کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣

لطفاااااااااااااااااااا مهمه زودی جوابوبدید تافردابایدبدونم چون مهمه دردوسه تاتاپیک میزارمش جوابوگرفتم خودم حذفش میکنم

آیامبلغ 165 دلاربیشترشده همین الان فامیلمون که توآمریکاست میگه اعلام شده بیشتره

165 دلارروقبل ازاینکه بریم آمریکابرای یه بدهیمون توی ایران قراره بدیم به یکی به جاش فامیلشون وقتی رفتیم اونجا بهمون بده
ولی الان زنگ زدن که آمریکااعلام کرده بیشترشده
ایا میتونه برای برندگان لاتاریه 2014 این قانون باشه یاواقعابیشترشده این مبلغبرای ماهم که مال 2013 شدیم؟
خواهشا هرمنبعی که دارید باادرسش بدید که اگرخواستم به فامیلمون بگم خبرش درسته یاغلطه مدرک داشته باشم

به قول یکی میگفت مسئله مسئله مالیه مسئله ناموسی نیست که بی تفاوت باشیم Big GrinTongueWink
تشکر کنندگان: dana ، babak_1363 ، AsemanAbee ، b_argi ، SHABAH51 ، zohre02 ، valencia ، amairmonre ، joody ، mehrdad pharm
(2013-07-28 ساعت 13:47)pooya.n نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 13:12)DIVE نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 12:53)pooya.n نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 12:47)DIVE نوشته:  سلام سروران گرامی

دوستان من هند هستم و همه مدارکم آمادست و هفته دیگه مصاحبه دارم . ولی هنوز مدارک رو نفرستادم سفارت بهشون تلفن کردم و گفتن نیازی نیست و اینکه سوالم اینه که آیا نفرستادن مدارک ممکنه باعث وقفه در بررسی مدارک بشه و همون جا بهم یه ضرب ندن ؟

اگه توی مدیکال نوشته باشه smoking آیا باعث مشکل واسه من می شه ؟

جواب مورد اول: نه. هیچ مشکلی نیست
جواب مورد دوم: نه. هیچ مشکلی نیست Big Grin

چه خوب میشد آفیسر شما بودی

ولی هر دو تا جواب جدی بودا. شما در هیچکدوم از مسائلی که مطرح کردی مشکلی نخواهد داشت Shy

ممنونم ازت دوست گرامی واقع نگران بودم
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: dana ، babak_1363 ، afshin sadeghi 2 ، b_argi ، پرستوی مهاجر ، pooya.n ، zohre02
در هیاهوی زندگی دریافتم چه دویدن هایی که فقط پاهایم را از من گرفت در حالیکه گویی ایستاده بودم !
چه غصه هایی که فقط به سپیدی مویم حاصل شد در حالیکه قصه کودکانه اى بیش نبود !
دریافتم کسی هست که اگر بخواهد میشود و اگر نخواهد نمی شود !
به همین سادگی …

خدایا از تو میخواهم انتظار دوستان منتظر مرا طولانی تر از این نکنRolleyesRolleyes............آمین

به امید خبرهای خوب برای همه شماBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
سلام دوستان:ما امروز 90 روزه شدیم و داریم کم کم به جرگه پیشکسوتان منتظر سرا می پیوندیمSad
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
(2013-07-28 ساعت 14:42)dana نوشته:  سلام دوستان:ما امروز 90 روزه شدیم و داریم کم کم به جرگه پیشکسوتان منتظر سرا می پیوندیمSad

Wink نه دوست عزیز من امروز 200 روزه شدم ... عمرا اجازه بدیم پیشکسوت شین البته فقط در این مورد . دعا میکنم زودتر کلیر شین... عجب استعدادی دارم اگر ( rira1982) را پشت سر بگذارم جز 10 نفر اول پیشکسوتها میشم..Sad
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
امروز پنجاهمين روزيه كه من منتظر جواب كليرنسم، از ارمنستان، دوستان داستان از چه قراره ؟ دير نشه ! اينكه ميگن از آخر سپتامبر به بعد كلا قضيه منتفيه درسته؟
#Dani#2013#visa 15 AUG#Yerevan#Huston
تشکر کنندگان: پرستوی مهاجر ، b_argi ، efah ، Mehrdadordi ، pooya.n ، zohre02 ، ari_kiana ، sce ، joody
(2013-07-28 ساعت 14:49)mehrana نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 14:42)dana نوشته:  سلام دوستان:ما امروز 90 روزه شدیم و داریم کم کم به جرگه پیشکسوتان منتظر سرا می پیوندیمSad

Wink نه دوست عزیز من امروز 200 روزه شدم ... عمرا اجازه بدیم پیشکسوت شین البته فقط در این مورد . دعا میکنم زودتر کلیر شین... عجب استعدادی دارم اگر ( rira1982) را پشت سر بگذارم جز 10 نفر اول پیشکسوتها میشم...
سکوت !!! Big GrinTongue
فعلاً که بالاتر از آقا مهدی و من و یه جورایی فقط من، کسی نیستش. بنده با 230 روز انتظار بعد از آقا مهدی دومم Tongue

به قول خود آقا مهدی،عاما با 158 روز آپدیت نشدن در سایت سیس، قدرت بلا منازع هستم، حالا شما ها چیزی دارین برای گفتن، با این اعداد و ارقامی که من دادمBig GrinCool
اما خداییش منو ببینین آینه عبرت براتون بشه Big Grin، حالا هی بگین چرا آپدیت یا کیلیر نمیشیم، نه واقعاً دوست داشتین جای من بودین؟ جان من راستش رو بگین...
پس برین خداتونو شکر کنین و اینقدر ناشکری نکنین Cool
اما همونطوری که همیشه گفتم ما از این بیدا نیستیم که با این فس فس کردنا بترسیم Big Grin بعععععععععععله ....
تازه یه شعار تبیلغاتی هم داریم : آمریکا آمریکا ما داریم میاییم همه باهم یه بار دیگه، آمریکا آمریکا ما داریم میاییم ( دوستان یه وقت فکر نکنین چیزی روم اثر گذاشته ها )
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-27 ساعت 11:42)jj bobo نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 10:04)setareh2013 نوشته:  دوستان نمیخوام ناامیدتان بکنم ولی به نظر میاد در ماه می تحولی رخ داده و کسانی که در آنکارا و ایروان و ابوظبی از 15 می به بعد مصاحبه داشتند و کلیرنس خوردند دیگه کسی ویزا نگرفته.
شاید ظرفیت 50 هزار نفر در حال پر شدن است و فقط کسانی که صد درصد مطمئن هستند ویزای یکضرب می گیرن. کسانی که یک درصد شک روشون هست برگه AP می گیرن بدون اتمام پروسه...
1. آیا کسی را سراغ دارید که بعد از 15 می مصاحبه کرده و پروسه AP وی تمام شده باشد؟ (به استثنای ویزای یکضرب)
2. آیا این موضوع فقط در مورد ایرانی هاست؟ از ملیتهای دیگر خبری دارید؟ ملیتهای دیگه سایتی مثل منتظرسرا دارند؟

خانومه ستاره با کمال احترام از شما خواهش میکنم با این وضعیت فکری و این شرایط پر اسبرسی که دوستان ما دارن از گذاشتن چنین پستهایی خودداری کنیم واسه من یکی که یک ونیم سال از جونیم رو برای لاتاری پشت کامپیوتر گذروندم خیلی سخته یکی بیاد و راحت از ریجکت شدن کیسها صحبت کنه.مگه تعداد زیادی از برندگان سالهای گذشته به دفعات اعلام نکردن اگه کسی ریگ تو کفشش نباشه حتما این پروسه رو با موفقیت سپری میکنه.
حیف که جناب مهندس بیات (bayat_r) کوچ کردند و رفتند امیدوارم الان تو سن خوزه بهش خوش بگذره وجود ایشان در این انجمن یک نعمت بود برای دوستان در تمجید ایشان باید بگم یک فرد پروفشنال در زمینه تحلیلهای آماری.گزارشات آماری ایشون را در امضاش یا سوابق برندگان 2013 بخونید تا حرف من باورتون بشه. اگه این دوست عزیزمان الان تشریف داشتند با جداول آماری خیلی شفاف و زیبا این قضیه را واکاوی میکردند.من هیچ شکی ندارم که:
اولاً سهمیه 2013 ایران هنوز پر نشده و نخواهد شد چون خیلی ها نمی رند مصاحبه حتی مدارک خود را نفرستاده اند.
دوماً تمامی کیسهایی که رفته اند مصاحبه یا خواهند رفت ، تا 30 سپتامبر ویزاشون صادر میشه مگربه دو دلیل: 1- بکگراند چک ردش کنه 2-کسر یا نقص مدارک
سوماً اگه محدودیت زمان تا پایان ماه سپتامبر باعث نگرانی و اضطراب خیلی ها میشه به اعتقاد من بیمورده چون سفارت فکر اینجاشو کرده و از کجا معلوم پرونده ها را از چند ماه قبل برای بکگراند چک فرستاده باشند.فراوانی ویزاهای یکضرب اخیر صحت این نظریه را قوت میبخشد.
و اما این ابهام که چرا بعضی کیسها چندین ماه است که کلییر نشدند دلایل نامشخصی داره که فقط با حساب احتمالات میشه استدلالش کرد.و قرار نیست ما از آن سر دربیاریم.
(2013-07-28 ساعت 13:39)b_argi نوشته:  سلام
--------
(امروز 11:14 AM)negar_karimi6 نوشته است: سلام دوستان تازه ازکلاس زبان برگشتم ذوق زده شدم میخوام یه نامه انگلیسی بنویسم لطفا ایمیل

ابوظبی روبدید میخوام واسه سارایه نامه خصوصی بدم اگه ندیدید تاهفته ای دیگه کلیربشمWinkWink
--------
از اینجا میتوانید با سفارت US در ابوظبی مکاتبه کنید:
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx

در حالت کلیرنس برای اطلاع از روال پرونده خود بعد از مصاحبه و زمان کلیر شدن از اینجا استفاده کنید:
http://www.abudhabiivo.net

آدرس سایت ceac برای اطلاع از آپدیت های احتمالی پرونده و زمان Issued شدن ویزا:
https://ceac.state.gov/CEAC

به نقل از 118 مهاجرسرا

مرسی ازاینکه بعدازاین همه خواهش و تمنا شماجوابمودادید حتماسفارشتونوبه سارامیکنم که تویه سوت شماروازاین تاپیک پرت کنه به تاپیک بعدی که اولین ورودبه امریکاست که دیگه پاتونواینجانزارید
تشکر کنندگان: پرستوی مهاجر ، b_argi ، babak_1363 ، zohre02
دوستان سلام من مدارکم را امروز برای آنکارا پست کردم ،منتها به آدرسی که توی نامه دوم اومده نه اون آدرسی که تو 118 مهاجر سرا هست ، به نظر شما دچار مشکل خواهم شد؟ با عرض معذرت از مدیر عزیز
(2013-07-28 ساعت 13:19)linuxer نوشته:  ...
امروز یکی از دوستان از ابوظبی یکضرب ویزاشو گرفت
...

مبارکشون باشه ،
"linuxer" گرامی ، دوستانی که یکضرب میگیرن حسابشون جداست ، مشکلی که ما با ابوظبی داریم آپدیت و کلیر نشدن دوستان منتظر در این هفته های اخیر است .

(2013-07-28 ساعت 13:58)aliagha نوشته:  سلام دوستان
تو این چند روز اخیر از ابوظبی کسی آپدیت یا کلیر شده؟

(2013-07-24 ساعت 00:05)efah نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 19:03)efah نوشته:  داده های زیر در پیوند با پرونده های لاتاری با چهار رقم سمت راست از 8000 تا 8999 است که در ابوظبی مصاحبه داشته اند :

- تعداد پرونده ها 54
* همه پرونده ها از برای هم میهنان مان است ، بعبارت دیگر هیچ پرونده ای در این بازه با نام غیر ایرانی دیده نمیشود

- 6 پرونده Issued است ، چهارتای آنها کیسهای یک نفره ، یک کیس دو نفره (نفر دوم هنوز AP است) ، و یک کیس سه نفره

- تعداد کل نفرات این 54 پرونده 120 و میانگین نفرات در هر کیس 2/22 است

- آخرین آپدیت 15 جولای در دو کیس بوده که یکی از آنها در بازه 8900 تا 8999 است و احتمالاً در نزدیکی تاریخ مصاحبه بوده

از لیست 47 نفره کارنت شده های 10 آپریل ( آن کاربران مهاجرسرا که خود اعلام کرده بودند ) که در همان زمان تهیه شده بود ، 21 نفر در ابوظبی مصاحبه داشتند ، نزدیک به 45% ، اکنون اگر همین نسبت را در کل 1000 شماره بررسی شده ( از 8000 تا 8999 ) یکی فرض کنیم ، تعداد کل کیس های ایرانی در سه سفارت 120 کیس میباشد !!!! البته شاید بهتر بود برای نتیجه گیری دقیقتر بازه 7850 تا 8900 رو انتخاب میکردم تا بشه روی آپدیتها هم مطالعه بهتری داشت .

امروز از ساعت 13 تا 14 همه 54 کیس بازه 8000 تا 8999 رو چک کردم ، نه آپدیت داشتیم و نه کلیر ، تنها نفر اول کیس خانم مارپل گرامی روز 16 جولای (حدود مصاحبه) آپدیت شدند . اگر هم بوده ، در کیسهای خارج از این بازه است که من آماری از آنها ندارم ، ممکنه دوستان دیگر پیگیری کرده باشند و بتوانند آگاهی رسانی کنند .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تو اين هفته اين تاپيكو از سوت وكوري دربيار..............
آمين..............
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-07-28 ساعت 14:15)negar_karimi6 نوشته:  
لطفاااااااااااااااااااا مهمه زودی جوابوبدید تافردابایدبدونم چون مهمه دردوسه تاتاپیک میزارمش جوابوگرفتم خودم حذفش میکنم
با سلام
اگر منظورتون 165 دلار هزینه صدور گرین کارت اونجا باید پرداخت کنید.
این هزینه چند ماهی که اعلام شده آدرسشم سایت سفارت در آنکارا قسمت بولتن خبری
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، zohre02 ، s.s.h ، efah
(2013-07-28 ساعت 15:01)tabim4 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 11:42)jj bobo نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 10:04)setareh2013 نوشته:  دوستان نمیخوام ناامیدتان بکنم ولی به نظر میاد در ماه می تحولی رخ داده و کسانی که در آنکارا و ایروان و ابوظبی از 15 می به بعد مصاحبه داشتند و کلیرنس خوردند دیگه کسی ویزا نگرفته.
شاید ظرفیت 50 هزار نفر در حال پر شدن است و فقط کسانی که صد درصد مطمئن هستند ویزای یکضرب می گیرن. کسانی که یک درصد شک روشون هست برگه AP می گیرن بدون اتمام پروسه...
1. آیا کسی را سراغ دارید که بعد از 15 می مصاحبه کرده و پروسه AP وی تمام شده باشد؟ (به استثنای ویزای یکضرب)
2. آیا این موضوع فقط در مورد ایرانی هاست؟ از ملیتهای دیگر خبری دارید؟ ملیتهای دیگه سایتی مثل منتظرسرا دارند؟

خانومه ستاره با کمال احترام از شما خواهش میکنم با این وضعیت فکری و این شرایط پر اسبرسی که دوستان ما دارن از گذاشتن چنین پستهایی خودداری کنیم واسه من یکی که یک ونیم سال از جونیم رو برای لاتاری پشت کامپیوتر گذروندم خیلی سخته یکی بیاد و راحت از ریجکت شدن کیسها صحبت کنه.مگه تعداد زیادی از برندگان سالهای گذشته به دفعات اعلام نکردن اگه کسی ریگ تو کفشش نباشه حتما این پروسه رو با موفقیت سپری میکنه.
حیف که جناب مهندس بیات (bayat_r) کوچ کردند و رفتند امیدوارم الان تو سن خوزه بهش خوش بطگذره وجود ایشان در این انجمن یک نعمت بود برای دوستان در تمجید ایشان باید بگم یک فرد پروفشنال در زمینه تحلیلهای آماری.گزارشات آماری ایشون را در امضاش یا سوابق برندگان 2013 بخونید تا حرف من باورتون بشه. اگه این دوست عزیزمان الان تشریف داشتند با جداول آماری خیلی شفاف و زیبا این قضیه را واکاوی میکردند.من هیچ شکی ندارم که:
اولاً سهمیه 2013 ایران هنوز پر نشده و نخواهد شد چون خیلی ها نمی رند مصاحبه حتی مدارک خود را نفرستاده اند.ب
دوماً تمامی کیسهایی که رفته اند مصاحبه یا خواهند رفت ، تا 30 سپتامبر ویزاشون صادر میشه مگربه دو دلیل: 1- بکگراند چک ردش کنه 2-کسر یا نقص مدارک
سوماً اگه محدودیت زمان تا پایان ماه سپتامبر باعث نگرانی و اضطراب خیلی ها میشه به اعتقاد من بیمورده چون سفارت فکر اینجاشو کرده و از کجا معلوم پرونده ها را از چند ماه قبل برای بکگراند چک فرستاده باشند.فراوانی ویزاهای یکضرب اخیر صحت این نظریه را قوت میبخشد.
و اما این ابهام که چرا بعضی کیسها چندین ماه است که کلییر نشدند دلایل نامشخصی داره که فقط با حساب احتمالات میشه استدلالش کرد.و قرار نیست ما از آن سر دربیاریم.
سركار خانم محترم ، ضمن تكميل فرمايش دوست عزيز در خصوص امار برندكان و كلير شدكان سالهاي قبل ..و اينكه شما ميفرماييد تا ١٥ مي بيشتر كلير نكردن بايد عرض كنم همين ٢/٣ هفته قبل اقاي احسان بودن. در تاريخ ١٧ jun با كيس&&83 كه ظرف ٣ روز كلير شدن!!!!
اصلا ربطي نداره
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-07-28 ساعت 15:06)n51 نوشته:  دوستان سلام من مدارکم را امروز برای آنکارا پست کردم ،منتها به آدرسی که توی نامه دوم اومده نه اون آدرسی که تو 118 مهاجر سرا هست ، به نظر شما دچار مشکل خواهم شد؟ با عرض معذرت از مدیر عزیز

گل نهال جان تورا به خدا جوابم را بده بعدش پست را پاکن لطففففففففففا
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، amairmonre ، zohre02 ، پرستوی مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان