2013-07-27 ساعت 17:22
(2013-07-27 ساعت 15:48)shiraz2013 نوشته:(2013-07-27 ساعت 15:33)kɪŋ نوشته:(2013-07-27 ساعت 14:21)Mehrdadordi نوشته: مديران محترم سايت خسته نباشيناكر ممكنه سايت منتظر سرا(انكارا)ا رو به روز رساني كنين ..رو تاريخ ١٩ جولاي مونده هنوز
)..
مهرداد جان منتظرسرا فقط اعضای خودش رو میشناسه. آخرین تاریخ آپدیت برای آخرین نفر کلیر شده تو لیست منتظرسراست که اتوماتیک هست و دستی تاریخی اونجا تایپ نشده.
راستی سختت نیست هر پستی از من میخوای بخونی باید کلیک کنی که برات نمایش بده؟ یا میخوای من نتونم بهت پیام خصوصی بدم کلک؟
(2013-07-27 ساعت 15:03)sce نوشته: تبریک بگیم یا نگیم ؟
واسه اول هفته بچه ها آرزوی موفقیت کنیم یا نه ؟
چیکار کنیم ؟بنویسم پست موقت ؟یا شاید هم بهتر باشه از سیس بگیم ؟نه.حس سیس نیست.
خلاصه چی بگیم ؟
امیر جان تبریک.نصفه کلیر شدنت هم واسه ما قشنگه داداش.دو سه روزه دارم با خودم کلنجار میرم که تبریک بگم یا نه ؟والا به خدا.می ترسیم.
فضای اینجا بدجور حکومت نظامی شده.البته جسارت به عزیزانی که زحمت می شکن و پست های غیر مفید مثل اینرو پاک می کنن نباشه ها.کلا می گم.به نظرم یکی از دلایلی که بچه های کلیر شده ترجیح می دن فقط پست هارو لایک کنن همینه.والا به غرعان من که می ترسم چیزی بنویسم.جدی می گما.از همون قدیم هم همیشه از ناظم و مدیر مدرسه حساب می بردم.به جون داداش امیر راست می گم.
بابا بزارین مثل قدیما دور همدیگه جمع بشیم.آخرش که به سلامتی همه رفتن دیار غربت بیاین یه قفل گنده قرمز بزنین درش و خلاص.بعدش هم با خیال راحت بشینن این پست های اضافی رو پاک کنن.این پست هم حتما پاک کنن.
(((پست غیر موقت))).
موفق باشین.
sce جان کم لطفی میکنی. یک بار هم یه متلکی بهمون گفتی به رومون نیاوردیم. نگی نگفتم، آب رفتن پستها برای آیندگان رو میگم.
مثلا همین پستی که گذاشتی جزو پستهای پاک شدنی نیست.
من مخالف بودم که مدیرا بیان بگن که دارند پاکسازی میکنند. چون برداشت اشتباه شد متأسفانه. البته جز این هم انتظار نمیره.
مدیرا دارند پستهایی رو عدم تأیید میکنند که اگه دست خود شما هم بدن قطعا همین کارو میکنی. ولی اعلام عمومیش اینجا باعث شد که یه عده جبهه بگیرند در برابر این عمل. یک عده بترسند و خوف کنند و یک عده هم مثل من کارم سختتر بشه که بتونم جو بوجود آمده رو آروم کنم.
خلاصه نگران نباش. مدیرا لولو خرخره نیستند. والا مثل خود شماهان. فقط چون از خودشون انرژی زیادی متساعد میکردند افتادن تو دام تیم مدیریت مهاجرسرا برای اضافه کاری و زحمت مضاعف.
اصلا هم مثل ناظم و مدیر مدرسه نیستند.
اصلا هم دلشون نمیخواد از بچهها جدا باشند.
اگر بچهها در مقابلشون جبهه بگیرند یا عقب بکشند یا بترسند یا احترام بیش از حد بذارند، دلشون میشکنه، معذب میشن، ...
من از شما توقع دارم جور دیگری به موضوع نگاه کنید. نه اینجوری که الان نگاه میکنید.
امیر جان
بابت تمام زحماتی که شما و دیگر مدیران می کشید سپاسگذارم .انشا الله خداوند مزد زحمات شما را با کلیر شدنتون بدهد.
امير جان عزيز ، بيش از اين منو شرمنده نكن
قبلا از جانب من كلي واست زحمت تراشيده شده ... با اين سرشلوغي هم كه داري ادم روش نميشه بيام خصوصي بذاره
)ارادت?

با همه این صحبتها امیدواریم کسی منتظر نماندو همگی کلیر شویم دوستان