کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
[عکس: 89462987810043629216.jpg]

خدایا در این شبهای قدر قدم هایی را که برایمان بر می داری. بر ما آشکار کن. تا در هایی را که به سویمان میگشایی ندانسته نبندیم.
و در هایی را که به رویمان میبندی به اصرار نگشاییم...
8XXX * ایروان
ما هم دو ماهه شدیم بسلامتی ... خدایا یه پاک کننده قوی به این سفارات عنایت بفرما...
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
عکسو دارین ؟وجدانن این بزرگتر از 2 ماهش نیست؟ پس چرا؟ چرا؟ خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
ما این اواخر با یه ایرانی 97 ساله مقیم ا م ر ی ک ا آشنا شدیم که شاید این نکاتی که میگم به درد شما هم بخوره:
1- ایشون به ما گفتن تمامی پل های پشت سرتونو خراب کنین و بیایین چون اونجا هزارویک راه واسه موندن وجود داره
2-بزرگترین معلم و عامل پیشرفت احتیاج است
3 - ا م ری ک ا جاییست که شما به هرچی بخاین خواهید رسید ولی به شرطی که بخایین
4-با ده هزار دلار(حدود 35 میلیون خودمون) اگه داشته باشین و 90 هزار دلار وام دولت با بازپرداخت 30ساله با بهره 3 درصد میده.میتونید خونه بخرید .
5-اکثر ایالات برا مهاجرین کلاس های اموزش زبان رایگان یا خیلی ارزون دارند.
6-باید بتونید یکسال اول رو تحمل کنید چون دوری از خانواده دوستان و .... مطمئنا شمارو اذیت خواهد کرد اگه بتونیید این یکسال رو تحمل کنید 50 درصد راه رو رفته اید.
و به طور کلی نمیشه از این جا تصمیم گرفت که چه کنیم بلکه تنها می توان دایره اطلاعات را بالا برد ولی در مجموع باید وارد محیط شد و کلا نباید عجله کرد به زمان نیاز داره
7-زبانتونو هر چی بهتر کنید
2013AS 65XX
من اصلاااااااااااااااااا فرصت فکرکردن به کلیرشدنونشدنمون ندارم نکنه همینجوری بامشغله کاری هام سرموگرم کنموازهمه چی عقب بمونم آخییییییی چرادروغ اصلا حاضرنیستم برای چیزی که خودم درش نقشی ندارم حتی لحظه ای یاانی انرژی بزارموروش فکرکنم فقط خداکنه چیزی روازدست ندم
نبینم کسی ناامید باشه ها.
انرژی مثبت داشته باشید. خدا خودش هوامونو داره. نگران چی هستید؟؟؟؟

البته اینم بگم خودمم امروز همچین رو کیف نبودم. بالاخره آدمیزاده و هزار فکر و خیال ولی ناراحت نباشید. این آمریکایی ها برای آبروی خودشون و ژست بشر دوستی هم که شده همه کلیر خورده های عالم مخصوصا ما ایرانی ها را به خاطر مسایلی که خودتون بهتر از من می دونید کلیر میکنند. اینو به همه شما دوستان منتظر قول میدم.
شما فقط یک در صد فکر کنید اینهمه ایرانی خدایی نکرده امسال کلیر نشن و خبر گزاری های بزرگ دنیا از جمله b بی 30 و خبر گزاری آلمان و خیلی های دیگه با مدرک متوجه این قضیه بشن. چه آبرو ریزی برای سلطان حقوق بشر دنیا اتفاق میافته؟؟؟؟؟
اصلا خودتون را ناراحت نکنید
Big Grin
Toungue 
(2013-07-27 ساعت 18:34)gole shabbo نوشته:  این چه وضعیتیه این اعتظار اعصاب نذاشته بلاتکلیفی داره دیگه هر روز با این اعصاب داریم دعوا میکنیم تو زندگیه زناشویی
اخه خدا جواب دل همرو بدهSad

معلوم نیست آخه شانسه یا درد؟!
اگه برنده نشده بودیم اینهمه دردسر هم نبود!
فشار عصبی و روحی این وضعیت کمه باید کلی انرژی بذاری و طرف مقابلتو راضی کنی داریم میشیم مثل جدایی نادر از سیمین اصغر فرهادی
Cool
تشکر کنندگان: bigharar ، amairmonre ، babak_1363 ، manzar333 ، Mehrdadordi ، sce ، lonelyman ، joody ، negar_karimi6 ، zohre02
به افتخار هر چی هنرمند ... مخصوصا معمارای عزیز که ممکنه منتظر کلیر شدن باشند از نظر من هممون کلیر ایم
2013AS 65XX
تشکر کنندگان: amir82 ، amairmonre ، mehrana ، Mehrdadordi ، efah ، joody ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-27 ساعت 23:34)bigharar نوشته:  با عرض معذرت از دوستان و مدیر محترم می دونم جای این سوال اینجا نیست ولی خواستم سریع جواب بگیرم قول می دهم جواب گرفتم سریع پاکش کنم . وقتی فرم های اصلاح شده رو تحویل سفارت بدهیم قبلی ها رو پسمون می دهند یا مقایسه می کنند
به من پس دادند، همون در حین مصاحبه
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
راستی دروغ گفتن را نیز، خوب یاد گرفته ام..!
" حال من خوب است"... خوب خوب
<حسین پناهی>
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
(2013-07-27 ساعت 23:52)mychael نوشته:  به افتخار هر چی هنرمند ... مخصوصا معمارای عزیز که ممکنه منتظر کلیر شدن باشند از نظر من هممون کلیر ایم
Wink به به همکار محترم ... انشالله تا عید فطر هممون کلیر شدیم .... دیگه خدای مثبت اندیشی ... چرا که نه .....
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
دوستای منتظرم کسی از پیکاب پاسپورت اطلاعاتی داره میشناسه ؟
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تشکر کنندگان: sce ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
با عرض سلام
تبریک عرض می کنم خدمت mandana12 از ایروان بابت کلیر شدن شان و همچنین به دوستان عزیزی که ستاره دار شدن امیر مهاجر،سمیرا صدیقیraam12000 , sk89, dove, smpfوبه امید کلیر شدن هر چه زودتر همه دوستان عزیز منتظر.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-07-27 ساعت 23:58)heidari1248 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 23:34)bigharar نوشته:  با عرض معذرت از دوستان و مدیر محترم می دونم جای این سوال اینجا نیست ولی خواستم سریع جواب بگیرم قول می دهم جواب گرفتم سریع پاکش کنم . وقتی فرم های اصلاح شده رو تحویل سفارت بدهیم قبلی ها رو پسمون می دهند یا مقایسه می کنند
به من پس دادند، همون در حین مصاحبه

برای منو جلوی چشمم ریختند توی سطل آشغال
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: sce ، Mehrdadordi ، bigharar ، shatsi ، babak_1363 ، lonelyman ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-28 ساعت 00:08)سمیرا صدیقی نوشته:  دوستای منتظرم کسی از پیکاب پاسپورت اطلاعاتی داره میشناسه ؟

توصیه نمیشه دوست عزیز.
حداقل در مورد ابوظبی تجربه خوبی نداشتن دوستان.واسه خودش کلیرنسی شده بود.
موفق باشین.

(2013-07-28 ساعت 00:17)رجبعلی نوشته:  با عرض سلام
تبریک عرض می کنم خدمت mandana12 از ایروان بابت کلیر شدن شان و همچنین به دوستان عزیزی که ستاره دار شدن امیر مهاجر،سمیرا صدیقیraam12000 , sk89, dove, smpfوبه امید کلیر شدن هر چه زودتر همه دوستان عزیز منتظر.

جناب رجبعلی خیر مقدم.
کجایی دوست عزیز ؟قطارتو روشن کن که کلی کلیر شده تو راه داریم.
بگو آمین.
لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 5 مهمان