کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-04 ساعت 23:30)Ahmad0756 نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 22:57)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 22:19)gifa نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 20:11)araaaash نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 19:51)babaye yaas نوشته:  سلام دوستان
هر کسی شاید بدونه چرا کلیرش دیر شده . من فکر میکنم اگه هر کس هر دلیلی که به نظرش میاد ، اینجا بنویسه شاید بشه یه نتیجه گیری کلی کرد .
مثلا خود من :
من اسپانسر معرفی نکردم و تمکن مالی تحویل دادم که فکر میکنم در اولویت دوم قرار میگیرم .
اول اونایی که اسپانسر دارن و بعد افراد دیگه .
خوشحال میشم نظرات خود را اعلام کنید .

از نظرتون استقبال میشهBig Grin
والا پس ما که شنیدیم اسپانسر تازه کلیرنس میزنه چون میخوان اونم چک کنن!!!
ماهم نقص مدارك اسپانسر خورديم قرارشد براشون ببريم الانم حاضره حاضره
فكر ميكنم تنها ايراد ما سربازي همسرم باشه و كارش كه يه جورايي مرتبط با دولت هستش ، اسپانسر نداشتيم و تمكن مالي ارايه داديم ... البته اسپانسر داشتن خيلي هم مهم نيست چون از دوستانمون كه اسپانسر نداشتن يه ضرب ويزا گرفتن

موضوع چون براي ما مهم است فكر هاي بيمورد مي كنيم ولي واقعييت اينه كه ا ين موضوع اصلا براي آنها مهم نيست لذا سر فرصت تحقيقات خودرا انجام ميدهند . ماهم همه مداركمان كامل بود هر چي خواست بهشون داديم فقط گفت آدرس ثابتتون همينه ما گفتيم نه ما آنجا خونه اي اجاره خواهيم كرد اين آدرس دوستمان است گفت پس هر وقت شماره تان را در سايت ديديد با خودتان يه آدرس ثابت بياريد خلاصه هنوز منتظريم
من هم اسپانسر داشتم و هم حساب بانکی، سربازیم که خریدم، شغلم شرکت خصوصی دارم همین و بس
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mrr777 ، mhb161 ، azar1348 ، b_argi ، zohre02 ، daad
(2013-08-04 ساعت 22:57)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 22:19)gifa نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 20:11)araaaash نوشته:  
هر کسی شاید بدونه چرا کلیرش دیر شده . من فکر میکنم اگه هر کس هر دلیلی که به نظرش میاد ، اینجا بنویسه شاید بشه یه نتیجه گیری کلی کرد .
مثلا خود من :
من اسپانسر معرفی نکردم و تمکن مالی تحویل دادم که فکر میکنم در اولویت دوم قرار میگیرم .

از نظرتون استقبال میشهBig Grin
والا پس ما که شنیدیم اسپانسر تازه کلیرنس میزنه چون میخوان اونم چک کنن!!!
ماهم نقص مدارك اسپانسر خورديم قرارشد براشون ببريم الانم حاضره حاضره
فكر ميكنم تنها ايراد ما سربازي همسرم باشه و كارش كه يه جورايي مرتبط با دولت هستش ، اسپانسر نداشتيم و تمكن مالي ارايه داديم ... البته اسپانسر داشتن خيلي هم مهم نيست چون از دوستانمون كه اسپانسر نداشتن يه ضرب ويزا گرفتن

خوش به حالتون که هم وقتشوداریدهم حالشودارید بشینید هی تجزیه و تحلیل کنید که کی برای چی کلیرشده کی چرانشده اخرش هم هرکی حرف خودشوزده و به هیچ جایی هم ختم نمیشه من که ازصبح به صدتاکاررسیدم هی رفتمواومدم میبینم همون حرفای تکراری بابا برید بساط مهمونی واسه کلیرشدنواماده کنید و فکری برای رفتنتون کنید این حرفای شماکه نون و اب نمیشه فکرنون باش که خربزه ابه
ازماگفتن بعدنگید ای وای برما چشم زدیم کلیرشدیم و کلی کارای عقب مونده داریماااااا من که این همه تدارکات رفتنواماده کردم هنوززززززززززززززززز درپیچ و خم اول راهم گاهی میگم کاش شبانه روز30 ساعت بودبه جای 24 ساعت که به همه کارام میرسیدم
دیگه وقتی ازخستگی کارهام نمیدونم چیکارکنم و مغزم هنگ میکنه میام اینجاکه مغزم هوایی بخوره ولی اینقدرموضوعاتوپیچیده میکنید و بازبرمیگیرید به سرخط که ادم میگه خدایااااااااااااااااااااااا یعنی این همه هنوزمسئله حل نشدنی باقی مونده؟
تشکر کنندگان: drmrs ، Alpha1 ، bigharar ، b_argi ، mehdi didam ، amairmonre ، sadeghi897 ، arash 111 ، zohre02 ، Biz Biz ، daad
گیفا جونم چرا شدم محمدم هم گفتن برنده اصلی همسرم فقط آپدیت شد که نمیدونم واقعا خوشحال کننده هست یا نه!!!
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-08-04 ساعت 23:51)raham نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 23:23)AsemanAbee نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺳﻼﻡ
ﺍﺯ ﮐﯿﺲ ﻫﺎﯼ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭ ﺧﺒﺮ ﺟﺪﯾﺪﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﻋﺎﯾﺎ ...؟؟!!
ﺭﻫﺎﻡ ﻭ ﭘﺮﻧﺴﺲ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ .....
ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﺍﯾﻤﯿﻠﯽ ﯾﺎ ﺗﻠﻔﻨﯽ ﻧﮑﺮﺩﯾﺪ ؟؟
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻟﻄﻒ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ ﺍﮔﺮ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺑﺎ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺍﺵ ﻣﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺟﺮﯾﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻫﻨﺪ .
.
.
ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﭘﺮ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢ ....
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻫﻢ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﻧﺶ ﮔﺮﯾﺰﻭﻧﻢ !!

سلام، چهارشنبه ایمیل دادم که جوابمو ندادن و تا حالا هم که آپدیت نشدم،دیگه نمی دونم چند روز گذشته و چند روز باید بگذره تا این ستاره لعنتی برداشته بشه Sad
سلام رهام جان
نگران نباش این روزا آنکارا کمی با تاخیر جواب میده، من هم هفته پیش ایمیل زدم و با تاخیر پاسخ دادن. البته بودن دوستانی که ایمیل زدن و به سرعت پاسخ دادن..نگران نباش رفیق Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
دلم کـــــــــــمی خدا میخواد…
کمی سکـــــــــــوت…
کمی دل بریدن میخواد…
کمی اشک…
کمی بهت…
کمی آغوش آسمانی
کمی دور شدن از این آدمها…!
کمی رسیدن به خدا…
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
(2013-08-04 ساعت 14:57)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 14:27)pooya.n نوشته:  راستی یه کشف جدید

برای اطلاع از آخرین وضعیت کیلر می تونید به این شماره زنگ بزنید و شماه پاسپورت را بدید

0012026631225 بعدشم به ترتیب از راست به چپ 6--->4--->1--->3--->0 شماره گیری کنید

ممکنه یکیتون تستش کنه؟
ببخشیدمیشه بپرسم چراخودتون تستش نمیکنید؟

چون در منطقه تلفن ممنوع هستم ...
من تنها چیزی که بنظرم میرسه مشکل سربازیمه که البته اون هم خدمت در ارتش بوده.
نمیدونم چه حکمتیه، ولی مصاحبه ی من 1 دقیقه و 50 ثانیه طول کشید. اصلا فکر نمیکردم مدت این دوره به 80 روز برسه.
به هر حال هر چی خیره همون میشه. و البته خیر اینه که نوبتی هممون کلیر بشیم که میشیم.
(2013-08-04 ساعت 23:19)morvarid1364 نوشته:  دوستای خوبم
از فردا روز کلیر شدن دوباره شروع میشه و کلی خوشحالمون میکنن
منتظر هورا کشیدنییییییییییییم
من که دارم لحظه شماری میکنم Smile

جناب سفارت ابوظبی خیال خودشو مارو راحت کرد و تا آخر هفته رفتن هالیدی Big Grin
از امروز تا 10 آگست تعطیله ،
من ویزا میخواامممممممممممممممممممممممممممممم Sad
رالی، کارولینای شمالی
شلک اینجانب بعد از کلیر شدن و دریافت ویزا
[عکس: bi152074.jpg]
خوب .. حالا که ویزا گرفتم کجا برم؟؟؟؟!!!!!
البته واضح و مبرهن است که آرزو بر جوانان که هیچ بر ما پیرمرد ها هم عیب نیست.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
صبح منتظران و حاضران همیشه در تاپیک بخیر
دوستان این روی سایت سفارت انکارا بود
جهت اطلاع و یاداوری

Please note that Thursday, 8 August 2013, is a Turkish Holiday, and the U.S. Embassy will be closed.
To accommodate for this closure, Iranian applicants whose administrative processing number has been posted, can return to the Embassy on Monday,5 August 2013, between 14:00 and 14:30
.

اینم لینک خبر
http://turkey.usembassy.gov/administrati...ssing.html

موفق باشید
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-08-04 ساعت 22:25)mehrana نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 21:01)zanganeh نوشته:  
مثلا خود من :
سلام دوست من.
در مورد اين احتمال كه معرفي نكردن اسپانسر دوره كليرنس شما رو طولاني كرده بايد بگم كه اصلا اينجوري نيست و خيالتون از اين بابت راحت باشه چون من هم اسپانسر معرفي كردم و هم تمكن بردم كه در روز مصاحبه مدارك اسپانسر رو به من برگردوندند و وقتي سوال كردم گفتند كه نيازي نيست و همون تمكن كافيه.
سلام به دوستان ... والا منم فکر میکردم شاید دلیلش کارم باشه ولی همه مدارک کاریم را بهم برگرداندن ..مسافرت خارج از کشور داشتم که اعلام نکرده بودم چون حداکثر 3 ماه بود و فکر میکردم مسافرت کمتر از 6 ماه مهم نیست و چیزی هم در این مورد ازم سوال نکردن ..اسپانسر هم معرفی نکردم ولی پرسید کسی را آنجا دارین گفتم آره Smile دیگه دیگه فکر نکنم چیزی بیشتر از این خرابکاری کرده باشم.
سلام دوست عزيز
چرا خرابكاري آخه؟
جريان اين مسافرت خارج چيه؟ چون از من روز مصاحبه هيچ چيزي در اين مورد نپرسيدن. اون برگه Contact Information رو هم كه بهم برگردوند. البته بعدا فهمديم كه ظاهرا دو تا PDF براي Contact Information بوده كه توي يكيش فقط اطلاعات تماس رو ميخواست در صفحه آخر ولي توي اون يكي اطلاعات سفرهاي خارجي رو هم ميخواسته كه من نميدونستم و چيزي هم نفرستادم!
به هر حال عقل منطقي ميگه اگه چيز مهمي باشه و شما در موردش اطلاعات يا مداركي نفرستاده باشين، قاعدتا روز مصاحبه ازتون ميخوان كه تهيه كنين و اطلاع بدين...و ندادن اون اطلاعات اگر چيزي هم در موردش نپرسيدن نبايد دليل كليرنس اونم از نوع طولاني بشه !...واقعا آدم ميخواد شاخ در بياره
ظاهرا اون Contact Information هم بدرد نميخورده چون بهم برش گردوند...
آيا كس ديگه اي هم بوده كه اون صفحه رو فرستاده باشه و بهش برگردونند؟
تشکر کنندگان: b_argi ، mehdi didam ، zohre02 ، payampars ، azar1348 ، babak_1363 ، rose_2000 ، Alirezaa2013 ، daad
دوستان می دونین اگه پاس رو دوشنبه یا سه شنبه بدیم کِی بهمون پس می دن
من تا اونجایی که از صحبت بچه ها یادمه گفته بودن 4 شنبه ولی تو اون برگه آبیه که نگاه کردم نوشته جمعه!!!!
می خام بلیط بگیرم نمی دونم چی کار کنم.
اگه کسی می دونه لطفاً راهنمایی کنه
مچکرم.
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: bigharar ، mehdi didam ، pooya.n ، b_argi ، zohre02 ، payampars ، azar1348 ، babak_1363 ، Alirezaa2013
(2013-08-05 ساعت 09:23)mohssen نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 22:25)mehrana نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 21:01)zanganeh نوشته:  
مثلا خود من :
سلام دوست من.
در مورد اين احتمال كه معرفي نكردن اسپانسر دوره كليرنس شما رو طولاني كرده بايد بگم كه اصلا اينجوري نيست و خيالتون از اين بابت راحت باشه چون من هم اسپانسر معرفي كردم و هم تمكن بردم كه در روز مصاحبه مدارك اسپانسر رو به من برگردوندند و وقتي سوال كردم گفتند كه نيازي نيست و همون تمكن كافيه.
سلام به دوستان ... والا منم فکر میکردم شاید دلیلش کارم باشه ولی همه مدارک کاریم را بهم برگرداندن ..مسافرت خارج از کشور داشتم که اعلام نکرده بودم چون حداکثر 3 ماه بود و فکر میکردم مسافرت کمتر از 6 ماه مهم نیست و چیزی هم در این مورد ازم سوال نکردن ..اسپانسر هم معرفی نکردم ولی پرسید کسی را آنجا دارین گفتم آره Smile دیگه دیگه فکر نکنم چیزی بیشتر از این خرابکاری کرده باشم.
سلام دوست عزيز
چرا خرابكاري آخه؟
جريان اين مسافرت خارج چيه؟ چون از من روز مصاحبه هيچ چيزي در اين مورد نپرسيدن. اون برگه Contact Information رو هم كه بهم برگردوند. البته بعدا فهمديم كه ظاهرا دو تا PDF براي Contact Information بوده كه توي يكيش فقط اطلاعات تماس رو ميخواست در صفحه آخر ولي توي اون يكي اطلاعات سفرهاي خارجي رو هم ميخواسته كه من نميدونستم و چيزي هم نفرستادم!
به هر حال عقل منطقي ميگه اگه چيز مهمي باشه و شما در موردش اطلاعات يا مداركي نفرستاده باشين، قاعدتا روز مصاحبه ازتون ميخوان كه تهيه كنين و اطلاع بدين...و ندادن اون اطلاعات اگر چيزي هم در موردش نپرسيدن نبايد دليل كليرنس اونم از نوع طولاني بشه !...واقعا آدم ميخواد شاخ در بياره
ظاهرا اون Contact Information هم بدرد نميخورده چون بهم برش گردوند...
آيا كس ديگه اي هم بوده كه اون صفحه رو فرستاده باشه و بهش برگردونند؟
انقدر نگران نباشید
من هم مکه رفته بودم هم تو شرکت بیمه ای کار می کردم که با توجه به تحریم بیمه های ایران براشون مهم بود و از من کلی سوال راجع به کارم پرسید ولی دیدین که ویزام اومد
پس مطمئن باشین همه کلییر می شین
بیخودی استرس نداشته باشین که وقتی ویزاتون اوومد در نهایت سلامت برین بگیرینش Smile Smile نه اینکه به قول یکی از دوستان از استرس زیادی سندروم روده ی تحریک پذیر بگیرین Big Grin
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
(2013-08-05 ساعت 09:24)hana_fd نوشته:  دوستان می دونین اگه پاس رو دوشنبه یا سه شنبه بدیم کِی بهمون پس می دن
من تا اونجایی که از صحبت بچه ها یادمه گفته بودن 4 شنبه ولی تو اون برگه آبیه که نگاه کردم نوشته جمعه!!!!
می خام بلیط بگیرم نمی دونم چی کار کنم.
اگه کسی می دونه لطفاً راهنمایی کنه
مچکرم.

برای اطمینان بلیط شنبه رو بگیرین بهتره
یعنی حتی اگه ویزا رو جمعه هم دادن شما با پرواز شنبه آسمان برگرد.
سلام و صبح همه دوستان عزيز بخير،
متاسفانه طبق اعلام سفارت ابوظبي، اين سفارت تا روز 10 آگست تعطيل بوده و اولين روز كاري سفارت از 11 آگست يعني يكشنبه 20 مرداد شروع خواهد شد.

http://abudhabi.usembassy.gov/em080413.html
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان