کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-29 ساعت 17:33)ari_kiana نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 17:16)gole shabbo نوشته:  بچه ها امروز این میل از سفارت اومد من راهنمایی کنید
We have not yet completed the additional administrative processing on your case, however, considering the end of the DV-2013 program (ends on September 30, 2013), we have already begin following up your case. Once it is completed, your case number will be posted on our web page FYI, .

میگه هنوز پروسه کلیر شما تموم نشده
از کلمه additional استفاده کرده
یعنی به پروسه کلیر شدن شما یه چیزی اضافه شده.با توجه به اینکه 30 سپتامبر تموم میشه لاتاری میگه ما داریم روی کیس شما کار میکنیم.
به محض اینکه کامل بشه پروسه خبر میدیم.
عامیانه براتون گفتم.
یه سوال:از شما فرم 9 سوالی یا مدرکی یا چیزی بعد از مصاحبه خواستن؟

بله نقص مدرک بود که 2ماه پیش مدرک را میل کردیم برا سفارت
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
خواهشاً یکی به من بگه چرا این سفارت آنکارا منو دوست نداره ؟؟؟ !!!!
160 روزه که من در سایت سیس آپدیت نشدم، به خاطر همینم کیلیر نمیشم... هر روز هم داره میگذره، بازم هیچ !!! بابا یکی، یه نگاه کوچولو هم که شده، به این پرونده ما هم بندازه دیگه. خدا رو خوش نمیاد اینقدر دارین منو اذیت میکنین، نذارین نفرینتون کنم، آخر از دستتون سکته میکنما SadSadSad
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-19 ساعت 12:49)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 12:25)soodipooyan نوشته:  سلام به همه دوستان.من تا یک هفته دیگه مصاحبه دارم.و شدیدا استرس دارم.دوستانی که با موفقیت مصاحبه را گذروندند میتونن کمک کنن بگن چه سوالاتی میپرسن و چه نکاتی در جواب دادن حائز اهمیته؟
ممنون

سلام دوستم Smile) ببين راحت ترين مصاحبه اي كه تو عمرم داشتم ، و اصلا فكرشو نميكردم ، شما اهميت نده و كاملا ريلكس ..استرس كاهي اوقات كارو خراب ميكنه ..رو مطالبي كه تو فرمات نوشتي اشراف داشته باش كه اكه سوالي ازت كرد در اون خصوص همونو جواب بدي .. ايشالا يضرب ويزا رو بكيري Smile)))))

ممنونم.من هم امیدوارم
**Case number:2013AS....23..
تاریخ رویت : می 2013
تعداد :2 نفر
مصاحبه :آنکارا،
زمان مصاحبه:اول آگوست
برگه صورتی
کلیرینس : 29 آگوست
مقصد:دالاس
(2013-07-29 ساعت 17:33)ari_kiana نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 17:16)gole shabbo نوشته:  بچه ها امروز این میل از سفارت اومد من راهنمایی کنید
We have not yet completed the additional administrative processing on your case, however, considering the end of the DV-2013 program (ends on September 30, 2013), we have already begin following up your case. Once it is completed, your case number will be posted on our web page FYI, .

میگه هنوز پروسه کلیر شما تموم نشده
از کلمه additional استفاده کرده
یعنی به پروسه کلیر شدن شما یه چیزی اضافه شده.با توجه به اینکه 30 سپتامبر تموم میشه لاتاری میگه ما داریم روی کیس شما کار میکنیم.
به محض اینکه کامل بشه پروسه خبر میدیم.
عامیانه براتون گفتم.
یه سوال:از شما فرم 9 سوالی یا مدرکی یا چیزی بعد از مصاحبه خواستن؟

بله نقص مدرک بود که 2ماه پیش مدرک را میل کردیم برا سفارت
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
(2013-07-29 ساعت 20:40)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 17:15)gifa نوشته:  يكي به من جواب بده من اروم شم:ما مجبوريم تو دو مرحله بريم اونور اخه من با يك بچه كلاس اولي چه طوري ميتونم يكي دوماه از مدرسه دورش كنم بعد دوباره هلك هلك يا حلك حلك برگردم بگم ببخشيد من امريكا بودم (البته با پز)اخه. مگه ميشه همينجوري كه برنده شديم هيچكس چشم ديدنمونو نداره واي به اون روزي كه ...............خدايا خودت يك راهي پيش پاي ما بذار ببخشيد فقط درددل بود چون ماها تو اين جمع تنها كسايي هستيم كه نه بهم حسودي ميكنيم و از ته دل دوست داريم هممون كلير بشيم

]چراتوی دومرحله ؟

به دلايل كاري ،مالي و................
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-07-19 ساعت 12:40)گل نهال نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 12:25)soodipooyan نوشته:  سلام به همه دوستان.من تا یک هفته دیگه مصاحبه دارم.و شدیدا استرس دارم.دوستانی که با موفقیت مصاحبه را گذروندند میتونن کمک کنن بگن چه سوالاتی میپرسن و چه نکاتی در جواب دادن حائز اهمیته؟
ممنون

اگه امضاتونو فعال كنيد خيلي بيشتر ميشه بهتون كمك كرد
بهتره سفرنامه ها رو بخونيد كه سؤالات آفيسر رو كامل متوجه شويد
(پست موقت)

فعالش کردم
**Case number:2013AS....23..
تاریخ رویت : می 2013
تعداد :2 نفر
مصاحبه :آنکارا،
زمان مصاحبه:اول آگوست
برگه صورتی
کلیرینس : 29 آگوست
مقصد:دالاس
تشکر کنندگان: shani89 ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، پرستوی مهاجر ، zohre02
(2013-07-29 ساعت 21:22)soodipooyan نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 12:49)Mehrdadordi نوشته:  
ممنون

سلام دوستم Smile) ببين راحت ترين مصاحبه اي كه تو عمرم داشتم ، و اصلا فكرشو نميكردم ، شما اهميت نده و كاملا ريلكس ..استرس كاهي اوقات كارو خراب ميكنه ..رو مطالبي كه تو فرمات نوشتي اشراف داشته باش كه اكه سوالي ازت كرد در اون خصوص همونو جواب بدي .. ايشالا يضرب ويزا رو بكيري Smile)))))

ممنونم.من هم امیدوارم

منم موافقم اسونترين مصاحبه عمرت البته اگر سركارميري اون سوالات گزينش ها و............راحتر از همه اونهاست mehrdaordiعزيز درست ميگه كاملا مسلط باش وهرچي كه تو فرم نوشتي همونا رو جواب بده موفق باشي
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
[عکس: 3dplus.jpg]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: babak_1363 ، lonelyman ، aliagha ، roeentan ، mohssen ، daad ، morvarid1364 ، mehrana ، r91 ، پرستوی مهاجر ، zohre02
(2013-07-29 ساعت 21:25)soodipooyan نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 12:40)گل نهال نوشته:  
ممنون

اگه امضاتونو فعال كنيد خيلي بيشتر ميشه بهتون كمك كرد
بهتره سفرنامه ها رو بخونيد كه سؤالات آفيسر رو كامل متوجه شويد
(پست موقت)

فعالش کردم

دوست من هرچه بگیم مثل اب خوردنه باورنمیکنید پس چه دلداری دادنیه

هیچکس فکرنکنم به اندازه من سرشارازاسترس بودو بی اهمیت ترین مسئله روبرای خودم غولش کرده بودم اگرشمامشکلی موردی چه درپزشکی چه درمدارک ندارید اصلا به مصاحبه فکرنکنید جدی میگم ماکه مثلا خردادرفتیمو سرسفارت اینقدرشلوغ نبود دوسه تاسوال ازتوی خودفرمهایی که فرستاده بودیم ازمون کردن شماها که تواین زمان میرید که مطمئن باشید پاتون به گیشه مصاحبه هم نمیرسه ازهمون راه دورمیگه اهااادیدمت حالابرو
مگروقت دارن ازشماسوال و جواب کنن
پس دوست من باخیال راحت برید مصاحبه دلاربه این گرونی برید حالشوببریدتوسفر وبااین افکارمنفی تان و استرس زا دردگرونی دلارروبه خودتون صدچندان واردنکنید

انشالا باخبرهای خوش برمیگردیدولی وای به حالتون یه ضرب بگیرید Big GrinCool
تشکر کنندگان: babak_1363 ، amairmonre ، daad ، bigharar ، morvarid1364 ، dolood ، پرستوی مهاجر ، zohre02
خوب دوستان دیگه زیادی موندم اینجا بااجازه برم به کارودرس برسم فرداکلی بایدکنفرانس انگلیسی بدم
ولی بازدلم براتون تنگ میشه قبل ازخواب هم یه سری بهتون میزنم آخی هروقت میبینم دیگران ناامیدن من بیشتربه خودم میامو میگم خدایاشکرت که من هنوزبه این مرحله نرسیدم و باانگیزه ترمیرم کنفرانسموبرگزارمیکنم پس خواهشا برگشتم ازیاس وناامیدی وتموم شدن ویزاهاحرف بزنید
سلام بچه ها
من خودم اصلا آدم مذهبی نیستم ولی امشب یک نماز کوچولو داره که حداقل برای احترام به علی ابن ابوطالب (ع) بهتریه بخونیم.( اصلا اجباری در کار نیست.)
دو رکعت نماز شب ۲۱ رمضان به ترتیب زیر بخونید خدا هر چه زود تر حاجتتون رو میده
در هر رکعت یک حمد و ۷ قل هو الله
بعد از نماز هم
۷۰ بار ذکر استغفرالله ربی و اتوب علیه
۷۰ بار ذکر الهم عن قتلت امیرالمومنین
التماس دعا
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به حق امشب همه دوستان گلم رو در این تایپیک هرچه زودتر کلیر کن و خیال همه رو راحت کن
همه مهاجران رو در مسیر پیشرفت و تعالی قرار بده
همه پدران و مادران رو در پناه خودت حفظ کن
همه حاجت مندان رو حاجت روا کن
التماس دعا
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
آخه چرا اینجوری شده؟؟
حد اقل با این تعداد کیس و زمانی که سفارت ها دارن حد اقل باید هفته ای 10 تارو هرکدوم اعلام کنن...
من انقدر ذهنم مشغول شده حتی زبان هم نمیتونم بخونم.
3 نفر
مصاحبه 24 جون
ایروان
برگه آبی
کیس نامبر: 51XX
[/code]
سلام دوستان خوبم یه سوال دارم مگه هر موقع که توی سایت سیس کیس نامبرتو بزنی بعد ready بیاد یعنی کلیر شدی درسته ؟
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: babak_1363 ، ari_kiana ، پرستوی مهاجر ، zohre02
(2013-07-29 ساعت 19:12)hushmandco نوشته:  دوستان گلم. من برگشتم به ایران. با 3 تا ویزا. امیدوارم همتون هرچه زودتر به این مرخله از کارتون برسین که حتما میرسین. من به محض برگشتنم از امروز صبح درگیر بلیط و تخلیه خونه و تسویه حسابهای باقی مونده کاری و این داستانها شدم و فهمیدم خیلی دیر عمل کردم و این تردید و دو دلی که آیا کلیر میشیم یا نه باعث عقب افتادن به اندازه چند پله و ضرر چند میلیونی در تهیه بلیط شد.
دوستان پرسیده بودن که کسانی که در ایام حضور من در آنکارا یکضرب گرفتن چه سوابقی داشتن. در پاسخشون باید عرض کنم دو تا خانم تنهای حدود 50 سال بودن و 2 تا زوج جوون و یک خانواده 4 نفره که پدر خانواده حدودا 40 ساله به نظر میومد.
من در فاصله ای که منتظر مجید (پسر ریشوهه که فارسی بلده) بودم که خبر از داخل برام بیاره اینها میومدن بیرون و خوشحال و خندون و در حال فندق و پسته شکستن . من هم با اینکه آدم فضولی نیستم ولی محض اطلاع رسانی به دوستانم ازشون میپرسیدم یکضرب شدین یا کلیر خوردین که برگه سفیدشون گویای همه چیز بود.
کیسهای اف1 که رد شده بودن 6 تا شدن که یکیشون توی هتل ما بود و ظاهرا هم برا لاتاری اسم نوشته بود هم ویزای اف1 درخواست داده بود که یکضرب مردود شد!
همه دوستان کلیر میشن تا نفر آخر. بدون تعارف و دلگرمی بیخود عرض میکنم. شما اگر شرایط من رو بدونین حتما فکر میکنین کلیر شدن من باید بیش از 200 روز طول میکشید. اونهایی هم که کلیرشون طول کشیده مطمئن باشن یا به دلیل تشابه اسمی این زمان طولانی شده یا سطح بررسی درخواستی آفیسر بالا بوده و تعداد چکینگ بیشتری باید صورت میگرفته.
از الان برین دنبال بلیطتون و بگیرین چون اگر تا قبل مهر بخواین برین اصلا گیر نمیاد ( با قیمت بالا باید بگیرین) . وسایلتون رو هم جمع کنین کم کم.
امروز پیام62 مدیکالشو گرفته و فردا مصاحبه داره و میتونه اخبار جدیدی رو بیاره برامون.
من که از اینجا به تاپیک اولین سفر رفتم ولی تا لحظه آخر همراه دوستانی که تازه تر از گلهای شب بو و بهتر از آب روان هستن ام و از ته دل برای همتون دعا میکنم.

خوشا به حالتون حامد خان
تبریک میگم
ما ک هنوز کلییر نشدیم ولی‌ ۲۶ ژولای ۱ نفرمون آپدیت شده و اگر ک کلییر بشیم تا شهریور قبلک اینکه ۶ ماه بشه میریم ولی‌ خوب این قضیه بلیت هم چیز مهممی..! چی‌ پیشنهاد می‌کنید؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان