کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-04 ساعت 20:11)araaaash نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 19:51)babaye yaas نوشته:  سلام دوستان
هر کسی شاید بدونه چرا کلیرش دیر شده . من فکر میکنم اگه هر کس هر دلیلی که به نظرش میاد ، اینجا بنویسه شاید بشه یه نتیجه گیری کلی کرد .
مثلا خود من :
من اسپانسر معرفی نکردم و تمکن مالی تحویل دادم که فکر میکنم در اولویت دوم قرار میگیرم .
اول اونایی که اسپانسر دارن و بعد افراد دیگه .
خوشحال میشم نظرات خود را اعلام کنید .

از نظرتون استقبال میشهBig Grin
والا پس ما که شنیدیم اسپانسر تازه کلیرنس میزنه چون میخوان اونم چک کنن!!!
ماهم نقص مدارك اسپانسر خورديم قرارشد براشون ببريم الانم حاضره حاضره
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-08-02 ساعت 16:38)lonelyman نوشته:  دوستان ديروز ويزاي خانوم و بچه ها رو دادن منم اين شعر رو براشون گفتم شايد بخونن ويزاي من رو هم بدن Smile
سفارت چو بداد ويزاها را 
خود فراموش بكرد مارا
گفتمش يكي هم تو برايم داري؟
خود غلط بود آنچه ميپنداري
خدا را من مباشم تروريست
جز "لانلي" كسي اينجا نيست!

به به یعنی شعرات یه دونه باشن. خیلی باحاله ایشالا که زودی ویزات می یاد چون خیلی بانمکی به خدا
(2013-08-04 ساعت 22:19)gifa نوشته:  
هر کسی شاید بدونه چرا کلیرش دیر شده . من فکر میکنم اگه هر کس هر دلیلی که به نظرش میاد ، اینجا بنویسه شاید بشه یه نتیجه گیری کلی کرد .
مثلا خود من :
من اسپانسر معرفی نکردم و تمکن مالی تحویل دادم که فکر میکنم در اولویت دوم قرار میگیرم .

دوستان عزیز
اینها هیچ کدام دلیل قانع کننده ای نیست همه به خاطر کم کاریه خود سفارتهاست .
ما هم تمکن مالی داشتیم و هم اسپانسر قوی الان 102 روزه که منتظریم حتی یکبار هم آپدیت نشدیم برای ما مهمه که داریم به 30 سپتامبر نزدیک میشیم و استرس داریم و تمام برنامه زندگیمون به هم ریخته برای اونها اصلا مهم نیست که کی ویزا می گیره کی نمیگیره .Sad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

مثلا خود من :

فكر ميكنم تنها ايراد ما سربازي همسرم باشه و كارش كه يه جورايي مرتبط با دولت هستش ، اسپانسر نداشتيم و تمكن مالي ارايه داديم ... البته اسپانسر داشتن خيلي هم مهم نيست چون از دوستانمون كه اسپانسر نداشتن يه ضرب ويزا گرفتن
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
(2013-08-04 ساعت 20:12)araaaash نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 19:15)hamid1243 نوشته:  بچه ها کسی از سالای پیش خبر داره که برای مثال برگه سفید یا آبی بگیره بعد کلیر نشده باشه تا سپتامبر ؟

پارسال همه کلیر شدن انگارWink

امسال رنك بركه هاي سفارتها تا حدودي با هم عوض شدن ، ولي ماهيتش تغييري نكرده ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: amir82 ، morvarid1364 ، babak_1363 ، زری وحدتی ، noobnoobi ، azar1348 ، b_argi ، zohre02 ، daad
(2013-08-04 ساعت 22:37)PARVIN_OMID نوشته:  
مثلا خود من :

دوستان عزیز
اینها هیچ کدام دلیل قانع کننده ای نیست همه به خاطر کم کاریه خود سفارتهاست .
ما هم تمکن مالی داشتیم و هم اسپانسر قوی الان 102 روزه که منتظریم حتی یکبار هم آپدیت نشدیم برای ما مهمه که داریم به 30 سپتامبر نزدیک میشیم و استرس داریم و تمام برنامه زندگیمون به هم ریخته برای اونها اصلا مهم نیست که کی ویزا می گیره کی نمیگیره .Sad
ايشالا همه ويزا ميگيرن ... به قول معروف دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
بچه ها من و همسر گرامی (nooshshahnar) ممکنه دو سه روز به اینترنت دسترسی نداشته باشیم(البته گفتم ممکنه) .اگر نبودیم و شما توی این دو سه روز کلیر شدید و رفتید یونایتد استیتز و کلی بهتون خوش گذشت جای ما رو خالی کنیدBig Grin
والا به خدا با این خوش گذرونی هاشون Tongue
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-04 ساعت 22:41)mehrana نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 15:50)gifa نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 14:45)mehrana نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 14:04)gifa نوشته:  من اصلا توان ديدن عدد٩٠رو ندارم خداكنه گرين بشم تا اين عددرو نبينم خدددداااااايااااااالا٩٠روز خيليه SadSad

... اصلا غصه نخور دوست عزیز باید خوشحال باشی که انشالله به زودی کلیر میشی ..90 که چیزی نیست حداقل این اعداد دوست داشتنی بالای 200 را قرار نیست ببینی ..... Wink از الان دعای شبانه روزی برای کلیر شدن شما ..ولیییییییییییییییییییییی ... به ازای هر روز کمتر از 200 روز یک شام دوستان منتظرسرا میهمان شما ... فعلا 110 شب ... شروع شمارش معکوسBig Grin
ممنون مهرانا جان من جلوي شما خجالت ميكشم حرف از روز بزنم ولي بعضي وقتا ادم ميبره Sad

gifa عزیز دوستانی که این پست را تا یید کردن (ari_kiana، b_argi، zohre02، سمیرا صدیقی، AsemanAbee، mrbonbon، payampars، gifa، kɪŋ، negar_karimi6، گل نهال، rozelo، javid737، رجبعلی، babak_1363، daad، زری وحدتی، amir82، efah
این بزرگواران علاوه بر دعای کلیر شدن هر چه زودتر شما دوست عزیزمان آن میهمانی شام را هم تایید کردن ها ... گفتم کمک کرده باشم برای لیست میهمانها .... Smile از شوخی گذشته امیدواریم بزودی کلیر شین.
همه مهمون ما در استار باكس لس انجلسBig Grin

به یه چیزی بدجوری ایمان دارم.هر چیزی حکمتی داره!!!!!!!!!!دیگه غر نمیزنم.
رفتم برای پارچه لباس عروس.سر راه به همسرم گفتم بیا بریم این مزون هم ببینیم گفت میخوایم چیکار آخه؟گفتم بیا دیگه!!!!!تقریبا 30 دقیقه اونجا بودیم.این در حینی بود که من مدام یه آرنج آروم میخورد به پهلوم که بلند شو بسه!!!!!!بعدش رفتیم امیر اکرم در حال پارچه خریدن بودم که سرمم داشتن کلاه میذاشتن!!!که یهو گفتم من برم بیرون مغازه یه تلفن بزنم!!!!!یهو چشمم افتاد به فامیل خیاطمون که سرع رفت توی یه مغازه!!!!دویدم گفت امیر فامیلمونو دیدم واستا الان میام.خلاصه رفتم سلام و الیک و........گفت توی خرید کمک میکنه بهم .کمکشو کرد و من نزدیک 300 تومان جلو افتادم و رفت!!!!!!این در حینی بود که اگه من نمیرفتم اون مزون سر راه و اگه به حرف همسرم زود بلند میشدم دیگه با فامیلمون رو به رو نمیشدم
اینم از این!!!!!!!هر چیزی حکمتی داره
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
دوستای خوبم
از فردا روز کلیر شدن دوباره شروع میشه و کلی خوشحالمون میکنن
منتظر هورا کشیدنییییییییییییم
من که دارم لحظه شماری میکنم Smile
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
(2013-08-04 ساعت 23:18)ani_sheiton نوشته:  به یه چیزی بدجوری ایمان دارم.هر چیزی حکمتی داره!!!!!!!!!!دیگه غر نمیزنم.
رفتم برای پارچه لباس عروس.سر راه به همسرم گفتم بیا بریم این مزون هم ببینیم گفت میخوایم چیکار آخه؟گفتم بیا دیگه!!!!!تقریبا 30 دقیقه اونجا بودیم.این در حینی بود که من مدام یه آرنج آروم میخورد به پهلوم که بلند شو بسه!!!!!!بعدش رفتیم امیر اکرم در حال پارچه خریدن بودم که سرمم داشتن کلاه میذاشتن!!!که یهو گفتم من برم بیرون مغازه یه تلفن بزنم!!!!!یهو چشمم افتاد به فامیل خیاطمون که سرع رفت توی یه مغازه!!!!دویدم گفت امیر فامیلمونو دیدم واستا الان میام.خلاصه رفتم سلام و الیک و........گفت توی خرید کمک میکنه بهم .کمکشو کرد و من نزدیک 300 تومان جلو افتادم و رفت!!!!!!این در حینی بود که اگه من نمیرفتم اون مزون سر راه و اگه به حرف همسرم زود بلند میشدم دیگه با فامیلمون رو به رو نمیشدم

اني جان جديدا اپ نشدي؟؟؟؟؟

تشکر کنندگان: Soap McTavish ، babak_1363 ، ani_sheiton ، azar1348 ، b_argi ، sadeghi897 ، zohre02 ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، daad
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺳﻼﻡ
ﺍﺯ ﮐﯿﺲ ﻫﺎﯼ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭ ﺧﺒﺮ ﺟﺪﯾﺪﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﻋﺎﯾﺎ ...؟؟!!
ﺭﻫﺎﻡ ﻭ ﭘﺮﻧﺴﺲ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ .....
ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﺍﯾﻤﯿﻠﯽ ﯾﺎ ﺗﻠﻔﻨﯽ ﻧﮑﺮﺩﯾﺪ ؟؟
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻟﻄﻒ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ ﺍﮔﺮ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺑﺎ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺍﺵ ﻣﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺟﺮﯾﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻫﻨﺪ .
.
.
ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﭘﺮ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢ ....
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻫﻢ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﻧﺶ ﮔﺮﯾﺰﻭﻧﻢ !!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-08-04 ساعت 23:22)gifa نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 23:18)ani_sheiton نوشته:  به یه چیزی بدجوری ایمان دارم.هر چیزی حکمتی داره!!!!!!!!!!دیگه غر نمیزنم.

اني جان جديدا اپ نشدي؟؟؟؟؟
مامان من بگـــــــــــــــــــم؟؟؟
اره کیس مامان آنی اینا هم به تاریخ 1 اگوست آپ شده البته نفر اصلی که همسرشون هستند
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-04 ساعت 22:57)Pishoo_25 نوشته:  
مثلا خود من :

فكر ميكنم تنها ايراد ما سربازي همسرم باشه و كارش كه يه جورايي مرتبط با دولت هستش ، اسپانسر نداشتيم و تمكن مالي ارايه داديم ... البته اسپانسر داشتن خيلي هم مهم نيست چون از دوستانمون كه اسپانسر نداشتن يه ضرب ويزا گرفتن

موضوع چون براي ما مهم است فكر هاي بيمورد مي كنيم ولي واقعييت اينه كه ا ين موضوع اصلا براي آنها مهم نيست لذا سر فرصت تحقيقات خودرا انجام ميدهند . ماهم همه مداركمان كامل بود هر چي خواست بهشون داديم فقط گفت آدرس ثابتتون همينه ما گفتيم نه ما آنجا خونه اي اجاره خواهيم كرد اين آدرس دوستمان است گفت پس هر وقت شماره تان را در سايت ديديد با خودتان يه آدرس ثابت بياريد خلاصه هنوز منتظريم
كيس نامبر ٢٠١٣as00008xxx
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، drmrs ، babak_1363 ، پدی ، negar_karimi6 ، mrr777 ، Alpha1 ، azar1348 ، b_argi ، sadeghi897 ، zohre02 ، daad
(2013-08-04 ساعت 23:23)AsemanAbee نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺳﻼﻡ
ﺍﺯ ﮐﯿﺲ ﻫﺎﯼ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭ ﺧﺒﺮ ﺟﺪﯾﺪﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﻋﺎﯾﺎ ...؟؟!!
ﺭﻫﺎﻡ ﻭ ﭘﺮﻧﺴﺲ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ .....
ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﺍﯾﻤﯿﻠﯽ ﯾﺎ ﺗﻠﻔﻨﯽ ﻧﮑﺮﺩﯾﺪ ؟؟
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻟﻄﻒ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ ﺍﮔﺮ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺑﺎ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺍﺵ ﻣﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺟﺮﯾﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻫﻨﺪ .
.
.
ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﭘﺮ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢ ....
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻫﻢ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﻧﺶ ﮔﺮﯾﺰﻭﻧﻢ !!

سلام، چهارشنبه ایمیل دادم که جوابمو ندادن و تا حالا هم که آپدیت نشدم،دیگه نمی دونم چند روز گذشته و چند روز باید بگذره تا این ستاره لعنتی برداشته بشه Sad
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
تشکر کنندگان: babak_1363 ، گل نهال ، mrr777 ، AsemanAbee ، manzar333 ، azar1348 ، b_argi ، mlo ، zohre02 ، princesess ، raam12000 ، Alirezaa2013 ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان