کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-26 ساعت 19:37)frhad20 نوشته:  سلام خسته نباشید اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
من برنده 2013 هستم که در هفته دوم جولای مصاحبه داشتم و در سفارت به دلیل اینکه در زمان ثبت نام اولیه لاتاری نام فرزندم را ثبت نکرده بودم کیس ما را رد کردند که به KCC و سفارت ایمیل زدم به این شرح:
قبل از اینکه زمان مصاحبه برسه چند بار به شما ( KCC ) میل زدم و پرسیدم که آیا کیس من نقصی دارد یا نه اما هر بار شما ( KCC) جواب دادید که تاریح تولدتون match نیست من هم تاریخ تولد را دوباره میفرستادم ولی هیچوقت نگفتید که فرزندتونو ثبت نام نکردید حالا به همین دلیل کیس من را باطل میکنید اگه کیس من باطل بود چرا نامه دوم برای من فرستادید با اطلاعات صحیح و من متحمل این هزینه سنگین بشم که در آخر کیس را باطل اعلام کنید .
اکنون در پاسخ نامه ما KCC این جواب را فرستاده:
Thank you for your inquiery.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
یعنی اینکه :
اطلاعاتی که تهیه کردید با کیس شما match نیست لطفاً درخواستتون را به همراه اطلاغات صحیح مجدداً به KCC ارسال نمایید تا بتواند به درستی کمکتون کنه.
1- چه اطلاعاتی را باید بفرستم ؟ آیا منظورشون فرم اولیه لاتاری است که الآن موجود نمیباشد؟ آیا باید فرم را دستی بنویسم و براشون بفرستم؟
2- من که فرمهای 230 و 122 را درست براشون فرستادم یعنی دوباره باید پست کنم یا ایمیل بدم؟ با توجه به اینکه فرصت چندانی ندارم.
لطفاً راهنمایی کنید.

--------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز،
اینجا دو تا موضوع هست:
1) شما مصاحبه شدین و بدلیلی که گفتین متاسفانه کیس شما رو رد کردن و تجربه نشون داده که کار دیگه ای هم از دست شما بر نمی آد، خیلی متاسف شدم.پول رو میشه جایگزین کرد اما آسیب روحی رو به سختی میشه..فقط امیدوارم به زودی به جریان عادی زندگیتون برگردین.
2) اما جوابی که KCC به شما داده به این دلیل بوده که شما در هر مکاتبه ای که با KCC انجام میدین باید شمار کیس، نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد برنده اصلی رو در بالای ایمیلی که بهشون میفرستین بنویسین.

موفق باشید و سربلند
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: zohre02 ، ma300me ، آنی ، efah ، b_argi
بچه ها من اعتقادات مذهبی خاصی ندارم
ولی امیدوار بودن رو دارم یاد میگیریم
حتمن برنامه ی ماه عسل امروز رو ببینین
ما کجا اینا کجا؟! واقعا دمشون گرم ...
(2013-07-26 ساعت 20:17)pooya.n نوشته:  بچه ها من اعتقادات مذهبی خاصی ندارم

پویا جان اوست کریم خیلی بزرگه..خدا به دل بنده هاش نگاه میکنه...
اینایی که میبینی بنده های خاص خدا هستن...
خدایا...خدایا بزرگیتو شکر...
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-26 ساعت 20:17)pooya.n نوشته:  بچه ها من اعتقادات مذهبی خاصی ندارم

برنامه ماه عسل امروز چیه دیگه؟؟
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو
تشکر کنندگان: rozelo ، babak_1363 ، daad ، pooya.n ، sce ، manzar333 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-26 ساعت 12:22)sadfar نوشته:  سلام دوستان
با توجه به اینکهانتظار کیس ما به 2 ماه نزدیک می شود من برای بار دوم نامه ای برای ایروان نوشتم و از آنها خواستم که نگرانی ما را با توجه به نزدیک شدن به 30 سپتامبر و تعیین وضعیتمون درک کنند و مدیریت زمان را در نظر بگیرند. مخصوصا برای ما که فرزند محصل داریم. علیهذا در صورت گرفتن پاسخ قابل قبول به سرعت اطلاع رسانی خواهم کرد.

دوستان کمک کنید Sad می خوام برای ایروان نامه بنویسم. بگم چی شد اون پنج هفته که گفتی؟ می شه واسم یه متن بزارید؟ آدرس میل سفارتو هم می خوام. کمک کنید بچه ها
تشکر کنندگان: babak_1363 ، lonelyman ، sce ، sadfar ، b_argi ، zohre02
[عکس: 502_693694040656290_1845051457_n.jpg]
8XXX * ایروان
سلام دوستان میگم چرا هرچقدر که به 30سپتامبر نزدیک میشیم سفارتها کندتر عمل میکنند باید حداقل هفته ای 20 تا کیس رو کلیر کنند بچه ها خیلی نگران کنندست من که استرس دارم
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

بزاريد ادم لب وا كنه بعد پاك كنيد.
من قهرم..
تشکر کنندگان: babak_1363 ، ikamaly ، negar_karimi6 ، zavosh ، Mehrdadordi ، b_argi ، alirezass ، zohre02 ، MEHDIREZAEI
دوستان مثل اینکه از دوم تا دوازدهم آگوست هیچ مصاحبه ای در آنکارا اسکجول نشده یعنی اینکه تشریف میبرند تعطیلات تابستانی من خودم هنوز مصاحبه نرفتم ولی به فکر شماهام که در این 10 روز تعطیلی آیا خبری از کلیرنس خواهد بود یا نه؟ اگر نه که باید در این وقفه 10 روزه برای همه عزیزان از درگاه احدیت صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت نمایم.
تشکر کنندگان: babak_1363 ، drmrs ، ani_sheiton ، rose_2000 ، daad ، ma300me ، negar_karimi6 ، rozelo ، Mehrdadordi ، manzar333 ، efah ، b_argi ، s.s.h ، alirezass ، آیدا اس ، zohre02
سلام به بچه های گل مهاجر سرا
من واقعا یه جو رایی مدیون این فروم هستم امروز اتفاقی یه سرکی کشیدم به قسمت کلیرانس یاد پارسال خودم افتادم یه انتطار جالبی بود که الان یادش میافتم دلم می گیره ولی اون موقع ها فکر می کردم کاش هر چی زودتر کلیر بشم تکلیفم معلوم شه که اونوری ام یا اینوری حتی می گفتم تا ویزا تو پاسم نیومده هیچ برنامه ریزی نمیکنم. ولی من که الان که حدود 8ماهه تو آمریکا زندگی می کنم یه توصیه خواهرانه به همتون می کنم اولا اصلا اصلا نگران کلیر شدن نباشید چون اینا کارشون درسته و 99.99%حتما کلیر میشید یعنی کارای اداریشون کاملا حساب شده و منظمه و اگه قصد اومدن و موندنو دارید تا می تونید از اونجا بودن در کنار خونواده بودن حتی از تو خیابون راه رفتن اونم تو شب لدت ببرید این روزای آخر اینجا آدم هوس یه چیزایی رو می کنه اصلا فکر شو نمی کنه حتی دلش برا دشمنش تنگ می شه !! ولی برید با دوستا تون حسابی بگردید پول خرج کنید که بیایید اینجا چون ه مش تبدیل میکنید پول خرج کردن یه جور عذاب الهی میشه خلاصه این دو ماهو حسابی به قولااینجایی اینجوی کنید. ولی لذت کلیر شدن از لاTongueتاری برنده شدن بیشتر ه
همگی موفق باشید
شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
برگ سبزي .........

دوستان همه سر در گريبانيد چرا؟
نا اميدانه در مهاجرسراييد چرا؟
داريد بياد ماه مي  روز قبولي را؟
لطف خدا را بياد نمياريد چرا؟
كلير نباشد هدف مهمي بخدا
حرف مرا باور نداريد ياران چرا؟
كلير شويم همه باهم تا چندي بعد
نااميديد ز بارش باران چرا؟
"لانلي" غمش ز قبولي در لاتاريست
به پريشان افكارش ميخنديد چرا؟
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
dr sami چه خوبه شما بچه های سال بالایی میایین به ما امید میدین .دوست میدارم
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
ناز نفست لانلی من. به به به به چی می گه این داداشمون . صدات خوش! خدایا به حق این لحظه اوی این ماه کاربران در حال بازدید این موضوع: ashakibafar، babak_1363، dolood، hosa، hushmandco، lonelyman، nikan_sh، pooya.n، sadfar، sara_82، صدا، 1 مهمان را دوشنبه کلیر کن . آمین یا رب العالمین
دوست من بعد 25 روز از اعلام کلیرنسش تونسته الان بره آنکارا.
اول رفته سفارت یه سوال داشته بعد هم رفته تمدیدِ مدیکال .
کی الان اونجاست بگم با هم معاشرت کنن تنها نمونن؟
دوشنبه باید بره پاسپورتو بده سفارت ولی چیری که دیده بود نشان از درهم برهمی مفرط سفارت داشته. روز مصاحبه برگه صورتیشو آفیسره با خط خوردگی پرکرده بوده ؛ حتی به اینم گیر دادن با این که اشکال خودشون بوده!!!
امیدوارم بی دردسر ویزاشو بگیره. ما هم یه نفس راحت بکشیم.

(2013-07-26 ساعت 21:32)tabim4 نوشته:  دوستان مثل اینکه از دوم تا دوازدهم آگوست هیچ مصاحبه ای در آنکارا اسکجول نشده یعنی اینکه تشریف میبرند تعطیلات تابستانی من خودم هنوز مصاحبه نرفتم ولی به فکر شماهام که در این 10 روز تعطیلی آیا خبری از کلیرنس خواهد بود یا نه؟ اگر نه که باید در این وقفه 10 روزه برای همه عزیزان از درگاه اهدیت صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت نمایم.

مثکه عید فطر طولانیشون هم هست ؟! ها؟
ساکن نیویورک
برنده 2011

یه روزی به خاطر حضور در یه مهمونی که به غیر از مامان دوستم،همه دیگه مرد بودن (سیبیل پارتی) و هیچ کسی الکل ننوشیده بود، 10 نفر از ما رو گرفتن.... و بردن گذاشتن تو یه اتاق 1*2 .....
اون شب من میگفتم خدایا یعنی امشب تموم میشه؟ یعنی خدایا من صبح فردا رو می بینم؟....خدایا طلوع صبح دقیقاً کی هست؟ خدایا میشه من هم مثل یقیه آدما صبح برم دنبال زندگیم؟خدایا اصلاً گناه من چیه؟......
.
.
.
از اون روز 20 سال میگذره و 7000 روز بعدش من هم مثل بقیه آدما رفتم سراغ زندگیم... و فقط اون شب تا صبح خودم رو نابود کردم....
آره میدونم سخته، میدونم بلاتکلیفید...میدونم آینده براتون مبهمه.....اما همتون تا دو سه ماهه دیگه تو خاک آمر.یکا تو یه فروشگاه استارباکس نشستید و قهوه میخورید و به این روزاتون و حرص هایی که خوردید میخندید....
بهتون قول میدم.....قول .....

راستی الان اینا رو دارم از رو صندلی یه استار باکس تو سن هوزه کالیفرنیا براتون تایپ می کنم...... بقرمایید قهوه!!!!!!!!!!!!!!!!!
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان