موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 16:14)نوروز نوشته: سلام دوستان تبریک به همه اونایی که کلیر شدن . ما دیروز از دبی برگشتیم بعداز 8 روز که تو دبی بودم . منتظر بودیم تاریخ مصاحبه جدید بدن که خبری نشد دیگه بیشتر نتوانستیم بمونیم . امروز ایمیل اومده که دوشنبه وقت مصاحبه داریم .ما به هر دری زدیم که ویزا بگیریم ولی بخاطر تعطیلات عید نشد که نشد .یه سوال داشتم خاستیم که وقت مصاحبه را تغییر بدیم یه اشکالی پیش اومده وقت تاریخ مصاحبه حذف شد وتاریخ جدید به ما نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا آخه برگشتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه سری آژانسهای شبانه روزی هستند ببینید میتونن ویزای ارجنت براتون بگیرن. ارجنت 1 روزه میاد.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 14:49)گل نهال نوشته: (2013-08-08 ساعت 14:05)abloom_ma نوشته: گل نهال جان تبریک....امیدوارم همیشه شاد باشی
دوستان این گل نهال خانم و همسر مهربربونشون را باید حتما ببینید که چقدر دوست داشتنی و مهربون هستند ..من بسیار خوشحال هستم که این زوج خوب و مهربون را در ایروان ملاقات کردم...امیدوارم همیشه موفق و پیرروز باشید و یک روز در آمریکا باز شما را ببینم
شما لطف دارید دوست عزیز اصفهانی و اسطوره صبر ایروان
امیدوارم بازم ببینیمتون
(2013-08-08 ساعت 14:21)farshad_m نوشته: بچه های کلیر شده ایروان بگید کی میرید ایروان با هم بریم اونجا جشن بگیریم...
من شوهرم یکشنبه ایروان میره و دوشنبه صبح پاسها رو میبره ایشالا.منم اینجا میشینم در انتظارش
گل نهال جان تبریک ،وتشکر فراوان بابت راهنمایی های به موقع وخوبتون،موفق باشید
2013AS00008***-مصاحبه 24june ابو ظبی/3نفر / دریافت ویزا 27اگوست/
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 16:31)shoshina نوشته: (2013-08-08 ساعت 16:14)نوروز نوشته: سلام دوستان تبریک به همه اونایی که کلیر شدن . ما دیروز از دبی برگشتیم بعداز 8 روز که تو دبی بودم . منتظر بودیم تاریخ مصاحبه جدید بدن که خبری نشد دیگه بیشتر نتوانستیم بمونیم . امروز ایمیل اومده که دوشنبه وقت مصاحبه داریم .ما به هر دری زدیم که ویزا بگیریم ولی بخاطر تعطیلات عید نشد که نشد .یه سوال داشتم خاستیم که وقت مصاحبه را تغییر بدیم یه اشکالی پیش اومده وقت تاریخ مصاحبه حذف شد وتاریخ جدید به ما نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی به این بنده خدا کمک کنه پلیزززززززززززززززززز

دوست عزیز شما بایذ نیمه دوم ماه میلادی ایمیل بدید و در خواست تاریخ جدید بکنید من خودم از سفارت ارمنستان اینجوری وقت دوباره گرفتم
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
يك هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي جانانه به افتخار كلير شدن گل نهال عزيز مدير محترم تاپيك و ديگر دوستان ايروان berolin , nasimmm و farshad
به همه دوستان عزيزم تبريك ميگم واقعا براتون خوشحال شدم
هوراااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااا
اميدوارم هميشه شاد و موفق باشيد.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 13:40)گل نهال نوشته: خدایا شکرت
مرسی از امیر مهاجر که من ازتوی رختخواب که ایمیلشو دیدم و شماره ها رو دیدم جیغ زدم، مرسی از امیر که ایمیل اون شادی منو مضاعف کرد.
امیدوارم لیلای عزیزم و امیر هم کلیر بشن و من خودم خبر کلیر شدنشون رو بدم..من تا کلیر شدن همتون اینجا میشینم
مرسی از همتون دوستای گلم و حالا
ههههههووووووورررررررراااااااا
گل نهال جان از صمیم قلب بهت تبریک می گم.امیدوارم هرچی زودتر امیرخان هم کلیر بشه و بعد از همه دوستان نوبت به من برسه که با کیس سه رقمی فقط بخاطر سهل انگاری باید این همه استرس داشته باشم
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 16:14)نوروز نوشته: سلام دوستان تبریک به همه اونایی که کلیر شدن . ما دیروز از دبی برگشتیم بعداز 8 روز که تو دبی بودم . منتظر بودیم تاریخ مصاحبه جدید بدن که خبری نشد دیگه بیشتر نتوانستیم بمونیم . امروز ایمیل اومده که دوشنبه وقت مصاحبه داریم .ما به هر دری زدیم که ویزا بگیریم ولی بخاطر تعطیلات عید نشد که نشد .یه سوال داشتم خاستیم که وقت مصاحبه را تغییر بدیم یه اشکالی پیش اومده وقت تاریخ مصاحبه حذف شد وتاریخ جدید به ما نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز ما يكبار يراي يه كاري ميرفتيم دوبي يكي از دوستانمون ويزاش نيومد ايشون با ما اومد (بدون ويزا بليط گرفت) و توي فرودگاه درخواست ويزا داد البته با يه آژانسي هماهنگ كرده بود و توي فرودگاه براش ويزا صادر شد و تونست بياد البته ما صبح رسيديم فرودگاه و تا عصر توي فرودگاه معطل شد.
به نظر من شما با چند تا آژانس معتبر تماس بگيريد و شرايطتون رو بهشون بگيد حتما كمكتون ميكنن.البته با اين فرض كه هنوز براي روز دوشنبه مصاحبتون پا برجا باشه.
فقط يه چيزي رو از صحبتهاتون متوجه نشدم اينكه مصاحبه روز دوشنبتون هم حذف شده؟اگه حذف شده باشه كه بايد وقت جديد بگيريد.
به نظرم به سفارت ايميل بديد و شرايطتون رو براشون توضيح بديد.موفق باشيد.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 15:54)ali 2013 نوشته: [quote='گل نهال' pid='388891' dateline='1375907519']
قبلاً توي اين تاپيك بچه ها ميپرسيدن:
كسي امروز آپديت شده؟ هركي آپديت شد، اينجا اعلام كنه، كسي اين هفته آپديت شده؟
حالا بايد بپرسيم كه:
بچه هاي ابوظبي و آنكارا كسي بوده توي آگوست آپديت نشده باشه؟؟؟
بله دوست عزیز من از بعد از مصاحبه ( 9 جولای ابوظبی) تا حالا هیچ آپدیتی نداشتم!
[/quote
من هم از 9 جولای آپدیت نشدم.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاي خوبم گل نهال جان و امير 82 عزيز و همه دوستان عزيزي كه كلير شدين از صميم قلب بهتون تبريك ميگم خيلي خيلي مباركتون باشه ..
به اميد هر چه سريعتر كلير شدن همه شما عزيزان
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-08 ساعت 17:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-08 ساعت 17:17 توسط nnhh.)
(2013-08-08 ساعت 17:11)el333 نوشته: دوستاي خوبم گل نهال جان و امير 82 عزيز و همه دوستان عزيزي كه كلير شدين از صميم قلب بهتون تبريك ميگم خيلي خيلي مباركتون باشه ..
به اميد هر چه سريعتر كلير شدن همه شما عزيزان
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگه كسي از مشهد هفته اينده ميره أبوظبي لطفا به من پيام خصوصي بده
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست