کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-08 ساعت 13:40)گل نهال نوشته:  خدایا شکرت
مرسی از امیر مهاجر که من ازتوی رختخواب که ایمیلشو دیدم و شماره ها رو دیدم جیغ زدم، مرسی از امیر که ایمیل اون شادی منو مضاعف کرد.
امیدوارم لیلای عزیزم و امیر هم کلیر بشن و من خودم خبر کلیر شدنشون رو بدم..من تا کلیر شدن همتون اینجا میشینم
مرسی از همتون دوستای گلم و حالا
ههههههووووووورررررررراااااااا

تبریک میگم گل نهال جان ایشاله در تمام مراحل زندگی موفق باشید.Smile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تبریک و
ههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییی
جانانه برای تمام دوستان
و گل نهال عزیز
بانو گل نهال عزيز
از شنيدن خبرتون متاسف شدم، به هر حال شما خيلي دوست داشتين كه يه ضرب بگيريد، ولي باور كنيد هيچ تفاوتي نداره، ديديد كه در امر مصاحبه با اينكه شما مرحله دومي بودين زودتر از مرحله اولي ها رفتيد مصاحبه، الان هم به زودي تكليفتون مشخص خواهد شد، الان هم كه ما ويزا داريم با شما هيچ تفاوتي نداريم

اين بخشي از پيغامي بود كه بعد از مصاحبه گل نهال عزيز بين ما رد و بدل شد، و صحبت بنده نه از روي ارزوي صرف بلكه يك اعتقاد بود و اين مطلب رو براي اين گفتم كه دوستان ديگر هم مطمئن باشند كه به زودي ان شاء الله تكليفشون مشخص خواهد شد، البته فكر نكنيد من طعم انتظار رو نچشيدم، ما الان مدتيه منتظر ويزاي ديگري هستيم كه فعلا از ويزاي امريكا واسمون مهمتر و اساسي تر هست، با ارزوي شنيدن خبرهاي خوش براي همه دوستان منتظر و البته تبريك به گل نهال عزيز
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه
تبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــریک به همه دوستان کلیر شده ایروان خصوصآ گل نهال خانم مهربون
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
من هم به دوستان عزیز کلیر شده تبریک میگم امیدوارم در تمام مراحل زندگیشون موفق باشند، و برای بقیه دوستان منتظرم و همچنین داداش خودم آرزوی کلیر شدن هر چه سریعترشون رو دارم SmileSmileSmile
امیدوارم این هفته باز یروان غوغا کنه و 40 عزیز منتظر رو کلیر کنه SmileSmileSmileSmile
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

بعد از نود روز انتظار تازه از طرف سفارت یه ایمیل اومده و پنج تا سوال درباره کار همسر پرسیدن. به نظرتون این علامت خوبیه یا بد؟ من که دیگه موندم.هیچ سر در نمیارم
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
هورااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک به گل نهال عزیز و همین طور همه بچه های ایروان که کلیر شدن Wink
کیس: 44xx
(2013-08-08 ساعت 14:53)گل نهال نوشته:  مهسااااااااا معذرتتتتتتتتتتتتتتتت میخوامممممممممم
بچه هایی که رو اعصابتون بدم روزای اول و حرص کارنتی و سپتامبر میخوردم منو عفو کنید
امیرمهاجر مرسی که اون موقع هم بهم ایمیل میدادی پون سایت رو بلد نبودم و امروزم ایمیلت منو متحول کرد...از خدا کلیر شدنتو آرزو دارم...من عاشق منتطرسرا شدم که اسممو سبز کرده، راستی ایروان ماه جون رو دور زده و پیچیده تو جولای؟؟؟؟
نه عزیزم این حرف ها چیه .من فقط برای یاد آوری گفتم که بدونی در زندگی نگران چیزی نباشی
فقط جهت یاد آوری گفتم که در نهایت تو زودتر رفتی مصاحبه زودتر هم کلیر شدی گفتم یادت بمونهBig Grin از ما هم 6 ماه کمتر انتظار کشیدیBig Grin
در ضمن کلی هم ناراحت بودی که چرا ابوظبی نیوفتادی!!!Big Grin
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تبریک به همه دوستان کلیر شده ایروانی ، به خصوص گل‌ نهال خانم گل‌ گلاب.
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
(2013-08-08 ساعت 15:50)jjbahale نوشته:  بعد از نود روز انتظار تازه از طرف سفارت یه ایمیل اومده و پنج تا سوال درباره کار همسر پرسیدن. به نظرتون این علامت خوبیه یا بد؟ من که دیگه موندم.هیچ سر در نمیارم

تجربه نشون داده نشونه خوبیه. بعد از فرستادن جوابها بطور دقیق، خیلی زود کلیر میشید. در واقع الان در آستانه کلیر شدنید که فقط ابهاماتی رو میخوان برطرف کنند.
(2013-08-08 ساعت 01:01)گل نهال نوشته:  قبلاً توي اين تاپيك بچه ها ميپرسيدن:
كسي امروز آپديت شده؟ هركي آپديت شد، اينجا اعلام كنه، كسي اين هفته آپديت شده؟
حالا بايد بپرسيم كه:
بچه هاي ابوظبي و آنكارا كسي بوده توي آگوست آپديت نشده باشه؟؟؟
بله دوست عزیز من از بعد از مصاحبه ( 9 جولای ابوظبی) تا حالا هیچ آپدیتی نداشتم!
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Alirezaa2013 ، dove ، efah ، azar1348 ، اریوبرزن ، payampars ، daad ، zohre02 ، رجبعلی
فکر کنم لیستایی که تو ایروان میدن به مسئول بروز رسانی سایت فقط 15 تا جا داره!!!!!!!!!!!
سلام دوستان تبریک به همه اونایی که کلیر شدن . ما دیروز از دبی برگشتیم بعداز 8 روز که تو دبی بودم . منتظر بودیم تاریخ مصاحبه جدید بدن که خبری نشد دیگه بیشتر نتوانستیم بمونیم . امروز ایمیل اومده که دوشنبه وقت مصاحبه داریم .ما به هر دری زدیم که ویزا بگیریم ولی بخاطر تعطیلات عید نشد که نشد .یه سوال داشتم خاستیم که وقت مصاحبه را تغییر بدیم یه اشکالی پیش اومده وقت تاریخ مصاحبه حذف شد وتاریخ جدید به ما نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه تبریک جانانه به دوستان کلیر شده.......هوررراااااااااا

خدایا یعنی میشه دفعه دیگه ما هم باشیم...هیچ وقت امیدمو از دست نداده بودم...ولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSadSadSad
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
ما چند روزیه که تهران نیستیم و برای درگذشت یکی از اقوام اومدیم شهرستان..بالطبع اینترنت درست حسابی هم در دسترس مون نیست و من با گوشی (و اون سرعت حلزونی اش ) میام اینجا..القصه..دیشب خیلی دیر خوابیدم..شما بخونید صبح!.. وقتی خوابم برد شاید یکی دوساعتی خوابم خیلی سبک بود...همه اش بیدار می شدم و دوباره چرت میزدم...اما از وقتی سیاهی شب رفت و هوا روشن شد من خوابم عمیق تر شد... شاید باورش براتون سخت باشه اما واقعاً اینو صادقانه می گم: از وقتی عمیق خوابیدم تا وقتی که با تلفن برادرم از خواب پریدم خواب پیج ایروان رو میدیدم که روش شماره کیس ما رو به درشتی نوشته بود! حتی توی خواب هم از خودم یا کس دیگه ای می پرسیدم: این که خواب نیست؟ ما کلیر شدیم؟ و مرتباً مطمئن می شدم که نه این رویا نیست و واقعیه! وقتی با تلفن حرف میزدم همه فکرم این خواب شده بود و نفهمیدم که به برادرم چی گفتم! وقتی تماس رو قطع کردم با اینکه باید فی الفور به دابلیو-سی می رفتم اما نتونستم بر حس عجیبم غلبه کنم و ضمن صرف نظر از اون کار واجب با گوشی یه راست رفتم توی پیج ایروان...وقتی شماره های 9000 به بالا چشم هایم را نواخت ناگهان تمام وجودم داغ شد...میخواستم بدوم و همسرم را از خواب بیدار کنم ! با این حال دستپاچه نشستم به چک کردن تمام شماره ها..دوسه بار بالا و پایین کردم و دیدم نه! حالا: اگرچه اون چه دیشب دیدم خوابی بیش نبود اما تردید ندارم که کل این ماجرا یک رویای تعبیر شده است. امروز به این فکر میکردم که تا پارسال حتی رسیدن تا این مرحله کلیرنس هم یک شوخی بی جا محسوب می شد! حالا دارم فکر می کنم با این روند کاملاً مشخصی که در اعلام کیس ها دیده می شه به زودی ما و بقیه دوستان هم خواب های شبانه مون تعبیر میشه...حالا که یکسال با اینهمه فراز و نشیب گذشت ببینید یکسال آینده چه خواهد شد. من که به دور از هر شعاری حتی اگر قسمتم نشه و همینجا بمونم بازم هیجان دارم چون بنا به دلایلی باید مسیر زندگی ام بطور کامل عوض کنم و من شخصاً شیفته تغییرم.
روزهای آینده منتظرتان هستم . زودتر تشریف بیاوریدRolleyesRolleyes
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان