ، zohre02 ، kian_mousapour ، amairmonre ، mlo ، Mehrdadordi ، manzar333 ، SANIJ
(2013-07-26 ساعت 15:30)n51 نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 14:50)n51 نوشته:  سلام دوستان ، به خیلی از تاپیکها سر زدم ولی همه اینجا جمعند و این سئوالم رابا پوزش وشرمندگی اینجا مطرح میکنم .لطففففففففففففففا
من مدارک را باید فردا برا انکارا پست کنم ، توی شناسنامه ما محل صدور شناسنامه پدر و مادر هست در حالیکه در فرمها محل تولد اونها را خواسته من باید چی بنویسم آخه دوتاش باهم فرق میکنه ، محل تولد یه جاست و محل صدور یه جای دیگه ؟ مثلا بخشی بوده که از شهرستانی جدا شده

تنها سندی که در سفارت کنترل میشه شناسنامه ی شماست پس محل تولد پدر مادر تو شناسنامه شماست ،نه محل صدور.بنابراین هر محلی که در شناسنامه ی شما نوشته شده است را بنویسید
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx

[/font]

تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، babak_1363 ، b_argi ، smpf ، گل نهال ، zohre02 ، roeentan ، kian_mousapour ، Sonaen60
آقا من خسته شدم Sad
يني دارم كم ميارم
چه خبرشونه آخهSad
تشکر کنندگان: bigharar ، dolood ، babak_1363 ، b_argi ، mrbonbon ، efah ، zohre02 ، amairmonre ، Mehrdadordi
(2013-07-26 ساعت 15:30)n51 نوشته:  

دوست عزیز سلام
به نظر من محل تولد پدر و مادرتون رو از روی شناسنامه خودشون بنویس...
البته در مورد محل تولد و محل صدور شناسنامه، باید بگم که تا اونجا که یادمه فقط محل تولد رو میخوان...
در آخر اگه امکانش هست برای محکم کاری شما یه ترجمه از شناسنامه مادرو پدر با خود همراه داشته باشین که اگه خدای نکرده اونجا گفتن چرا محلها در شناسنامه شما با اینی که در فرم نوشتی فرق میکنه، بهشون از روی ترجمه توضیح بدی و بگی من طبق شناسنامه اصلی نوشتم
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-26 ساعت 15:33)mrbonbon نوشته:  من اطلاعات ابوظبی رو از لیست منتظر سرا که بالاش نوشته آخرین اعلام کیلیرنس 30 جون ،قسمت اولش رو نوشتم. و قسمت دوم رو هم با اطلاعاتی که دوست عزیزمون گل نهال در صفحه قبل دادن، به پستم اضافه کردم...
اون چهار کیسی رو که شما میشانیسن من نمیشناختم، اما در هر صورت سارا خانم قسمت ابوظبی رو از پستم پاک کردم، تا شما اینقدر ناراحت نباشین ...

سارا خانم و دوستان هر آماری از منتظرسرا میگیرید فقط مربوط به اعضای منتظرسرا میشه و بس.
اگر امروز عده‌ای کلیر بشن و توی منتظرسرا نباشند آخرین آپدیت منتظرسرا برای اون سفارت تغییر نمیکنه.
میانگین انتظار مربوط به کیسهای منتظرسرا ست فقط.
تعداد کیسهای لاتاری و کلیر شده و نشده فقط مربوط میشه به منتظرسراییها.
(2013-07-26 ساعت 15:23)proje نوشته:  آیا روند کنونی کلیر شدن نسبت به سال قبل این موقع فرقی داشته؟
پارسال هم کند پیش میرفت؟

همه چیز شبیه به پارساله اما در مقیاس زمانی (انتظار) بزرگتر.
یعنی اینکه پارسال هم این موقع‌ها سفارت‌ها ساکت بودند. و اعلام کلیرنس کمی داشتند و بعد ناگهان تعداد زیادی در روزهای آخر اعلام کردند.
ولی میانگین انتظار پارسال بسیار کمتر از امسال بود.
انتظار ۵۰ روز پارسال یک انتظار خیلی خیلی زیاد بود.
انتظار نزدیک به ۱۰۰ روز یا بیشتر هیچ تصوری جز مشکل دار بودن پرونده به بچه‌ها نمیداد.
امسال نمودار شبیه پارساله. فقط شکلش. اما بزرگیش و مقادیرش متفاوته.
[عکس: images?q=tbn:ANd9GcQGdbj5JqltjDFy75qzFhZ...ktCHOZmnaY]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx

[/font]

تشکر کنندگان: lonelyman ، Nasimmmm ، b_argi ، babak_1363 ، 5ina ، rose_2000 ، drmrs ، zohre02 ، ani_sheiton ، abloom_ma ، Soap McTavish ، AsemanAbee
(2013-07-26 ساعت 15:23)proje نوشته:  

آیا روند کنونی کلیر شدن نسبت به سال قبل این موقع فرقی داشته؟
پارسال هم کند پیش میرفت؟
دوست عزیز البته باید بگم که در مورد سوالاتون، چون من منبعی از سال پیش ندارم، و کسی رو هم نمیشناسم که آیا ماه به ماه برای پارسال شمارشی داشته از کیلیر شدگان ،نیمتونم جواب شما رو بدم...
اما همانجوری که میدونین، کلاً امسال همه چیش با سالهای قبل متفاوته...
اما امیدوارم که رفته رفته که به آخرای ماه رمضان نزدیک میشیم، کارهای سه سفارت هم یواش یواش تسریع بشه...
البته در مورد اطلاعات ابوظبی، مثل اینکه اطلاعات منتظر سرا به روز نیست و دوستان شکایت از اشتباه بودن اطلاعاتم داشتن من کل جمله ابوظبی رو پاک کردم، اما در مورد دو سفارت دیگه مخصوصاً آنکارا تعداد کیسهای کیلیر شده در هر هفته رو یاداشت میکردم و در آخر هفته اینجا اعلام...
اما در هر صورت نگران نباش و تا اینجا که گذشته، بقیه رو هم با امید ادامه بده دوست من... Wink Big Grin
سفرنامه
[عکس: 577ea0ffe7b1cf93e4030708e3399ff6-425]

ببخشیدددددددددداگربی ربط بوداااااااااااااااااااااااااااااااا گاهی خنده آفتاب روحه
(2013-07-26 ساعت 14:45)ARI66 نوشته:  اينم جواب ميل من بعد 265 روووووز...كاش اصلا انتخاب نشده بودم Sad
As we have explained in our previous correspondences the administrative processing on a file may take 6 months or more. It is a multi agency process and our office does not have any control over it. Please be assured that this case will progress as rapidly as permitted by law. Once the result is received, the case number will be announced on our web site.

دوست عزيز

راستش حرف تازه اي به ذهنم نمياد كه براتون بنويسم فقط اينكه با اميد به نزديك بودن پايان راه بازم تحمل كنيد... من هم با ٦ ماه انتظار همين يه ساعت پيش دقيقاً همين متن رو در پاسخ به ايميل امروزم ارسال كردن! راستش آخرين بارهم ١.٥ ماه پيش بهشون ايميل داده بودم! واقعاً از متنشون به نظر ميرسه خودشون هم تلاششونو دارن مي كنن و بيشتر از اين كاري ازشون ساخته نيست ... پس خداياااااا فقط بهمون صبر بده و اعصاب درست و درمون !!!!!!!!
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
داشتم با خودم فکر میکردم که خدایا چقدر بزرگی تو! هر روز میلیون ها ! نه!! بلکه میلیاردها انسان دستشون رو به آسمونه! همه هم خواسته های دارن..خیلی ها رو میدونم که اوضاعشون روبراه نیست ، دست تنگن، مریض دارن و خلاصه به قول معروف تو "آنپاس شدیدن" خدایا دست همشون رو بگیـــــــــــــــــــــــــــــــــر!! خدایا شکرت که سلامتیم و یه نونی تو آب میزنیم میخوریم..صد هزار مرتبه شکرت..
خدایا دست همه ی اونهایی که تو آنپاس شدیدن رو بگیر...

خدایایه گوشه ی نظری هم به همه ی امیدوارها و منتظران بنداز...به بچه هایی که با هزار آرزو دارن این روزاشونو میگذرونن..میدونم تو آنپاس شدید نیستن ولی هواشونو داشته باش ..

الهی به امید تو !
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان