کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-27 ساعت 15:48)shiraz2013 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 15:33)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 14:21)Mehrdadordi نوشته:  مديران محترم سايت خسته نباشين Smile اكر ممكنه سايت منتظر سرا(انكارا)ا رو به روز رساني كنين ..رو تاريخ ١٩ جولاي مونده هنوز Smile)..

مهرداد جان منتظرسرا فقط اعضای خودش رو میشناسه. آخرین تاریخ آپدیت برای آخرین نفر کلیر شده تو لیست منتظرسراست که اتوماتیک هست و دستی تاریخی اونجا تایپ نشده.
راستی سختت نیست هر پستی از من میخوای بخونی باید کلیک کنی که برات نمایش بده؟ یا میخوای من نتونم بهت پیام خصوصی بدم کلک؟ Big Grin

(2013-07-27 ساعت 15:03)sce نوشته:  تبریک بگیم یا نگیم ؟
واسه اول هفته بچه ها آرزوی موفقیت کنیم یا نه ؟
چیکار کنیم ؟بنویسم پست موقت ؟یا شاید هم بهتر باشه از سیس بگیم ؟نه.حس سیس نیست.
خلاصه چی بگیم ؟
امیر جان تبریک.نصفه کلیر شدنت هم واسه ما قشنگه داداش.دو سه روزه دارم با خودم کلنجار میرم که تبریک بگم یا نه ؟والا به خدا.می ترسیم.
فضای اینجا بدجور حکومت نظامی شده.البته جسارت به عزیزانی که زحمت می شکن و پست های غیر مفید مثل اینرو پاک می کنن نباشه ها.کلا می گم.به نظرم یکی از دلایلی که بچه های کلیر شده ترجیح می دن فقط پست هارو لایک کنن همینه.والا به غرعان من که می ترسم چیزی بنویسم.جدی می گما.از همون قدیم هم همیشه از ناظم و مدیر مدرسه حساب می بردم.به جون داداش امیر راست می گم.
بابا بزارین مثل قدیما دور همدیگه جمع بشیم.آخرش که به سلامتی همه رفتن دیار غربت بیاین یه قفل گنده قرمز بزنین درش و خلاص.بعدش هم با خیال راحت بشینن این پست های اضافی رو پاک کنن.این پست هم حتما پاک کنن.
(((پست غیر موقت))).
موفق باشین.

sce جان کم لطفی میکنی. یک بار هم یه متلکی بهمون گفتی به رومون نیاوردیم. نگی نگفتم، آب رفتن پستها برای آیندگان رو میگم.
مثلا همین پستی که گذاشتی جزو پستهای پاک شدنی نیست.
من مخالف بودم که مدیرا بیان بگن که دارند پاکسازی میکنند. چون برداشت اشتباه شد متأسفانه. البته جز این هم انتظار نمیره.
مدیرا دارند پستهایی رو عدم تأیید میکنند که اگه دست خود شما هم بدن قطعا همین کارو میکنی. ولی اعلام عمومیش اینجا باعث شد که یه عده جبهه بگیرند در برابر این عمل. یک عده بترسند و خوف کنند و یک عده هم مثل من کارم سخت‌تر بشه که بتونم جو بوجود آمده رو آروم کنم.
خلاصه نگران نباش. مدیرا لولو خرخره نیستند. والا مثل خود شماهان. فقط چون از خودشون انرژی زیادی متساعد میکردند افتادن تو دام تیم مدیریت مهاجرسرا برای اضافه کاری و زحمت مضاعف.
اصلا هم مثل ناظم و مدیر مدرسه نیستند.
اصلا هم دلشون نمیخواد از بچه‌ها جدا باشند.
اگر بچه‌ها در مقابلشون جبهه بگیرند یا عقب بکشند یا بترسند یا احترام بیش از حد بذارند، دلشون میشکنه، معذب میشن، ...
من از شما توقع دارم جور دیگری به موضوع نگاه کنید. نه اینجوری که الان نگاه میکنید.

امیر جان
بابت تمام زحماتی که شما و دیگر مدیران می کشید سپاسگذارم .انشا الله خداوند مزد زحمات شما را با کلیر شدنتون بدهد.

امير جان عزيز ، بيش از اين منو شرمنده نكن Smile قبلا از جانب من كلي واست زحمت تراشيده شده ...
با اين سرشلوغي هم كه داري ادم روش نميشه بيام خصوصي بذاره Smile)ارادت?
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid382456
امیر خان مدیرها می تونن پست خودشون رو هم لایک کنن!
فکر کنم خیلی ذهتنون درگیر کلیرنسه
کلیر میشید امریکا هم میرید
آسمان همه جا همین رنگ است
نه غل... می کنه همین رنگ باشه اینهمه سختی داریم تحمل میکنیم که بریم ببینیم اونجا هم آسمان آبیه من یکی که مطمئن هستم اونجا آسمونش خیلی آبی اصلا هر چی که هست از اینجا خیلی خوشرنگتره چمنشم خیلی سبزتره خیابوناشم خیلی تمیز ترهSmile
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-07-27 ساعت 17:30)usa lover نوشته:  امیر خان مدیرها می تونن پست خودشون رو هم لایک کنن!
فکر کنم خیلی ذهتنون درگیر کلیرنسه
کلیر میشید آمریکا هم میرید
آسمان همه جا همین رنگ است
نه غل... می کنه همین رنگ باشه اینهمه سختی داریم تحمل میکنیم که بریم ببینیم اونجا هم آسمان آبیه من یکی که مطمئن هستم اونجا آسمونش خیلی آبی اصلا هر چی که هست ازین اینجا خیلی خوشرنگتره چمنشم خیلی سبزتره خیابوناشم خیلی تمیز ترهSmile

فشار کلیرنسه! دوره آخر الزمونه (آخرای انتظاره) از نشانه‌هاشم یکی اینه که امیر مهاجر پست خودشو لایک میکنه. به خودش رتبه میده. اصلا یه وضعی! آدم خوف میکنه!
ولی جدی روز به روز بیشتر ایمان پیدا میکنم که لقبی که براتون گذاشتم برازنده است. Wink
(2013-07-27 ساعت 11:56)daad نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 11:35)amjad نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 11:15)SK89 نوشته:  بچه ها من نیاز فوری به معرفی مترجم ترک دارم که 2-3 ساعته وکالتنامه پست را ترجمه کنه کسی میدونه؟
دوست گرام
کجای برگه ثبت نام PTTزده شما حتما وکالت نامه لازم دارید؟ فکر میکنم کپی پاسپورت و ارائه اصل کارت شناسائی اعضاء خانواده بالای 18 سال کفایت میکنه ، مگر اینکه شما از اعضاء خانواده اون کیس نباشید!در این صورت وکالتنامه نیاز دارین- من روبروی سفارت دار الترجمه دیدم وکالت نامه تهیه شده در ایران رو حتما به ترکی ترجمه میکنن

آره من هم دیده بودم اون درلترجمرو
ممنون از لطفتون پست عدلیه سرا سختگیره میگه هر کس باید خودش بیاد ویزاشو بگیره چون انگلیسی هم بلد نیستند مجبوریم وکالتنامه ترکی ببریم البته گاهی وقتهام راه میان به هر حال من از همسرم وکالت گرفتم و دادم یک دارالترجمه توی خ فرصت 50 تومن گرفت 3-4 ساعته بهم داد البته فقط با مهر دارالترجمه.
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، b_argi ، lonelyman ، amir82 ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-07-27 ساعت 17:08)سمیرا صدیقی نوشته:  سلام به دوستان عزیزم از همه برای تبریک گفتن ستاره دار شدن کیسمون تشکر میکنم ما روزی که مصاحبه داشتیم افسر گفت من (برنده اصلی کیس)با 2 فرزندم ویزامون اماده هست هفته گذشته بعد از چند ایمیل زدن بنده لطف کردن جواب دادن ویزای من و فزرزندان اماده هست فقط همسرم نیاز به بررسی دارد (از اول هم مال من اماده بود)البته جای امیدواری هست ولی میخواستم بگم سفارت ابوظبی هنوز در خواب هست در ضمن با برندگان اصلی کیس مشکلی ندارد مشکل همراهان هستند:Coolبا همه این صحبتها امیدواریم کسی منتظر نماندو همگی کلیر شویم دوستانTongue

ضمن تبریک عرض کنم خدمتتون من همراهم و خانم ولی کلیر نشدم و دارم میرم ویزای همسر و بچه ام رو بگیرم
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: amairmonre ، babak_1363 ، b_argi ، soruosh ، lonelyman ، negar_karimi6 ، zohre02 ، Alirezaa2013
این چه وضعیتی امسال به خدا با این اعصاب بلا تکلیفی همش با شوهرم دعوا داریم تا خوشی این لاتاری رو اعصاب زندگی ها تاثیر گذاشته
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
این چه وضعیتیه این اعتظار اعصاب نذاشته بلاتکلیفی داره دیگه هر روز با این اعصاب داریم دعوا میکنیم تو زندگیه زناشویی
اخه خدا جواب دل همرو بدهSad
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
(2013-07-27 ساعت 14:41)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 13:49)Aida.s نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 23:13)joody نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 23:01)dolood نوشته:  سلام امیر مهاجر نازنین داداش به این میل IranIVyerevan@state.gov باید بزنم واسه پیگیری وضعیت کلیرنسم؟ نوشتن نامه فرمت خاصی داره مثل اینکه اول کیس نامبر بعد نام و.......یا نه؟ می شه جواب بدید؟ لانلی گل جوابمو داد اما چون آنکارا فرق داره گفت از شما بپرسم.

اول كيس نامبر و بعد تاريخ تولد رو بنويسين و نام خودتون رو داخل ايميل . به شكل زير:
Case nomber:
Date of birth:

ببخشید میشه ایمیل آنکار رو برای پیگیری کلیرنس بدید؟ و اینکه آیا لازم هست که ایمیل بزنم؟
دوست عزیز اگر به 90 روز داری نزدیک میشی ایمیل بزن
از گوگل توی سایت زیر برو
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

روی خط اول کلیک کن در جدولی که باز میشه مشخصاتتو پر کن و برای subject هم گزینه دوم را انتخاب کن بعد در کادر خالی متنتو تایپ کن و بعد از نوشتن کدهای امنیتی submit را بزن سوالی بود در خدمتم Wink

یک دنیا ممنون از پاسخ کاملتون ، من میخوام ازشون بپرسم که چرا اصلا شماره کیس من تو سایت سفارت نیومده هنوز؟ آیا این یعنی اینکه هنوز روز کیس من کاری صورت نگرفته؟

این مسئله نرمال هستش؟؟ یا نگران کننده؟ الان حدودا 45 روز از مصاحبه ما گذشته

(2013-07-27 ساعت 19:06)Aida.s نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 14:41)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 13:49)Aida.s نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 23:13)joody نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 23:01)dolood نوشته:  سلام امیر مهاجر نازنین داداش به این میل IranIVyerevan@state.gov باید بزنم واسه پیگیری وضعیت کلیرنسم؟ نوشتن نامه فرمت خاصی داره مثل اینکه اول کیس نامبر بعد نام و.......یا نه؟ می شه جواب بدید؟ لانلی گل جوابمو داد اما چون آنکارا فرق داره گفت از شما بپرسم.

اول كيس نامبر و بعد تاريخ تولد رو بنويسين و نام خودتون رو داخل ايميل . به شكل زير:
Case nomber:
Date of birth:

ببخشید میشه ایمیل آنکار رو برای پیگیری کلیرنس بدید؟ و اینکه آیا لازم هست که ایمیل بزنم؟
دوست عزیز اگر به 90 روز داری نزدیک میشی ایمیل بزن
از گوگل توی سایت زیر برو
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

روی خط اول کلیک کن در جدولی که باز میشه مشخصاتتو پر کن و برای subject هم گزینه دوم را انتخاب کن بعد در کادر خالی متنتو تایپ کن و بعد از نوشتن کدهای امنیتی submit را بزن سوالی بود در خدمتم Wink

یک دنیا ممنون از پاسخ کاملتون ، من میخوام ازشون بپرسم که چرا اصلا شماره کیس من تو سایت سفارت نیومده هنوز؟ آیا این یعنی اینکه هنوز روز کیس من کاری صورت نگرفته؟

این مسئله نرمال هستش؟؟ یا نگران کننده؟ الان حدودا 45 روز از مصاحبه ما گذشته

دوست عزیز ناراحت نباش ما هم الان 94 روز از مصاحبمون میگذره بدونه حتی یک آپدیت خونسرد باش و صبر داشته باش انشالله به زودی همرو کلیر می کنن Shy
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-07-27 ساعت 18:27)gole shabbo نوشته:  این چه وضعیتی امسال به خدا با این اعصاب بلا تکلیفی همش با شوهرم دعوا داریم تا خوشی این لاتاری رو اعصاب زندگی ها تاثیر گذاشته

گل شب بوی عزیز مهاجرت کردن که کار ساده ای نیست شما حساب کن اگه بخوای از تویه شهر تو ایران بری یه شهر دیگه چقدر باید دردسر بکشی حالا ما که میخوایم بریم یه قاره دیگه پس هم شما وهم همسر گرامیتون باید صبور باشین این سفر انتظار /خستگی /بیخوابی / استرس/دوری / ومخارج وهزینه های خودشو داره پس شما وهمه دوستان باید خیلی صبور باشید انشااله که هرچه زودتر همه دوستان به انچه میخوان برسن

(2013-07-27 ساعت 18:34)gole shabbo نوشته:  این چه وضعیتیه این اعتظار اعصاب نذاشته بلاتکلیفی داره دیگه هر روز با این اعصاب داریم دعوا میکنیم تو زندگیه زناشویی
اخه خدا جواب دل همرو بدهSad
با سلام
ضمن اینکه نفهمیدم تبریک وتشکر برا این پست چه مناسبتی داره!یعنی دوستانی که تشکر کردن این شرایطو تجربه کردن؟شایدم همدردی
خدمت شما دوست گرام توصیه میکنم ضمن حفظ آرامش و تصمیم گیری درست در این مواقع(که بیشتر مشاجرات زناشوئی ممکن به این دلیل باشه که طرفین تصمیم همدیگر رو زیر سوال میبرن)به فکر این باشید که در امریکا باید پشت هم باشید و مهر همدیگر رو بیشتر در دل بپرورونید . اونجا جای مشاجره وقهر کردن نیست جای دست به دست هم دادن و همدلی.
جای ما کیسای خانوادگی بودید چه کار میکردید.
من از سال 2002 تا الان منتظرم!!!!!!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
من که هیچ کدوم از بچه های 2013 رو نمیشناسم و باهاشون دم خور نبودم چند نفری رو میشه از تعریف بقیه دوستان شناخت و به عقبشون پی برد.
الان چند وقتی کارم شده چک کردن این تاپیک . قبلا از هورا های بچه ها به وجد می اومدم و امیدوار میشدم انرژی میگرفتم.
الانم همینه اگه ببینم کسی کلیر شده خوشحال میشم اما با این سوز نامه هایی که دوستان مینویسن جدا نا امید میشم. یکی از دوستان که اشاره کرده با همسر 24ری دوا داریم! الان پس من چی باید بگم که هنور فرم ها رو نفرستادم Sad وقتی با این پستا به ادامه راه خودم نگاه میکنم واقعا نا امید میشم ، کار خودم گیره عجیب تو آن پاسم غصه شما رو هم باید بخورم ؟!!!
مطمعنا سفارت اینقد بیکار نیس که بیاد این پست های شما رو بخونه ، و دلش براتون بسوزه ، پس بیاید از این پستا دست بردارید و + فکر کنید Smile بزنید و امیدوار باشید بزارید ما هم تو خیال خودمون خوش باشیم. این نوشته های شما پالس منفی میفرسته!!! رو مخه
امشب شب خوبیه واسه اینکه حرفاتون رو اون کسی باید بشنوه، بشنوه .... از مدیرا و بقیه دوستان با پست ها کاری ساخته نیس و به کلیر شما کمک نمیکنه . امشبو دریابید که از دست ندید. لازم به انجام اعمال مرسوم نیست . دلتون رو صاف کنید و همین چیزایی که اینجا منویسید به خودش بگید اگه از ته دل بخوای.
ما جدیدیا به شما نگاه میکنیم و یه جورایی الگومون شمایید غم نامه ننویسید.
من برای همتون آرزوی خوب میکنم و برای همتون دعا میکنم به خواسته هاتون برسید.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(2013-07-27 ساعت 18:27)gole shabbo نوشته:  این چه وضعیتی امسال به خدا با این اعصاب بلا تکلیفی همش با شوهرم دعوا داریم تا خوشی این لاتاری رو اعصاب زندگی ها تاثیر گذاشته
عزیزم مثل من بفرستش مسافرت ومدتی برای خودت زندگی کن هم مزه برنده شدن تولاتاریومیفهمی هم کمتربه کلیرشدن فکرمیکنی
من که امروزوقت کم اوردم برای خودم
زبان ورزش ارایشگری
(2013-07-27 ساعت 12:05)mlo نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 08:50)pooya.n نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 01:20)nikan_sh نوشته:  ایروان سه شنبه Smile
آر یو ردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یاپ
وی آر ردی... Tongue
نيکان جان! وی آر کامپیلیتلی ردی بات ...
خواهشن هر چی پیش بینی کردی نشده این یه بار رو مردونگی کن پیش بینی نکن شاید یه خبری بشه Big Grin

شرمنده این رو میگم دوست بسیار خوبم . من پیش بینی نمیکنم . من مطمئن هستم . مثل دفعات قبل که گفتم . صفحات قبل رو حتما مطالعه کن .
این پیش بینی من نیست این نیت خوب آدمایی هست که پست من رو میخونن . و انرژی مثبتب که میفرستن . شما هم این کارو بکن .
8XXX * ایروان
اندکی صبر سحر نزدیک است
سلام چند هفته دیگه تا اتمامه مدیکالم نمونده نه آپدیت شدم نه کلیر :-(
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان