کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام به تمامی دوستان
من 19 می در ابوذبی کلیرنس شدم و هنوز هم بعد از تایپ کردن کیس نامبرم جواب مراحل اداری را به من میده ایا میدونین تا چه زمانی باید منتظر بمانیم و ایا سایت دیکری هم برای چک کردن وجود داره یا فقط از همین راه باید مطلع بشیم؟
از همگی ممنونم و پیروزی رو برای همه ارزومندم.
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، amairmonre ، zohre02
(2013-07-29 ساعت 22:07)linuxer نوشته:  سلام بچه ها
من خودم اصلا آدم مذهبی نیستم ولی امشب یک نماز کوچولو داره که حداقل برای احترام به علی ابن ابوطالب (ع) بهتریه بخونیم.( اصلا اجباری در کار نیست.)
دو رکعت نماز شب ۲۱ رمضان به ترتیب زیر بخونید خدا هر چه زود تر حاجتتون رو میده
در هر رکعت یک حمد و ۷ قل هو الله
بعد از نماز هم
۷۰ بار ذکر استغفرالله ربی و اتوب علیه
۷۰ بار ذکر الهم عن قتلت امیرالمومنین
التماس دعا

التماس دعا دوست گرامی
فکر کنم ذکر آخر این درست باشه : اللهم العن قتلة امیرالمومنین
(2013-07-29 ساعت 23:23)ramin haghighi نوشته:  سلام به تمامی دوستان
من 19 می در ابوذبی کلیرنس شدم و هنوز هم بعد از تایپ کردن کیس نامبرم جواب مراحل اداری را به من میده ایا میدونین تا چه زمانی باید منتظر بمانیم و ایا سایت دیکری هم برای چک کردن وجود داره یا فقط از همین راه باید مطلع بشیم؟
از همگی ممنونم و پیروزی رو برای همه ارزومندم.

دوست عزيز اميدوارم زودتر كلير بشيد لطفاً از تو امضا امير مهاجر (king) يه سر به منتظر سرا بزن و وضعيت بچه ها رو ببين و قبل از اينكه گل نهال خانوم با دستبند بياد مشخصاتت رو شامل تاريخ مصاحبه و حدود كيس نامبر رو براي امير مهاجر ايميل كنيد تا شما هم تو منتظرسرا عضو بشين. موفق باشيTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
شب قدر است شب نزول کتاب مقدّس . دعا کنید هر چی‌ ک خیر هست پیش بیاد دوستای عزیز
نه لزوماً کلییر و نه لزوماً ویزا
هر آنچه خیر است..
بچه هـــــــــــــــــــــا من خیلی آرزو دارم که همتون زود کلیر شین
خدایااااااااااااااا زودتر همه رو کلیر کن دیگه Sad
مرسی :*
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
فردا خبرهای خوبی در راهه
......................
اووووووووووووووووووووووووووووووف 1 عالمه کلیری داره اعلام میشه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
زود بخوابین پاشین که زود فردا بشه!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
برگه صورتي ما يه دونه اس براي كل خانوادمون آيا همه همينطورين يا براي هر نفر يه برگه صورتي دادن (سفارت آنكارا)؟؟؟؟؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: daad ، lonelyman ، babak_1363 ، dove ، Alirezaa2013 ، ari_kiana ، r91 ، shatsi ، dolood ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-29 ساعت 23:42)smpf نوشته:  برگه صورتي ما يه دونه اس براي كل خانوادمون آيا همه همينطورين يا براي هر نفر يه برگه صورتي دادن (سفارت آنكارا)؟؟؟؟؟

ما هم یک دونه داریمSmile می‌شه کپی‌ گرف ازش خوب . بعد با مداد رنگی‌ صورتیش کردSmile

هر کیس یه بر گه بش میدن فک کنم دوست عزیزSmile
تشکر کنندگان: lonelyman ، babak_1363 ، گل نهال ، r91 ، shatsi ، smpf ، dolood ، negar_karimi6 ، gifa ، amairmonre ، b_argi ، kian_mousapour
(2013-07-29 ساعت 23:42)smpf نوشته:  برگه صورتي ما يه دونه اس براي كل خانوادمون آيا همه همينطورين يا براي هر نفر يه برگه صورتي دادن (سفارت آنكارا)؟؟؟؟؟

والا تا جايي كه من ميدونم براي همه اينطوريه ولي امروز شاتسي عزيز يه چيز ديگه گفت كه من سر در نياوردمCool
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، dove ، ari_kiana ، negar_karimi6 ، raam12000 ، shatsi ، dolood ، amairmonre ، b_argi
(2013-07-29 ساعت 18:19)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 15:10)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 14:34)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان
امروز یه مورد عجیب توی سیس و سایت ابوظبی دیدم در مورد کیس 6586 که ویزاشون ایشود شده. چرا اینطوری شده؟

ای بابا دیگه چراداره ؟ وقتی کسی ایشودنمیشه میگید چرانمیشه
وقتی هم یکی میشه میگید چرامیشه والا خداهم ازدست شماهانمیدونه چیکارکنه اخی چیکارکنه که ازهرپیشامدی سوال درنیارید
حالاکه یکی ایشودشده بگیدخدایاشکرت که چرایی درکارنیست
دوست عزیز میگم اگه اعتراض داری میخوای ایمیل بزن همون مراحل اداری بشه خوبه ؟؟!!! تبریییییک ......معطل نکنین ...به ارزوتون رسیدین :}}
ولی بیچاره 6585 Refused شده
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
تشکر کنندگان: dolood ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-29 ساعت 23:46)lonelyman نوشته:  

والا تا جايي كه من ميدونم براي همه اينطوريه ولي امروز شاتسي عزيز يه چيز ديگه گفت كه من سر در نياوردمCool

من هم یک نفر هستم و یه دونه دارم ، دوووووووووووزش دارم! Big GrinTongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، lonelyman ، dove ، ari_kiana ، آنی ، noura ، Alirezaa2013 ، shatsi ، smpf ، dolood ، negar_karimi6 ، Soap McTavish ، gifa ، amairmonre ، linuxer ، b_argi ، daad ، zohre02
(2013-07-29 ساعت 22:07)linuxer نوشته:  سلام بچه ها
من خودم اصلا آدم مذهبی نیستم ولی امشب یک نماز کوچولو داره که حداقل برای احترام به علی ابن ابوطالب (ع) بهتریه بخونیم.( اصلا اجباری در کار نیست.)
دو رکعت نماز شب ۲۱ رمضان به ترتیب زیر بخونید خدا هر چه زود تر حاجتتون رو میده
در هر رکعت یک حمد و ۷ قل هو الله
بعد از نماز هم
۷۰ بار ذکر استغفرالله ربی و اتوب علیه
۷۰ بار ذکر الهم عن قتلت امیرالمومنین
التماس دعا

۷۰ بار ذکر اللهم لعن قتلت امیرالمومنین
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
سلام دوستان.کسی میدونه هزینه گرین کارت رو(165دلار)باید قبل از ورود به امریکا پرداخت کرد یا وقتی وارد شدیم؟چون ما که کسی اونجا نداریم برامون بپردازن؟لطفا جواب بدید .ممنون
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
تشکر کنندگان: lonelyman ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، dolood ، negar_karimi6 ، b_argi
(2013-07-30 ساعت 00:11)yaszamansani نوشته:  سلام دوستان.کسی میدونه هزینه گرین کارت رو(165دلار)باید قبل از ورود به آمریکا پرداخت کرد یا وقتی وارد شدیم؟چون ما که کسی اونجا نداریم برامون بپردازن؟لطفا جواب بدید .ممنون

من بعد از ورود هزینه رو دادم و فقط یکی دو روز دیرتر گرین کارت میاد
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-07-29 ساعت 23:55)mangoolkhan نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 18:19)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 15:10)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 14:34)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان
امروز یه مورد عجیب توی سیس و سایت ابوظبی دیدم در مورد کیس 6586 که ویزاشون ایشود شده. چرا اینطوری شده؟

ای بابا دیگه چراداره ؟ وقتی کسی ایشودنمیشه میگید چرانمیشه
وقتی هم یکی میشه میگید چرامیشه والا خداهم ازدست شماهانمیدونه چیکارکنه اخی چیکارکنه که ازهرپیشامدی سوال درنیارید
حالاکه یکی ایشودشده بگیدخدایاشکرت که چرایی درکارنیست
دوست عزیز میگم اگه اعتراض داری میخوای ایمیل بزن همون مراحل اداری بشه خوبه ؟؟!!! تبریییییک ......معطل نکنین ...به ارزوتون رسیدین :}}
ولی بیچاره 6585 Refused شده

الهیییییییییییییییی
چرا؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، dolood ، b_argi
یه سوالِ فوری

کسی‌ می‌دونه که وقتی‌ پاسپورت و میدیم سفارت واسه الصاق ویزا (آنکارا)

باید رسید بدن یا نه؟

امروز از دوستم پاسپورت و برگه‌ یه صورتی‌ و پاکت مدیکالِ مجدد و گرفتن.

هیچیم ندادن ،نه ترکینگ نامبر نه حتا یه رسید.

اینجوریه؟پس چجوری پیگیری کنه که پاسپورتش کجاست؟

از اینجا می‌شه پیگیری کرد؟؟!!

usvisa-info.com
تو پست با چه مدرکی‌ ثابت کنه که صاحب پاسپورتِ ؟؟

اینو فعلا تو سی‌ اس‌ سی‌ نوشتن براش،

There is no information on the courier Waybill Number at this time.
ایشو بشه ویزاش؛ این وی بیل نامبر رو تو همین وبسایت می‌شه دید؟؟؟
باهاش می‌شه فالو آاپ کرد؟؟
یه راهنمایی کنید لطفا
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: ari_kiana ، lonelyman ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، dolood ، bayat_r ، b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان