موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
پس با این وجود خبرای خوبی در راه داریم
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عيد فطر بر همه شما عزيزان مبارك، و در ضمن به همه عزيزاني كه كلير شدند تبريك عرض ميكنم وبه اميد كلير تمام بچه هاي ٢٠١٣ ههههههههههههههههههههووووووووووووررررررررررااااااااااااا
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-09 ساعت 02:29)marco250 نوشته: (2013-08-08 ساعت 23:57)negar_karimi6 نوشته: (2013-08-08 ساعت 23:48)marco250 نوشته: (2013-08-08 ساعت 04:44)ikamaly نوشته: (2013-08-08 ساعت 04:21)marco250 نوشته: سایت CEAC وقتی وضعیت Issued رو بزنه یعنی اینکه Clearence رو رد کردیم ؟
یعنی ویزاتون صادر شده دیگه!
بله کلیرنس رو رد کردید.
پاسپورت من از زمان مصاحبه تو سفارت هستش معمولا چقدر طول می کشه که پاسپورت و ویزا رو بفرستند ؟
من هنوز نه ایمیلی دریافت کردم و نه نامه ای
فقط تو سایت CEAC وضعیتم از Administrative Process به Issued تغییر پیدا کرده.
تو متنش هم اینو نوشته :
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. As the officer told you in the interview, if further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved when administrative processing is finished, you will receive notification to collect the passport with the visa from the Loomis branch you selected when you booked your appointment.
ببخشیدنمیخوام نگرانتون کنم ولی این متنی که شمامیگید که اصلا توش ننوشته ویزاصادرشده روچه حسابی پاستون توسفارت مونده و ازکی؟ یعنی چندوقته؟
یعنی یه ضرب گرفتید؟
لطفا واضح ترتوضیح بدید تاراهنمایی های لازمه بشه
من تو کانادا مصاحبه شدم و از زمان مصاحبه تا حالا پاسپورت منو نگه داشتن
قبلا استاتوس من تو سایت CEAC بصوزت Administrative Process بود ولی از آخرین آپدیت پرونده به Issued تغییر پیدا کرده.
![[عکس: CEAC.png]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3M3LnBvc3RpbWcub3JnL2J0NnFzY2MwYi9DRUFDLnBuZw==)
مارکو جان سلام
منم که کانادا مصاحبه شدم دقیقا حدود ۱۰ روز قبل از دریافت ویزا وضعیتم همینطوری مثل شما issued شد و متنش هم همینطوری بود تا روزی که پاس رو پست کردن به تورنتو و تغییر کرد که پست loomis اگر تا ۵ روز دیگه waybill نامبر رو بهتون نداد به شماره loomis زنگ بزنید
پس خیالت راحت تموم شد
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
*** خدايا به فرشتگانت بسپار در لحظه لحظه نيايش خويش“دوستان مرا از ياد نبرند ***
.
.
.
.
امروز من در صفحه منتظران بچه هایی که ماه آپریل مصاحبه داشتن رو شمردم تا ببینم به امید خدا چند نفر در این هفته به لیست کلیر شده ها اضافه میشه و تعداد اونها رو در زیر نوشتم .
.
.
.
.
آنکارا : 9 نفر البته با خودم
ایروان : 2 نفر
ابوظبی : 8 نفر
کوالالامپور : 1 نفر
.
.
.
.
جمع کل : 20 نفر
.
.
امیدوارم تو این هفته بچه های ماههای قبل از آپریل هم که روزهای انتظارشان بیشتر از صد روز شده بزودی کلیر بشن و همینطور همه بچه های منتظرسرا .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-09 ساعت 08:10)Rebekaa نوشته: *** خدايا به فرشتگانت بسپار در لحظه لحظه نيايش خويش“دوستان مرا از ياد نبرند ***
.
.
.
.
امروز من در صفحه منتظران بچه هایی که ماه آپریل مصاحبه داشتن رو شمردم تا ببینم به امید خدا چند نفر در این هفته به لیست کلیر شده ها اضافه میشه و تعداد اونها رو در زیر نوشتم .
.
.
.
.
آنکارا : 9 نفر البته با خودم
ایروان : 2 نفر
ابوظبی : 8 نفر
کوالالامپور : 1 نفر
.
.
.
.
جمع کل : 20 نفر
.
.
امیدوارم تو این هفته بچه های ماههای قبل از آپریل هم که روزهای انتظارشان بیشتر از صد روز شده بزودی کلیر بشن و همینطور همه بچه های منتظرسرا .
مرسی از دعای قشنگت , کلی آرامش بخش بود , مطمئنم که این هفته آپریلی ها کلیر میشند , من 8 Aug بعد 113-14 روز آپدیت شدم پس پیشاپیش برای همتون هوررررررررررررراااااااا میکشم
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه عزیزان، بچه ها فکر میکنید امروز آنکارا چیزی اعلام میکنه؟ یا میره واسه دوشنبه؟
یا میره واسه جمعه دیگه؟!!!
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست