کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-01 ساعت 14:43)Ali.US نوشته:  سلام به دوستان گل و با صبرو بردبارم که تا سی سپتامبر مثل کوه پا برجا ایستاده اندBig Grin برای همتون آرزوی موفقیت میکنمSmile من این پست را الان از فرودگاه ارمنستان برایتان میگذارمShy خوشبختانه همه چیز طبق برنامه پیش رفت و دارم برمیگردم به وطن عزیزتر از جانم البته با ویزای یو اسCoolراستی تاریخ اکسپایر ویزاها برای ۲۹ ژانویه ۲۰۱۴ است و مدیکال ارمنستان هم یک سال اعتبار دارهTongue
تبريك علي جان اميدوارم هميشه موفق باشي........
براي ما هم دعا كن ......SmileSmileSmile
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: babak_1363 ، rozelo ، joody ، Alirezaa2013 ، shatsi ، abloom_ma ، mehrana ، yalda91 ، bigharar ، ari_kiana ، zohre02 ، b_argi
(2013-08-01 ساعت 16:10)habibi نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 14:43)Ali.US نوشته:  سلام به دوستان گل و با صبرو بردبارم که تا سی سپتامبر مثل کوه پا برجا ایستاده اندBig Grin برای همتون آرزوی موفقیت میکنمSmile من این پست را الان از فرودگاه ارمنستان برایتان میگذارمShy خوشبختانه همه چیز طبق برنامه پیش رفت و دارم برمیگردم به وطن عزیزتر از جانم البته با ویزای یو اسCoolراستی تاریخ اکسپایر ویزاها برای ۲۹ ژانویه ۲۰۱۴ است و مدیکال ارمنستان هم یک سال اعتبار دارهTongue
تبريك علي جان اميدوارم هميشه موفق باشي........
براي ما هم دعا كن ......SmileSmileSmile

علی عزیز بهت تبریک می گم امیدوارم در تمامی مراحل موفق باشی برای ما و تمام بچه های منتظر دعا کن لطفا Smile
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: babak_1363 ، mohssen ، rozelo ، Alirezaa2013 ، shatsi ، lonelyman ، dana ، zohre02 ، b_argi ، پرستوی مهاجر
(2013-08-01 ساعت 15:29)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 14:31)farshad_m نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 14:20)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 14:01)mohssen نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 12:39)Mehrdadordi نوشته:  سلام دوست من ، ببينيد شما وقتي در لاتاري برنده ميشيد هر زمان ، به نوعي شما يك بليط بخت ازمايي رو ازان خودتون كردين Smile يعني اينكه ويزا حتما به شما تعلق ميكيره مكر ١% كه خداي ناكرده مرتكب جرم يا.. حالا بر فرض شما ٢ سال قبل از برنده شدنتون رفتين اقدام كردين واسه اقامت در كشور ديكري ..مراحلتون انجام شده تا حدود زيادي ولي الان به نوعي سر دوراهي هستين ..دو تا راه دارين :
١)اكر فكر ميكنين كه درصد اخذ ويزا شما براي اون كشور كم هست ، و ممكنه رفيوز بشين و تو باسبورتتون هم مهرش بخوره اينكارو نكنين ، واسه اينكه رو داستان لاتاري شما كه از يك روند معمو لي و روتين برخورداره تاثير منفي ميذاره
٢) شما اين شرايط فعليتون روهم بنظرم با ايميل اطلاع بدين بهشون و بكين كه اين كيس از قبل از لاتاري اقدام شده و توب رو بندازين تو زمين اونا كه صداقت شما هم بهشون ثابت بشه Smile)
ولي اكر جاي شما بودم لاتاري رو انتخاب ميكردم Smile

ممنونم دوستم
منظور سوالم اين بود كه منافاتي با قوانين لاتاري نداشته باشه اگر تو واسه يك جاي ديگري هم همزمان اپلاي كرده باشي...
بازم ممنونم
به اميد كلير شدن همه بچه ها و انشاالله خبر هاي خوب امروز و فردا
اينجا شما هستيد كه بايد اهم و في الاهم كنين و با خودتون كنار بيايين Smile
يه بام و دو هوا نميشه كه Smile) معمولا ويزاهاي دانشجويي و حتي كار به سادكي قبول نميشه اونم تو اين شرايط !!Smile تازه با اينهمه هزينه و احتمالا وكيل هم داشته باشين و كلي مسايل ديكه ..ولي اكر برنده لاتاري هستي ، كه ارزوي خيليهاست ، بنظرم ترديد نكنين كه با لاتاري بهترين شرايطو هم كاري هم تحصيلي ميتونين براي خودتون رقم بزنين Smile
يادتون باشه شما برك برنده دستتونه يعني ويزا رو از الان تو دستات ببين Smile))
جدی میگی... یعنی ویزا به هممون میرسه...؟
بله دوست عزيز ، شك نكن ، شاهدش هم دوستان سال قبل بودن كه الان همكي اونجا تشريف دارن
شما امضاتو كامل كن از طريق كنترل بنل/ و بروفايل خودت ..مشخصاتتو وارد كن و همونو واسه "king" عزيز ايميل كن كه بيايي تو منتظر سرا اكه مصاحبه شدي ..به امضا من هم ميتوني نكاه كني اكه سختته Smile)
ممنونم دوست عزيز
آدم بد جور در شك و دو دلي ميمونه
من هم اميدوارم كه همگي به زودي كلير شويم
به اميد هورا هاي رنگي امروز و فردا Smile
هورااااااا مهاجرسرا وصل شد
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-08-01 ساعت 12:33)gifa نوشته:  خبري از اپديت نيست Sadاخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كسي اپ شده البته بغير از قورمه سبزي كه اون ويزاي نامزديه ؟

سلام بچه ها من امروز با نا امیدی به سیس سر زدم و در کمال تعجب دیدم بعد از دو ماه آپدیت شدم!!!! اولین آپدیتم بعد از مصاحبه به تاریخ 3 ژوئن بود و امروز بالاخره آپدیت شد!!!! امیدوارم که نشونه خوبی باشه!

---------------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس:2013AS66XX/ تعداد افراد:1 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 23 می /مقصد : اگر خیر سرش درست شد سانفرانسیسکو اگه نشد شابدول عظیم / برگه صورتي / کليرنس : با خدا!
کیس:$$2013AS66/ یک نفر/ آنکارا / مصاحبه 23 می / آپدیت 27 می ، 1، 7، 12، 14، 16 آگوست/ مقصد : سانفرانسیسکو / برگه صورتي / کليرنس:16 آگوست {85 روز}
سلام دوستان عزيز من و سه تا از خانواده هايي كه باهم مصاحبه داشتيم امروز به ١ اگوست اپديت شديم
ايا همه امروز اپديت شدن، ؟
خبريه ايا
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
(2013-08-01 ساعت 21:11)heidari1248 نوشته:  سلام دوستان عزيز من و سه تا از خانواده هايي كه باهم مصاحبه داشتيم امروز به ١ اگوست اپديت شديم
خبريه ايا

سلام منم دیروز و امروز اپدیت شدم
منم امروز آپدیت شدم.
آخرین آپدیت مال 16 می بود
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
ایـــن (روزها)نیـــــز بگــــــــــــذرد
بــه امیـــــــد فردای روشـــــــن و زیبــــاWinkRolleyes
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
از بچه های ابوظبی کسی امروز اپدیت نشده؟؟؟؟؟
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
(2013-08-01 ساعت 22:00)sara_82 نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 21:11)heidari1248 نوشته:  سلام دوستان عزيز من و سه تا از خانواده هايي كه باهم مصاحبه داشتيم امروز به ١ اگوست اپديت شديم
خبريه ايا

سلاااااااااممممم به دوستان Smile)))) بله من هم امروز ١ اكوست اب ديت شدم
اي خدااااااااا كمك كن واسه همه ايشالا بزودي كلير اتفاق بيفته Smile))))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-01 ساعت 22:11)SHABAH51 نوشته:  ایـــن (روزها)نیـــــز بگــــــــــــذرد
بــه امیـــــــد فردای روشـــــــن و زیبــــاWinkRolleyes
CoolCoolCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
دوستان عزيزم ، تفال به حضرت حافظ زدم ذيلا امد :
خوش امد كل وزان خوشتر نباشد
كه در دستت بجز ساغر نباشد
زمان خوشدلي درياب و درياب
كه دايم در صدف كوهر نباشد
غنيمت دان و مي خور در كلستان
كه كل تا هفته ديكر نباشد !!
بيا اي شيخ و از خمخانه ما
شرابي خور كه در كوثر نباشد
بتاج عالم ارايش كه خورشيد
كزين زيبنده"افسر"!!!!!!نباشد
كسي كيرد خطا بر نظم حافظ
كه هيجكس لطف در كوهر نباشد ......
عجبااااااا Smile))))))))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-01 ساعت 22:20)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 22:00)sara_82 نوشته:  
خبريه ايا

سلاااااااااممممم به دوستان Smile)))) بله من هم امروز ١ اكوست اب ديت شدم
اي خدااااااااا كمك كن واسه همه ايشالا بزودي كلير اتفاق بيفته Smile))))

یکی از دوستانم که عضو مهاجرسرا نیست با کیس نامبر **67 امروز آپدیت شد
پرواز امروز بعد از ظهر ماهان از آنکارا به تهران موقع لندینگ مسافرهارو به سکته انداخته!!
ساکن نیویورک
برنده 2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان