کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-09 ساعت 03:07)آقا هادی2013 نوشته:  سلام دوستان من 8Aug آپدیت شدم. کسی هست 8 آپدیت شده باشی؟

قبلشم 2Aug بوده.

كيس ما هم اول و هشتم آگست از آمريكا آپديت شد چون تقريبا ساعت ٨ امشب بود چك كردم آپديت شدم
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
پس با این وجود خبرای خوبی در راه داریم
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
(2013-08-09 ساعت 01:34)vorojak60 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 17:49)azar1348 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 16:50)نوروز نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 16:42)sh-p نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 16:14)نوروز نوشته:  سلام دوستان تبریک به همه اونایی که کلیر شدن . ما دیروز از دبی برگشتیم بعداز 8 روز که تو دبی بودم . منتظر بودیم تاریخ مصاحبه جدید بدن که خبری نشد دیگه بیشتر نتوانستیم بمونیم . امروز ایمیل اومده که دوشنبه وقت مصاحبه داریم .ما به هر دری زدیم که ویزا بگیریم ولی بخاطر تعطیلات عید نشد که نشد .یه سوال داشتم خاستیم که وقت مصاحبه را تغییر بدیم یه اشکالی پیش اومده وقت تاریخ مصاحبه حذف شد وتاریخ جدید به ما نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خيلي ناراحت شدم اگر نتوانستيد با هواپيما بريد شايد بتونيد بريد كيش واز آنجا با كشتي بريد ما يكبار مي خواستيم از كيش بريم دبي ولي نرفتيم ولي مي گفتند كه سريع ويزاي دبي را مي دادند بازم به نظرم از آژانسهاي خود كيش بپرسيد اميدوارم مشكلتون حل بشه.دوستان بازم اگر نظري دارن بدن.
مشکل اینه که توی سایت سی اس سی وقت ملاقاتم حذف شده و وقت جدیدی به من تا الان نداده.

سلام نوروز عزیز

به نظر من با توجه به جمیع جهات فکر برگشتن برای نوبت دوشنبتون باشین و درگیر تغییر زمان مصاحبه نباشین . این نظر منه لطفا دوستان باتجربه تر هم نظر بدن
و اینکه توی سیس چی هست و چی نیست را بی خیال بشین اونجا بروز رسانیش یه تاخیرایی داره همیشه

اصلن نگران نباشین اگه خواستین پیغام خصوصی بدین بهتون بگم چیکار کنید

منم میگم دیگه دیره واسه وقت مصاحبه مجدد.همونو هر جور شده برید.
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: azar1348 ، payampars ، Alirezaa2013 ، dove ، shalgham ، daad
سلام دوستان عيد فطر بر همه شما عزيزان مبارك، و در ضمن به همه عزيزاني كه كلير شدند تبريك عرض ميكنم وبه اميد كلير تمام بچه هاي ٢٠١٣ ههههههههههههههههههههووووووووووووررررررررررااااااااااااا
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
(2013-08-09 ساعت 02:29)marco250 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 23:57)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 23:48)marco250 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 04:44)ikamaly نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 04:21)marco250 نوشته:  سایت CEAC وقتی وضعیت Issued رو بزنه یعنی اینکه Clearence رو رد کردیم ؟
یعنی ویزاتون صادر شده دیگه!
بله کلیرنس رو رد کردید.

پاسپورت من از زمان مصاحبه تو سفارت هستش معمولا چقدر طول می کشه که پاسپورت و ویزا رو بفرستند ؟
من هنوز نه ایمیلی دریافت کردم و نه نامه ای
فقط تو سایت CEAC وضعیتم از Administrative Process به Issued تغییر پیدا کرده.
تو متنش هم اینو نوشته :

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. As the officer told you in the interview, if further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved when administrative processing is finished, you will receive notification to collect the passport with the visa from the Loomis branch you selected when you booked your appointment.

ببخشیدنمیخوام نگرانتون کنم ولی این متنی که شمامیگید که اصلا توش ننوشته ویزاصادرشده روچه حسابی پاستون توسفارت مونده و ازکی؟ یعنی چندوقته؟
یعنی یه ضرب گرفتید؟
لطفا واضح ترتوضیح بدید تاراهنمایی های لازمه بشه
من تو کانادا مصاحبه شدم و از زمان مصاحبه تا حالا پاسپورت منو نگه داشتن
قبلا استاتوس من تو سایت CEAC بصوزت Administrative Process بود ولی از آخرین آپدیت پرونده به Issued تغییر پیدا کرده.

[عکس: CEAC.png]
مارکو جان سلام
منم که کانادا مصاحبه شدم دقیقا حدود ۱۰ روز قبل از دریافت ویزا وضعیتم همینطوری مثل شما issued شد و متنش هم همینطوری بود تا روزی که پاس رو پست کردن به تورنتو و تغییر کرد که پست loomis اگر تا ۵ روز دیگه waybill نامبر رو بهتون نداد به شماره loomis زنگ بزنید
پس خیالت راحت تموم شد
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
*** خدايا به فرشتگانت بسپار در لحظه لحظه نيايش خويش“دوستان مرا از ياد نبرند ***

سلام بر دوستان مهاجر سرایی و صبح زیبایتان بخیر و شادی
.
.
.
.
.
.
امروز من در صفحه منتظران بچه هایی که ماه آپریل مصاحبه داشتن رو شمردم تا ببینم به امید خدا چند نفر در این هفته به لیست کلیر شده ها اضافه میشه و تعداد اونها رو در زیر نوشتم .
.
.
.
.

آنکارا : 9 نفر البته با خودم

ایروان : 2 نفر

ابوظبی : 8 نفر

کوالالامپور : 1 نفر
.
.
.
.
جمع کل : 20 نفر
.
.

امیدوارم تو این هفته بچه های ماههای قبل از آپریل هم که روزهای انتظارشان بیشتر از صد روز شده بزودی کلیر بشن و همینطور همه بچه های منتظرسرا .

(2013-08-09 ساعت 03:46)آسمان نیلگون نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 01:34)vorojak60 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 17:49)azar1348 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 16:50)نوروز نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 16:42)sh-p نوشته:  سلام خيلي ناراحت شدم اگر نتوانستيد با هواپيما بريد شايد بتونيد بريد كيش واز آنجا با كشتي بريد ما يكبار مي خواستيم از كيش بريم دبي ولي نرفتيم ولي مي گفتند كه سريع ويزاي دبي را مي دادند بازم به نظرم از آژانسهاي خود كيش بپرسيد اميدوارم مشكلتون حل بشه.دوستان بازم اگر نظري دارن بدن.
مشکل اینه که توی سایت سی اس سی وقت ملاقاتم حذف شده و وقت جدیدی به من تا الان نداده.

سلام نوروز عزیز

به نظر من با توجه به جمیع جهات فکر برگشتن برای نوبت دوشنبتون باشین و درگیر تغییر زمان مصاحبه نباشین . این نظر منه لطفا دوستان باتجربه تر هم نظر بدن[/size][/color][/b] و اینکه توی سیس چی هست و چی نیست را بی خیال بشین اونجا بروز رسانیش یه تاخیرایی داره همیشه

اصلن نگران نباشین اگه خواستین پیغام خصوصی بدین بهتون بگم چیکار کنید

منم میگم دیگه دیره واسه وقت مصاحبه مجدد.همونو هر جور شده برید.

دوستان خوب وقتی تواین دوسه روزویزایی نمیدن میشه بگیدچه جوری بره نمیتونه که تااونجادست شنابزنه؟ مگراینکه یکشنبه بره یه روزه ویزاگیربیاداونم مستقیم به ابوظبی نه دوبی که من تاحالانشنیدم یه روزه ویزابدند کسی شنیده؟ تازه اونااگرتاریخ مصاحبه روتغییربدند واسه آخرسپتامبرکه نمیدن فوقش توهمین هفته یاهفته ای دیگه که مطمئن باشیدبااین روندکارسفارت که قراره سروسامونی به وضعیت ویزاهابدند سریع کلیرمیشه
حالااگرواقعا کسی بتونه کمکش کنه تواین یکی دوروزه بره فکرمنم راحت میکنه چون ازدیشب تاحالا ازناراحتی برای ایشون خوابم نبرده Sadشایدباورنکنیددددددددددددددددد
(2013-08-09 ساعت 00:36)kɪŋ نوشته:  نگار خانم عزیز، میشه خواهش کنم با فونت و رنگ و اندازه پیش فرض بنویسید؟
سپاسگزارم.

سلام امیرجان چراکه نه
والا ازوقتی رنگی وبزرگ مینویسم همه مطلبام خونده میشن تقصیربچه هاست دیگه تاوقتی بااین فونت مینوشتم شش درمیون مطلبامومیخوندن اماحالا همه رومیخونن ولی چشم ازاین به بعداوامراجرامیشه بچه هابخونیدااااااااااااااااااااااااااااShy
(2013-08-09 ساعت 03:39)گل نهال نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 02:53)گل نهال نوشته:  [quote='farshid.basirifar' pid='389698' dateline='1376000234']
بالاخره ما هم کلیر شدیم
درست هفته ی 4 ام
تبریک به همه ی دوستانی که کلیر شدند و آرزومند کلیر شدن بقیه دوستان
1 سوال فوری فوتی:
آیا امکانش هست شخصی غیر از برنده ی اصلی برای گرفتن ویزا از سفارت ارمنستان اقدام کنه؟مثلا خانم برنده شده باشه ولی همسرش برای گرفتن ویزا مراجعه کنه؟
سفارت گفت این امکان وجود داره اما نمی دونم نیازی به وکالت هست یا نه.
اگه دوستان اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن
نه من كه همسرم بدون وكالت داره ميره، وكالت واسه پستهاست، ما كه از خود سفارت پاسها رو ميگيريم نيازي نيست
يكي از اعضاي كيس بايد بره نه لزوماً فرد برنده
سلام گل نهال خانم ضمن تبريك سوالي داشتم درمورد دريافت ويزا از ايروان
١-آيا واقعا دم سفارت صندوقي وجود داره كه بايد پاسها رو توش بندازيم يا اينكه كسي تحويل ميگيره؟
٢-اگه تو صندوقه ،آيا همه پاسها رو به همراه برگه آبي بايد توي يك پاكت بگذاريم كه بفهمن همهشون يك كيس هست؟
٣-آيا بايد شماره تلفن براشون بنويسيم كه بهمون زنگ بزنن؟ شماره رو تو كاغذ معمولي به پاس سنجاق كنيم؟
چيز ديگري هست كه لازم باشه رعايت كنيم برا ويزا؟
ممنون و متشكر
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، azar1348 ، payampars ، گل نهال ، mrr777 ، Mbf232 ، daad
(2013-08-09 ساعت 00:30)نوروز نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 00:00)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 22:28)نوروز نوشته:  سلام دوستان تبریک به همه اونایی که کلیر شدن . ما دیروز از دبی برگشتیم بعداز 8 روز که تو دبی بودم . منتظر بودیم تاریخ مصاحبه جدید بدن که خبری نشد دیگه بیشتر نتوانستیم بمونیم . امروز ایمیل اومده که دوشنبه وقت مصاحبه داریم .ما به هر دری زدیم که ویزا بگیریم ولی بخاطر تعطیلات عید نشد که نشد .یه سوال داشتم خاستیم که وقت مصاحبه را تغییر بدیم یه اشکالی پیش اومده وقت تاریخ مصاحبه حذف شد وتاریخ جدید به ما نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خيلي ناراحت شدم اگر نتوانستيد با هواپيما بريد شايد بتونيد بريد كيش واز آنجا با كشتي بريد ما يكبار مي خواستيم از كيش بريم دبي ولي نرفتيم ولي مي گفتند كه سريع ويزاي دبي را مي دادند بازم به نظرم از آژانسهاي خود كيش بپرسيد اميدوارم مشكلتون حل بشه.دوستان بازم اگر نظري دارن بدن.
[/quoteنگار جان تشکر میکنم ایمیلت رسید استفاده کردم .Big Grin سوال دیگه اینکه
نوروز جان یه ایمیل به سفارت بزن وبگو که یه هفته دبی بودی و به دلیل تعطیلی سفارت الان برگشتی ایران وبه دلیل تعطیلات عید ویزای مجدد گیرت نیومده کپی ورود و خروجت رو هم اسکن کن براشون بفرست مطمئن باش یه وقت مصاحبه دیگه بهت میدن
[/quote

[b][size=medium][color=#9400D3]نوروزجان تامطلبتونوخوندم اولاااااااااااااااااااااااااااا کلی ازدستتون عصبانی شدم که چطوربه عقلتون نرسیده که تایکشنبه سه چهارروزدیگه روتحمل میکردید این به کنارخلاصه سریع به برادرم که توکیش برای ویزاکلی اشنای دلسوزداره زنگ زدم گفت تا عیداصلا ویزایی نمیدن گفتم باکشتی گفت باهرچی بخوادبره بایدویزاداشته باشه پس به نظرم تنهاراه اینه سریع ایمیل بدید عنوانشوبنویسید urgent یعنی فوری
تااینوبنویسید بیشتراحساس مسئولیت درقبال جواب دادن به موقع میکنن
و اگرهم بلدنیستید انگلیسی بنویسیدبگید کمکتون کنم توپیام خصوصی
پس بجنبیدهمین الان ایمیل بزنید
ضمن تشکر از احساس همدردی شما نگارجان.یک پیام خصوصی برات فرستادم.اگه لازم باشه ایمیلم برات بفرستم.
[/quote]

عزیزمنم درایمیل خصوصی جوابتونودادم مگرنرسیده؟ متن نامه ای که بایدبفرستیدروبراتون نوشتم فقط یه نگاه به تاریخاش کنیدوچکشون کنید که درستن؟
انشالا حرفتونومیپذیرنویه تاریخ دیگه بهتون میدن نگران نباشید راه درستوبریدبقیه اش روبسپاریدبه خداخودش جورش میکنه
[/quote]نگار جان تشکر میکنم ایمیلت رسید استفاده کردم .Big Grin سوال دیگه اینکه من هرچه ایمیل دادم جواب اتومات سریع به ایمیلم فرستاده میشه Sad
[/quote]

یعنی ایمیل خودتونوبه خودتون برمیگردونن؟
تشکر کنندگان: azar1348 ، payampars ، soruosh ، daad
(2013-08-09 ساعت 00:32)farshad_m نوشته:  سلام دوستان لطفا کمک کنید
من ویزام اماده شده ولی سفارت یک ادرس تو آمریکا ازم خواستن که منم در حال حاضر هیچ ادرسی ندارم... کسی میتونه کمکم کنه؟

بچه هاخوب یکی فرشادروراهنمایی کنه بنده خدابه من پیام خصوصی داد بلدنبودم منم اینجامطرحش کردم کسی جواب نداد حالاخودش داره ازتون کمک می خواد مگرمیشه شماها که عضویتتون بیشتربوده و ازاول لاتاری مویی سپیدکردید اینجا تاحالابه این موردبرخوردنکرده باشیدمن که سه ماه بیشترنیست عضواینجام بخدااگرجوابشومیدونستم آب دستم بودزمین میزاشتم نمیگم شماهااینطوری نیستید ولی ممکنه دیگه حال جواب دادن به این سوالات رونداشته باشیدچون همه حواستون به کلیرشدنه
پس راهنماییش کنید ببین امیرجان بافونت معمولی نوشتم ببین کسی میخونه
اگرنخوندید و راهنمایش نکردید ازاون فونت بزرگاااااااااااامینویسماااااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: sh-p ، payampars ، aghaghia ، roeentan ، soruosh ، yalda91 ، daad
(2013-08-09 ساعت 01:49)kambiz12 نوشته:  سلام دوستان
شماره ای که در فرم برای ادرس اقامت دادیم اشتباه است ، کی و کجا باید این اشتباه را اعلام و برطرف کنم؟ آیا زمانی که برای گرفتن ویزا می ریم می تونیم اعلام کنیم / و اینکه برای گرفتن ویزای نفر دوم باید وکالتنامه ازش داشته باشیم یا فقط ارائه پاسپورتش کافیه؟
موفق باشید

دوست عزیزفقط براتون مهم باشه ادرس محلی که قراره گرین کارتتون بره صحیح باشه دیگه کجامیخواید بریداقامت کنید یانکنید براشون مهم نیست ولی اگرهمون ادرس اقامت وگرین کارتتون یکییه چراااااا خیلیی هم مهمه
من دقیق کیس شمارونمیدونم اگرمصاحبه نرفتید که همون فرمومیتونید مجددا پرکنیدو اون قسمت ادرس رودرستش کنید و روزمصاحبه به اون افیسربگید که این فرموبگیرید جای اونی که فرستادم
اگرهم مصاحبه شدید منتظرویزاتون هستیدروزی که رفتیدویزابگیرید بهشون تاکیدکنید و درفرودگاه امریکاهم بازبهشون بگیدخلاصه سمج بشیدتاعوض کردنش چون به ادرس اشتباهی براتون دردسرمیشه
تشکر کنندگان: payampars ، kambiz12 ، roeentan ، soruosh ، daad
(2013-08-09 ساعت 00:46)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 00:32)farshad_m نوشته:  سلام دوستان لطفا کمک کنید
من ویزام اماده شده ولی سفارت یک ادرس تو آمریکا ازم خواستن که منم در حال حاضر هیچ ادرسی ندارم... کسی میتونه کمکم کنه؟

دوست عزيزم Smile شما ادرس فاميلي ،دوستي ،خلاصه كسي رو داري ديكه كه به سفارت بدين فقط واسه اينكه اونا "كرين كارت" شما رو بايد به يه ادرسي بفرستن ! اونا ديكه كار ندارن كه شما بعدش ميخواين كجا برين يا مثلا شهرتون رو عوض كنين ..

خوب مهردادعزیزاین بنده خداهم ادرس برای گرین کارت میخواد که نمیدونه چیکارکنه
تشکر کنندگان: Rebekaa ، payampars ، shalgham ، soruosh ، daad
(2013-08-09 ساعت 08:10)Rebekaa نوشته:  *** خدايا به فرشتگانت بسپار در لحظه لحظه نيايش خويش“دوستان مرا از ياد نبرند ***

سلام بر دوستان مهاجر سرایی و صبح زیبایتان بخیر و شادی
.
.
.
.
.
.
امروز من در صفحه منتظران بچه هایی که ماه آپریل مصاحبه داشتن رو شمردم تا ببینم به امید خدا چند نفر در این هفته به لیست کلیر شده ها اضافه میشه و تعداد اونها رو در زیر نوشتم .
.
.
.
.

آنکارا : 9 نفر البته با خودم

ایروان : 2 نفر

ابوظبی : 8 نفر

کوالالامپور : 1 نفر
.
.
.
.
جمع کل : 20 نفر
.
.

امیدوارم تو این هفته بچه های ماههای قبل از آپریل هم که روزهای انتظارشان بیشتر از صد روز شده بزودی کلیر بشن و همینطور همه بچه های منتظرسرا .

مرسی از دعای قشنگت , کلی آرامش بخش بود , مطمئنم که این هفته آپریلی ها کلیر میشند , من 8 Aug بعد 113-14 روز آپدیت شدم پس پیشاپیش برای همتون هوررررررررررررراااااااا میکشم
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued

سلام به همه عزیزان، بچه ها فکر میکنید امروز آنکارا چیزی اعلام میکنه؟ یا میره واسه دوشنبه؟
یا میره واسه جمعه دیگه؟!!!
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، mehrana ، azar1348 ، payampars ، Alirezaa2013 ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان