کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-04 ساعت 18:38)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 18:25)ari_kiana نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 18:11)bigharar نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 17:55)Mehrdadordi نوشته:  دوستان عزيزي كه جهت دريافت ويزا يا مصاحبه تشريف ميبرن به ٣ سفارت ..خبر صحت يا عدم صحت تعطيلي سفارتخونه ها رو دقيق اعلام كنن : انشالا كه شامل اين٣ سفارت نميشه..

سفارت ایروان از فردا تعطیل نیست برو حالشو ببر

من سایت ابوظبی رو چک کردم چندین بار
فقط نوشته 4 آگوست که امروز بود
خبری از تعطیلی تو روزای دیگه نبود
امیدوارم زودتر هممون رو کلیر بکننSmile
البته ٧ تا ١٠ اكوست يادت نره ..!
خود سفارت نوشته 8 تا 10 آگوستTongue
البته بستگی داره ماه رو کی ببیننBig Grin
http://abudhabi.usembassy.gov/embassy-holidays.html
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
(2013-08-04 ساعت 18:11)bigharar نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 17:55)Mehrdadordi نوشته:  دوستان عزيزي كه جهت دريافت ويزا يا مصاحبه تشريف ميبرن به ٣ سفارت ..خبر صحت يا عدم صحت تعطيلي سفارتخونه ها رو دقيق اعلام كنن : انشالا كه شامل اين٣ سفارت نميشه..

سفارت ایروان از فردا تعطیل نیست برو حالشو ببر
@ دوست عزیز بیقرار
دوست عزیز همه ش کشکه!!! میدونی چرا چون آنکارا که فقط تعطیلات عید فطر رو در سایتش اعلام کرده، پس یعنی تعطیلی دیگه ای تا به الان در سایت درج نشده...
شما هم بهتره که فقط تعطیلی ها رو از روی سایت سفارت مربوطه دنبال کنی...

@ خانم آی کمالی
خیلی ممنون که اطلاع رسانی کردین، البته میدونم که دیگه از 237 روز پیش راه نیفتاده این سیستم اما دیگه از 5 ماه پیش که افتاده بابا. اما در هر صورت خیالم راحت شد حداقل یکی از دوستان اسم منو در سایت منتظر سرا رویت کرده... حالا مطمئنم که این هفته کیلیر خواهم شد Tongue( اعتماد به نفس رو دارین دوستان) Big Grin
فردا درست بنده 34 هفته رو تموم خواهم کرد، باشد که از فردا به دوران رستگاری نزدیک شوم... Big GrinCoolTongue
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
بچه ها کسی از سالای پیش خبر داره که برای مثال برگه سفید یا آبی بگیره بعد کلیر نشده باشه تا سپتامبر ؟
2013AS9XXX دو نفر ( ازدواج بعد از کارنتی)
کارنتی:June 2013 , ABU DHABI
مصاحبه: آخر 30 JULYCool
هزینه مدیکال 850 درهم 2نفر
برگه سفید:rolleyes کلیر بعد 22 روز - تحویل ویزا :29 AGU
( مقصد : آغوش پدر و مادر در مریلند) [/size]
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Mehrdadordi ، ari_kiana ، negar_karimi6 ، payampars ، daad ، morvarid1364 ، b_argi ، zohre02
(2013-08-04 ساعت 17:36)nika نوشته:  سلام به همه
با این که آفیسر دور سربازی من که تو بسیج بود یه دایره با خودکار قرمز کشید ولی با این حال خیلی به کلیر شدن امیدوارم.
و این رو هم بگم که هرچی ما دعا کردیم واسه رفتن . تو 3 شب قدری که گذشت کل فامیل خودم و خانومم واسه نرفتن ما دعا میکردن .
نمیدونم از آخر کی پیروز میشه.
امیدوارم که همه بچه های مهاجرسرا به هر چی که میخوان برسن.

شما میبری نگران نباش مگه خدا به حرف حسد از بندش میگیره نعمتو
شما 100% میری
شک نکن
تشکر کنندگان: babak_1363 ، dolood ، negar_karimi6 ، payampars ، daad ، morvarid1364 ، azar1348 ، b_argi ، zohre02
هووووووووووووووووورررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به دوستان عزیز کلیر شده ایروانی خصوصاً sgkco24 ، Mbf232 ، javid737 ، hana-fd ، plv ، golshad ، pm.motamedi و یه مهاجرسرایی. امیدوارم در بقیه مراحل زندگی نیز موفق و سربلند باشید.
با آرزوی کلیر شدن هر چه سریعتر تمامی منتظران سه سفارت.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-08-04 ساعت 19:51)babaye yaas نوشته:  سلام دوستان
هر کسی شاید بدونه چرا کلیرش دیر شده . من فکر میکنم اگه هر کس هر دلیلی که به نظرش میاد ، اینجا بنویسه شاید بشه یه نتیجه گیری کلی کرد .
مثلا خود من :
من اسپانسر معرفی نکردم و تمکن مالی تحویل دادم که فکر میکنم در اولویت دوم قرار میگیرم .
اول اونایی که اسپانسر دارن و بعد افراد دیگه .
خوشحال میشم نظرات خود را اعلام کنید .

از نظرتون استقبال میشهBig Grin
والا پس ما که شنیدیم اسپانسر تازه کلیرنس میزنه چون میخوان اونم چک کنن!!!
تشکر کنندگان: babak_1363 ، daad ، morvarid1364 ، b_argi ، zohre02
این عکس هم تقدیم به همه دوستانی که منتظرن کلیر بشن...امیدوارم خبرهای خوب اینجا بیشتر و بیشتر بشه!
http://i40.tinypic.com/xc7mys.jpg
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: babak_1363 ، پرستوی مهاجر ، daad ، morvarid1364 ، azar1348 ، b_argi ، mehdi didam ، zohre02
(2013-08-04 ساعت 19:15)hamid1243 نوشته:  بچه ها کسی از سالای پیش خبر داره که برای مثال برگه سفید یا آبی بگیره بعد کلیر نشده باشه تا سپتامبر ؟

پارسال همه کلیر شدن انگارWink
تشکر کنندگان: babak_1363 ، azar1348 ، payampars ، sce ، jj bobo ، morvarid1364 ، SHABAH51 ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، hamid1243 ، b_argi ، zohre02
دوستان مثبت فکر کنید
من وقتی دوران کلیرنسم طولانی شد تازه به یک جنبه دیگه قضیه نگاه کردم و دیدم داره به نفعم هم میشه. خوب اینجوری میتونستم یکی دوتا کار ناتمومم را با فراغ بال تمومش کنم و با خیال آسوده برم به دیار آرزوها.
پس باور داشته باشید پشت تمام این سختی ها حکمتی هست که ممکنه الان درکش نکنیم ولی در آینده حتما به اون میرسید. همتون کلیر میشید
خدیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
امیدوارم همه ی دوستان گلم همچنان امیدوارتر از پیش باشند

[عکس: Hope-2-570x379.jpg]

همیشه سبز باشید
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-08-04 ساعت 16:37)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 16:25)mrbonbon نوشته:  راستی یه چیزی یادم اومد در مورد این منتظر سرا، به جان خودم یه بار نشده که این منتظر سرا روتو این مدت 237 روز باز کنم و اسمم رو اون بالا نوشته باشه Cool بابا خوب ماهم دل داریم دیگه، اگه یه بار این اتفاق بیفته ها، آنکارا منو کیلیر میکنه، شک نکنید Big GrinTongueCool
از مسئولین بزرگوار خواهشمندم رسیدگی فرمایین، تا ناکام از این تاپیک نرم دیگه... Tongue

جالبه! Big Grin خیلیها اینو از من میپرسند.
بذارید یه توضیحی بدم.
همین الان که دارم این پست رو میگذارم، مجموع منتظرین منتظرسرا (لاتاری و غیر لاتاری)‌ ۱۶۷ کیسه.
با هر بار باز شدن صفحه منتظرسرا از بین این ۱۶۷ نفر یک نفر بطور تصادفی انتخاب میشه. پس احتمال اینکه این یک نفر یک فرد خاص (مثلا امیر مهاجر) باشه میشه یک تقسیم بر ۱۶۷ که میشه ۰.۶٪ (شش دهم درصد). این خیلی کمه! ولی اگر ۱۶۷ بار صفحه رو ریفرش کنید احتمال اینکه یکبارش اسم خودتون رو ببینید میرسه به ۱۰۰٪.
اما چون فرقی نمیکنه کی صفحه رو ریفرش کنه و روزانه بارها و بارها صفحه منتظرسرا ریفرش میشه، احتمال اینکه این آرزو برای «امیر مهاجر» ظاهر بشه خیلی بیشتر میشه.
مثلا فرض کنید روزی ۱۰۰۰ بار صفحه منتظرسرا توسط بچه‌ها ریفرش بشه. اونوقت احتمال ظاهر شدن اسم «امیر مهاجر» میشه حدود ۶۰۰٪ به عبارت دیگه یعنی از این هزار بار احتمال اینکه ۶ بارش اسم من اون بالا ظاهر بشه ۱۰۰٪ هست!
اما ممکنه خودم حتی یکبارش رو هم نبینم. چون ممکنه من در روز ۱۰ بار صفحه رو ریفرش کنم. پس احتمال دیدن اسم خودم یک بار در این ده بار میشه ۶ درصد.
با اجازه امیر خان و آقا افشین
به افتخار mrbonbon عزیز اینو خودم فتوشاپ کردم Smile
تازه برات هوراااااااااااا هم میکشم

[عکس: 02367928353146103720.jpg]
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-08-04 ساعت 19:51)babaye yaas نوشته:  سلام دوستان
هر کسی شاید بدونه چرا کلیرش دیر شده . من فکر میکنم اگه هر کس هر دلیلی که به نظرش میاد ، اینجا بنویسه شاید بشه یه نتیجه گیری کلی کرد .
مثلا خود من :
من اسپانسر معرفی نکردم و تمکن مالی تحویل دادم که فکر میکنم در اولویت دوم قرار میگیرم .
اول اونایی که اسپانسر دارن و بعد افراد دیگه .
خوشحال میشم نظرات خود را اعلام کنید .
سلام دوست من.
در مورد اين احتمال كه معرفي نكردن اسپانسر دوره كليرنس شما رو طولاني كرده بايد بگم كه اصلا اينجوري نيست و خيالتون از اين بابت راحت باشه چون من هم اسپانسر معرفي كردم و هم تمكن بردم كه در روز مصاحبه مدارك اسپانسر رو به من برگردوندند و وقتي سوال كردم گفتند كه نيازي نيست و همون تمكن كافيه.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-08-04 ساعت 20:44)azar1348 نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 16:37)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 16:25)mrbonbon نوشته:  راستی یه چیزی یادم اومد در مورد این منتظر سرا، به جان خودم یه بار نشده که این منتظر سرا روتو این مدت 237 روز باز کنم و اسمم رو اون بالا نوشته باشه Cool بابا خوب ماهم دل داریم دیگه، اگه یه بار این اتفاق بیفته ها، آنکارا منو کیلیر میکنه، شک نکنید
از مسئولین بزرگوار خواهشمندم رسیدگی فرمایین، تا ناکام از این تاپیک نرم دیگه...

جالبه! Big Grin خیلیها اینو از من میپرسند.
بذارید یه توضیحی بدم.
همین الان که دارم این پست رو میگذارم، مجموع منتظرین منتظرسرا (لاتاری و غیر لاتاری)‌ ۱۶۷ کیسه.
با هر بار باز شدن صفحه منتظرسرا از بین این ۱۶۷ نفر یک نفر بطور تصادفی انتخاب میشه. پس احتمال اینکه این یک نفر یک فرد خاص (مثلا امیر مهاجر) باشه میشه یک تقسیم بر ۱۶۷ که میشه ۰.۶٪ (شش دهم درصد). این خیلی کمه! ولی اگر ۱۶۷ بار صفحه رو ریفرش کنید احتمال اینکه یکبارش اسم خودتون رو ببینید میرسه به ۱۰۰٪.
اما چون فرقی نمیکنه کی صفحه رو ریفرش کنه و روزانه بارها و بارها صفحه منتظرسرا ریفرش میشه، احتمال اینکه این آرزو برای «امیر مهاجر» ظاهر بشه خیلی بیشتر میشه.
مثلا فرض کنید روزی ۱۰۰۰ بار صفحه منتظرسرا توسط بچه‌ها ریفرش بشه. اونوقت احتمال ظاهر شدن اسم «امیر مهاجر» میشه حدود ۶۰۰٪ به عبارت دیگه یعنی از این هزار بار احتمال اینکه ۶ بارش اسم من اون بالا ظاهر بشه ۱۰۰٪ هست!
اما ممکنه خودم حتی یکبارش رو هم نبینم. چون ممکنه من در روز ۱۰ بار صفحه رو ریفرش کنم. پس احتمال دیدن اسم خودم یک بار در این ده بار میشه ۶ درصد.
با اجازه امیر خان و آقا افشین
به افتخار mrbonbon عزیز اینو خودم فتوشاپ کردم Smile
تازه برات هوراااااااااااا هم میکشم

[عکس: 02367928353146103720.jpg]
بابا گلی به جمال این دوستان با معرفت، خداییش خیلی خیلی منو خوشحال کردین...
حالا دیگه مطمئن شدم که این هفته کیلیر خواهم شد... Big Grin Tongue Cool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
خدایا خودت به دل همه این منتظران از جمله خودم نگاهی بکن و تکلیفشون را مشخص کن
دوستان داشتم خبرهای رادیو فردا رو میخوندم که یه دفعه این مطلب رو دیدم، لینکش رو میزارم اینجا هر کی خواست بخونه... البته صحت و سقمش رو دیگه نمیدونم...
اما چکیده خبر رو پایین میزارم
ایالات متحده آمریکا تصمیم گرفته است که در پی افزایش احتمال تهدیدهای تروریستی، تا روز یک‌شنبه ۱۳ مرداد، ۲۱ سفارتخانه و کنسولگری خود را در کشورهای اسلامی تعطیل کند.
سفارتخانه‌هایی که بنا بر گزارش‌ها قرار است روز شنبه و احتمالاً یکشنبه تعطیل باشند عبارتند از سفارتخانه‌های آمریکا در افغانستان، الجزایر، بحرین، بنگلادش، جیبوتی، مصر، عراق، اردن، کویت، لیبی، موریتانی، عمان، قطر، عربستان سعودی، سودان، امارات متحده عربی و یمن.
همچنین کنسولگری آمریکا در اربیل عراق، ظهران و جده عربستان سعودی و دبی در امارات متحده عربی نیز روز یکشنبه تعطیل خواهند بود.

بریتانیا، فرانسه، آلمانی و هلند نیز اعلام کرده‌اند که به خاطر ملاحظات امنیتی سفارتخانه‌های خود در یمن را طی روزهای شنبه و یک‌شنبه تعطیل می‌کنند.

اماکن دیپلماتیک آمریکا در کشورهای مختلف بارها هدف حملات تروریستی قرار گرفته است که یکی از آنها حمله به کنسولگری این کشور در شهر بنغازی لیبی بود.

این حمله به مرگ سفیر آمریکا در لیبی و چند تن دیگر از کارکنان آمریکایی سفارتخانه منجر شد.
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان