کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ساعت 3و27 دقیقه درود بر کابران شب زنده دار : Alirezaa2013، amjad، Aryan2014، Doe، efah، HOMAYON53، honey62، mehrdad pharm، rozelo و 3 کاربر مخفی، 1 مهمان
درود
امشب بعد از اینکه هفتاد و خورده ای نفر رو ایروان تو یه هفته کلیر کرد و من بی هیچ دلیلی کلیر نشدم یه مقدار ناراحت و عصبی شدم. طبیعیه. بعد نشستم فکر کردم یه عالمه.
من هرگز آدم مذهبی ی نبودم. ولی الان خدا رو شکر میکنم. این صبر بی دلیل نیست.
این قصه حکمتی داره....
نمیدونم چه حکمتی... نمیدونم
امیدوارم هممون کلیر بشیم
(2013-08-10 ساعت 03:34)pooya.n نوشته:  درود
امشب بعد از اینکه هفتاد و خورده ای نفر رو ایروان تو یه هفته کلیر کرد و من بی هیچ دلیلی کلیر نشدم یه مقدار ناراحت و عصبی شدم. طبیعیه. بعد نشستم فکر کردم یه عالمه.
این قصه حکمتی داره....
امیدوارم هممون کلیر بشیم

پویا جان داداش، یقینا همینطوره.
مطمئنم خیلی زود خوشحالیتو میبینم.
غصه نخور. کلیر شدن این هفتاد و چند نفر رو به فال نیک بگیر.
[font=Times New Roman]تبریک مجدد و هورای مچدد انشاالله همه دسته جمعی کلیر بشن اااااااااااااا هور هور هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/font]
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

این قصه حکمتی داره....
امیدوارم هممون کلیر بشیم

خوشحالي از كلير شدن دوستان كه جاي خود داره ولي آدم از اين حكمته ميمونه.فعلا كه ساعت يك ربع به چهار صبحه و تا الان جز بدخواب شدن و طبعا از دست دادن فردا و يه روز شيرين تعطيل نتيجه ديكري از فكر كردن به اين حكمت بدست نياوردم.مطمئنم اكر منم كلير شده بودم كلي دليل داشتم براي كلير نشده ها.اصلا آيا 4 صبح بيدار ميبودم؟
ببخشيد 4 صبح بهتر از اين نتيجه اي نميتونم تحويل بدم.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
سلام امیر جان منم صمیمانه به شما تبریک می گویم ممنون از رتبه تان که به من دادید

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

گل نهال ممنون از رتبه ای که به من دادین و تبریک مجدد

ممنون ار ikamali , Mehdi110, farshadsh به خاطر دادن رتبه به بنده انشاالله همیشه در کنار خونواده خوش باشید

این قصه حکمتی داره....
امیدوارم هممون کلیر بشیم
چپ دست عزیز
چشمم بدجوری دنبال کلیر شدن شماست!!
غصه نخور من معمولا زیاد چشم انتظار نمیمونم!!!Big GrinBig GrinBig Grin
فکر نکنی من بیخیال میشم، نه اشتباه نکن شما دیگه آخر انتظارتونه.Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
این ایروانیا چقدر بی فکرن بخدا. نمیگن یدفه این همرو کلیر میکنن اونوقت عمو سعید تفلی باید تا صبح گانگام برقصه که Big Grin
تبریک به همه بچه ها چه اونایی که کلیر شدن چه اونایی که هنوز منتظرن و چه اونایی که قبلنا کلیر شدن اما همگی دلشون با همه.
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
اميرم ...
داداش گلم خيلي مبارك باشه Smile
من به اينت نت درست حسابي دسترسي ندارم Sad اما فهميدم كه كلير شدي اومدم اينجا كه بهت بگم يادته خيلي وقت پيش ها فكر نمي كرديم اين داستان براي ما تموم شه ! اما حالا ...
خيلي مباركت باشه داداشم Smile اميدوارم كه هميشه موفق باشي و خوشحال ...
دم ايروان گرم كه واقعا داره ميتوكونه Smile
ايشالا زودتر محمد ٧٧٧ هم كلير بشه ...
راستي نوششهنار ، پويا ، فارميز ، خانم مارپل در چه حالن ؟
كسي كلير شده از بين بچه ها و دوستان ما ؟؟؟
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
يه وقتي بود به پولدارا ميكفتن ميليونر
يه وقتي بود تو آنكارا به بالاي صدروزها ميكفتن پيشكسوت.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
راستي به همه كلير شده ها تبريك مي گم و مطمئنم تا ١٥ يا ٢٠ روز ديگه تقريبا همه بچه ها كلير مي شن ...
براي همگي ارزوي موفقيت مي كنم Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
دوستان گل ایروانی من تازه متوجه شدم الان ساعت 5:36 صبح شنبه است. با تمام انرژی وجودم هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااا
خیلی خوشحال شدم
امیر جان تبریک / همگی موفق و مؤید باشید.SmileSmileSmile
دوستان ، mrbonbon رفت حرم امام رضا چه کرد ، به نظرم بگیم اونجا تا پایان سپتامبر بمونه کار بقیه دوستانو ردیف کنه بعد برگردهWink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان