کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-08 ساعت 16:14)نوروز نوشته:  سلام دوستان تبریک به همه اونایی که کلیر شدن . ما دیروز از دبی برگشتیم بعداز 8 روز که تو دبی بودم . منتظر بودیم تاریخ مصاحبه جدید بدن که خبری نشد دیگه بیشتر نتوانستیم بمونیم . امروز ایمیل اومده که دوشنبه وقت مصاحبه داریم .ما به هر دری زدیم که ویزا بگیریم ولی بخاطر تعطیلات عید نشد که نشد .یه سوال داشتم خاستیم که وقت مصاحبه را تغییر بدیم یه اشکالی پیش اومده وقت تاریخ مصاحبه حذف شد وتاریخ جدید به ما نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا آخه برگشتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه سری آژانسهای شبانه روزی هستند ببینید میتونن ویزای ارجنت براتون بگیرن. ارجنت 1 روزه میاد.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، dove ، اریوبرزن ، azar1348 ، payampars ، daad ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-08-08 ساعت 14:49)گل نهال نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 14:05)abloom_ma نوشته:  گل نهال جان تبریک....امیدوارم همیشه شاد باشی

دوستان این گل نهال خانم و همسر مهربربونشون را باید حتما ببینید که چقدر دوست داشتنی و مهربون هستند ..من بسیار خوشحال هستم که این زوج خوب و مهربون را در ایروان ملاقات کردم...امیدوارم همیشه موفق و پیرروز باشید و یک روز در آمریکا باز شما را ببینم
شما لطف دارید دوست عزیز اصفهانی و اسطوره صبر ایروان
امیدوارم بازم ببینیمتون
(2013-08-08 ساعت 14:21)farshad_m نوشته:  بچه های کلیر شده ایروان بگید کی میرید ایروان با هم بریم اونجا جشن بگیریم...

من شوهرم یکشنبه ایروان میره و دوشنبه صبح پاسها رو میبره ایشالا.منم اینجا میشینم در انتظارشTongue
گل نهال جان تبریک ،وتشکر فراوان بابت راهنمایی های به موقع وخوبتون،موفق باشید
2013AS00008***-مصاحبه 24june ابو ظبی/3نفر / دریافت ویزا 27اگوست/
(2013-08-08 ساعت 16:14)نوروز نوشته:  سلام دوستان تبریک به همه اونایی که کلیر شدن . ما دیروز از دبی برگشتیم بعداز 8 روز که تو دبی بودم . منتظر بودیم تاریخ مصاحبه جدید بدن که خبری نشد دیگه بیشتر نتوانستیم بمونیم . امروز ایمیل اومده که دوشنبه وقت مصاحبه داریم .ما به هر دری زدیم که ویزا بگیریم ولی بخاطر تعطیلات عید نشد که نشد .یه سوال داشتم خاستیم که وقت مصاحبه را تغییر بدیم یه اشکالی پیش اومده وقت تاریخ مصاحبه حذف شد وتاریخ جدید به ما نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی به این بنده خدا کمک کنه پلیزززززززززززززززززز
Big GrinBig GrinBig Grin
(2013-08-08 ساعت 16:31)shoshina نوشته:  

یکی به این بنده خدا کمک کنه پلیزززززززززززززززززز
Big GrinBig GrinBig Grin
دوست عزیز شما بایذ نیمه دوم ماه میلادی ایمیل بدید و در خواست تاریخ جدید بکنید من خودم از سفارت ارمنستان اینجوری وقت دوباره گرفتم
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، dove ، azar1348 ، اریوبرزن ، payampars ، AsemanAbee ، habibi ، daad ، zohre02
يك هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي جانانه به افتخار كلير شدن گل نهال عزيز مدير محترم تاپيك و ديگر دوستان ايروان berolin , nasimmm و farshad
به همه دوستان عزيزم تبريك ميگم واقعا براتون خوشحال شدم
هوراااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااا
اميدوارم هميشه شاد و موفق باشيد.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
(2013-08-08 ساعت 13:40)گل نهال نوشته:  خدایا شکرت
مرسی از امیر مهاجر که من ازتوی رختخواب که ایمیلشو دیدم و شماره ها رو دیدم جیغ زدم، مرسی از امیر که ایمیل اون شادی منو مضاعف کرد.
امیدوارم لیلای عزیزم و امیر هم کلیر بشن و من خودم خبر کلیر شدنشون رو بدم..من تا کلیر شدن همتون اینجا میشینم
مرسی از همتون دوستای گلم و حالا
ههههههووووووورررررررراااااااا
Rolleyesگل نهال جان از صمیم قلب بهت تبریک می گم.امیدوارم هرچی زودتر امیرخان هم کلیر بشه و بعد از همه دوستان نوبت به من برسه که با کیس سه رقمی فقط بخاطر سهل انگاری باید این همه استرس داشته باشم
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
سلام خيلي ناراحت شدم اگر نتوانستيد با هواپيما بريد شايد بتونيد بريد كيش واز آنجا با كشتي بريد ما يكبار مي خواستيم از كيش بريم دبي ولي نرفتيم ولي مي گفتند كه سريع ويزاي دبي را مي دادند بازم به نظرم از آژانسهاي خود كيش بپرسيد اميدوارم مشكلتون حل بشه.دوستان بازم اگر نظري دارن بدن.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
(2013-08-08 ساعت 16:42)sh-p نوشته:  
سلام خيلي ناراحت شدم اگر نتوانستيد با هواپيما بريد شايد بتونيد بريد كيش واز آنجا با كشتي بريد ما يكبار مي خواستيم از كيش بريم دبي ولي نرفتيم ولي مي گفتند كه سريع ويزاي دبي را مي دادند بازم به نظرم از آژانسهاي خود كيش بپرسيد اميدوارم مشكلتون حل بشه.دوستان بازم اگر نظري دارن بدن.
مشکل اینه که توی سایت سی اس سی وقت ملاقاتم حذف شده و وقت جدیدی به من تا الان نداده.
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، efah ، پدی ، amiz.abdollah ، e76779 ، azar1348 ، اریوبرزن ، Mehrdadordi ، sadeghi897 ، daad

دوست عزيز ما يكبار يراي يه كاري ميرفتيم دوبي يكي از دوستانمون ويزاش نيومد ايشون با ما اومد (بدون ويزا بليط گرفت) و توي فرودگاه درخواست ويزا داد البته با يه آژانسي هماهنگ كرده بود و توي فرودگاه براش ويزا صادر شد و تونست بياد البته ما صبح رسيديم فرودگاه و تا عصر توي فرودگاه معطل شد.
به نظر من شما با چند تا آژانس معتبر تماس بگيريد و شرايطتون رو بهشون بگيد حتما كمكتون ميكنن.البته با اين فرض كه هنوز براي روز دوشنبه مصاحبتون پا برجا باشه.
فقط يه چيزي رو از صحبتهاتون متوجه نشدم اينكه مصاحبه روز دوشنبتون هم حذف شده؟اگه حذف شده باشه كه بايد وقت جديد بگيريد.
به نظرم به سفارت ايميل بديد و شرايطتون رو براشون توضيح بديد.موفق باشيد.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
(2013-08-08 ساعت 15:54)ali 2013 نوشته:  [quote='گل نهال' pid='388891' dateline='1375907519']
قبلاً توي اين تاپيك بچه ها ميپرسيدن:
كسي امروز آپديت شده؟ هركي آپديت شد، اينجا اعلام كنه، كسي اين هفته آپديت شده؟
حالا بايد بپرسيم كه:
بچه هاي ابوظبي و آنكارا كسي بوده توي آگوست آپديت نشده باشه؟؟؟
بله دوست عزیز من از بعد از مصاحبه ( 9 جولای ابوظبی) تا حالا هیچ آپدیتی نداشتم!
[/quote
من هم از 9 جولای آپدیت نشدم. Sad
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: efah ، shatsi ، پدی ، rozelo ، Alirezaa2013 ، amiz.abdollah ، azar1348 ، payampars ، daad ، رجبعلی
دوستاي خوبم گل نهال جان و امير 82 عزيز و همه دوستان عزيزي كه كلير شدين از صميم قلب بهتون تبريك ميگم خيلي خيلي مباركتون باشه .. Smile به اميد هر چه سريعتر كلير شدن همه شما عزيزان
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
(2013-08-08 ساعت 17:11)el333 نوشته:  دوستاي خوبم گل نهال جان و امير 82 عزيز و همه دوستان عزيزي كه كلير شدين از صميم قلب بهتون تبريك ميگم خيلي خيلي مباركتون باشه .. Smile به اميد هر چه سريعتر كلير شدن همه شما عزيزان
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: پدی ، amiz.abdollah ، azar1348 ، PARVIN_OMID ، Alirezaa2013 ، payampars ، amir82 ، daad
سلام دوستان اگه كسي از مشهد هفته اينده ميره أبوظبي لطفا به من پيام خصوصي بده
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: پدی ، amiz.abdollah ، اریوبرزن ، azar1348 ، payampars ، daad ، zohre02
(2013-08-08 ساعت 15:50)jjbahale نوشته:  بعد از نود روز انتظار تازه از طرف سفارت یه ایمیل اومده و پنج تا سوال درباره کار همسر پرسیدن. به نظرتون این علامت خوبیه یا بد؟ من که دیگه موندم.هیچ سر در نمیارم

(2013-08-08 ساعت 15:53)kɪŋ نوشته:  تجربه نشون داده نشونه خوبیه. بعد از فرستادن جوابها بطور دقیق، خیلی زود کلیر میشید. در واقع الان در آستانه کلیر شدنید که فقط ابهاماتی رو میخوان برطرف کنند.

امیرمهاجر عزیز درست میفرمایند، با توجه به اینکه تا پایان سپتامبر چیزی باقی نمونده، بنابراین به احتمال زیاد با ارسال دقیق اطلاعات درخواستی و مورد نیاز سفارت و درخواست تاییدیه دریافت ایمیلتان از سفارت، انشالله بزودی کلیر میشید، البته در مورد کیس ما هم که چنین اطلاعاتی را سفارت درخواست کرد،که هنوز با گذشت بیش از 2 ماه(از 3 Jun) از ارسال اطلاعات هیچ خبری از کلیر شدن نیست!
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-08-08 ساعت 01:32)mrr777 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 01:17)SHABAH51 نوشته:  [quote='mrr777' pid='388864' dateline='1375905482']

محمد جان ، وقتی پای شما در میون باشه خودش یک عیش حسابیه! ممنون برای دعای خوبت...به قول گل نهال عزیز 9000 ای ها هم باشن WinkWink
لطف داری شهرام جانRolleyes
باشه من که از خدامه،‌ پستمو ویرایش کردم و ۹۰۰۰ رو هم اضافه کردم تا گل نهال خانم مدیر عزیزمون هم همین فردا پس فردا به همراه بقیه ۹۰۰۰ ایها کلیر بشن.Big GrinBig Grin

گل نهال عزیز کلیر شدنتون رو تبریک می گم.
هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ولی خداییش استجاب دعا به این سرعت دیده بودین، Big Grin از این پست من تا کلیر شدن گل نهال خانم فقط ۸ ساعت طول کشید.Tongue
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان