کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام سروران گرامی

دوستان من هند هستم و همه مدارکم آمادست و هفته دیگه مصاحبه دارم . ولی هنوز مدارک رو نفرستادم سفارت بهشون تلفن کردم و گفتن نیازی نیست و اینکه سوالم اینه که آیا نفرستادن مدارک ممکنه باعث وقفه در بررسی مدارک بشه و همون جا بهم یه ضرب ندن ؟

اگه توی مدیکال نوشته باشه smoking آیا باعث مشکل واسه من می شه ؟
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، amairmonre ، babak_1363 ، پرستوی مهاجر ، s.s.h ، ojee ، shatsi ، Alirezaa2013
(2013-07-28 ساعت 12:47)DIVE نوشته:  سلام سروران گرامی

دوستان من هند هستم و همه مدارکم آمادست و هفته دیگه مصاحبه دارم . ولی هنوز مدارک رو نفرستادم سفارت بهشون تلفن کردم و گفتن نیازی نیست و اینکه سوالم اینه که آیا نفرستادن مدارک ممکنه باعث وقفه در بررسی مدارک بشه و همون جا بهم یه ضرب ندن ؟

جواب مورد اول: نه. هیچ مشکلی نیست
جواب مورد دوم: نه. هیچ مشکلی نیست Big Grin
تشکر کنندگان: DIVE ، b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، AsemanAbee ، joody ، amir82
(2013-07-28 ساعت 00:17)رجبعلی نوشته:  با عرض سلام
تبریک عرض می کنم خدمت mandana12 از ایروان بابت کلیر شدن شان و همچنین به دوستان عزیزی که ستاره دار شدن امیر مهاجر،سمیرا صدیقیraam12000 , sk89, dove, smpfوبه امید کلیر شدن هر چه زودتر همه دوستان عزیز منتظر.

ممنون از لطف شما
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تشکر کنندگان: DIVE ، b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، amairmonre ، رجبعلی ، joody ، sce
(2013-07-28 ساعت 02:05)گیشا نوشته:  لطفا واضح بگید آیا ترجمه و ارسال ریزنمره ضروری است ؟؟ یا اصلا لازم نیست ؟؟
محبت کنید دقیق و تکمیل جواب بدهید.
متشکرم:-*

دوست خوبم شما طبق اون فایل راهنمای سفارت هر چیزو که خواستن بفرست نه بیشتر نه کمتر
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، lonelyman ، dana ، sce
کلاغ و طوطی هر 2 زشت و سیاه آفریده شدن
طوطی اعتراض کرد و زیبا شد،
کلاغ به رضای خدا راضی شد.
اکنون طوطی در قفس است و کلاغ آزاد..!

امید را از دست ندیم همه کلیر خواهند شد...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-07-28 ساعت 12:53)pooya.n نوشته:  

چه خوب میشد آفیسر شما بودی
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، gifa ، b_argi ، negar_karimi6 ، lonelyman ، pooya.n ، amairmonre ، AsemanAbee ، dana
(2013-07-28 ساعت 03:04)SK89 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 00:08)سمیرا صدیقی نوشته:  دوستای منتظرم کسی از پیکاب پاسپورت اطلاعاتی داره میشناسه ؟

از آزانس ج.ب شنیدم هر پاس رو 70 چوق میگیرند و هفته دیگه میارن راست یا دروغش با خدا

دوست عزیز از اطلاعات دقیقی که دادی ممنونمCool
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6 ، lonelyman ، amairmonre
اقایون خانم ها
امروز یکی از دوستان از ابوظبی یکضرب ویزاشو گرفت
خدا با ماست
(2013-07-28 ساعت 10:43)ramin888 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 17:08)سمیرا صدیقی نوشته:  سلام به دوستان عزیزم از همه برای تبریک گفتن ستاره دار شدن کیسمون تشکر میکنم ما روزی که مصاحبه داشتیم افسر گفت من (برنده اصلی کیس)با 2 فرزندم ویزامون اماده هست هفته گذشته بعد از چند ایمیل زدن بنده لطف کردن جواب دادن ویزای من و فزرزندان اماده هست فقط همسرم نیاز به بررسی دارد (از اول هم مال من اماده بود)البته جای امیدواری هست ولی میخواستم بگم سفارت ابوظبی هنوز در خواب هست در ضمن با برندگان اصلی کیس مشکلی ندارد مشکل همراهان هستند:Coolبا همه این صحبتها امیدواریم کسی منتظر نماندو همگی کلیر شویم دوستانTongue
خانم تبریک می گم به شما خوشحالم براتون، به زودی همسرتون هم ویزاشون آماده می شه.

مرسییییییییییییییییWink
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، amairmonre ، dana
(2013-07-28 ساعت 12:14)negar_karimi6 نوشته:  سلام دوستان تازه ازکلاس زبان برگشتم ذوق زده شدم میخوام یه نامه انگلیسی بنویسم لطفا ایمیل

ابوظبی روبدید میخوام واسه سارایه نامه خصوصی بدم اگه ندیدید تاهفته ای دیگه کلیربشم
WinkWink

ای بابا یه بارهم که حرف جدی میزنم کسی همکاری نمیکنه والاراست میگم کارسارادارم ایمیل ابوظبی رومیخوام
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، amairmonre ، dana ، joody ، اریوبرزن
سلام
--------
(امروز 11:14 AM)negar_karimi6 نوشته است: سلام دوستان تازه ازکلاس زبان برگشتم ذوق زده شدم میخوام یه نامه انگلیسی بنویسم لطفا ایمیل

ابوظبی روبدید میخوام واسه سارایه نامه خصوصی بدم اگه ندیدید تاهفته ای دیگه کلیربشمWinkWink
--------
از اینجا میتوانید با سفارت US در ابوظبی مکاتبه کنید:
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx

در حالت کلیرنس برای اطلاع از روال پرونده خود بعد از مصاحبه و زمان کلیر شدن از اینجا استفاده کنید:
http://www.abudhabiivo.net

آدرس سایت ceac برای اطلاع از آپدیت های احتمالی پرونده و زمان Issued شدن ویزا:
https://ceac.state.gov/CEAC

به نقل از 118 مهاجرسرا
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-07-28 ساعت 13:12)DIVE نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 12:53)pooya.n نوشته:  

چه خوب میشد آفیسر شما بودی

ولی هر دو تا جواب جدی بودا. شما در هیچکدوم از مسائلی که مطرح کردی مشکلی نخواهد داشت Shy
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، lonelyman ، zohre02 ، DIVE ، dana ، پرستوی مهاجر ، amir82
سلام دوستان
تو این چند روز اخیر از ابوظبی کسی آپدیت یا کلیر شده؟
کیس نامبر: 2013AS 8XXX افراد:4 نفر مصاحبه :هفته آخر جون ابوظبی کلیر:45 روز ساکن:San jose ،CA
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، b_argi ، dana ، efah ، amairmonre
(2013-07-28 ساعت 13:58)aliagha نوشته:  سلام دوستان
تو این چند روز اخیر از ابوظبی کسی آپدیت یا کلیر شده؟
من نه آپدیت شدم و نه کلیرشدم تو این چندروزه!!
راستی من آنکارا هستم!!Big GrinTongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: mlo ، amairmonre ، zohre02 ، dana ، efah ، man sour ، rose_2000 ، آنی ، اریوبرزن ، ojee ، amir82 ، MEHDIREZAEI ، shatsi ، Alirezaa2013
یک سوال دیگر :
به نظر شما فقط اعضا کیس چک میکنند یا خواهر و برادر و پدر و مادر و ... را ممکن است چک کنند
مثلا محل خدمت پدر ممکن است روی پرونده من اثر داشته باشد؟
کیس نامبر: 2013AS 8XXX افراد:4 نفر مصاحبه :هفته آخر جون ابوظبی کلیر:45 روز ساکن:San jose ،CA
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، amairmonre ، dana ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان