کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-26 ساعت 16:02)babak_1363 نوشته:  داشتم با خودم فکر میکردم که خدایا چقدر بزرگی تو! هر روز میلیون ها ! نه!! بلکه میلیاردها انسان دستشون رو به آسمونه! همه هم خواسته های دارن..خیلی ها رو میدونم که اوضاعشون روبراه نیست ، دست تنگن، مریض دارن و خلاصه به قول معروف تو "آنپاس شدیدن" خدایا دست همشون رو بگیـــــــــــــــــــــــــــــــــر!! خدایا شکرت که سلامتیم و یه نونی تو آب میزنیم میخوریم..صد هزار مرتبه شکرت..
خدایا دست همه ی اونهایی که تو آنپاس شدیدن رو بگیر...

خدایایه گوشه ی نظری هم به همه ی امیدوارها و منتظران بنداز...به بچه هایی که با هزار آرزو دارن این روزاشونو میگذرونن..میدونم تو آنپاس شدید نیستن ولی هواشونو داشته باش ..

الهی به امید تو !
ممنون از دعای قشنگت بابک جان ...
یه چیزی میخوام به بابک عزیز بگم، البته میدونم جاش اینجا نیست اما به خاطر اینکه جو کمی دگرگون بشه میگم Big Grin
این کلمه امپاس (impasse) میدونی ریشه ش از کجا اومده به زبان ما؟؟؟
این یه کلمه فرانسویه، که به زبان ما اومده و به معنای یه کوچه بن بسته...
حالا توی این فیلم دودکش این دوستمون زیاد استفاده میکنه و میبینمم که خیلی خوشت اومده از این کلمه ها Big GrinTongueBig Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: hana_fd ، babak_1363 ، Nasimmmm ، rozelo ، zohre02 ، lonelyman ، b_argi ، امیر مهاجر ، amairmonre ، dove ، Saeedv13 ، Biz Biz ، mehdi389
آقاي امير مهاجر عزيز
خيلي تبريك ميگم بهتون ! خودم نبودم و خبراي خوب رو از همسرم شنيدم ... اميدوارم خيلي زود خودتون هم جوابتونو بگيرين و برين واسه گرفتن ويزاهاي عزيز!!! و بسيار ممنون از اطلاع رساني ارزشمند جزئيات مراحل مكاتباتتون با سفارت.
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
(2013-07-25 ساعت 12:10)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 11:49)sanaz nz نوشته:  دوستانی که منتظر هستن نگرانیشون بابت چیه؟ مگه در نهایت همه اگه مشکلی نداشته باشن کلیر نمیشن؟
دوست من بسيار به نكته جالب و تامل برانكيزي اشاره كردي Smile)
كاملا درسته ، اكر كسي ميدونه كه تو اظهاراتش دروغي رو مرتكب نشده يا مشكل كيفري نداره يا فعاليت سياسي انجام نداده كه احيانا در مظان اتهام و سوال قرار بكيره ، ديكه براي كدوم مسءله بايد نكران باشه اخه عزيزان ...

نگرانی بابت اینه که خودمون نمیدونیم آیا مشکلی داریم یا نه ، برای نمونه من نمیدونم فرد دیگری با اسم و فامیل مشابه من سابقه کیفری بین المللی داره یا خیر و ... Sad

(2013-07-26 ساعت 01:38)hushmandco نوشته:  قابل توجه دوستان، من امروز ويزاهامونو گرفتم البته با يه مكافاتي. برو بيا داشتم حسابي ...

شادباش میگم ، مشکلی در روال اداری بود یا برو بیا برای ازدحام و شلوغی بود ؟

(2013-07-26 ساعت 01:38)hushmandco نوشته:  ...كلي كيس F1 رو ريجكت كردن امروز مثل آب خوردن ...

حامد خان ، این یه خبر بود یا پیامی هم برای برندگان لاتاری بدنبال داره ؟

(2013-07-26 ساعت 01:38)hushmandco نوشته:  ...چندتا كيس لاتاري بودن كه اصلاً نميدونستن مهاجرسرا كجاست و جز يكي بقيه يه ضرب گرفتن.اين نشون ميده كه AP از قبل شروع شده و تا الان جوابشون اومده...

AP میتونه پیش از مصاحبه شروع بشه ، برای نمونه Name Check که در دو پروسه موازی IBIS و FBI انجام میشه ، یک سایت انگلیسی زبان توصیه میکرد برای پیشگیری از اتلاف زمان و طولانی شدن پروسه AP و مشکلات احتمالی ناشی از تشابه اسمی از کاراگاه خصوصی استفاده کنید ، آنها میتوانند با دسترسی به اطلاعات موجود ، شبهات رو پیش از رسیدن نوبت بررسی پرونده شما ، شناسایی و مدارک و مستندات مناسب رو آماده کنند . از سوی دیگر مواردی هست که استارتش از زمان مصاحبه ست مانند Finger Print Check و آنچنانکه دوست گرامی mazerati در http://mohajersara.com/post-371810.html#pid371810 شرح داده اند تشخیص اینکه چه نوع چک امنیتی برای فرد مصاحبه شده لازم است به افیسر واگذار شده .

(2013-07-26 ساعت 11:17)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 02:48)mrbonbon نوشته:  خواهشاً اگه کسی نظر منطقی داره که بتونه منو ارضاء کنه، ممنون میشم از طرف سفارت این جوابای منو بده. شاید حداقل اینجوری دهنم از یه ماه پیش تا به امروز که اینقدر باز شده، کمی بسته شه بابا Big Grin Tongue Big Grin

سلام رفیق.

راستش من اصلا این روند طولانی رسیدگی رو تأیید نمیکنم. اما چون مقایسه پیش آمد بین کسانی که یکضرب میگیرند و کسانی که نمیگیرند و طولانی میشن خواستم «منطق» خودم رو بگم شاید مقبول افتد.

بچه‌ای رو تصور بفرمایید که از مادر مبتلا به ایدز به دنیا اومده. بی گناه‌تر از این آدم پیدا نمیکنید. نه تنها دست خودش نبوده، بلکه حتی خبر هم نداشته که مبتلاست. ولی خب چاره چیه؟ باید مثل یک بیمار باهاش رفتار بشه و مثل یک بیمار تا آخر عمر محدودیتهایی داره.
شخصی رو در نظر بگیرید که ندانسته پاشو جایی گذاشته که آلودگی شیمیایی داشته. این شخص قرنطینه میشه. با اینکه تقصیری نداره.
بنده در ۳پاh خدمت کردم. دست خودم نبوده. اونروز اسمها رو میخوندند و به نوبت داخل یک پاکت میگذاشتند. هر پاکت برای یک یگان خدمتی نظامی بود. من افتادم اونجا. تقصیری هم نداشتم. دست من هم نبود. اما اونجا خدمتم رو گذروندم. پس باید قرنطینه بشم تا کلیر بودنم ثابت بشه.

حالا عوامل مختلف دیگه توی کم و زیاد این دوران کلیرنس تأثیر میذاره. مثلا اسم و فامیلم. فراوانی اسم و فامیل احتمال تشابه اسمی رو با کسانی که از قبل در لیست سیاه هستند بالا میبره. پس بررسی کیس من طبیعتا طولانی‌تر میشه. عوامل دیگری هم هست. مثل نوع شغل، محل کار، رشته و مقطع تحصیلی، همزمانی با یک عملیات tروrیس.T ، ...

حالا بهتره ما شک نکنیم که چرا برای من طولانیتر شده؟ چرا که به قول عمو سعید ما از کار اینها سر در نمیاریم. از طرفی هم میدونیم که هیچکس برای اونها با دیگری فرقی نداره. نه پدرکشتگی هست و نه رفاقت و پارتی بازی. پس بهتره بهش فکر نکنیم و صبور باشیم.

یکی از غولهای انتظار یه روز به من میگفت من میدونم اینا میخوان ما رو ریجکت کنند. من بهش میگفتم این تویی که فکر میکنی الان آفیسر یه ذره بین گنده گذاشته رو کیس شما و داره دنبال یه گیری میگرده که کیستونو باطل کنه! در واقع از دید من اینطور نیست. پرونده تو با من و یه نفر دیگه هیچ فرقی برای اون نداره. این پرونده‌ها کار آقای آفیسره که باید تموم بشه. همین! فرداش هم کلیر شد و الان آمریکاست.

خلاصه در پایان باز هم یاد آوری میکنم که این طولانی شدن رو اصلا نمیپسندم و اصلا خوشایند نیست برام. حتی شاید گاهی داد و بیداد هم بکنم. اما چون به دنبال منطق بودی گفتم که بدونی من خودم این منطق رو برای خودم دارم.

من از وقتی رفتم خدمت، دقیقتر بگم از وقتی فرصت خرید خدمت رو از دست دادم، هنوز که هنوزه دارم ازش ضربه میخورم. این دفعه اولم نیست. یک بار به خاطر این خدمت تمام زندگیم رو از دست دادم. هیچ چیزی برام باقی نموند. نه مادی و نه معنوی. دقیقا از نقطه صفر شروع کردم. حالا بقیه‌اش رو بشنو که ربطی به قبلی ندارند: به خاطر خدمت نواختن گیتار رو کنار گذاشتم. به خاطر خدمت ۴ سال از کار حرفه‌ای عقب افتادم. به خاطر خدمت یک کار تمام وقت در کشور فرانسه در یک شرکت بسیار مهم رو از دست دادم. به خاطر خدمت مهاجرت کانادام ۴ سال عقب افتاد و هم‌دوره‌ایهام الان بیش از ۱۰ ساله که در کانادا زندگی میکنند و من هنوز اینجام. به خاطر خدمت یکسال در شهر خودم مثل یک غریبه در غربت زندگی کردم. این آخری در عین دردناکی کمترین آزاری بود که از خدمت به من رسید. به خاطر خدمت نتونستم ویزای یکضرب بگیرم. در حالیکه هرگز شغل دولتی نداشتم و همیشه شرکت خودم رو داشتم. اینبار شرکت دوم. تنها یکبار به مدت ۵ ماه در یک شرکت بزرگ خصوصی کار کردم. معلوم هم نیست این آخرین جرعه دودی باشه که به خاطر خدمت در ۳پاh چشمانم مینوشند! قطعا نخواهد بود! حتی همین یکی هم عاقبتش برام روشن نیست.

ولی چه میشه کرد. من بی تقصیر بودم. اما اونها هم باید همین بی تقصیری من بهشون ثابت بشه و نیاز به زمان دارند. حتی اگر هرگز براشون روشن نشه با اینکه خیلی دردناکه، نمیتونم اونها یا خودم رو سرزنش کنم. چون این آتش از گور دیگری بلند میشه.

بدرستی که کسانی ، بدون آنکه خود انتخاب کننده باشند ، در دایره باطل گرفتاریهایی می افتند و تاوان گناه ناکرده میپردازند (ادامه دارد) .
از دیگر سو ، به سبب معتبر نبودن گزارشهای پلیس و خدمت نظام وظیفه برای ایرانیان و شهروندان برخی از دیگر کشورها ، زمانی هم برای بررسی موارد اینچنینی سپری خواهد گردید و AP ما میشود AP
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
واقعاً باوررم نمی شه که شدم 80 رووووووووزززززززززه
روز اول که از مصاحبه میومدم با خدوم می گفتم ماکزیموم دیگه 40 روزه کلییر شدم ولی ..........

خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
ما منتظران دلمون کلییر می خواد خُـــــــــــــــــــــــــــب
دلِ مارو شاد کن لطفاً
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
(2013-07-26 ساعت 16:12)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 16:02)babak_1363 نوشته:  داشتم با خودم فکر میکردم که خدایا چقدر بزرگی تو! هر روز میلیون ها ! نه!! بلکه میلیاردها انسان دستشون رو به آسمونه! همه هم خواسته های دارن..خیلی ها رو میدونم که اوضاعشون روبراه نیست ، دست تنگن، مریض دارن و خلاصه به قول معروف تو "آنپاس شدیدن" خدایا دست همشون رو بگیـــــــــــــــــــــــــــــــــر!! خدایا شکرت که سلامتیم و یه نونی تو آب میزنیم میخوریم..صد هزار مرتبه شکرت..
خدایا دست همه ی اونهایی که تو آنپاس شدیدن رو بگیر...

خدایایه گوشه ی نظری هم به همه ی امیدوارها و منتظران بنداز...به بچه هایی که با هزار آرزو دارن این روزاشونو میگذرونن..میدونم تو آنپاس شدید نیستن ولی هواشونو داشته باش ..

الهی به امید تو !
ممنون از دعای قشنگت بابک جان ...
یه چیزی میخوام به بابک عزیز بگم، البته میدونم جاش اینجا نیست اما به خاطر اینکه جو کمی دگرگون بشه میگم Big Grin
این کلمه امپاس (impasse) میدونی ریشه ش از کجا اومده به زبان ما؟؟؟
این یه کلمه فرانسویه، که به زبان ما اومده و به معنای یه کوچه بن بسته...
حالا توی این فیلم دودکش این دوستمون زیاد استفاده میکنه و میبینمم که خیلی خوشت اومده از این کلمه ها Big GrinTongueBig Grin
آرش جان،

ممنون از تو بابت اطلاعاتی که دادی و لطفت Smile حقیقت از خدا پنهون نیست از شما هم پنهون نباشه ، از این اصطلاح خوشم اومده!! Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: lonelyman ، mrbonbon ، zohre02 ، ikamaly ، drmrs ، rozelo ، b_argi ، Alirezaa2013 ، امیر مهاجر ، dove ، Alpha1
(2013-07-26 ساعت 15:33)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 15:06)saraus2013 نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 14:37)mrbonbon نوشته:  سلام دوستان گرامی
آنکارا بعد از اعلام این سه شماره جدید ، مجموع کیلیر شدگان این ماه ش تا به امروز(26 جولای) 24 کیس بوده،
ایروان بعد از اعلام دو شماره در طول هفته و سه کیس از طریق پیگیری ایمیل به طور نصفه نیمه ( ستاره دار)، در مجموع 12 کیس در این ماه تا به امروز، کیلیر اعلام کرده.
ابوظبی هم که روی همۀ ماها رو سفید کرده و در این ماه هیچ کیسی رو تا به الان اعلام نکرده، اما به گفته دوستان دو سه کیسی رو به صورت نصفه نیمه کیلیر اعلام کرده... CoolCoolCool
امیدوارم که ایشالله در ماه آینده تعداد کیسها فزونی یابند...
دوست عزیزم
ابوظبی که لیست نداره! من 4 کیس رو میشناسم که این ماه کلیر شدن! اونم بدون ستاره و یا نصفه نیمه!؟

خواهشا اطلاع رسانی دقیق کنید
دوست عزیز چرا میزنین، میتونین خیلی بهتر، جمله بالاتون رو بنویسین...
من اطلاعات ابوظبی رو از لیست منتظر سرا که بالاش نوشته آخرین اعلام کیلیرنس 30 جون ،قسمت اولش رو نوشتم. و قسمت دوم رو هم با اطلاعاتی که دوست عزیزمون گل نهال در صفحه قبل دادن، به پستم اضافه کردم...
اون چهار کیسی رو که شما میشانیسن من نمیشناختم، اما در هر صورت سارا خانم قسمت ابوظبی رو از پستم پاک کردم، تا شما اینقدر ناراحت نباشین ...

دوست گلم ، خیلی ها هستند که سایت مهاجر سرا عضو نیستند یا اگر هم عضوند به دلایل شخصی در مورد وضعیت کیسشون اطلاع رسانی نمیکنند. خوب به خاطر همین در مورد تعداد کلیرنس شده های ابوظبی با قطعیت نمیشه صحبت کرد!
با این حال یه کم حفظ روحیه لازمه، و نباید از جملات و پست های غیر مطمئن و نا مید کننده استفاده کرد!
باید مثل ههمیشه امیدوار شیم
7### ابوظبی هفته سوم می! کلیرنس 19 سپتامبر
تشکر کنندگان: drmrs ، dana ، babak_1363 ، b_argi ، sce ، efah ، zohre02 ، lonelyman ، امیر مهاجر ، abloom_ma
(2013-07-26 ساعت 11:56)ani_sheiton نوشته:  من دیگه کم کم داره حالم بد میشه!!!!!!امسال با پارسال چه فرقی داره؟چرا خودمونو گول میزنیم آخه؟

يادته بهت گفتم اينقدر شيطوني نكن؟ خب واسه همچين روزي ميگفتم كه حالت بد نشه ديگهTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: drmrs ، ani_sheiton ، dana ، rozelo ، babak_1363 ، b_argi ، sce ، efah ، amairmonre ، zohre02
(2013-07-26 ساعت 15:53)negar_karimi6 نوشته:  
[عکس: 577ea0ffe7b1cf93e4030708e3399ff6-425]

ببخشیدددددددددداگربی ربط بوداااااااااااااااااااااااااااااااا گاهی خنده آفتاب روحه
میدونی جای این حمله چی باید مینوشتی؟آهای اونایی که گفتین 2هفته دیگه جوابتون میاد سایت رو چک کنین کجایین پس؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-07-26 ساعت 16:39)lonelyman نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 11:56)ani_sheiton نوشته:  من دیگه کم کم داره حالم بد میشه!!!!!!امسال با پارسال چه فرقی داره؟چرا خودمونو گول میزنیم آخه؟

يادته بهت گفتم اينقدر شيطوني نكن؟ خب واسه همچين روزي ميگفتم كه حالت بد نشه ديگهTongue

باور کن تمام دل نگرانیم به خاطره خواهرمه که من باعث شدم مامان و بابام بلاتکلیف شن و به جای اینکه پیش اون باشن پیش من هستنSad اگه نمیخوان بدن بگن دیگه مکه خودمو میکشم؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: babak_1363 ، drmrs ، b_argi ، sce ، zohre02 ، amairmonre ، امیر مهاجر ، raham ، گل نهال ، abloom_ma ، shaso ، dove ، soruosh ، Soap McTavish
(2013-07-26 ساعت 14:44)drmrs نوشته:  دوستان اگر منتظرسرا را نگاه کنیم میبینیم روزهای اتتظار ابوظبی خیلی کمتر از انکارا و ایروان است. اگر پروسه از یو ا س هدایت میشه چرا باید بین آنها فرق باشه؟

اینهم گواهی دیگر برای "گرانسنگ"تر بودن چک مارکهایی که آفیسر محترم جلوی پرسشهای چک لیست مصاحبه میگذارند . حالا efah وقت ناشناس ، هی برو و خود شیرینی کن که من آنم ...

(2013-07-26 ساعت 14:45)ARI66 نوشته:  اينم جواب ميل من بعد 265 روووووز...كاش اصلا انتخاب نشده بودم Sad
As we have explained in our previous correspondences the administrative processing on a file may take 6 months or more. It is a multi agency process and our office does not have any control over it. Please be assured that this case will progress as rapidly as permitted by law. Once the result is received, the case number will be announced on our web site.

این سرنوشته آدماییه که هوای بارونیو بهونه میکنن و نمیخوان بیان سیاتل ، حالا که اینطور شد اول احسان میره بعد "امیر" و "مهرداداوردی" و "آری - کیانا" و ... بقیه ، من هم سرآخر دست و پاتو میبندم و با خودم (گوش یارو کر) کشون کشون میبرمت ، یا اینکه الآن مثل بچه خوب قول میدی که بری اونجا و منتظر ما باشی ، تا همین فردا که 266 روزه شدی به نیت دو رقم آخرش که با آخر آی دیت یکیه ، کلیر بشی و یه تیر دو نشون بزنی ، گرفتن ویزا و کنسرت راجر واترز .... Big Grin چـــــــــه شـــــــــــــــــــــــود
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: gifa ، b_argi ، sce ، اریوبرزن ، zohre02 ، drmrs ، babak_1363 ، امیر مهاجر ، roeentan ، abloom_ma ، Biz Biz ، amairmonre
اي بابا چقدر منفي شدين, بيشتر از ۶٠ روز وقت باقي مونده, تو اين مدت اتفاقاي خيلي خوبي ميافته
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
از پنج شنبه جمعه ها متنفر هستم .
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، jj bobo ، zohre02 ، amairmonre ، امیر مهاجر ، amir82 ، r91
دیشب خواب دیدم که دارم بیسبال بازی میکنم Smile لعنتی . آخه چرا . من همین گل کوچیک بازی میکردم کیف میکردم دیگه .
سرنوشت
8XXX * ایروان
(2013-07-26 ساعت 16:43)ani_sheiton نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 16:39)lonelyman نوشته:  

باور کن تمام دل نگرانیم به خاطره خواهرمه که من باعث شدم مامان و بابام بلاتکلیف شن و به جای اینکه پیش اون باشن پیش من هستنSad اگه نمیخوان بدن بگن دیگه مکه خودمو میکشم؟

خب قرار نيست ندن كه، فقط منتظرن ببينن شما كي دست از شيطوني بر مي داري تا شماره كيست رو اعلام كننTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، kian_mousapour ، b_argi ، zohre02 ، amairmonre ، امیر مهاجر ، dove ، ani_sheiton
(2013-07-26 ساعت 17:03)nikan_sh نوشته:  از پنج شنبه جمعه ها متنفر هستم .

منم از شنبه يكشنبه بينهايت تنفر دارم و بيزارم.
خودتون ميدونيد چرا...
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان