کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-28 ساعت 08:12)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 03:01)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 02:07)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 02:05)گیشا نوشته:  لطفا واضح بگید آیا ترجمه و ارسال ریزنمره ضروری است ؟؟ یا اصلا لازم نیست ؟؟
محبت کنید دقیق و تکمیل جواب بدهید.
متشکرم:-*

ترجمه ریز نمره رو روز مصاحبه همراه داشته باشید ، اما دقیقاً و تحقیقاً ارسالش لازم نیست!! Big Grin (البته برای آنکار دیگه!! Big Grin)

به لینک زیرم یه سر بزن، راستی جای سوالم اینجا نبود!!

http://photos.state.gov/libraries/turkey...urkish.pdf
بابک جان حالا که جواب ایشون رو اینجا دادی، پس منم بگم که با گفته شما که فرمودین احتیاجی به ارسال نیست، صد در صد مخالفم دادا، ریز نمرات برای اونا بسیار مهمه، جلوی خودم یه کیس رد شده با قول آوردن ریز نمرات از ردی نجات پیدا کرد، ایشون میتونن با مدارک ترجمه شون کپی ریزنمرات رو بفرستن برای بازرسی کیسشون، و زمانیکه هم تشریف بردن، حتماً حتماً باید اصل ریز نمرات رو هم باخود ببرند...
البته میتونین این موضوع رو در سفرنامه من کامل بخونین...

مدرک اگرلیسانسه نیازی به ریزنمرات نیست

دوستان عزیزم من که دیپلم 12 ساله نظام قدیم داشتم فقط ترجمه اونو بردم و ریز نمرات نبردم و چیزی هم نگفتن به عنوان نقص مدرک
تا جایی که میدونم فقط کسانی که اونجا می خوان ادامه تحصیل بدن ریز نمرات لازمه اگر اینطوره با تجربه ها نظری بدن و این دوستمونو از شک و تردید دربیارن Shy
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

سلام دوستان صبح همگي بخير كاراتونو زود انجام بديد كه توي اين هفته كلي كار داريمااااااااااااااا
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

(2013-07-28 ساعت 03:40)efah نوشته:  جستاری هست بنام "الگوی ذهنی" ... سایه ای میاندازد بر روی ذهن انسان ... آنچنانکه یافته ها را دگرگون میکند ... برای روشنتر شدن کارکرد این "شبیه ساز ذهنی" ... همانندی میآورم :
فیزیکدانی در حال غواصی در اعماق دریاها ... قوطی مچاله شده "کوکاکولا"ی قرمز رنگی مشاهده میکند ، پس از پایان سفر زیر آب خود و در حال نگارش مشاهداتش بیاد میاورد که از دیدگاه علم فیزیک ، رسیدن طیف نور قرمز به چشم انسان در آن عمق امکانپذیر نیست و این همان "الگوی ذهنی" ست که سبب شده قوطی "کوکاکولا"را قرمز رنگ ببیند ... آنانکه در تکرار این تجربیات ، همراه ما نبودند ، از دیدگاهی فارق از آنچه بر ما گذشته به موضوع مینگرند ...

اگر میدانستید که افکارتان چقدر قدرتمند است، هیچگاه حتی برای یک بار دیگر هم منفی فکر نمی کردید!
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
دوستان در مورد ریز نمرات.
در ۳ صورت لازم میشه:
۱- به مدرک شک کنند و بخوان تأییدیه دیگری براش درخواست کنند.
۲- ندونند اون رشته خاص چیه دقیقا و بخوان بدونند دقیقا چه درسهایی گذرونده شده. (معمولا برای مقاطع فوق لیسانس و بالاتر)
۳- شخص مورد نظر پیش دانشگاهی (یا دیپلم ۱۲ ساله نظام قدیم) نداشته و کاردانی پیوسته داره. حتی اگر الان لیسانس هم داشته باشه، پیش اومده که گیر بدن که شما صلاحیت ورود به دانشگاه رو نداشتید. در این حالت ریز نمرات کاردانی مشکل گشاست. چون دروس پیش دانشگاهی در ترم یک گذرانده شده.
(2013-07-28 ساعت 08:17)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 23:34)bigharar نوشته:  با عرض معذرت از دوستان و مدیر محترم می دونم جای این سوال اینجا نیست ولی خواستم سریع جواب بگیرم قول می دهم جواب گرفتم سریع پاکش کنم . وقتی فرم های اصلاح شده رو تحویل سفارت بدهیم قبلی ها رو پسمون می دهند یا مقایسه می کنند

ابوظبی که اینطوربوداول مقایسه کردبین فرم قبلیوجدیدی که لحظه مصاحبه دادم ولی قبلش پرسیداشکال کجاست منم گفتم تاریخ شغلش
خلاصه پرونده روبازکردوباهم مقایسه سرسری کردو گفت چیزیش که عوض نشده بودبازبهم پسشون دادولی اگرچیزهای مهمی عوض شده بودن قبلیوپس میداد
ما فرم اصلاح شده بردیم
از ما نگرفت
بهمون یه خودکار داد
گفت روی همون فرم قبلی جاهایی رو که اشتباه نوشتین با خودکار درست بکنین
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
تشکر کنندگان: dana ، b_argi ، amairmonre ، zohre02 ، efah ، negar_karimi6 ، mazerati ، morvarid1364 ، babak_1363 ، lonelyman ، bigharar
(2013-07-27 ساعت 17:08)سمیرا صدیقی نوشته:  سلام به دوستان عزیزم از همه برای تبریک گفتن ستاره دار شدن کیسمون تشکر میکنم ما روزی که مصاحبه داشتیم افسر گفت من (برنده اصلی کیس)با 2 فرزندم ویزامون اماده هست هفته گذشته بعد از چند ایمیل زدن بنده لطف کردن جواب دادن ویزای من و فزرزندان اماده هست فقط همسرم نیاز به بررسی دارد (از اول هم مال من اماده بود)البته جای امیدواری هست ولی میخواستم بگم سفارت ابوظبی هنوز در خواب هست در ضمن با برندگان اصلی کیس مشکلی ندارد مشکل همراهان هستند:Coolبا همه این صحبتها امیدواریم کسی منتظر نماندو همگی کلیر شویم دوستانTongue
خانم تبریک می گم به شما خوشحالم براتون، به زودی همسرتون هم ویزاشون آماده می شه.
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
(2013-07-28 ساعت 00:05)mehrana نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 23:52)mychael نوشته:  به افتخار هر چی هنرمند ... مخصوصا معمارای عزیز که ممکنه منتظر کلیر شدن باشند از نظر من هممون کلیر ایم
Wink به به همکار محترم ... انشالله تا عید فطر هممون کلیر شدیم .... دیگه خدای مثبت اندیشی ... چرا که نه .....

پس تو مهاجر سرا معمارم داشتیم صداشو در نمی آورد؟ ما معمارا کلا کلیریم...
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
زندگی باور دعاهای قشنگ است... برایتان دعاهای قشنگ میکنم و شما آنها را باور کنید...

به امید کلیر شدن هممون

Smile Smile Smile
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-07-28 ساعت 02:34)bayat_r نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 01:37)r91 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 23:06)mychael نوشته:  .............
1- ایشون به ما گفتن تمامی پل های پشت سرتونو خراب کنین و بیایین چون اونجا هزارویک راه واسه موندن وجود داره
.............
این قضیه پلهای پشت سر رو که خیلیها معتقدن نباید خراب کرد خودمم از اونهام ولی جالبه که یه نفر دیگه هم به من گفت کلید موفقیت در خارج از کشور خراب کردن پلهای پشت سره!در غیر اینصورت یا عقب گرد میکنی یا حداکثر در جا و بلاتکلیف میمونی.والله اعلم!RolleyesCool

دوست من یه بار که بچه بودم، بیرون از استخر درباره نحوه رو آب ماندن و شنا کردن برام گفت و من رو انداخت تو آب و گفت: دست و پا بزن تا یاد بگیری و بدون اگر غرق بشی هم من نمی پرم تو آب.میدونستم که دروغ میگه اما اینقدر دست و پا زدم تا تونستم روی آب خودم رو نگهدارم....
می دونی وقتی اینجا بهت فشار بیاد و بدونی که یه راهی برای برگشت داری وقتی فشار برسه به 60 یا 70 درصد تو کم میاری و بر میگردی.اما وقتی بدونی که درسته برگردی هستند کسایی که دستت رو بگیرن اما خیلی راهش دوره و سخت، دیگه برنمیگردی و تا فشار 100 (که هیچ وقت پیش نمیاد) تحمل میکنی و میری جلو....

در واقع ترکیبی از 1-احتیاج و 2-نا امیدی از بازگشت در شرایطی که طبق شنیده ها از اینجا خیلی بهتره میتونه باعث موفقیت بشه به هر حال ما هنوز تصمیمی برای خراب کردن همه پل ها نگرفته ایم این حاصل تجربه زندگی در اینجاست که مرددمون کرده اینجا همش به فکر اینیم که نکنه شرایط بدتر بشه پس هر چی داریمو دو دستی می چسبیم و...
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: b_argi ، efah ، mazerati ، zohre02 ، negar_karimi6 ، amairmonre ، babak_1363 ، joody ، manzar333 ، Alirezaa2013
يه سوال،اگه دوشنبه پاسامونو بدم سفارت آنكارا براي ويزا ،تا چهارشنبه چقدر احتمال داره بدن ؟يعني اكثر كسايي كه ويزاشونو گرفتن چند روز معطلي داره ،آيا كسي رو سراغ دارين كه با پارتي بازي اين پروسه رو تسريع كنه كه كمتر از چهار روز تحويلمون بدن؟ ممنون ميشم جواب بدين
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، zohre02 ، negar_karimi6 ، b_argi ، amairmonre ، babak_1363
(2013-07-28 ساعت 11:06)mychael نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 00:05)mehrana نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 23:52)mychael نوشته:  به افتخار هر چی هنرمند ... مخصوصا معمارای عزیز که ممکنه منتظر کلیر شدن باشند از نظر من هممون کلیر ایم
Wink به به همکار محترم ... انشالله تا عید فطر هممون کلیر شدیم .... دیگه خدای مثبت اندیشی ... چرا که نه .....

پس تو مهاجر سرا معمارم داشتیم صداشو در نمی آورد؟ ما معمارا کلا کلیریم...
به امید اینکه نه فقط معمار، بلکه همه دوستان و کسانی که در مهاجر سرا عضو هستند و نیستند کلیر بشن.. چون این مسئله شده یک راه امید برای زندگی جدید و آینده ای دیگر ..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
دوستان زمانی که دارین برای کلیر شدن دعا می کنید دعا کنید که زمانی که کلیر شدیم سلامت هم باشیم
دیشب تا صبح خواب دیدیم (از این خوابهایی که تو خوابت فکر می کنی بیداری ) که اونایی که س3 پاه رفتن هیچ کدوم رو تا حالا کلیر نکردن
و همه اونهایی که تا حالا با س کلیر شدن ارگان های دیگه بودن
حالا جالبیش اینجا بود که دقیقا جمله ای که یکی از دوستان تو سفرنامه اش نوشته:
http://mohajersara.com/thread-5608-post-...#pid251708
هم تو خواب یادم بود بعد با خودم می گفتم پس سارا گرو چی گفته بود(دقیقا تو خواب یادم بود سارا گرو این جمله رو گفته)
خلاصه چنان پریشان از خواب پریدم
اومدم سر سفرنامه ها که اونایی که 3 پاه بودن رو یکی یکی چک کنم جالب تصادفی یکی از صفحات سفرنامه ابوظبی رو باز کردم
و دقیقا همون سفرنامه بود
خدا خیرش بده که تو امضاش دقیقا زمان کلیر شدن رو هم نوشته بود
حالا هر کی دعا می کنه برای ما دعا کنه که این دوره رو هر چند روز که طول میکشه با آرامش طی کنم
البته خودم فکر می کنم خیلی ریلکسیم ها
ولی خوب کابوس هایی که می بینم چیر دیگه ای می گه
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-07-28 ساعت 10:43)ramin888 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 17:08)سمیرا صدیقی نوشته:  سلام به دوستان عزیزم از همه برای تبریک گفتن ستاره دار شدن کیسمون تشکر میکنم ما روزی که مصاحبه داشتیم افسر گفت من (برنده اصلی کیس)با 2 فرزندم ویزامون اماده هست هفته گذشته بعد از چند ایمیل زدن بنده لطف کردن جواب دادن ویزای من و فزرزندان اماده هست فقط همسرم نیاز به بررسی دارد (از اول هم مال من اماده بود)البته جای امیدواری هست ولی میخواستم بگم سفارت ابوظبی هنوز در خواب هست در ضمن با برندگان اصلی کیس مشکلی ندارد مشکل همراهان هستند:Coolبا همه این صحبتها امیدواریم کسی منتظر نماندو همگی کلیر شویم دوستانTongue
خانم تبریک می گم به شما خوشحالم براتون، به زودی همسرتون هم ویزاشون آماده می شه.

سمیراجان والاهمه باهمراهان مشکل دارن بخصوص وقتیکه همراه ادمم بایدیه مردباشه دیگه سفارت که جای خودداره
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، amairmonre ، babak_1363 ، پرستوی مهاجر ، dana ، joody
سلام دوستان تازه ازکلاس زبان برگشتم ذوق زده شدم میخوام یه نامه انگلیسی بنویسم لطفا ایمیل

ابوظبی روبدید میخوام واسه سارایه نامه خصوصی بدم اگه ندیدید تاهفته ای دیگه کلیربشم
WinkWink
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، amairmonre ، babak_1363 ، پرستوی مهاجر ، lonelyman ، payam62
بااينكه ميدونم امروز يكشنبه هست بازم مرتب سيس وچك ميكنم :SadSad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: mehrana ، ari_kiana ، b_argi ، zohre02 ، amairmonre ، babak_1363 ، efah ، s.s.h

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان