کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-01 ساعت 09:22)zanganeh نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 06:10)natasha نوشته:  سلام دوستان،آیا اینجا کسی‌ هست که بدون داشتن وکالتنامه از همسرش تونسته باشه ویزای همسرشو بگیره از سفارت آنکارا؟ من هر چی‌ به پدرو مادرم میگم که باید وکالتنامه باشه از طرف فرد غایب، میگن آفیسر به ما گفته یکیتون هم می‌تونه بیاد و ویزاهای جفتتنو بگیره...به نظر شما امکان‌پذیره؟
سلام دوست من.
پدر و مادر شما درست ميگن اون براي ارائه پاسپورت ها به سفارت هست و كلا پيگيري پرونده در سفارت كه حضور يك نفر كافيه اما اين وكالت براي PTT مورد نياز هست كه البته مواردي هم ديده شده بعضي از دوستان بدون اين وكالت هم با ارايه شناسنامه و قباله تونستن بسته رو از پست بگيرند ولي شما روزه شك دار نگيريد كلا هزينه وكالت با ترجمش ميشه حدود 60 هزار تومان حتما وكالت رو تهيه كنند و با خودشون ببرند.

عی گفتیو کردی کبابم
پدر من هم همین مشکل رو دارن...
با کلی‌ بدبختی کل این سایت رو شبانه روز زیرورو می‌کنم و می‌خونم
بعد ک ی موردی رو کشف می‌کنم و بهشون میگم میگن نه اینطوری نیست فلان طوریه
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-08-01 ساعت 04:18)SK89 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 18:05)soooli55 نوشته:  درود....
از دوستان کسی آنکار هست؟

سلام ما هستیم امری بود در خدمتیم ضمنا چرا دوشنبه هر چه سریعتر بهتر مدام سر بزنید شوهرم ودخترم امروز ایشود شدند ولی من فقط دیروز آپدیت شدم ساعت 2:44 به وقت آنکاراست و من احیا کردم التماس دعا از همه دوستان دارم تصور تنها فرستادن بچه دو سالم با همسرم هم اشکمو در میاره هرچند راضیم به رضای خدا و امیدوار ولی کاش همه ایشود شده بودیم و من خوشحالتر.ارزوی بهترینها رو دارم برای همه دوستان گلم و ممنونم از همراهی و کمکهاتون
سلام...امروز صبح دوباره رفتم پست...چک کرد و گفت ساعت 3 بیا...برگشتم خبر می دم.امیدوارم هرچه زودتر ایشود بشی.
تشکر کنندگان: roeentan ، b_argi ، babak_1363 ، zohre02 ، mhb161 ، Alirezaa2013 ، SK89
(2013-08-01 ساعت 11:51)negar_karimi6 نوشته:  هروقت ازصمیم قلبم و بادلی شکسته و نگران التماس کنان ازخداچیزی روخواستم بطورباورنکردنی بهم داده نمیگم انسان پاک سرشتی هستم نه به عکس سرتاپاگناه کارم ولی خداوندبعدازثبت نام لاتاریمون نمیدونید چه حالهای توزندگیمون بهمون داد ازصمیم قلبم میگم خدایاعاشقتم

اولین باربودلاتاری ثبت نام میکردیم شوهرم قبول شد اون مخالف و نگران من مصرونگران

دخترم دانشجوی تهران وابسته عاطفی بی پناه درتهران وبا باتوجه به خصوصیات اخلاقیش نگران تنهاییش بودم پسرم بایه خانواده میخواست وصلت کنه که باب دلمون نبودن و همیشه نگرانش بودم دراین اوضاع بداقتصادی همسرم یه شغلی پیداکردتاامورات بگذره وبدترازهمه ساپورت مالی برای زندگی درآمریکانداشتیم ووجودهریک ازاینهاااااااااااااااا زندگیمونوبهم ریخته بود نمیدونستم باهجومی ازاین نگرانیها چه کنیم اماازخدااااااااااااااخواستم که هرانچه راصلاح میداند برامون رقم بزنه وچنین هم شد

دخترم ازدواج کرد بایک مردخیلی خوب شوهرم روبازنشسته کردن باحقوق خوب پسرم بااون خانواده که باعث نگرانیمون شده بود بهم زد و الان درشرف ازدواج موفیقه و...
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شکرت چقدرالتماست کردم که خداوندارامش روبه خانواده مابیارررررررررررررررررر و ازاینکه اوردی دربست مخلصتم
همه اینهانشونه اینه که به ندای من درروزقبولی درلاتاری لبیک داره میگه
باخدای خودم گفته بودم خداجونم اگرمصلحت مادرمهاجرته اسبابشوخودت فراهم بیار
و همینکارهم کردپس مطمئنم کلیرمیشم چون خداوندمصلحتمونوتوی مهاجرت دیده که توی این یکسال و اندی تمام کاینات روبه کارگرفته تاکارمادرست بشه
شایدخیلی هاقبول نداشته باشن این همه لطف خداروولی واقعااااااااااااااااااااا من همین الان هم که دارم ازبزرگیش یادمیکنم کی بوردم خیس شده

خیلی براتون خوشحالم و میخوام بگم منم حس شما رو درک کردم و این شیرینی رو چشیدم
نمیتونم الان تو این تاپیک خیلی حرف بزنم اما میخوام انرژی + رو به فضای این تاپیک و همه منتظرین تقدیم کنم.
میخوام بگم منم خدا رو دیدم، حسش کردم، لمسش کردم، خیلی شیرینه، خیلی ....
امیدوارم فکرتون از این چیزها (مثل کلیرنس و ...) آزاد بشه و وقت کنین نگاه کنین ببینین دستای کی پشتتونه، کیه که داره همه برنامه هاتون رو مرتب میکنه؟
کیه که شما رو آورده اینجایی که الان هستین؟
بعد به این فکر کنین که کی از اون قوی تره؟ کی از اون تواناتر و بالاتره؟ کیه که میتونه هرکاری بخواد رو بکنه؟؟؟
پس همینی که دوستتونه، همینی که همیشه هوای شما رو داره، همین، همه کارهاتون رو انجام میده. استرس نداشته باشین، همه چیز رو به معنای واقعی به خودِ خودش بسپارین، از اون تواناتر پیدا نمیکنین، شما فقط بشینین و لبخند بزنین، اون خودش همه ی کارهاتون رو انجام میده Smile
من واقعا دیدمش، شما هم میبینین، مطمئنم....................
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-07-31 ساعت 23:19)b@b@k نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 22:17)soroshnia نوشته:  دوستان سلام
من ميخوام يه وكالت از خانمم بگيرم واسه گرفتن پاسپورت ها از ptt .
ايا اين وكالت فرمت خاصي داره يا صرفا بنويسيم جهت گرفتن پاسپورت از اداره پست تركيه
اگه از دوستان كسي در اين زمينه تجربه خاصي داره راهنمايي كنه ممنون ميشم
به اميد كليرنس همگي
با سلام
دوست عزیز متن وکالتنامه در پیام خصوصی برایتان ارسال کردم

اگر ممکنه متن رو برای من هم ارسال کنید
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، b_argi
خبري از اپديت نيست Sadاخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كسي اپ شده البته بغير از قورمه سبزي كه اون ويزاي نامزديه ؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، shatsi ، mhb161 ، Alirezaa2013
(2013-08-01 ساعت 12:01)habibi نوشته:  سلام به دوستان عزيز
سفارتهاي ابوظبي، آنكارا كيس جديدي اعلام نكردند؟
ايروان رو ميدونم كه تا كنون چيزي اعلام نكرده
تاپيك خيلي سوت وكوره...........

به امید خدا تا غروب و همچنین فردا اعلام خواهند کردTongueBig Grin
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، mlo ، babak_1363 ، shatsi ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، morvarid1364 ، b_argi
(2013-08-01 ساعت 11:55)mohssen نوشته:  سلام دوستان

اگر كسي واسه اقامت كشور ديگه اي اقدام كرده باشه و پرونده اش براي صدور ويزا تحت بررسي باشه آيا ممكنه واسه پروسه لاتاريش و كليرنسش مشكلي پيش بياد؟؟؟

اين سوال رو قبلا هم پرسيده بودم ولي كسي جواب نداد Sad

لطفا دوستان راهنمايي كنيد ....احتمالا بعضي ديگه هم شايد اين مسئله رو داشتن واسه ويزاي دانشجويي و يا كار از يك كشور ديگه...مرسي

سلام دوست من ، ببينيد شما وقتي در لاتاري برنده ميشيد هر زمان ، به نوعي شما يك بليط بخت ازمايي رو ازان خودتون كردين Smile يعني اينكه ويزا حتما به شما تعلق ميكيره مكر ١% كه خداي ناكرده مرتكب جرم يا.. حالا بر فرض شما ٢ سال قبل از برنده شدنتون رفتين اقدام كردين واسه اقامت در كشور ديكري ..مراحلتون انجام شده تا حدود زيادي ولي الان به نوعي سر دوراهي هستين ..دو تا راه دارين :
١)اكر فكر ميكنين كه درصد اخذ ويزا شما براي اون كشور كم هست ، و ممكنه رفيوز بشين و تو باسبورتتون هم مهرش بخوره اينكارو نكنين ، واسه اينكه رو داستان لاتاري شما كه از يك روند معمو لي و روتين برخورداره تاثير منفي ميذاره
٢) شما اين شرايط فعليتون روهم بنظرم با ايميل اطلاع بدين بهشون و بكين كه اين كيس از قبل از لاتاري اقدام شده و توب رو بندازين تو زمين اونا كه صداقت شما هم بهشون ثابت بشه Smile)
ولي اكر جاي شما بودم لاتاري رو انتخاب ميكردم Smile
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، mohssen ، shatsi ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، b_argi
مرسی که خوب با جواباتون آدمو دلگرم می کنید.
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
تشکر کنندگان: shatsi ، zohre02 ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، sce ، lonelyman ، ari_kiana ، b_argi
(2013-08-01 ساعت 12:01)maaarabi نوشته:  
ايا اين وكالت فرمت خاصي داره يا صرفا بنويسيم جهت گرفتن پاسپورت از اداره پست تركيه
به اميد كليرنس همگي
با سلام
سلام دوست عزیز، اگر امکان داره لطف کنید و متن وکالتنامه را برای من هم ارسال کنید. متشکرم

دوست عزیز متن وکالتنامه را در صفحه ۶۰۰ همین تابیک بطور کامل تایب کرده ام...
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: b@b@k ، shatsi ، zohre02 ، پدی ، babak_1363 ، AsemanAbee ، b_argi
(2013-08-01 ساعت 09:44)r_ent نوشته:  ببخشید! معمولا ایروان ساعت چند آپدیت میشه؟؟
کسی میدونه؟

روشا خانوم، ایروان کارش حساب کتاب نداره.
در این مدت که من شاهد بودم در هر ۷ روز هفته (حتی روزهای تعطیل) و در تمام ساعات (حتی ۱۲ شب) اپدیت کرده.
هر چند که این اواخر دیگه به ندرت اپدیت می کنه اونم هر بار یک کیس Sad
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-08-01 ساعت 12:53)shayangh نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 12:01)maaarabi نوشته:  
به اميد كليرنس همگي
با سلام
سلام دوست عزیز، اگر امکان داره لطف کنید و متن وکالتنامه را برای من هم ارسال کنید. متشکرم
با سلام و تشکر از زحمات شما متاسفانه استرس زیاد و حجیم بودن صفحات این تاپیک اجازه نمیده تا دوستان بتوانند جواب سوالات خود را پیدا کنند بخاطر همین سریع منتظر جواب هستن

دوست عزیز متن وکالتنامه را در صفحه ۶۰۰ همین تابیک بطور کامل تایب کرده ام...
با سلام و تشکر از زحمات شما متاسفانه استرس زیاد و حجیم بودن صفحات این تاپیک اجازه نمیده تا دوستان بتوانند جواب سوالات خود را پیدا کنند بخاطر همین سریع منتظر جواب هستن
من هم بخاطر همین موضوع هر کس تقاضا کنه بلافاصله برایش با پیغام خصوصی همان متن صفحه 600را میفرستم و لی در کل زحمت اصلی را شما کشیده اید
سلام به همه ی دوستان گلم Smile
امیدوارم که همه خوب ، سلامت و روبراه باشن Smile
خدا از دار دنیا یه دوست خارجکی به ما داده بود که اونم لاتری برنده شده بود!! Big Grin امروز با کلی هیجان بهم پیام داد که از سفارت بهش زنگ زدن و گفتن که کلیر شده و ویزاش آمادست!! این دوستمون هم کلیر شد و رفت! چون سری داستاناشو اینجا می نوشتم، گفتم بهتون بگم که بدونید قطعاً فردا و هفته ی آینده اینجا خبرهای خوبی خواهد بود!
موتورها رو گرم کنیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد برا هوررررررررررررررررررررررررا کشیدن! Big Grin Tongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
امروز خبرهایی میشه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-01 ساعت 12:39)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 11:55)mohssen نوشته:  سلام دوستان

اگر كسي واسه اقامت كشور ديگه اي اقدام كرده باشه و پرونده اش براي صدور ويزا تحت بررسي باشه آيا ممكنه واسه پروسه لاتاريش و كليرنسش مشكلي پيش بياد؟؟؟

اين سوال رو قبلا هم پرسيده بودم ولي كسي جواب نداد Sad

لطفا دوستان راهنمايي كنيد ....احتمالا بعضي ديگه هم شايد اين مسئله رو داشتن واسه ويزاي دانشجويي و يا كار از يك كشور ديگه...مرسي

سلام دوست من ، ببينيد شما وقتي در لاتاري برنده ميشيد هر زمان ، به نوعي شما يك بليط بخت ازمايي رو ازان خودتون كردين Smile يعني اينكه ويزا حتما به شما تعلق ميكيره مكر ١% كه خداي ناكرده مرتكب جرم يا.. حالا بر فرض شما ٢ سال قبل از برنده شدنتون رفتين اقدام كردين واسه اقامت در كشور ديكري ..مراحلتون انجام شده تا حدود زيادي ولي الان به نوعي سر دوراهي هستين ..دو تا راه دارين :
١)اكر فكر ميكنين كه درصد اخذ ويزا شما براي اون كشور كم هست ، و ممكنه رفيوز بشين و تو باسبورتتون هم مهرش بخوره اينكارو نكنين ، واسه اينكه رو داستان لاتاري شما كه از يك روند معمو لي و روتين برخورداره تاثير منفي ميذاره
٢) شما اين شرايط فعليتون روهم بنظرم با ايميل اطلاع بدين بهشون و بكين كه اين كيس از قبل از لاتاري اقدام شده و توب رو بندازين تو زمين اونا كه صداقت شما هم بهشون ثابت بشه Smile)
ولي اكر جاي شما بودم لاتاري رو انتخاب ميكردم Smile

ممنونم دوستم
منظور سوالم اين بود كه منافاتي با قوانين لاتاري نداشته باشه اگر تو واسه يك جاي ديگري هم همزمان اپلاي كرده باشي...
بازم ممنونم
به اميد كلير شدن همه بچه ها و انشاالله خبر هاي خوب امروز و فردا
گوود نيوز آر اون د وي گايز Wink
هر كي گفت من چي گفتم؟ Big Grin

(پست موقت...آقايون و خانوماي مدير دعوام نكنين)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان