کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-10 ساعت 00:28)raam12000 نوشته:  اصلا فکرشو نمیکردم. برا همین سمت اینترنت نیومدم. الان اومدم دیدم که کلیر شدم.
مرسی از همه برا دعاهاتون. مرسی از سروش عزیز که اولین نفر تبریک گفت
تبریک به همه دوستان کلیر شده. واقعا خوشحالم مخصوصا برا خوشحالی همسرم

خدا را شکر ، خیلی‌ خوش حال شدم، یه چیزی بگم شاید باورتون نشه! قبل از اینکه شما کلیر شدنتون رو اعلام کنید ، داشتم منتظر سرا رو نگاه می‌کردم و شماره هایی که از ایروان سبز شده بودند رو نگاه می‌کردم ، یهو چشمم به اسم شما افتاد که با۲۴۱ روز انتظار هنوز سبز نشده بودید توی دلم گفتم : آخی ، کاش رام۱۲۰۰۰ هم امروز کلیر شده بود، حالا که پستتون رو خوندم خیلی‌ خوش حال شدم، مبارک باشه، ایشالا قسمت ما هم بشه.
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
(2013-08-09 ساعت 19:03)nikan_sh نوشته:  یکی یه سرگرمی پیشنهاد بده . از بس فیلم دیدم. دچار چند شخصیتی شدم. یه کار جذاب .

نیکان جان یه سر برو ایروان ویزاتو بگیر و برگرد اگر به قدر کافی جذاب نیست میخوای بعدش یه توک پا برو یو اس آ Smile
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تبریک به همه بچه های کلیر شده مخصوصا امیر خان . به همتون از صمیم قلب تبریک میگم انشاالله همیشه لبخند روی لبهاتون باشه و زندگی در اون ور آبها به کام دلتون باشه خدایا همه ما رو در اون طرف خوشبخت کن الهی آمین
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
(2013-08-09 ساعت 20:42)kɪŋ نوشته:  خدایا شکرت! :.(
بچه‌ها من کلیر شدم.

[font=Courier]
آقا امیر کلیر شدن شما و دیگر دوستان را تبریک میگم و امیدوارم دیگر دوستان نیز هرچه سریعترکلیر شن موفق باشید...
[/font]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
امير خان مباركه
زودباش دست بجنبون برو ويزا رو بگیر و بيا
سياتل تو را ميخواند
دنياي رايانه امريكا منتظر تو روز شماري ميكنه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
ببخشید دوستان نبودم تازه اومدم دیدم بعله چه خبره ؟؟؟؟ایروان واقعا ترکونده

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بچه های ایروان
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا امیر مهاجر عزیز مدیر دوست داشتنی
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

به تمام بچه‌های منزه شده تبریک میگم،امید وارم به تمام آرزوهاتون برسید و ۱ تبریک ویژه به امیر خان چون خیلی‌ گله ،ما هم منزه شدیم ،لطفا مرا هم خط بزنید،سپاس
بنظرم از وقتي بعضي پستها پاك ميشه بچه ها زياد هورا هم نميكشن وگرنه الان بايد تاپيك ميتركيد من اينقدر براي بچه هاي ايروان خوشحالم كه ميخوام بازم براشون هورا بكشمTongue
هووووووووووووورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-08-10 ساعت 01:02)sadeghi897 نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 21:36)گل نهال نوشته:  آخه ٤٣ تا كيس، فقط امير و علي١٩٨٢]و نيكان بودن؟؟
اولين دفعه تو لاتاري ٢٠١٣، ٤٣ كيس يه جا و ٧٢ كيس در يه هفته اعلام شده. خدايا شكرت
دیدن دمب ماهی بزرگه دارن یک فکرایی واسش میکنن
بعععععععععععلهBig Grin
فعلا ماهی ما کوسه شده به دنبش نمیرسه Big Grin
رضا جدیدا به د میگی ذ این یعنی چی
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-08-09 ساعت 20:42)kɪŋ نوشته:  خدایا شکرت! :.(
بچه‌ها من کلیر شدم.

هههههههووووووووووووووووووررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا

از ته دل خوشحالم کردی امیر جون
واقعاً دلواپست بودم

الان لحظه ای که واقعاً احساس کردم از هر دستی بدی از همون دست میگیری
کلانتر عزیز سیاتل مبارک باشه

و همچنین تبریک و آزروی موفقیت برای بقیه کلیر شدگان عزیز مهاجر سرا
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2013-08-10 ساعت 00:10)dolood نوشته:  قبلاً خودمو دلداری می دادم که تو تنها نیستی و خیلیا مثه تو هستند . تازه کیس نامبرت هم که رد نکرده و تازه رسیده به کلیر کردن 6000 و 4000 اس ها. اما حالا چی؟ هیچ کی دیگه نمونده. دارم می ترسم Sad
دوست عزیزم همیشه امیدواری بهنر از نا امیدیه. در ضمن زندگی یه مسیره نه مقصد. بنا بر این همیشه امیروار باش و از مسیر لذت ببر چرا که این فرصت زیبای زندگی یه بار نصیب هر کسی میشه. مطمئنم که چند روز بعد صدای هورای شما هم به گوشمون میرسه. بامید اون روز.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
(2013-08-10 ساعت 01:37)hosseinshokri نوشته:  بچه ها 1 سوال. الان آمريكا جمعه 9 آگوست است و آبديت من 10 آگوسته، يعني چي؟ سيس منطقه اي تاريخ ميزنه و يا آفيسر محترم ابوظبي بعد از نيمه شب كيس منو آبديت كرده؟ يا الان پس ميگيرن آبديتو؟!!!!!!

اینطوری که معلومه تا آخر آگوست خیلی ها کیلر میشن
امیر جان من متاسفانه خیلی وقته نتونستم بیام تو مهاجر سرا . یه کم اینجا سرم شلوغ شده ولی تا رضا بیات تکست داد که کلیر شدی وظیفه ام دونستم که بیام و بهت تبریک بگم
امیدوارم دوستان دیگه هم هر چه زودتر کلیر بشن
پویا ، فرهاد و نوید و محمد رضا و مهسا و هدیه و... (ببخشید دیگه هر چی فکر میکنم هی اسم میاد تو ذهنم باید ادیت کنم دیگه همه رو نمیگم) ولی منتظرم خبرتون بیاد . Wink
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
تبــــــــــــــــــــــــــــــــریک فراوان به همه بچه های کلیر شده خصوصآ امیر خان و گل نهال خانم
برای بقیه بچه های کلیر نشده دعا کنید
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
(2013-08-10 ساعت 01:44)fire dragon نوشته:  امیر جان من متاسفانه خیلی وقته نتونستم بیام تو مهاجر سرا . یه کم اینجا سرم شلوغ شده ولی تا رضا بیات تکست داد که کلیر شدی وظیفه ام دونستم که بیام و بهت تبریک بگم
امیدوارم دوستان دیگه هم هر چه زودتر کلیر بشن
پویا ، فرهاد و نوید و محمد رضا و.......منتظرم خبرتون بیاد . Wink

ولا ما سالمیم هنوز زنده نمیدونم خبر چیچیم بیادBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ایشالا با هم یه برزیل بریم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان