کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-27 ساعت 11:15)SK89 نوشته:  بچه ها من نیاز فوری به معرفی مترجم ترک دارم که 2-3 ساعته وکالتنامه پست را ترجمه کنه کسی میدونه؟

دوست عزیز به اینجا یه زنگ بزن سوال کن من مدارکمو کلا دادم اینجا خیلی هم راضی بودم ترکی استانبولی هم داره ولی نمی دونم چقدر زمان می بره
دارالترجمه بیان توی سعادت آباد 88689445
زنگ زدی بگو فقط مهر دارالترجمه می خوای
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، manzar333 ، daad ، babak_1363 ، Soap McTavish ، SK89 ، Aida.s ، Alirezaa2013
(2013-07-27 ساعت 11:15)SK89 نوشته:  بچه ها من نیاز فوری به معرفی مترجم ترک دارم که 2-3 ساعته وکالتنامه پست را ترجمه کنه کسی میدونه؟
دوست گرام
کجای برگه ثبت نام PTTزده شما حتما وکالت نامه لازم دارید؟ فکر میکنم کپی پاسپورت و ارائه اصل کارت شناسائی اعضاء خانواده بالای 18 سال کفایت میکنه ، مگر اینکه شما از اعضاء خانواده اون کیس نباشید!در این صورت وکالتنامه نیاز دارین- من روبروی سفارت دار الترجمه دیدم وکالت نامه تهیه شده در ایران رو حتما به ترکی ترجمه میکنن
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: daad ، babak_1363 ، zohre02 ، SK89 ، Aida.s
همه خسته ايم وو پر از استرس
اما منتظريم و اميدواررررررررررررررررررررررررر
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
كيس نامبر: 2013AS92XX -رؤيت قبولي: 4 June-ارسال مدارك: 4 July-تعداد افراد کیس: 2 نفر-مصاحبه: ایروان- هفته اول July - كليرنس:06 آگوست -مقصد: فعلا لس آنجلسBig Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، daad ، manzar333 ، hana_fd ، babak_1363 ، Mbf232 ، r91 ، parsush ، afshinghwink ، zohre02 ، Soap McTavish ، Biz Biz ، khmp ، rose_2000 ، mehrana ، maryam_a ، Aida.s ، efah
(2013-07-27 ساعت 08:18)mohammad fazli نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 04:28)diako1972 نوشته:  سلام به همه دوستان سئوالی داشتم میخواستم اگه ممکنه راهنمای کنید.آیا حتما باید شش ماه مدیکال تموم بشه تا بریم برای تمدید مدیکال یا اینکه مثلا یک ماه مونده باشه یا بیست روز و ما کلیر بشیم باید بریم برای تمدید و آیا سفارت هنگام کلیر به ما میگه که تمدید مدیکال لازم هست یا نه؟ البته در مورد سفارت آنکارا منظورم هست ممنون میشم راهنمایی کنید
تا آنجايي كه من ديدم اگر مديكال شما بيشتر از 2 ماه از اعتبارش باقي مانده باشد اجازه تمديد مديكال نمي دهند ولي اگر كمتر باشد ميتوانيد مديكال مجدد انجام دهيد. سفارت بشما چيزي نميگه ولي اگر بر روي برگه صورتيت نگاه كني به موضوع اعتبار 6ماه مديكال اشاره كرده. بنده خودم بعد از 135 روز انتظار كلير شدم و مديكال مجدد انجام دادم و ويزام بر اساس مديكال جديد صادر شد

135 روز که medichalتموم نشده خواستین دیرتر برین states؟
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، Mbf232 ، dana ، zohre02 ، Soap McTavish ، Aida.s
ناميدي ممنوع هر كي نا اميده جاش اينجا نيست
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
(2013-07-27 ساعت 11:35)amjad نوشته:  
دوست گرام
کجای برگه ثبت نام PTTزده شما حتما وکالت نامه لازم دارید؟ فکر میکنم کپی پاسپورت و ارائه اصل کارت شناسائی اعضاء خانواده بالای 18 سال کفایت میکنه ، مگر اینکه شما از اعضاء خانواده اون کیس نباشید!در این صورت وکالتنامه نیاز دارین- من روبروی سفارت دار الترجمه دیدم وکالت نامه تهیه شده در ایران رو حتما به ترکی ترجمه میکنن

آره من هم دیده بودم اون درلترجمرو
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، zohre02 ، sce ، پرستوی مهاجر ، azar1348
(2013-07-27 ساعت 08:50)pooya.n نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 01:20)nikan_sh نوشته:  ایروان سه شنبه Smile
آر یو ردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یاپ
وی آر ردی... Tongue
نيکان جان! وی آر کامپیلیتلی ردی بات ...
خواهشن هر چی پیش بینی کردی نشده این یه بار رو مردونگی کن پیش بینی نکن شاید یه خبری بشه Big Grin
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، zohre02 ، Biz Biz ، sce ، joody ، kian_mousapour ، azar1348 ، roeentan
برای جلوگیری از “پس رفت” ، “پس باید رفت”
هر “چاله ای” ، “چاره ای” به من آموخت!
امیدوار باشین همه کلیر خواهند شد.....
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
وقتي تو زندگي به يک در بزرگ رسيدي نترس و نا اميد نشو... چون اگه قرار بود در باز نشه جاش ديوار ميذاشتن...
نگو: شب شده است...: بگو صبح در راه است.
موفق باشید
***2013AS5 /تعداد4/آنکارا/30می پایان انتظار/مقصد:تگزاس/چیزی رو که دوست داری بدست بیار و الا مجبوری چیزی رو که بدست آوردی دوست داشته باشی
(2013-07-27 ساعت 10:16)مهرنگار نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 10:04)setareh2013 نوشته:  دوستان نمیخوام ناامیدتان بکنم ولی به نظر میاد در ماه می تحولی رخ داده و کسانی که در آنکارا و ایروان و ابوظبی از 15 می به بعد مصاحبه داشتند و کلیرنس خوردند دیگه کسی ویزا نگرفته.
شاید ظرفیت 50 هزار نفر در حال پر شدن است و فقط کسانی که صد درصد مطمئن هستند ویزای یکضرب می گیرن. کسانی که یک درصد شک روشون هست برگه AP می گیرن بدون اتمام پروسه...
1. آیا کسی را سراغ دارید که بعد از 15 می مصاحبه کرده و پروسه AP وی تمام شده باشد؟ (به استثنای ویزای یکضرب)
2. آیا این موضوع فقط در مورد ایرانی هاست؟ از ملیتهای دیگر خبری دارید؟ ملیتهای دیگه سایتی مثل منتظرسرا دارند؟

این نمی تونه دلیل باشه... من فکر میکنم به دلیل طول کشیدن پروسه تحقیقات امسال خیلی ها دیر کلیر خوردن و دارن میخورن که یکشون من و همسرمیم که تازه بعد از چهار ماه همسرم آپدیت شده.. و اگه دقت کنید تازه رفتن روی مارچی ها.. من فکر میکنم هر چه جلو بریم سفارتخانه ها به محض گرفتن جواب از مقامات مرکز پروسه کارشون رو سرعت خواهند داد.. پس نگران نباشید.. به نظر من بغیر از موردهای استثنایی همه کلیر خواهند شد..

ستاره جون فکرنمیکنید اگرسهمیه ویزاهاتموم شده باشه سفارت که مغزخرنخورده باز وقت برای مصاحبه برای تعدادی دیگه درماههای بعدی بده
پس مثل اسمتون بدرخشید دراین تاپیک و اینجاروباحرفهایی به گرمی گدازه های آتشفشان گرم کنیدوامیدبدید
(2013-07-27 ساعت 04:33)zanganeh نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 19:44)irn22 نوشته:  [quote='frhad20' pid='382146' dateline='1374851235']
سلام خسته نباشید اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
من برنده 2013 هستم که در هفته دوم جولای مصاحبه داشتم و در سفارت به دلیل اینکه در زمان ثبت نام اولیه لاتاری نام فرزندم را ثبت نکرده بودم کیس ما را رد کردند که به KCC و سفارت ایمیل زدم به این شرح:
قبل از اینکه زمان مصاحبه برسه چند بار به شما ( KCC ) میل زدم و پرسیدم که آیا کیس من نقصی دارد یا نه اما هر بار شما ( KCC) جواب دادید که تاریح تولدتون match نیست من هم تاریخ تولد را دوباره میفرستادم ولی هیچوقت نگفتید که فرزندتونو ثبت نام نکردید حالا به همین دلیل کیس من را باطل میکنید اگه کیس من باطل بود چرا نامه دوم برای من فرستادید با اطلاعات صحیح و من متحمل این هزینه سنگین بشم که در آخر کیس را باطل اعلام کنید .
اکنون در پاسخ نامه ما KCC این جواب را فرستاده:
Thank you for your inquiery.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
یعنی اینکه :
اطلاعاتی که تهیه کردید با کیس شما match نیست لطفاً درخواستتون را به همراه اطلاغات صحیح مجدداً به KCC ارسال نمایید تا بتواند به درستی کمکتون کنه.
1- چه اطلاعاتی را باید بفرستم ؟ آیا منظورشون فرم اولیه لاتاری است که الآن موجود نمیباشد؟ آیا باید فرم را دستی بنویسم و براشون بفرستم؟
2- من که فرمهای 230 و 122 را درست براشون فرستادم یعنی دوباره باید پست کنم یا ایمیل بدم؟ با توجه به اینکه فرصت چندانی ندارم.
لطفاً راهنمایی کنید.

--------------------------------------------------------------------------------
موقع ارسال ایمیل مشخصات خودتون بالای ایمیل وارد کردید ؟
سلام دوست من.
ايا در روز مصاحبه از شما نفري 330 دلار رو گرفتند يا نه و يا به عبارت ديگه ايا پرداخت كرديد و پول رو نگهداشتند يا به شما برگردودند؟
[/quo
به kcc ایمیلبزنید و سوال کنید که فرمها را دوباره پر کنم و بفرستم؟
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، zohre02 ، azar1348
من دريافته ام که جاده اي به خوشبختي وجود ندارد بلکه
خوشبختي خود همان جاده است.
خوشبختي يک سفر است نه يک هدف.
بهترين زمان براي خوشبختي همين حالاست.
شاد زندگي کن و از لحظه هاي زندگيت لذت ببر
-- شاد بودن تنها انتقامی ست که می توان از زندگی گرفت
ارنستو چه گوارا
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-07-27 ساعت 10:16)مهرنگار نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 10:04)setareh2013 نوشته:  دوستان نمیخوام ناامیدتان بکنم ولی به نظر میاد در ماه می تحولی رخ داده و کسانی که در آنکارا و ایروان و ابوظبی از 15 می به بعد مصاحبه داشتند و کلیرنس خوردند دیگه کسی ویزا نگرفته.
شاید ظرفیت 50 هزار نفر در حال پر شدن است و فقط کسانی که صد درصد مطمئن هستند ویزای یکضرب می گیرن. کسانی که یک درصد شک روشون هست برگه AP می گیرن بدون اتمام پروسه...
1. آیا کسی را سراغ دارید که بعد از 15 می مصاحبه کرده و پروسه AP وی تمام شده باشد؟ (به استثنای ویزای یکضرب)
2. آیا این موضوع فقط در مورد ایرانی هاست؟ از ملیتهای دیگر خبری دارید؟ ملیتهای دیگه سایتی مثل منتظرسرا دارند؟

این نمی تونه دلیل باشه... من فکر میکنم به دلیل طول کشیدن پروسه تحقیقات امسال خیلی ها دیر کلیر خوردن و دارن میخورن که یکشون من و همسرمیم که تازه بعد از چهار ماه همسرم آپدیت شده.. و اگه دقت کنید تازه رفتن روی مارچی ها.. من فکر میکنم هر چه جلو بریم سفارتخانه ها به محض گرفتن جواب از مقامات مرکز پروسه کارشون رو سرعت خواهند داد.. پس نگران نباشید.. به نظر من بغیر از موردهای استثنایی همه کلیر خواهند شد..

دوست عزیز منم هفته اول مارچ مصاحبه داشتم اما از اپدیت هیچ خبری نیست. امیدوارم که حرف شما درست باشه و نوبت ما هم شده باشه.
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، babak_1363 ، yalda91 ، mehrana ، azar1348 ، Alirezaa2013
(2013-07-26 ساعت 23:13)joody نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 23:01)dolood نوشته:  سلام امیر مهاجر نازنین داداش به این میل IranIVyerevan@state.gov باید بزنم واسه پیگیری وضعیت کلیرنسم؟ نوشتن نامه فرمت خاصی داره مثل اینکه اول کیس نامبر بعد نام و.......یا نه؟ می شه جواب بدید؟ لانلی گل جوابمو داد اما چون آنکارا فرق داره گفت از شما بپرسم.

اول كيس نامبر و بعد تاريخ تولد رو بنويسين و نام خودتون رو داخل ايميل . به شكل زير:
Case nomber:
Date of birth:

ببخشید میشه ایمیل آنکار رو برای پیگیری کلیرنس بدید؟ و اینکه آیا لازم هست که ایمیل بزنم؟

تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، zohre02 ، azar1348
دوستان
اصلا فکر منفی نکنین
هممون کلیر میشیم به امید خدا
اصلا ...
اگه کلیر نشدین
من اسمم رو عوض میکنم میزارم امیر مهاجر!!!!!!!!!!!!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان