موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-30 ساعت 15:05)ali 2013 نوشته: سلام دوستان، من تازگی ها با مهاجرسرا آشنا شدم. متاسفانه بعد از 11 ماه متوجه قبولیم شدم و با داشتن کیس 3رقمی هفته دوم جولای تو ابوظبی مصاحبه داشتم و کارت آبی گرفتم البته طبیعی بود چون کارمند دولت هستم و سربازی هم رفتم اما نمی دونم چرا به خانمم که هیچ موردی نداشت ویزا ندادند. بنظر شما چرا؟ به خاط این نیست که چون احتمال دادن من تا آخر سپتامبر کلیر نمیشم پس به خانمم هم ویزا ندادند؟
نگران نباشید به امید خدا کیلیر می شید اگر شغلتون خیلی خیلی حساس نیست.
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-30 ساعت 15:05)ali 2013 نوشته: سلام دوستان، من تازگی ها با مهاجرسرا آشنا شدم. متاسفانه بعد از 11 ماه متوجه قبولیم شدم و با داشتن کیس 3رقمی هفته دوم جولای تو ابوظبی مصاحبه داشتم و کارت آبی گرفتم البته طبیعی بود چون کارمند دولت هستم و سربازی هم رفتم اما نمی دونم چرا به خانمم که هیچ موردی نداشت ویزا ندادند. بنظر شما چرا؟ به خاط این نیست که چون احتمال دادن من تا آخر سپتامبر کلیر نمیشم پس به خانمم هم ویزا ندادند؟
خوش به حالت که دیر اومدی ایشالا زودم میری.اصلا هم اونطوریها نیست فقط خدا دوستت داشته خواسته کمتر فشار عصبی داشته باشی.فکر کن ما از کی تو این حالیم و سوالهای تو رو تو هر مرحله ای تو ذهنمون مرور میکنیم.این مغزمون نخ نما شد اونقدر به یه جاش(دلیل انتظار) فشار آوردیم.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-30 ساعت 12:20)dolood نوشته: (2013-07-30 ساعت 11:33)setareh2013 نوشته: دوستان آیا سایتی مثل منتظرسرا یا مثل "فوروم کلیرنس مهاجرسرا" برای ملیتهای دیگه می شناسید؟
می خوام ببینم آیا روند کلیرنس آنها هم از ماه می دچار تحول شده یا فقط مال ایرانی ها اینجوری شده.
بالاخره یه آدم منفی باف و مضطرب و نگران مثل خودم پیدا کردم. سلام همسان عزیزستاره 2013.
من منفی باف نیستم. من دنبال روشن کردن وضعیت خودم هستم. ولی یه سری دوستان زیادی مثبت باف هستند و فکر می کنند با دعای خیر و به اصطلاح "انرژی مثبت" (انرزی هم مثبت و منفی داره آخه؟!!!) مکانیزم دنیا عوض می شه و پروسه ویزا با امدادهای غیبی به نفع اونا عوض می شه.
الان برای ما مهمه که بدونیم چرا روند صدور ویزا از اواسط می متوقف شده و آیا این برای ایرانی هاست یا همه. با سکوت کردن و حرفش را نزدن واقعیت عوض نمیشه.
وقتی من بچه بودم و نیاز به عینک داشتم پدرم می گفت صحبت ضعیفی چشم و دکتر و عیتک نکن وگرنه چشمت واقعا ضعیف میشه 
یعنی پدر من هم مثبت باف بود و همش انرژی مثبت میداد و هورا می کشید.
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
امروز داشتم با دقت منتظرسراي آنكارا و ايروان رو بررسي ميكردم، يه نكته اي واسم جالب بود، گفتم اينجا مطرح كنم كه همه متوجه هماهنگ بودن اين دو سفارت با هم بشيد:
سفارت آنكارا و ايروان مصاحبه هاي بعد از ٢ مي تاكنون را هنوز كلير نكرده اند، سفارت آنكارا ٣كيس بتاريخ ٢ مي و سفارت ايروان هم ٢ كيس بتاريخ ٢ مي كلير كرده اند و ديگر هيچ. پس ميتونيم نتيجه بگيريم كه طبق يه قاعده هماهنگ با هم اين دو سفارت بهشون دستور داده شده كه كيسهاي ٢ مي را كلير كنند و بعد از اونها رو نه.
يعني سفارتها فعلاً دارن كيسهاي قديمي رو كلير ميكنن و از ٢ مي به بعد رو گذاشتن واسه ماه ديگه
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-30 ساعت 16:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-30 ساعت 16:20 توسط lonelyman.)
(2013-07-30 ساعت 15:40)setareh2013 نوشته: (2013-07-30 ساعت 12:20)dolood نوشته: (2013-07-30 ساعت 11:33)setareh2013 نوشته: دوستان آیا سایتی مثل منتظرسرا یا مثل "فوروم کلیرنس مهاجرسرا" برای ملیتهای دیگه می شناسید؟
می خوام ببینم آیا روند کلیرنس آنها هم از ماه می دچار تحول شده یا فقط مال ایرانی ها اینجوری شده.
بالاخره یه آدم منفی باف و مضطرب و نگران مثل خودم پیدا کردم. سلام همسان عزیزستاره 2013.
من منفی باف نیستم. من دنبال روشن کردن وضعیت خودم هستم. ولی یه سری دوستان زیادی مثبت باف هستند و فکر می کنند با دعای خیر و به اصطلاح "انرژی مثبت" (انرزی هم مثبت و منفی داره آخه؟!!!) مکانیزم دنیا عوض می شه و پروسه ویزا با امدادهای غیبی به نفع اونا عوض می شه.
الان برای ما مهمه که بدونیم چرا روند صدور ویزا از اواسط می متوقف شده و آیا این برای ایرانی هاست یا همه. با سکوت کردن و حرفش را نزدن واقعیت عوض نمیشه.
وقتی من بچه بودم و نیاز به عینک داشتم پدرم می گفت صحبت ضعیفی چشم و دکتر و عیتک نکن وگرنه چشمت واقعا ضعیف میشه 
یعنی پدر من هم مثبت باف بود و همش انرژی مثبت میداد و هورا می کشید.
دوست گرامي كي گفته روند صدور ويزا از اواسط مي متوقف شده ؟ همين الان خيلي از بچه ها مداركشون روبراي صدور ويزا دادن به سفارت و همين چند روز پيش بود كه بعضي از دوستان مثل حامد عزيز ويزاشون رو گرفتن وهمونطور كه گل نهال خانوم هم گفتن خب كيسهاي قديميتر دارن ويزاشون رو ميگيرن و طي روزهاي آينده و بعد از ماه رمضان اين قضيه سرعت بيشتري هم پيدا ميكنه.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-30 ساعت 15:20)PARVIN_OMID نوشته: (2013-07-30 ساعت 15:05)ali 2013 نوشته: سلام دوستان، من تازگی ها با مهاجرسرا آشنا شدم. متاسفانه بعد از 11 ماه متوجه قبولیم شدم و با داشتن کیس 3رقمی هفته دوم جولای تو ابوظبی مصاحبه داشتم و کارت آبی گرفتم البته طبیعی بود چون کارمند دولت هستم و سربازی هم رفتم اما نمی دونم چرا به خانمم که هیچ موردی نداشت ویزا ندادند. بنظر شما چرا؟ به خاط این نیست که چون احتمال دادن من تا آخر سپتامبر کلیر نمیشم پس به خانمم هم ویزا ندادند؟
دوست عزیز اولا اینکه خدا براتون خواسته که بعد از این مدت متوجه شدین پس امیدوار باشین کسانی هستند که تازه توی سپتامبر می خوان برن مصاحبه اصلا نگران نباش .
دو حالت داره یا شما خودت برنده اصلی هستی
یا شما به نظر خودتون ایشون موردی ندارن ممکنه از نظر اونها احتیاج به چک بوده دلیل کلیرنس خوردن که تنها سربازی یا کار دولتی نیست چیزهایی است که اونا خودشون می دونن .
به هر صورت انشالله هر چه زودتر کلیر شین اگر هم دوست داری مثل بقیه دوستان مشخصاتتو (کیس نامبر بدونه دو شماره آخر - تعداد نفرات - تاریخ
مصاحبه و مکان مصاحبتو برای( KIN) امیر مهاجرسابق ایمیل کن تا توی منتظرسرا واردتون کنن . موفق باشین 
از جوابتون ممنونم و خوشحالم که این همه دوست اینجا پیدا کردم درضمن دوست عزیز من ایمیل امیر مهاجرو ندارم. راستی یک سوال دیگه هم می خواستم بپرسم البته ببخشید انقدر سوال می کنم آخه من تازه واردم! روز مصاحبه گواهی شغلی هم با خودم برده بودم اما اونو ازم نخواستن و منم چیزی نگفتم اما فقط پرسید که شغلت دولتیه؟ بنظر شما احتمالش هست که پس از مدتی بگن مدارک شغلیتو بفرست؟ اگه اینجوری باشه به ایمیل شخصی خبر میدن یا سایت سفارت؟ بهتر نیست برای جلوگیری از اتلاف وقت پیشاپیش مدارکو براشون بفرستم؟
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER