کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-26 ساعت 22:08)آسمان نیلگون نوشته:  دوست من بعد 25 روز از اعلام کلیرنسش تونسته الان بره آنکارا.
اول رفته سفارت یه سوال داشته بعد هم رفته تمدیدِ مدیکال .
کی الان اونجاست بگم با هم معاشرت کنن تنها نمونن؟
دوشنبه باید بره پاسپورتو بده سفارت ولی چیری که دیده بود نشان از درهم برهمی مفرط سفارت داشته. روز مصاحبه برگه صورتیشو آفیسره با خط خوردگی پرکرده بوده ؛ حتی به اینم گیر دادن با این که اشکال خودشون بوده!!!
امیدوارم بی دردسر ویزاشو بگیره. ما هم یه نفس راحت بکشیم.

(2013-07-26 ساعت 21:32)tabim4 نوشته:  دوستان مثل اینکه از دوم تا دوازدهم آگوست هیچ مصاحبه ای در آنکارا اسکجول نشده یعنی اینکه تشریف میبرند تعطیلات تابستانی من خودم هنوز مصاحبه نرفتم ولی به فکر شماهام که در این 10 روز تعطیلی آیا خبری از کلیرنس خواهد بود یا نه؟ اگر نه که باید در این وقفه 10 روزه برای همه عزیزان از درگاه اهدیت صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت نمایم.

مثکه عید فطر طولانیشون هم هست ؟! ها؟

الان هم payam 62 و هم حامد (hushmandco) هردوشون آنکارا هستن، بگو 3 تایی برن باهم یه کباب اسکندر ردیف بزنن به بدن! Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
چه سکوت با صداییBig Grin
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
سلام امیر مهاجر نازنین داداش به این میل IranIVyerevan@state.gov باید بزنم واسه پیگیری وضعیت کلیرنسم؟ نوشتن نامه فرمت خاصی داره مثل اینکه اول کیس نامبر بعد نام و.......یا نه؟ می شه جواب بدید؟ لانلی گل جوابمو داد اما چون آنکارا فرق داره گفت از شما بپرسم.
تشکر کنندگان: lonelyman ، اریوبرزن ، امیر مهاجر ، babak_1363 ، rozelo ، b_argi ، zohre02
این هفته هم گذشت.فردا هم که تعطیله.باشه ابوظبی تعریفت رو کردیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Ali.US ، lonelyman ، اریوبرزن ، babak_1363 ، amiz.abdollah ، negar_karimi6 ، rozelo ، ikamaly ، b_argi ، zohre02 ، dove
بچه ها من فردا دارم میرم ایروان برای گرفتن ویزاها. آنهایی که تجربه دارند لطفأ بگن اگه دوشنبه صبح پاسها را تحویل سفارت بدم حدودأ چه روزی با ویزا تحویل میدن. چونکه من بلیط برگشت را برای پنجشنبه گرفتم.Big Grin
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: joody ، mehrana ، lonelyman ، babak_1363 ، Biz Biz ، Alirezaa2013 ، yalda91 ، nikan_sh ، negar_karimi6 ، raam12000 ، bayat_r ، Mehrdadordi ، b_argi ، s.s.h ، zohre02
(2013-07-26 ساعت 23:01)dolood نوشته:  سلام امیر مهاجر نازنین داداش به این میل IranIVyerevan@state.gov باید بزنم واسه پیگیری وضعیت کلیرنسم؟ نوشتن نامه فرمت خاصی داره مثل اینکه اول کیس نامبر بعد نام و.......یا نه؟ می شه جواب بدید؟ لانلی گل جوابمو داد اما چون آنکارا فرق داره گفت از شما بپرسم.

اول كيس نامبر و بعد تاريخ تولد رو بنويسين و نام خودتون رو داخل ايميل . به شكل زير:
Case nomber:
Date of birth:
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-07-26 ساعت 22:30)ani_sheiton نوشته:  چه سکوت با صداییBig Grin
سکوت سرشار از سخنان ناگفته است Smile
در این سکوت حقیقت ما نهفته است...
شرط خوشبختی آرامش است
و انتظار سخت است...
اما خدا با صابران است ....
خدایااااااااااااااااااااااااااا
دوستای منتظر این تاپیک را خوشحال کن با رسیدن خبر های خوب از وضعیت کیسشان
(2013-07-26 ساعت 23:08)Ali.US نوشته:  بچه ها من فردا دارم میرم ایروان برای گرفتن ویزاها. آنهایی که تجربه دارند لطفأ بگن اگه دوشنبه صبح پاسها را تحویل سفارت بدم حدودأ چه روزی با ویزا تحویل میدن. چونکه من بلیط برگشت را برای پنجشنبه گرفتم.Big Grin
به سلامتي دوست عزيزSmile
همسرم روز جمعه پاس من و بچه ها رو داد و ويزا سه شنبه حاضر بودSmile
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
تشکر کنندگان: Ali.US ، mehrana ، lonelyman ، اریوبرزن ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، yalda91 ، daad ، negar_karimi6 ، bayat_r ، b_argi ، zohre02 ، dove
(2013-07-26 ساعت 23:13)joody نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 23:01)dolood نوشته:  سلام امیر مهاجر نازنین داداش به این میل IranIVyerevan@state.gov باید بزنم واسه پیگیری وضعیت کلیرنسم؟ نوشتن نامه فرمت خاصی داره مثل اینکه اول کیس نامبر بعد نام و.......یا نه؟ می شه جواب بدید؟ لانلی گل جوابمو داد اما چون آنکارا فرق داره گفت از شما بپرسم.

اول كيس نامبر و بعد تاريخ تولد رو بنويسين و نام خودتون رو داخل ايميل . به شكل زير:
Case nomber:
Date of birth:

ایمیلش همینه؟ درسته؟ ممنونم جودی عزیز
تشکر کنندگان: Ali.US ، امیر مهاجر ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، b_argi ، hana_fd ، joody ، zohre02
(2013-07-26 ساعت 23:16)joody نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 23:08)Ali.US نوشته:  بچه ها من فردا دارم میرم ایروان برای گرفتن ویزاها. آنهایی که تجربه دارند لطفأ بگن اگه دوشنبه صبح پاسها را تحویل سفارت بدم حدودأ چه روزی با ویزا تحویل میدن. چونکه من بلیط برگشت را برای پنجشنبه گرفتم.Big Grin
به سلامتي دوست عزيزSmile

در برگه آبی که به شما دادند نوشته اگر دوشنبه پاسها را بدید جمعه ویزا را میدهند.
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شدBig Grin کلیر:9آگوست

(2013-07-26 ساعت 23:32)HAMID1371 نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 23:16)joody نوشته:  
به سلامتي دوست عزيزSmile

در برگه آبی که به شما دادند نوشته اگر دوشنبه پاسها را بدید جمعه ویزا را میدهند.

شما درست میگوئید دوست عزیزم. در برگه آبی دقیقأ همین جمله را نوشته، ولی اکثر بچه ها دوشنبه پاس را تحویل دادند و چهارشنبه با ویزا تحویل گرفتند. در همین برگه نوشته اگر پاس را جمعه بدید، چهارشنبه تحویل میگیرید ولی دوست خوبمان (جودی عزیز)جمعه تحویل دادند وسه شنبه با ویزا تحویل گرفتند.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-07-26 ساعت 21:30)daad نوشته:  بزاريد ادم لب وا كنه بعد پاك كنيد.
من قهرم..

دوست گلم اينجا جاي دوستيه نه قهرTongue ناراحت نباش اينكه بد نيست حالا كه سفارت كلير نميكنه اينجا كلير ميشيمBig Grin دهها پست من تا حالا پاك شده ولي اصلاً ناراحت نميشم تازه شرمنده هم ميشم بخاطر اينكه پستهايي گذاشتم كه بايد پاك ميشدهShy
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-27 ساعت 00:08)lonelyman نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 21:30)daad نوشته:  بزاريد ادم لب وا كنه بعد پاك كنيد.
من قهرم..

دوست گلم اينجا جاي دوستيه نه قهر:P ناراحت نباش اينكه بد نيست حالا كه سفارت كلير نميكنه اينجا كلير ميشيم:D دهها پست من تا حالا پاك شده ولي اصلاً ناراحت نميشم تازه شرمنده هم ميشم بخاطر اينكه پستهايي گذاشتم كه بايد پاك ميشده:shy:

فک کنم اینجا فقط باید نوشت هووراااا ک...
آخه چیز‌های بدی که نمی‌نویسم
:(((((((
امروز هم تمام شد نه آپ شدیم نه کلیرSadSad رسیدیم به 80 روز خدایا به امید تو
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
دوستان عزیز همه بیاید ب تقدّس ماه مبارک حداقل موقع افطار و سحر دعا کنیم تا هرچه زودتر از این بلاتکلیفی دربیایم انشالا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان