کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-29 ساعت 23:39)bigharar نوشته:  خدایا من اینجا چیکار می کنم هر لحظه !! هنوز نه مصاحبه رفتم نه معلومه تکلیفم چیه از دست خودم عاصی شدم به خدا تو رو خدا واسه من دعا کنید من به عشق اینکه چند نفری اینجا هستند هی به این تاپیک سر می زنم انتظار عجب آزمایشیه خداییش

عزیزمن موندم چه جوری تونستید 9 ماه درشکم مادرتون تحمل بیارید؟ نکنید این کارارروباخودتون توامریکابستری کردن بیمارن روحی و جسمی به قیمت خون ادم تموم میشه پس عزیزازفکروخیال دربیایید برید بخوابید
(2013-07-29 ساعت 21:22)gole shabbo نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 17:33)ari_kiana نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 17:16)gole shabbo نوشته:  بچه ها امروز این میل از سفارت اومد من راهنمایی کنید
We have not yet completed the additional administrative processing on your case, however, considering the end of the DV-2013 program (ends on September 30, 2013), we have already begin following up your case. Once it is completed, your case number will be posted on our web page FYI, .

میگه هنوز پروسه کلیر شما تموم نشده
از کلمه additional استفاده کرده
یعنی به پروسه کلیر شدن شما یه چیزی اضافه شده.با توجه به اینکه 30 سپتامبر تموم میشه لاتاری میگه ما داریم روی کیس شما کار میکنیم.
به محض اینکه کامل بشه پروسه خبر میدیم.
عامیانه براتون گفتم.
یه سوال:از شما فرم 9 سوالی یا مدرکی یا چیزی بعد از مصاحبه خواستن؟

بله نقص مدرک بود که 2ماه پیش مدرک را میل کردیم برا سفارت
اون قسمتی که نوشته additional برای همینه
هنوز مدارکی رو که ارسال کردی براشون چک کردنش تموم نشده
نگران نباش
به امید خدا به زودی کلیر میشیShy
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
(2013-07-29 ساعت 21:29)gifa نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 21:22)soodipooyan نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 12:49)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 12:25)soodipooyan نوشته:  سلام به همه دوستان.من تا یک هفته دیگه مصاحبه دارم.و شدیدا استرس دارم.دوستانی که با موفقیت مصاحبه را گذروندند میتونن کمک کنن بگن چه سوالاتی میپرسن و چه نکاتی در جواب دادن حائز اهمیته؟
ممنون

سلام دوستم Smile) ببين راحت ترين مصاحبه اي كه تو عمرم داشتم ، و اصلا فكرشو نميكردم ، شما اهميت نده و كاملا ريلكس ..استرس كاهي اوقات كارو خراب ميكنه ..رو مطالبي كه تو فرمات نوشتي اشراف داشته باش كه اكه سوالي ازت كرد در اون خصوص همونو جواب بدي .. ايشالا يضرب ويزا رو بكيري Smile)))))

ممنونم.من هم امیدوارم

منم موافقم اسونترين مصاحبه عمرت البته اگر سركارميري اون سوالات گزينش ها و............راحتر از همه اونهاست mehrdaordiعزيز درست ميگه كاملا مسلط باش وهرچي كه تو فرم نوشتي همونا رو جواب بده موفق باشي
قربان اختيار داري..ارادتمندم Smile
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: lonelyman ، babak_1363 ، rose_2000 ، gifa ، b_argi
(2013-07-29 ساعت 23:55)mangoolkhan نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 18:19)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 15:10)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 14:34)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان
امروز یه مورد عجیب توی سیس و سایت ابوظبی دیدم در مورد کیس 6586 که ویزاشون ایشود شده. چرا اینطوری شده؟

ای بابا دیگه چراداره ؟ وقتی کسی ایشودنمیشه میگید چرانمیشه
وقتی هم یکی میشه میگید چرامیشه والا خداهم ازدست شماهانمیدونه چیکارکنه اخی چیکارکنه که ازهرپیشامدی سوال درنیارید
حالاکه یکی ایشودشده بگیدخدایاشکرت که چرایی درکارنیست
دوست عزیز میگم اگه اعتراض داری میخوای ایمیل بزن همون مراحل اداری بشه خوبه ؟؟!!! تبریییییک ......معطل نکنین ...به ارزوتون رسیدین :}}
ولی بیچاره 6585 Refused شده

ببخشید دوست عزیز یه کم جدی میگم.لطفا این خبر ها رو در لفافه و یک جمله ای نگید.بچه ها اینجا به سختی و دلسوزانه روحیه همدیگه رو بالا میبرن بعد یه دفعه...
اطلاع رسانی خوبه ولی کاملش.
حالا لطفا میشه بفرمایید جریان چیه؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-07-29 ساعت 21:22)gole shabbo نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 17:33)ari_kiana نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 17:16)gole shabbo نوشته:  بچه ها امروز این میل از سفارت اومد من راهنمایی کنید
We have not yet completed the additional administrative processing on your case, however, considering the end of the DV-2013 program (ends on September 30, 2013), we have already begin following up your case. Once it is completed, your case number will be posted on our web page FYI, .

میگه هنوز پروسه کلیر شما تموم نشده
از کلمه additional استفاده کرده
یعنی به پروسه کلیر شدن شما یه چیزی اضافه شده.با توجه به اینکه 30 سپتامبر تموم میشه لاتاری میگه ما داریم روی کیس شما کار میکنیم.
به محض اینکه کامل بشه پروسه خبر میدیم.
عامیانه براتون گفتم.
یه سوال:از شما فرم 9 سوالی یا مدرکی یا چیزی بعد از مصاحبه خواستن؟

بله نقص مدرک بود که 2ماه پیش مدرک را میل کردیم برا سفارت

ببخشید پیغام خصوصی و ایمیلتون بسته بود.میشه بفرمایید آخرین آپدیتتون کی بوده؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
در راستاي گرفتن احيا در مهاجرسراCool:

دستها رو بخداست، شب احياست امشب 
شب حرفهاي راست، شب احياست امشب
خدا با منتظرسراست، شب احياست امشب
كلير شدن با خداست، شب احياست امشب 
مذهب  ما هويداست ، شب احياست امشب
حرف ما قل هو الله ست، شب احياست امشب
"لانلي" باز با شماست، شب احياست امشب
فردا نيز از آن ماست، شب احياست امشب
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-30 ساعت 02:19)shilashams نوشته:  salam,
case jomeha update mishe?

سلام دوست عزيز، بله چرا كه نه؟! هم آپديت ميشه هم كليرTongue ضمناً لطفاً براي رعايت مقررات فارسي بنويسيد ، ممنون و موفق باشيد.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
(2013-07-30 ساعت 02:24)lonelyman نوشته:  

سلام دوست عزيز، بله چرا كه نه؟! هم آپديت ميشه هم كليرTongue ضمناً لطفاً براي رعايت مقررات فارسي بنويسيد ، ممنون و موفق باشيد.
لانلی، جان من، خودمونیم!! خواب نداری؟! Big GrinTongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-30 ساعت 02:35)amjad نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 19:04)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 10:46)hutsa83 نوشته:  چرا هيچ كس جواب منو نميده؟

دوست عزیز. من اینجا پاسختون رو دادم: http://mohajersara.com/post-374740.html#pid374740
شما حتما باید بلافاصله از بعد از پرسش خودتون شروع به خوندن پستها بکنید که ببینید کسی جواب داده یا نه.
نه اینکه فقط صفحه آخر تاپیک یا چند تا پست آخر رو بخونید. اینجوری هرگز پاسخهایی که به شما داده شده رو تو همچین تاپیکی نمیتونید ببینید. چون این تاپیک با سرعت به تعداد صفحاتش اضافه میشه.

گویا پاسخ بنده رو هم خوندید! چیزی که شما خوندید یا سایت کلیرنس آنکارا بوده یا اگر ایروان بوده توضیح مربوط به دو ستاره رو خوندید (**) نه تک ستاره. تک ستاره یعنی هر مدرکی که تو برگ آبی نوشته با خودتون ببرید.
با سلام خدمت مدیر محترم
یعنی با تک ستاره هم میشه رفت سفارت برا گرفتن ویزاها؟ یا باید صبر کرد تا اون ستاره هم محو بشه؟
با اجازه مدير محترم بايد عرض كنم وقتي كيستون ستاره دار ميشه يعني ميشه براي گرفتن ويزاي بعضي از افراد كيس به سفارت مراجعه و نسبت به گرفتن ويزاي اونها اقدام كرد و وقتي هم ستاره محو شد ميشه براي گرفتن ويزاي فرد باقيمانده هم اقدام نمود. موفق و پيروز باشيدTongue
(2013-07-30 ساعت 02:41)babak_1363 نوشته:  

بابك جان اين لاتاري خواب و خوراك رو از ما گرفتCool داشتيم زندگيمون رو ميكرديماTongue
(2013-07-30 ساعت 02:46)lonelyman نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 02:41)babak_1363 نوشته:  

بابك جان اين لاتاري خواب و خوراك رو از ما گرفتCool داشتيم زندگيمون رو ميكرديماTongue
لونلی جان تنها نیستی دادا، منم به همین درد مبتلا شدم... Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mehrana ، hushmandco ، bigharar ، raam12000 ، Alirezaa2013 ، dolood ، Soap McTavish ، amairmonre ، linuxer ، b_argi ، daad
کاربران در حال بازدید این موضوع: amjad، babak_1363، el333، manzar333، mohssen، nyayesh Smile
سحر به خیر دوستان....التماس دعا
انشاالله با خبر های خوب این هفته ، کلیر های زیادی داشته باشیم
اگر اجازه بدید امثال من -که کیسی ندارند تا منتظر چیزی باشن - چیزی بگن :
هر بار که به مقامی نایل میشیم یا موفقیتی حاصل میشه در گذر زمان فراموش میکنیم که در لحظه اول چقدر خوشحالی کردیم. دوباره افسوس گذشته و اندوه آینده به سراغمون میاد و این داستان مکررا تکرار میشه...
یک روزی باید بیاموزم که قانع باشم. اگر قناعت پیشه نکنم چه در خرابات وطن چه در ناکجا آباد همینم که هستم

درویشی را پرسیدند دلت چه خواهد؟ گفت:آنکه دلم چیزی نخواهد.

در جستجوی خوشبختی هستم که از بیرون مرا دریابد حال آنکه عمیق ترین آنها از درون آغاز می شود.
چقدر فاصله است بین نوشتن تا درک کردن! ایکاش میفهمیدم آنچه را که نوشتم
ایکاش همه شما خوشبخت باشید و شاد. آمین
(2013-07-29 ساعت 17:36)shatsi نوشته:  
دوستان خوبم که مثل ما نصفه کلیر شدن یعنی همسر کلیر شده(خانم) و نفر دیگه باقی مونده توجه کنن:
امروز خانم بنده تشریف بردن سفارت و ویزا و برگ صورتی و برگ ptt و ایمیلی که سفارت جواب داده بود که ایشون میتونن به تنهایی برای ویزا مراجعه کنن رو دادن به سفارت (البته امروز اون خانم هندی-ایرانیه نبودند مثل اینکه) بعد از خانمی که بجای ایشون بودند سوال کرده بودند که آره من خیلی نگرانم و اگه شوهرم کلیر نشه چیکار کنم ، ایشون هم گفته بودند اکثراً تا 30 سپتامبر کلیر خواهند شد و نگران نباشید.....بعد خانمم پرسیده بود > توجه< الان که من این 2 تا برگ صورتی رو میدم اگه یک وقت شوهرم کلیر شد چیکار کنه و فقط با پاسش بیاد و ایشون یکی از برگه صورتیا را داده بوده و گفته بوده با پاس و این برگ صورتی بیاد ....
البته سوالی هم دارم از بچه هایی که قبلا مثل ما نصفه کلیر شدن و یا کلاً بچه هایی که به چم و خم کار واردن : امروز که خانم من پاسشو داد ، حدود 1 ساعت پیش هم ایشون آپدیت شد و هم من آپدیت شدم، اصولاً من فکر میکنم که باید فقط ایشون آپ می شد چون برای وضعیت من اتفاقی نیافتاده بود اما به هر حال هر 2 ه تاریخ 29 جولای آپدیت شدیم ، از دوستان ممنون میشم نظرشون رو بدونم در این رابطه .....

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ .... ﮐﯿﺲ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﺸﻮﺩ ﺷﺪﻥ ﻭﯾﺰﺍﯼ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻫﻢ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪ
ﺿﻤﻨﺎ ﭼﻄﻮﺭ ﺷﻤﺎ ﺩﻭ ﺑﺮﮔﻪ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﺩﺍﺷﺘﯿﻦ ؟!
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻢ ﻣﺴﺆﻝ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﮔﻪ ﺁﺑﯽ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﺮﺩﻡ ﮔﻔﺖ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﻣﯿﻞ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﻢ !
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻦ ﺍﺯﺵ ﯾﻪ ﮐﭙﯽ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﻧﺸﺎﻟﻪ ﺍﺳﻤﺶ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﻭﻣﺪ ﺑﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﮐﭙﯽ ﻣﯿﺮﻡ !

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻢ ﺍﮔﻪ ﻧﻈﺮ ﯾﺎ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭ ﺷﺪﻥ ﻭ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻭﯾﺰﺍﯼ ﻧﻔﺮ ﺩﻭﻡ ﺩﺍﺭﻥ ﻟﻄﻒ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﺪﻫﻨﺪ .
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
خدایا
به حق این شب عزیز هیچکس بی جواب نماند.
++++++++++++++++++++++++++
خدایا دلم به سان قبله نماست ؛ وقتی عقربه اش به سمت “تــــو” می ایستد ، آرام می شود …
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان