موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-04 ساعت 20:11)araaaash نوشته: (2013-08-04 ساعت 19:51)babaye yaas نوشته: سلام دوستان
هر کسی شاید بدونه چرا کلیرش دیر شده . من فکر میکنم اگه هر کس هر دلیلی که به نظرش میاد ، اینجا بنویسه شاید بشه یه نتیجه گیری کلی کرد .
مثلا خود من :
من اسپانسر معرفی نکردم و تمکن مالی تحویل دادم که فکر میکنم در اولویت دوم قرار میگیرم .
اول اونایی که اسپانسر دارن و بعد افراد دیگه .
خوشحال میشم نظرات خود را اعلام کنید .
از نظرتون استقبال میشه
والا پس ما که شنیدیم اسپانسر تازه کلیرنس میزنه چون میخوان اونم چک کنن!!!
ماهم نقص مدارك اسپانسر خورديم قرارشد براشون ببريم الانم حاضره حاضره
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
به یه چیزی بدجوری ایمان دارم.هر چیزی حکمتی داره!!!!!!!!!!دیگه غر نمیزنم.
رفتم برای پارچه لباس عروس.سر راه به همسرم گفتم بیا بریم این مزون هم ببینیم گفت میخوایم چیکار آخه؟گفتم بیا دیگه!!!!!تقریبا 30 دقیقه اونجا بودیم.این در حینی بود که من مدام یه آرنج آروم میخورد به پهلوم که بلند شو بسه!!!!!!بعدش رفتیم امیر اکرم در حال پارچه خریدن بودم که سرمم داشتن کلاه میذاشتن!!!که یهو گفتم من برم بیرون مغازه یه تلفن بزنم!!!!!یهو چشمم افتاد به فامیل خیاطمون که سرع رفت توی یه مغازه!!!!دویدم گفت امیر فامیلمونو دیدم واستا الان میام.خلاصه رفتم سلام و الیک و........گفت توی خرید کمک میکنه بهم .کمکشو کرد و من نزدیک 300 تومان جلو افتادم و رفت!!!!!!این در حینی بود که اگه من نمیرفتم اون مزون سر راه و اگه به حرف همسرم زود بلند میشدم دیگه با فامیلمون رو به رو نمیشدم
اینم از این!!!!!!!هر چیزی حکمتی داره
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای خوبم
از فردا روز کلیر شدن دوباره شروع میشه و کلی خوشحالمون میکنن
منتظر هورا کشیدنییییییییییییم
من که دارم لحظه شماری میکنم
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-04 ساعت 23:18)ani_sheiton نوشته: به یه چیزی بدجوری ایمان دارم.هر چیزی حکمتی داره!!!!!!!!!!دیگه غر نمیزنم.
رفتم برای پارچه لباس عروس.سر راه به همسرم گفتم بیا بریم این مزون هم ببینیم گفت میخوایم چیکار آخه؟گفتم بیا دیگه!!!!!تقریبا 30 دقیقه اونجا بودیم.این در حینی بود که من مدام یه آرنج آروم میخورد به پهلوم که بلند شو بسه!!!!!!بعدش رفتیم امیر اکرم در حال پارچه خریدن بودم که سرمم داشتن کلاه میذاشتن!!!که یهو گفتم من برم بیرون مغازه یه تلفن بزنم!!!!!یهو چشمم افتاد به فامیل خیاطمون که سرع رفت توی یه مغازه!!!!دویدم گفت امیر فامیلمونو دیدم واستا الان میام.خلاصه رفتم سلام و الیک و........گفت توی خرید کمک میکنه بهم .کمکشو کرد و من نزدیک 300 تومان جلو افتادم و رفت!!!!!!این در حینی بود که اگه من نمیرفتم اون مزون سر راه و اگه به حرف همسرم زود بلند میشدم دیگه با فامیلمون رو به رو نمیشدم
اینم از این!!!!!!!هر چیزی حکمتی داره
اني جان جديدا اپ نشدي؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺳﻼﻡ
ﺍﺯ ﮐﯿﺲ ﻫﺎﯼ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭ ﺧﺒﺮ ﺟﺪﯾﺪﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﻋﺎﯾﺎ ...؟؟!!
ﺭﻫﺎﻡ ﻭ ﭘﺮﻧﺴﺲ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ .....
ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﺍﯾﻤﯿﻠﯽ ﯾﺎ ﺗﻠﻔﻨﯽ ﻧﮑﺮﺩﯾﺪ ؟؟
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻟﻄﻒ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﺍﮔﺮ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺑﺎ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺍﺵ ﻣﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺟﺮﯾﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻫﻨﺪ .
.
.
ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﭘﺮ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢ ....
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻫﻢ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﻧﺶ ﮔﺮﯾﺰﻭﻧﻢ !!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-04 ساعت 23:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-04 ساعت 23:52 توسط raham.)
(2013-08-04 ساعت 23:23)AsemanAbee نوشته: ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺳﻼﻡ
ﺍﺯ ﮐﯿﺲ ﻫﺎﯼ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭ ﺧﺒﺮ ﺟﺪﯾﺪﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﻋﺎﯾﺎ ...؟؟!!
ﺭﻫﺎﻡ ﻭ ﭘﺮﻧﺴﺲ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ .....
ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﺍﯾﻤﯿﻠﯽ ﯾﺎ ﺗﻠﻔﻨﯽ ﻧﮑﺮﺩﯾﺪ ؟؟
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻟﻄﻒ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﺍﮔﺮ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺑﺎ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺍﺵ ﻣﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺟﺮﯾﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻫﻨﺪ .
.
.
ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﭘﺮ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢ ....
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻫﻢ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﻧﺶ ﮔﺮﯾﺰﻭﻧﻢ !!
سلام، چهارشنبه ایمیل دادم که جوابمو ندادن و تا حالا هم که آپدیت نشدم،دیگه نمی دونم چند روز گذشته و چند روز باید بگذره تا این ستاره لعنتی برداشته بشه
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز