موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز مهاجرسرا,
امیدوارم هر چه زودتر انتظار هممون به سر برسه. من بعد از بازگشت از مصاحبه پاسپورتم را بدلیل تاریخ انقضا عوض کردم . به نظر شما این مساله مشکلی در دریافت ویزا بعد از کلیرنسم ایجاد می کنه؟ یکی از دوستان گفته بود که باید اطلاعات در CSC دوباره ویرایش بشه . من سعی کردم اینکار را انجام بدم ولی شماره پاس و نام و نام خانوادگی غیر قابل ویرایش بود اگر چه بقیه ی اطلاعات را می شد ویرایش کرد. به نظر شما اصلا اینکار لازمه؟ یا بردن پاس قدیم و جدید بسنده می کنه؟ و اگه ویرایش لازمه , می شه لطف کنید بگید چطوری؟ پیشاپیش از راهنماییتون ممنون[/align][/code]
CaseNumber: 2013AS00007XXX
رویت قبولی: 3 May
ارسال مدارک: 25 May
زمان مصاحبه: نیمه ی اول jun
سفارت: آنکارا
نتیجه: PINK
مقصد: TX, USA
پرواز را بخاطر بسپار
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-27 ساعت 13:38)linuxer نوشته: (2013-07-27 ساعت 10:16)مهرنگار نوشته: (2013-07-27 ساعت 10:04)setareh2013 نوشته: دوستان نمیخوام ناامیدتان بکنم ولی به نظر میاد در ماه می تحولی رخ داده و کسانی که در آنکارا و ایروان و ابوظبی از 15 می به بعد مصاحبه داشتند و کلیرنس خوردند دیگه کسی ویزا نگرفته.
شاید ظرفیت 50 هزار نفر در حال پر شدن است و فقط کسانی که صد درصد مطمئن هستند ویزای یکضرب می گیرن. کسانی که یک درصد شک روشون هست برگه AP می گیرن بدون اتمام پروسه...
1. آیا کسی را سراغ دارید که بعد از 15 می مصاحبه کرده و پروسه AP وی تمام شده باشد؟ (به استثنای ویزای یکضرب)
2. آیا این موضوع فقط در مورد ایرانی هاست؟ از ملیتهای دیگر خبری دارید؟ ملیتهای دیگه سایتی مثل منتظرسرا دارند؟
این نمی تونه دلیل باشه... من فکر میکنم به دلیل طول کشیدن پروسه تحقیقات امسال خیلی ها دیر کلیر خوردن و دارن میخورن که یکشون من و همسرمیم که تازه بعد از چهار ماه همسرم آپدیت شده.. و اگه دقت کنید تازه رفتن روی مارچی ها.. من فکر میکنم هر چه جلو بریم سفارتخانه ها به محض گرفتن جواب از مقامات مرکز پروسه کارشون رو سرعت خواهند داد.. پس نگران نباشید.. به نظر من بغیر از موردهای استثنایی همه کلیر خواهند شد..
دوست عزیز منم هفته اول مارچ مصاحبه داشتم اما از اپدیت هیچ خبری نیست. امیدوارم که حرف شما درست باشه و نوبت ما هم شده باشه.
نوبت ما هم شده .. نگران نباشین...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-27 ساعت 15:33)kɪŋ نوشته: (2013-07-27 ساعت 14:21)Mehrdadordi نوشته: مديران محترم سايت خسته نباشين
اكر ممكنه سايت منتظر سرا(انكارا)ا رو به روز رساني كنين ..رو تاريخ ١٩ جولاي مونده هنوز
)..
مهرداد جان منتظرسرا فقط اعضای خودش رو میشناسه. آخرین تاریخ آپدیت برای آخرین نفر کلیر شده تو لیست منتظرسراست که اتوماتیک هست و دستی تاریخی اونجا تایپ نشده.
راستی سختت نیست هر پستی از من میخوای بخونی باید کلیک کنی که برات نمایش بده؟ یا میخوای من نتونم بهت پیام خصوصی بدم کلک؟ 
(2013-07-27 ساعت 15:03)sce نوشته: تبریک بگیم یا نگیم ؟
واسه اول هفته بچه ها آرزوی موفقیت کنیم یا نه ؟
چیکار کنیم ؟بنویسم پست موقت ؟یا شاید هم بهتر باشه از سیس بگیم ؟نه.حس سیس نیست.
خلاصه چی بگیم ؟
امیر جان تبریک.نصفه کلیر شدنت هم واسه ما قشنگه داداش.دو سه روزه دارم با خودم کلنجار میرم که تبریک بگم یا نه ؟والا به خدا.می ترسیم.
فضای اینجا بدجور حکومت نظامی شده.البته جسارت به عزیزانی که زحمت می شکن و پست های غیر مفید مثل اینرو پاک می کنن نباشه ها.کلا می گم.به نظرم یکی از دلایلی که بچه های کلیر شده ترجیح می دن فقط پست هارو لایک کنن همینه.والا به غرعان من که می ترسم چیزی بنویسم.جدی می گما.از همون قدیم هم همیشه از ناظم و مدیر مدرسه حساب می بردم.به جون داداش امیر راست می گم.
بابا بزارین مثل قدیما دور همدیگه جمع بشیم.آخرش که به سلامتی همه رفتن دیار غربت بیاین یه قفل گنده قرمز بزنین درش و خلاص.بعدش هم با خیال راحت بشینن این پست های اضافی رو پاک کنن.این پست هم حتما پاک کنن.
(((پست غیر موقت))).
موفق باشین.
sce جان کم لطفی میکنی. یک بار هم یه متلکی بهمون گفتی به رومون نیاوردیم. نگی نگفتم، آب رفتن پستها برای آیندگان رو میگم.
مثلا همین پستی که گذاشتی جزو پستهای پاک شدنی نیست.
من مخالف بودم که مدیرا بیان بگن که دارند پاکسازی میکنند. چون برداشت اشتباه شد متأسفانه. البته جز این هم انتظار نمیره.
مدیرا دارند پستهایی رو عدم تأیید میکنند که اگه دست خود شما هم بدن قطعا همین کارو میکنی. ولی اعلام عمومیش اینجا باعث شد که یه عده جبهه بگیرند در برابر این عمل. یک عده بترسند و خوف کنند و یک عده هم مثل من کارم سختتر بشه که بتونم جو بوجود آمده رو آروم کنم.
خلاصه نگران نباش. مدیرا لولو خرخره نیستند. والا مثل خود شماهان. فقط چون از خودشون انرژی زیادی متساعد میکردند افتادن تو دام تیم مدیریت مهاجرسرا برای اضافه کاری و زحمت مضاعف.
اصلا هم مثل ناظم و مدیر مدرسه نیستند.
اصلا هم دلشون نمیخواد از بچهها جدا باشند.
اگر بچهها در مقابلشون جبهه بگیرند یا عقب بکشند یا بترسند یا احترام بیش از حد بذارند، دلشون میشکنه، معذب میشن، ...
من از شما توقع دارم جور دیگری به موضوع نگاه کنید. نه اینجوری که الان نگاه میکنید.
امیر جان
بابت تمام زحماتی که شما و دیگر مدیران می کشید سپاسگذارم .انشا الله خداوند مزد زحمات شما را با کلیر شدنتون بدهد.
2013AS89XX-آنکار_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
رتبه:
3
1 تشکر در 0 ارسال
2013-07-27 ساعت 16:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-27 ساعت 16:20 توسط zavosh.)
این موضوع مدیکال و اعتبار مصاحبه , کلیرنس هم ماجرائی است. خیلی دلم میخواد یک ایمیل بزنم به وزرات امورخارجه ا م ر ی ک ا و بگم آقایون این چه سیستمیه؟
مگه همه این سفارت ها طبق یک استاندارد کلی تعیین شده توسط وزرات خارجه نباید کار کنه؟ پس این چه سیستمیه؟ یک سفارت ویزا را از تاریخ مدیکال میزنه یکیدیگه از تاریخ تحویل!!!!!!
اینهم که از وضعیت کلیرنس هاتون.چند هزار نفر و اسیر کردید,پول ویزا هم جلو جلو گرفتید بعدش هم ما هنوز خدا خدا میکنیم کی اسممون در بیاد بریم. به این میگن سیاست. politics
یک مثل هست که میگه»
What is Politics?: in a way to tell someone to go to hell that he looks forward to the Journey.
حالا شده حکایت ما.مشتاق که هیچی بیتاب رفتن هستم.همین آلان
جالبه نه؟
--------------------------------------------------------------------------------
2013AS00005xxx •
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
امیر خان ما رو ستاره دار نمیکنید؟من فردا میرم آنکارا و هفته بعد برمیگردم میخواهم برم داد و قال کنم که یعنی چی شوهرم کلیر شده و من هنوز هیچی؟والله بخدا من از خونه هم بیرون نمیرم 15 ماهه پشت کامپیوترم و تو مهاجرسرا وخدا رو چی دیدی شاید دلشون سوخت مال منم دادند. دوستان عاجزانه میخوام برام دعا کنید کارم تموم شه دیگه ریخت آنکارا رو نبینم
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز بله 330 دلار را گرفتند و پس ندادند. در ابتدای نامه مشخصات را
نوشتم
کیس نامبر: 90xx زمان مصاحبه: هفته دوم جولای محل مصاحبه: آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر