کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
[عکس: 1000204_10151600004487857_1357391381_n.jpg]
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: b_argi ، joody ، drmrs ، babak_1363 ، zohre02 ، Leila12020 ، Nasimmmm
[عکس: 17.5592.medium.aspx]
ساناز عزیز کجایی سفارتها که هیچ کاری نمیکنن لااقل دوسه تا ازاین گربه هات بزار دلمون باز بشه

اینا هم که هر چی‌ clear می‌کنن کیس آنکاراس Sad
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، alirezass ، b_argi ، ani_sheiton ، efah
بچه ها یه چیز جالب این کیس 2013AS1 تو سایت سفارت آنکارا جزء کلیر شدهاست ولی وقتی تو سیس میزنی هنوز ایشو نشدن!!! مگه میشه؟! جالبه که مثه من نفر اصلیشون 18 جولای آپدیت شده و سایر اعضای کیسشون 17 جولای..کسی میدونه این کیس ایرانی هستن یا نه؟! Smile

فکر کنم مثه من دوباره کلیرنس خورده باشن، عــــــــــــــــــــــــــایـــــــــــــــــــــــا اشتباه میکنم؟!!! Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، gifa ، amairmonre ، ani_sheiton ، اریوبرزن
(2013-07-26 ساعت 15:37)daad نوشته:  آقا من خسته شدم Sad
يني دارم كم ميارم
چه خبرشونه آخهSad

طاقت بیار رفیق. دنیا تو مشت ماااست

طاقت بیار رفیققق، خورشید پشت ماستت

Big Grin
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، daad ، love_everlife ، milad_aae ، zohre02 ، lonelyman ، b_argi ، joody ، pooya.n ، rose_2000 ، Sonaen60 ، hsevensky2013 ، manzar333 ، efah ، negarin60
بچه ها انگار انکارا سالهای گذشته بیشتر کلیر کرده من کیس جدید لاتاری ندیدم
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
تشکر کنندگان: zohre02 ، amairmonre ، b_argi ، rozelo
به همه دوستانی که تو این هفته نصفه نیمهSmile و کامل کلیر شدن از ته دلم تبریک میگم بویژه به امیر مهاجر و raam12000 و mandana12 عزیز
امیدوارم ستاره دارها زودتر بی ستاره بشن و اونایی هم که هنوز کلیر نشدن هر چه زودتر کلیر بشنRolleyesSmileSmile الهی آمین
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
سلام به همگی کسی می دونه سفارت آنکارا چند کیس و 26 جولای کلیر کرده ؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، b_argi ، Mehrdadordi ، efah
(2013-07-26 ساعت 14:36)گل نهال نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 14:15)SK89 نوشته:  وای خدااااااااااااااا خیلی ممنون همین الان جوابمو دادند که شوهرم کلیر شده و من نشدم خدا رو شکر اینطوری حداقل میشه امیدوار شد تنها موردی که من دارم هم سفر به مکه بوده و برادرم که آمریکاس والا نه کار دولتی دارم نه چیز دیگه

پس ما که هر دو سفر مکه رفتیمSadSadSadSad
گل نهال خانم ارتباطی به سفر مکه ندارد زیرا من وهمسرم هم چند سال پیش به مکه رفته بودیم...اصلا نگران نباشید...آنها به اعتقادات دینی احترام میگذارند
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
سلام به همگی دوستان... این روزهایی رو که شما دارید سپری میکنید رو من تقریبا دو سال پیش تجربه کردم و معنی انتظار رو میدونم چون خودم چهار ماه منتظر بودم.... اینو با اطمینان میگم که حرص الکی نخورید چون همتون کلیر خواهید شد... و اون تعداد خیلی اندکی هم که کلیر نمیشن به خاطر موارد خیلی خاص کیسشون هست و موارد عمومی و مشترک جای نگرانی نداره ... قول میدم....
شماره کیس:2012AS700
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
(2013-07-26 ساعت 18:35)abloom_ma نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 14:36)گل نهال نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 14:15)SK89 نوشته:  وای خدااااااااااااااا خیلی ممنون همین الان جوابمو دادند که شوهرم کلیر شده و من نشدم خدا رو شکر اینطوری حداقل میشه امیدوار شد تنها موردی که من دارم هم سفر به مکه بوده و برادرم که آمریکاس والا نه کار دولتی دارم نه چیز دیگه

پس ما که هر دو سفر مکه رفتیمSadSadSadSad
گل نهال خانم ارتباطی به سفر مکه ندارد زیرا من وهمسرم هم چند سال پیش به مکه رفته بودیم...اصلا نگران نباشید...آنها به اعتقادات دینی احترام میگذارند

من مثل شما نشم؟؟!!!٢٠٤ روز كه هيچي، اگه ٨٤ روزم بشم، بايد باي باي كنما؛)
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
مثل اينكه خبر هاي خوشي هست و ما بي خبر بوديم
خدا رو شكر
به همه دوستان به خصوص امير مهاجر عزيز تبريك ميگم.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
“My pain may be the reason for somebody's laugh. But my laugh must never be the reason for somebody's pain.”
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، b_argi ، bigharar ، rozelo ، yalda91 ، Mehrdadordi ، efah ، Soap McTavish ، Biz Biz ، kian_mousapour ، daad
سلام دوستان , من از بچه های 2014 هستم و برای همه شما آرزوی موفقیت و پشت سر گذاشتن این لحظات سخت را دارم , با مطالعه مطالب دوستان برام سوالی پیش آمده .........هر کسی که خدمت رفته باشه بی برو برگردد کلیرینس می خوره ؟ آیا تا حالا کسی بوده با کارت پایان خدمت یک ضرب ویزا گرفته باشه؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، rose_2000 ، اریوبرزن ، Mehrdadordi ، manzar333 ، efah
(2013-07-26 ساعت 19:37)frhad20 نوشته:  سلام خسته نباشید اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
من برنده 2013 هستم که در هفته دوم جولای مصاحبه داشتم و در سفارت به دلیل اینکه در زمان ثبت نام اولیه لاتاری نام فرزندم را ثبت نکرده بودم کیس ما را رد کردند که به KCC و سفارت ایمیل زدم به این شرح:
قبل از اینکه زمان مصاحبه برسه چند بار به شما ( KCC ) میل زدم و پرسیدم که آیا کیس من نقصی دارد یا نه اما هر بار شما ( KCC) جواب دادید که تاریح تولدتون match نیست من هم تاریخ تولد را دوباره میفرستادم ولی هیچوقت نگفتید که فرزندتونو ثبت نام نکردید حالا به همین دلیل کیس من را باطل میکنید اگه کیس من باطل بود چرا نامه دوم برای من فرستادید با اطلاعات صحیح و من متحمل این هزینه سنگین بشم که در آخر کیس را باطل اعلام کنید .
اکنون در پاسخ نامه ما KCC این جواب را فرستاده:
Thank you for your inquiery.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
یعنی اینکه :
اطلاعاتی که تهیه کردید با کیس شما match نیست لطفاً درخواستتون را به همراه اطلاغات صحیح مجدداً به KCC ارسال نمایید تا بتواند به درستی کمکتون کنه.
1- چه اطلاعاتی را باید بفرستم ؟ آیا منظورشون فرم اولیه لاتاری است که الآن موجود نمیباشد؟ آیا باید فرم را دستی بنویسم و براشون بفرستم؟
2- من که فرمهای 230 و 122 را درست براشون فرستادم یعنی دوباره باید پست کنم یا ایمیل بدم؟ با توجه به اینکه فرصت چندانی ندارم.
لطفاً راهنمایی کنید.

--------------------------------------------------------------------------------
موقع ارسال ایمیل مشخصات خودتون بالای ایمیل وارد کردید ؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، babak_1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان