کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-11 ساعت 23:39)alvan نوشته:  سلام دوستان یک سوال: چه جوری میتونیم لیست اپدیتهای سفارت ابوظبی را ببینیم مرسی

دوست عزیز لیستی وجود نداره شما میتونید از سایت سیس چک کنید اینم ادرسش: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
کافیه کیس نامبرت رو وارد کنی
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
تشکر کنندگان: hosseinshokri ، Mehrdadordi ، payampars ، daad ، efah ، Alirezaa2013
هدف آن 21سفارت نبوووود!! هدفشان مهاجرسرا بووووددد!! ولی نشد که بشهههه!! لیلیلیلیلیلیییییی Tongue Big Grin
رالی، کارولینای شمالی
(2013-08-11 ساعت 14:56)ashakibafar نوشته:  سلام میخواستم پیشاپیش به خانواده محترم با این کیس نامبر تبریک بگم چون به قول دوستمون به ضرس قاطع این هفته کلیر میشن از سفارت آنکاراSmile
2013AS6740
امیدوارم پیش بینیم درست از آب دربیاد یه شیرینی بهمون برسه.
امير خان عزيزم Smile) همسفر دوست داشتني Smile ايشالا كلير شدن حضرتعالي و خانواده محترم رو زودتر ببينم Smile
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: payampars ، daad ، ashakibafar ، efah ، rose_2000 ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
(2013-08-11 ساعت 23:26)mariana نوشته:  سلام دوستان
من هفته آخر جولاي ابوظبي مصاحبه داشتم و قسمت اين بود كه به جمعه شما عزيزان بپيوندم
فكر ميكنم با اين شرايطي هم كه فعلا حاكمه حالا حالاها بايد انتظار بكشم
يه سوالي داتم اينكه توي اين اف بي آي چك چيو بيشتر چك ميكنن؟ من همه چيو تو فرمام حقيقت نوشتم
البته يه مورد تصادف داشتم با ماشين،اصلا اينجور چيزا اهميت داره؟
نگرانم
خل نشم خيليه بخدا

ايشالا زود زود كلير بشين
لطفاً حدود كيس نامبر، زمان و مكان مصاحبه و تعداد اعضاي كيس رو اعلام كنيد تا اميرمهاجر شما رو در منتظرسرا ثبت نام كنند
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-11 ساعت 23:15)peyman2ped نوشته:  ابوظبى يه ماه هست كه كلير نكرده ، بسته شد سفارت واسه يه هفته و امروز هم كه باز شده ، هيچ خبرى نيست
خدا به خير بگذرونه Rolleyes

بابا تازه امروز باز شده... يه دو سه روز بهش مهلت بدين ميتروكونه. مطمئن باشيد. سياست تمام سفارت ها يكيه ... ايروان كه رو سفيد شد بقيه سفارت ها هم تو اين دو سه روز آماده باشيد
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
یک هفته به خودمون امیدواری دادیم که ابوظبی یک تکونی به کیس ها میده
امروز هم از صبح مهاجرسرا نبود
الان هم هیچی

ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هر چی تو بخواهی همان شود

ابوظبی همه اینجا چشم براه تو هستند
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
دوستان به اميد خدا Smile) فردا روز اتفاقات خوبه Smile)
انكارا ، ابوظبي ما فردا منتظريم ....
با اين اب ديت هايي كه اخيرا سفارتا انجام دادن ، عجب طوفاني در راهه ! ????
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-09 ساعت 20:42)kɪŋ نوشته:  خدایا شکرت! :.(
بچه‌ها من کلیر شدم.
2 روز نبودم
30 صفخه رو خوندم تا این جمله دوست داشتنی ات رو بخونم امیر عزیز
تبریکBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
کاربران در حال بازدید این موضوع: bigharar، drmrs، fatimamolaee، hosseinshokri، kian_mousapour، mehdi389، mehrdad pharm، negar_karimi6، payampars، peyman2ped، Sonaen60، نامی کاشی، zanganeh، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان

همه دوستان حاضر و غایب برای شادی همه دوستان دعایی به درگاه پروردگار نمائید
همیشه دعای دسته جمعی دوستان برآورده شده است
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

بچه های ابوظبی گوش گنید یکی ازدوستان پیشنهادخوبی کرده
گفته ازفردااقدام برای ویزای دوبی کنیم و مهلت انقضاش هم دوماهه است که تا کلیرشدیم فقط بمونه بلیط گرفتنمون منم فکرشوکردم میبینم حرف حسابیه
پس بجنبیدویزاروبگیرید توی این دوماه حتماااااااااااااااااااااااااااا کلیروویزابراهه تاانشالا موقع بلیط گرفتن یه هماهنگی باهم میکنیم که اونجاغریب نباشیم
اگرپیشنهادبهتری دارید خوشحال میشم
تشکر کنندگان: payampars ، dove ، hosseinshokri ، daad ، mlo ، efah ، mehdi389 ، ali_gh ، MEHDIREZAEI
(2013-08-12 ساعت 00:17)negar_karimi6 نوشته:  بچه های ابوظبی گوش گنید یکی ازدوستان پیشنهادخوبی کرده
گفته ازفردااقدام برای ویزای دوبی کنیم و مهلت انقضاش هم دوماهه است که تا کلیرشدیم فقط بمونه بلیط گرفتنمون منم فکرشوکردم میبینم حرف حسابیه
پس بجنبیدویزاروبگیرید توی این دوماه حتماااااااااااااااااااااااااااا کلیروویزابراهه تاانشالا موقع بلیط گرفتن یه هماهنگی باهم میکنیم که اونجاغریب نباشیم

دوست عزیز من موافقم فقط برای گرفتن ویزا چه جوری اقدام کنیم
دوماً من همراه شما هستم خوشحال میشم دست جمعی بریم

تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، dolood ، hosseinshokri ، daad ، mlo ، efah
بچه ها من فردا سی پنجمین هفته م تموم میشه و میره پی کارش، اما تو یه چیزی موندم اونم اینه که اون خانم آفیسر پدر بیامرز، که داشت برای من انواع و اقسام بک گراند چکها رو تیک میزد، چه فکری کرد که اون موقع به من گفت " شما هفتۀ پنجم یا ششم سایت رو چک کنین و هر وقت شماره تون رو دیدین برگردین اینجا برای گرفتن ویزاتون " ...

نه جان من شما بگین، ایشون با اون لطفی که به من کرده بود و همه رو برام تیک زده بود که چک بشه ، چه فکری کرده بوده که بعد از 35 هفته هنوزم تموم نشده ؟؟؟ اصلاً تو من چی دیده بود که این همه مدت منو در به در کرده؟ هان Big Grin Tongue Cool
من که ازش نمیگذرم Cool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-12 ساعت 00:19)payampars نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:17)negar_karimi6 نوشته:  بچه های ابوظبی گوش گنید یکی ازدوستان پیشنهادخوبی کرده

دوست عزیز من موافقم فقط برای گرفتن ویزا چه جوری اقدام کنیم
دوماً من همراه شما هستم خوشحال میشم دست جمعی بریم

برای گرفتن ویزابه ازانس هواپیمایی مراجعه کنید ولی بهش بگید فعلاویزای دوبی روبگیره براتون وتاریخ بلیط روبعدبهش میگید بعدکه انشالا کلیرشدیم بهم دیگه اطلاع رسانی میکنیم که درکدام هتل بریم مستقربشیم
تشکر کنندگان: payampars ، kouroshd ، daad ، amiz.abdollah

من چون تصمیم دارم برم ابوظبی به نظرتون ویزای ابوظبی بادوبی فرق میکنه ؟ لطفا اطلاع دقیق بدید چون قراره باعده ای هماهنگ کنیم برای هتل
ممنون
تشکر کنندگان: payampars ، daad ، amiz.abdollah ، MEHDIREZAEI ، اریوبرزن
(2013-08-12 ساعت 00:07)ابی هانی نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 20:42)kɪŋ نوشته:  خدایا شکرت! :.(
بچه‌ها من کلیر شدم.
2 روز نبودم
30 صفخه رو خوندم تا این جمله دوست داشتنی ات رو بخونم امیر عزیز
تبریکBig Grin
خدا وکیلی منم دو روز نبودم همش دلم اینجا بود! واقعا منم وقتی این پست امیرخان رو دیدم همه وجودم پر از شادی شد!
خدایا همه بچه های منتظر رو کلیر کن تا برای همشون یک جا هورا بکشیم.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان