کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
[عکس: 46454066872816092081.jpg]
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-09 ساعت 00:51)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 00:48)proje نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 00:34)proje نوشته:  آقا ما هنوز کلیر نشدیم
می خواستم بدونم ایروان الان هم هفته ای 1 بار کلیر شده ها رو اعلام می کنه؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه مثل قبل کارش حساب و کتاب نداره. مثلا دو دفعه اخیر شنبه شب و پنجشنبه صبح اعلام کرده.

به امید کلیر شدن همه دوستان

[عکس: 3DPlus.gif]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

روزه یکسو شد و عید آمد و جانها برخاست... می ز میخانه به جوش آمد و می باید خواست... عید بازگشت به فطرت پاک انسان مبارک... ایشاالله همه به ارزوتون از جمله کلیرنس برسید.... یکی از مدیران محترم اینجا باعث شدند من امروز دو تا تبخال بزنم!!!! صمیمانه ازشون مچکرم.... بیبینین کاراشا....
همسر یکی از اعضای نسبتا فعال...!!!
(2013-08-08 ساعت 17:49)azar1348 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 16:50)نوروز نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 16:42)sh-p نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 16:14)نوروز نوشته:  سلام دوستان تبریک به همه اونایی که کلیر شدن . ما دیروز از دبی برگشتیم بعداز 8 روز که تو دبی بودم . منتظر بودیم تاریخ مصاحبه جدید بدن که خبری نشد دیگه بیشتر نتوانستیم بمونیم . امروز ایمیل اومده که دوشنبه وقت مصاحبه داریم .ما به هر دری زدیم که ویزا بگیریم ولی بخاطر تعطیلات عید نشد که نشد .یه سوال داشتم خاستیم که وقت مصاحبه را تغییر بدیم یه اشکالی پیش اومده وقت تاریخ مصاحبه حذف شد وتاریخ جدید به ما نمی دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خيلي ناراحت شدم اگر نتوانستيد با هواپيما بريد شايد بتونيد بريد كيش واز آنجا با كشتي بريد ما يكبار مي خواستيم از كيش بريم دبي ولي نرفتيم ولي مي گفتند كه سريع ويزاي دبي را مي دادند بازم به نظرم از آژانسهاي خود كيش بپرسيد اميدوارم مشكلتون حل بشه.دوستان بازم اگر نظري دارن بدن.
مشکل اینه که توی سایت سی اس سی وقت ملاقاتم حذف شده و وقت جدیدی به من تا الان نداده.

سلام نوروز عزیز

به نظر من با توجه به جمیع جهات فکر برگشتن برای نوبت دوشنبتون باشین و درگیر تغییر زمان مصاحبه نباشین . این نظر منه لطفا دوستان باتجربه تر هم نظر بدن
و اینکه توی سیس چی هست و چی نیست را بی خیال بشین اونجا بروز رسانیش یه تاخیرایی داره همیشه

اصلن نگران نباشین اگه خواستین پیغام خصوصی بدین بهتون بگم چیکار کنید
تشکر کنندگان: farzaam3 ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، payampars ، daad
[font=Times New Roman]ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «mashdi mrbonbon» عزیز ღღღ[/font]Big GrinBig Grin
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
سلام دوستان
شماره ای که در فرم برای ادرس اقامت دادیم اشتباه است ، کی و کجا باید این اشتباه را اعلام و برطرف کنم؟ آیا زمانی که برای گرفتن ویزا می ریم می تونیم اعلام کنیم / و اینکه برای گرفتن ویزای نفر دوم باید وکالتنامه ازش داشته باشیم یا فقط ارائه پاسپورتش کافیه؟
موفق باشید
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: azar1348 ، Mehrdadordi ، payampars ، proje ، daad
دوستان دوشنبه یاسشنبه 12و13اگوست سفارت ایروان تعطیله یا نه؟جایی بچه ها درموردتهدید به سفارتخانه ها نوشته بودند لطفا راهنمایی کنید؟
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، اریوبرزن ، azar1348 ، payampars ، daad
(2013-08-08 ساعت 22:52)habibi نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 18:57)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 11:51)habibi نوشته:  تبريك به كلير شدگان عزيز.................
به افتخارشون هوووووووووووووورررررررراااااااااااااااااااا
متاسفانه باز هم ما ودوست عزيزمان raam12000 نبوديم
دوست عزیز امیدوارم که هر چه زودتر همه مون کیلیر بشیم...
امروز صبح به همین امام رضا قسم که خیلی به فکر شما دوستان بسیار منتظر در هر سه سفارتخونه بودم، اما بهتون قول میدم که اگه آقا منو قابل بدونه امشب یه دعای ویژه دوباره برای شما دوستان گل در حضورشون داشته باشم...
باشد که خودشون یه نگاهی به دل همۀ ما منتظران داشته باشند.
مستربن بن مرسی از اینکه به یاد ما بودی انتظار واقعا" چیز خسته کننده است به امید آن روزی که همه دوستان مهاجرسرا کلیر شوندخصوصا" شما.........SmileSmileSmile
مرسی از دعات دوست عزیز. انشالله که همه منتظران به مرادشون برسون. مخصوصا قدیمی ترها مخصوصا مستر بن بن و
حبیبی عزیز
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، aghaghia ، اریوبرزن ، alihmh ، azar1348 ، payampars ، habibi ، AsemanAbee ، proje ، رجبعلی ، mrbonbon ، daad
(2013-08-08 ساعت 23:57)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 23:48)marco250 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 04:44)ikamaly نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 04:21)marco250 نوشته:  سایت CEAC وقتی وضعیت Issued رو بزنه یعنی اینکه Clearence رو رد کردیم ؟
یعنی ویزاتون صادر شده دیگه!
بله کلیرنس رو رد کردید.

پاسپورت من از زمان مصاحبه تو سفارت هستش معمولا چقدر طول می کشه که پاسپورت و ویزا رو بفرستند ؟
من هنوز نه ایمیلی دریافت کردم و نه نامه ای
فقط تو سایت CEAC وضعیتم از Administrative Process به Issued تغییر پیدا کرده.
تو متنش هم اینو نوشته :

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. As the officer told you in the interview, if further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved when administrative processing is finished, you will receive notification to collect the passport with the visa from the Loomis branch you selected when you booked your appointment.

ببخشیدنمیخوام نگرانتون کنم ولی این متنی که شمامیگید که اصلا توش ننوشته ویزاصادرشده روچه حسابی پاستون توسفارت مونده و ازکی؟ یعنی چندوقته؟
یعنی یه ضرب گرفتید؟
لطفا واضح ترتوضیح بدید تاراهنمایی های لازمه بشه
من تو کانادا مصاحبه شدم و از زمان مصاحبه تا حالا پاسپورت منو نگه داشتن
قبلا استاتوس من تو سایت CEAC بصوزت Administrative Process بود ولی از آخرین آپدیت پرونده به Issued تغییر پیدا کرده.

[عکس: CEAC.png]
(2013-08-09 ساعت 01:49)kambiz12 نوشته:  سلام دوستان
شماره ای که در فرم برای ادرس اقامت دادیم اشتباه است ، کی و کجا باید این اشتباه را اعلام و برطرف کنم؟ آیا زمانی که برای گرفتن ویزا می ریم می تونیم اعلام کنیم / و اینکه برای گرفتن ویزای نفر دوم باید وکالتنامه ازش داشته باشیم یا فقط ارائه پاسپورتش کافیه؟
موفق باشید
نه، ما هم واسه دوشنبه سفارت خواهد بود شوهرم. اينا واسه ايروان نيست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-09 ساعت 01:31)hamid3330 نوشته:  روزه یکسو شد و عید آمد و جانها برخاست... می ز میخانه به جوش آمد و می باید خواست... عید بازگشت به فطرت پاک انسان مبارک... ایشاالله همه به ارزوتون از جمله کلیرنس برسید.... یکی از مدیران محترم اینجا باعث شدند من امروز دو تا تبخال بزنم!!!! صمیمانه ازشون مچکرم.... بیبینین کاراشا....
خیلی ببخشیدا من در نهایت شما رو شناسایی کردمBig Grin
یعنی شما با اون کلمه نسبتا که در امضاتون آوردین من رو گمراه کرده بودین چندین ماه بود می خواستم اون عضو( نسبتا )فعال رو شناسایی کنم هی فراموش می کردم
تا امروز که دیگه خودتون سرنخ ها رو دادینBig Grin
خلاصه که شناسایی شدین
تبریک زیاد خدمت خانوم هم سلام زیاد برسونید
و بهشون بفرمایید ببین کاراشا
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-08-09 ساعت 01:31)hamid3330 نوشته:  روزه یکسو شد و عید آمد و جانها برخاست... می ز میخانه به جوش آمد و می باید خواست... عید بازگشت به فطرت پاک انسان مبارک... ایشاالله همه به ارزوتون از جمله کلیرنس برسید.... یکی از مدیران محترم اینجا باعث شدند من امروز دو تا تبخال بزنم!!!! صمیمانه ازشون مچکرم.... بیبینین کاراشا....
خدا كنه تبخال واسه اين خبرا باشه؛)
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
بالاخره ما هم کلیر شدیم
درست هفته ی 4 ام
تبریک به همه ی دوستانی که کلیر شدند و آرزومند کلیر شدن بقیه دوستان
1 سوال فوری فوتی:
آیا امکانش هست شخصی غیر از برنده ی اصلی برای گرفتن ویزا از سفارت ارمنستان اقدام کنه؟مثلا خانم برنده شده باشه ولی همسرش برای گرفتن ویزا مراجعه کنه؟
سفارت گفت این امکان وجود داره اما نمی دونم نیازی به وکالت هست یا نه.
اگه دوستان اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن
(2013-08-09 ساعت 02:47)farshid.basirifar نوشته:  بالاخره ما هم کلیر شدیم
درست هفته ی 4 ام
تبریک به همه ی دوستانی که کلیر شدند و آرزومند کلیر شدن بقیه دوستان
1 سوال فوری فوتی:
آیا امکانش هست شخصی غیر از برنده ی اصلی برای گرفتن ویزا از سفارت ارمنستان اقدام کنه؟مثلا خانم برنده شده باشه ولی همسرش برای گرفتن ویزا مراجعه کنه؟
سفارت گفت این امکان وجود داره اما نمی دونم نیازی به وکالت هست یا نه.
اگه دوستان اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن
نه من كه همسرم بدون وكالت داره ميره، وكالت واسه پستهاست، ما كه از خود سفارت پاسها رو ميگيريم نيازي نيست
يكي از اعضاي كيس بايد بره نه لزوماً فرد برنده
سلام دوستان من 8Aug آپدیت شدم. کسی هست 8 آپدیت شده باشی؟

قبلشم 2Aug بوده.
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان